Η επικινδυνότητα πολιτικοποίησης υγείας.Το 66% γιατρών που εξουσιοδοτήθηκαν ν’ασκούν το επάγγελμα το 1933 είχαν ενταχθεί σε ναζιστικό κόμμα.

Η επικινδυνότητα πολιτικοποίησης υγείας.Το 66% γιατρών που εξουσιοδοτήθηκαν ν’ασκούν το επάγγελμα το 1933 είχαν ενταχθεί σε ναζιστικό κόμμα.

30 Οκτωβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:433
Μοίρασέ το

Το 1939 αναγκάστηκαν να ενταχθούν στο Ιατρικό Επιμελητήριο του Ράιχ! ”Η απο-ιεροποίηση του ανθρώπου είναι η έλευση μιας πολιτικής υγείας κτηνιατρικού τύπου;”

”Επιδοτούμε … και το τσιπάρισμα… Αυτό θα γίνει πρώτα για ζώα συντροφιάς, και μετά θα γίνει για τους ανθρώπους»!

 

 

 

 

Πόσες επιβεβαιώσεις θέλετε, για να αντιληφθείτε πως … Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ.

Ξαναγύρισε στα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ  ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ … ΕΥΓΟΝΙΚΗ.

Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.

Το μόνο που μας μένει είναι, ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΥΤΟ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

1938 υγειονομικό πάσο που εκδίδει το ναζιστικό καθεστώς!

Στο βιβλίο “Εθνικοσοσιαλιστική υγειονομική Tάξη (διάταγμα).
Επιμονή, ανθεκτικότητα και υποτροπές στον 21ο αιώνα. Εγχειρίδιο κατά των Ναζί
Φως στη σύγχρονη ιατρική δεοντολογία: σε βοήθεια, ο ναζισμός επιστρέφει;”

Το εξέδωσε το 2016 o Antoine Leca που είναι συνεργάτης νομικών σχολών, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Paul Cézanne στην Aix-Marseille και διευθυντής του CDSA (EA n ° 3242) είχε προβλέψει την υγειονομική υποτροπή με ναζιστικές αναφορές ως μια ενδεχόμενη απειλή!

Είμαστε ήδη στον υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό, στο υγειονομικό απαρτχάιντ, στην έκδοση υγειονομικών διαβατηρίων, στην γκετοποίηση πληθυσμών και στους κοινωνικούς αποκλεισμούς με βάση το κάπως ευγονικό υγειονομικό στάτους..

To Ahnenpass ήταν το “passeport généalogique”-“γενεαλογικό διαβατήριο” δημιούργημα του Γ’ Ράιχ απόδειξη του ”ανήκειν” στην Άρια φυλή, προαπαιτούμενο για να διαθέτεις επίσημα έγγραφα, κάρτα προμήθειας για δημοσιοϋπαλληλική καριέρα κλπ!!! 

Άνευ αυτού ήσουν ένα κοινωνικό απόβλητο καταδικασμένος σε γκετοποίηση χωρίς δικαίωμα εργασίας βιοπορισμού στάτους πολίτη….

Το Abstammungsnachweis (απόδειξη καταγωγής) εισήχθη με το νόμο της 7ης Απριλίου 1933, § 3 (Arierparagraph).

Εφαρμοζόμενο στους δημόσιους υπαλλήλους, στόχευε στην εξάλειψη των λεγόμενων μη Αρίων και Εβραίων από τις δημόσιες υπηρεσίες.

Από το 1945, ο Χίτλερ έχει ενσαρκώσει το απόλυτο κακό στην πολιτική και ο ναζισμός καταβαραθρώνεται.

Ή μάλλον το zyclon B των θαλάμων αερίων, που χρησιμοποιείται πρώτα για τους ψυχικά ασθενείς και μετά, σε μεγαλύτερη κλίμακα, για τους Εβραίους.

Τόσο πολύ που έχει ξεχαστεί ότι πριν από τον πόλεμο, πριν καρποφορήσουν αυτοί οι βρώμικοι καρποί, «ο καλός σπόρος» είχε εμφανιστεί στα μεγάλα μυαλά ως μια πνευματικά ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Και η δαιμονοποίηση που έγινε στον ναζισμό μετά τον πόλεμο, όσο κατανοητή κι αν είναι σε ηθικό επίπεδο, συσκοτίζει ορισμένες πτυχές που αυθόρμητα ανακάλυψε εκ νέου η νεωτερότητά μας, από την καταπολέμηση του καρκίνου μέχρι την προστασία των ζώων.

Αλλά αυτό που ένας κυνικός νεοναζί θα μπορούσε να τολμήσει να αποκαλέσει «θετική κληρονομιά» του καθεστώτος του Χίτλερ δεν μπορεί για μια στιγμή να κρύψει τη βαθιά απαξίωση του συστήματος.

Θα μπορούσε αυτό να είναι πίσω από αυτές τις επαναλήψεις;

Το ερώτημα μπορεί να τεθεί όταν δει κανείς την ηθική φρίκη που έρχεται.

L'ordre sanitaire national-socialiste : rémanence, résilience et récurrences au XXIe siècle : manuel anti-nazi - Antoine Leca - Librairie Mollat Bordeaux

Η ιδέα της προσφυγής στην ηθική για να ηθικοποιήσει την άσκηση ενός επαγγέλματος και να κωδικοποιήσει αυτή την ηθική για να του δώσει νομική ισχύ, δηλαδή δεσμευτική δύναμη, εμφανίζεται με την πρώτη ματιά ως πολύ σύγχρονη καινοτομία, θετική.

Αλλά ο ορίζοντας ξαφνικά σβήνει όταν ανακαλύπτουμε ότι ο πρώτος κώδικας ιατρικής δεοντολογίας στην Ευρώπη εκδόθηκε το 1937 επί Χίτλερ, ότι η ευθανασία κατείχε κεντρική θέση στη ναζιστική πολιτική υγείας, ότι η ιδέα της ανθρώπινης βελτίωσης του ανθρώπου μπορεί να οδηγήσει μόνο στη σκλαβιά ή την εξόντωση των υποανθρώπων, ότι η θέση υπό τη λογιστική εποπτεία του συστήματος υγείας μας οδηγεί αργά αλλά σταθερά στην εξαθλίωση, ότι μια κοινωνία που αντιμετωπίζει τα ζώα με τόση προσοχή όπως οι άνθρωποι είναι επίσης μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι μπορούν να αντιμετωπίζονται επίσης άθλια όπως τα ζώα.

Δεν θα επέστρεφε ο ναζισμός με νέες πούλιες;

Αυτό είναι το ερώτημα που θέτει αυτό το βιβλίο, το οποίο προσπαθεί να ρίξει ένα σκληρό φως πάνω του, καθώς και μια ευχή: «Πρέπει να ξερνάμε τον ναζισμό κάθε μέρα, από φόβο μήπως μας καταπνίξουν οι αντικατοπτρισμοί του».

“Η εθνικοσοσιαλιστική υγειονομική Τάξη του Antoine LECA είναι ένα βιβλίο που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα!

Προτεινόμενο ως αντιναζιστικό εγχειρίδιο, αντιμετωπίζει το ζήτημα της υγείας και του κοινωνικού από ιστορική σκοπιά, παλινδρομώντας μεταξύ της περιόδου του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου και της εποχή μας, δανείζεται από τη φιλελεύθερη ιδεολογία που, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι λεχώνα…

Ο συγγραφέας καταφέρνει να καταδείξει τη σημαντική κοινωνική πρόοδο της Γερμανίας στην αρχή του ναζισμού (ο πρώτος κώδικας ιατρικής δεοντολογίας στην Ευρώπη δημοσιεύτηκε από τους Ναζί το 1937), στη συνέχεια την υποβάθμισή της σύμφωνα με τις επιλογές του Χίτλερ, ιδίως σε όρους ευγονικής .

Γρήγορα, το ιατρικό επάγγελμα συσπειρώθηκε στο νέο καθεστώς: το 66% των γιατρών που εξουσιοδοτήθηκαν να ασκούν το επάγγελμα το 1933 είχαν ήδη ενταχθεί στο ναζιστικό κόμμα. Το 1939 αναγκάστηκαν να ενταχθούν στο Ιατρικό Επιμελητήριο του Ράιχ! ( και σήμερα για να είσαι γιατρός/υγειονομικός εν ενεργεία πρέπει να έχεις ενταχθεί στο Κόμμα/Καθεστώς των lockdown και των υποχρεωτικών πειραματικών εμβολιασμών)

Ένα διάταγμα που εκδόθηκε το 1937 όριζε ήδη ότι οι γιατροί έπρεπε να ενεργούν για «τη συντήρηση και την ανύψωση … το προϊόν της μετάδοσης είναι η πρόοδος του γερμανικού λαού».

Γρήγορα, οι γιατροί έπρεπε να επισημάνουν ορισμένες παθήσεις, ιδίως αφροδίσια νοσήματα και φυματίωση: η ιατρική είχε γίνει «στην υπηρεσία, όχι του ατόμου, αλλά της κοινότητας»

Aπό τα περιεχόμενα του βιβλίου:

”Μάθημα 3 – Πώς ονομάζεται η ιδέα της βελτίωσης της φυλής: σκλαβιά (Versklavung), εξόντωση (Vernichtung)

Μάθημα 4 – η έλευση της μαζικής ιατρικής: μια ιατρική τέχνη που δεν είναι πλέον στην υπηρεσία των ασθενών

Μάθημα 5 – η ιατροποιημένη κυριαρχία της φροντίδας είναι το όνομα ή η διεφθαρμένη οικονομία

Μάθημα 6 –

Συμπέρασμα – το αποκρουστικό θηρίο επέστρεψε

”Επιδοτούμε … και το ίδιο το τσιπάρισμα. Θα το πάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται ως Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.Αυτό τώρα θα γίνει πρώτα για τα ζώα συντροφιάς, και μετά θα γίνει για τους ανθρώπους».

Με αυτή τη δήλωση ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Λιβάνιος προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής, πως μετά το τσιπάρισμα των ζώων συντροφιάς, υπάρχει σχέδιο να τσιπαριστούν και οι πολίτες!

Μαρκάρισμα σε ψηφιακά στρατόπεδα συγκέντρωσης;;;

Πάντως ο κ. Μπουρλάς που ηγείται του παγκόσμιου πειραματικού εμβολιασμού είναι κτηνίατρος….

Καθώς πλησιάζει η Σύνοδος Κορυφής της Ρώμης, οι χώρες τoυ G20 δεσμεύονται να βοηθήσουν στην ανοσοποίηση του 40% του παγκόσμιου πληθυσμού έως το τέλος του 2021 και να εμβολιάσουν το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού έως το μισό του 2022…

Τον κόσμο τον ρώτησαν ή εννοούν πως θα πάνε σε βίαιο εκβιαστικό ή και υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό.

 

 

Πηγή

Προβολές : 433


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα