Η καταιγίδα που πλησιάζει θα είναι τρομακτική

17 Ιανουαρίου, 2022 25 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:6,047
Μοίρασέ το

 

 

Εναντίον αυτού του εργαστηριακά κατασκευασμένου χιμαιρικού «ιού», εκστράτευσαν απολύτως συντονισμένα και με μια συγκλονιστική ομοιομορφία:

(α) Όλα τα διεφθαρμένα νομοθετικά όργανα και οι κυβερνήσεις.

(β) Όλοι ι εξαγορασμένοι διεθνείς ή πολυεθνικοί και εθνικοί δημόσιοι δήθεν «ρυθμιστικοί οργανισμοί»(ΠΟΥ, ΕΜΑ /FDA, CDC,κ.α.),

(γ) Όλα τα έμμισθα παπαγαλάκια: τεχνο-επιστήμονες (που σημαίνει πολέμιοι της επιστήμης), «ερευνητές», τηλε-γιατροί, δημοσιογραφίσκοι και λογοκριτές (της πλάκας), όλοι στην υπηρεσία της εξουσίας από την οποία ψωμίζονται και ψωνίζονται.

Και τέλος,

(δ) Ένα πλήθος «γιατρών», που διαθέτουν μια ανατριχιαστικά περιορισμένη «σωληνοειδή γνώση», η οποία ισοδυναμεί με άγνοια γιατί δεν επιτρέπει καμιά επαφή ή διασύνδεσή της με κανένα άλλο τομέα του επιστητού και αποτρέπει την ανάπτυξη κριτικής σκέψης’ «γιατρών» που είναι φορείς μιας χυδαίας κουλτούρας χοιροστασίου (εξού και οι χαρακτηρισμοί «γουρούνια», «ζώα», «σκουλήκια», «ελεεινοί» και άλλοι συναφείς όταν αναφέρονται σε ανθρώπους), οι οποίοι αποκαλύπτουν απλώς ή την φάρμα των ζώων στην οποία διαμορφώθηκαν ή τα κομματικά βουστάσια στα οποία εκκολάφθηκαν’ «γιατρών» που «ξέρουν» χωρίς να ξέρουν ή «γιατρών» που ξέρουν αλλά δεν μιλούν χωρίς να τρελαίνονται, έχοντας ασκηθεί στη χρήση της διπλής σκέψης και της σχιζοφρενικής διπλής γλώσσας.

Ο χρόνος, μετρά αντίστροφα και η καταιγίδα πλησιάζει…
Ζούμε στην εποχή που οι ανήθικοι μιλούν για ήθος και οι ψεύτες για αλήθεια…
Μόνο που το ψέμα, δεν ζει για να γεράσει…
Κι όπως είχε πει ο Αβραάμ Λίνκολν: “Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό… λίγους, όλο τον καιρό.. αλλά όχι όλους για όλο τον καιρό…”!
Αυτά που έρχονται δεν θα τα βάζει ανθρώπου νους…
Θα ισοπεδοθούν τα πάντα… θα ζήσουμε απίστευτες τραγωδίες, αλλά… Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΥΘΕΙ!!!
ΤΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ … “ΔΡΕΠΟΥΝ ΝΙΚΕΣ”…
ΜΕΤΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Ας τα έχουν αυτά υπόψη τους, πολιτικοί, δικαστές και εισαγγελείς, “γιατροί”, δημοσιογράφοι, εκκλησιαστικοί ταγοί, στρατιωτικοί, εκπαιδευτικοί και λοιποί συμμετέχοντες στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Η καταιγίδα που πλησιάζει θα είναι τρομακτική…

οι πραξικοπηματίες θα πνιγούν στο αίμα των θυμάτων τους

«Άθλιε γελωτοποιέ,

το δηλητήριο που χύνεις θα σε σκοτώσει…»

Verdi, Rigoletto

Κλεάνθης Γρίβας

17-01-2022

1. Η καταιγίδα που πλησιάζει θα είναι τρομακτική

2. Επιτελείς και συνεργοί του παγκόσμιου πραξικοπήματος

3. Μπροστά στην παγκόσμια τεχνοκρατική δικτατορία

4. Το Καρτέλ της Big Pharma και της Ιατρικής Συντεχνίας

1. Η καταιγίδα που πλησιάζει θα είναι τρομακτική

Πλησιάζει «η καταιγίδα που θα γεννήσει ο νους του ανθρώπου» (Ελύτης). Όταν οι άνθρωποι καταλάβουν ότι έχουν εξαπατηθεί, η οργή τους θα είναι τρομακτική (Alex Berenson). Και οι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας θα πνιγούν στο αίμα των θυμάτων τους.

 

Σύμφωνα με τη διάσημη ρήση που αποδίδεται στον Mark Twain, «είναι ευκολότερο να εξαπατήσεις κάποιον, παρά να τον πείσεις ότι έχει εξαπατηθεί». Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι επιρρεπείς στην εξαπάτησή τους γιατί βλέπουν ό,τι θέλουν να δουν και ακούνε ό,τι θέλουν να ακούσουν, χωρίς την παρεμβολή της κοινής λογικής. Αν δεν ίσχυε αυτό, εκατομμύρια ατομικές και μαζικές τραγωδίες θα είχαν αποφευχθεί.

 

Στην υπηρεσία αυτής της εκστρατείας εξαπάτησης, βρίσκεται –μεταξύ άλλων– τόσο η συστηματική απόκρυψη όσο και η εκ των υστέρων αναγκαστική παραδοχή παλαιόθεν γνωστών παρενεργειών των «εμβολίων» – Frankenstein, μόνο όταν η εγκληματική Big Pharma και οι λακέδες της δεν μπορούν να τις αποκρύπτουν πλέον. Όπως, για παράδειγμα, η Εγκάρσια Μυελίτιδα, γνωστή παρενέργεια των «εμβολίων» από την πρώτη φάση των κλινικών τους δοκιμών, που ανακαλύφθηκε «προσφάτως», εν είδει αρχαιολογικού ευρήματος, (!)

 

•Στις 15 Ιανουαρίου 2022, δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα in.gr ότι ο διεφθαρμένος ρυθμιστικός οργανισμός ΕΜΑ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναγνώρισε μια «νέα» (!!) παρενέργεια, την εγκάρσια μυελίτιδα:

 

[Τίτλος]: «ΕΜΒΟΛΙΟ– ΝΕΑ[?] ΠΙΘΑΝΗ [?] ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕMA) για τα AstraZeneca και Johnson&Johnson – Η εγκάρσια μυελίτιδα είναι νευρολογική πάθηση που χαρακτηρίζεται από φλεγμονή του νωτιαίου μυελού». (in.gr, 15-01-2022)

https://www.in.gr/2022/01/15/b-science/sars-cov2/emvolio-nea-pithani-parenergeia-anagnoristike-apo-ton-ema-gia-ta-astrazeneca-kai-johnson-johnson/

 

Όμως, στις 15 Μαρτίου 2021, (δηλαδή προ 11 μηνών περίπου) αναφέρθηκε στη Ζούγκλα ότι η Εγκάρσια Μυελίτιδα ήταν μια όχι σπάνια παρενέργεια των «εμβολίων»-Frankenstein, που ήταν ήδη γνωστή από την πρώτη φάση των κλινικών δοκιμών της AstraZeneca από το καλοκαίρι του… 2020. Η οποία, αναφέρθηκε ως «νέα», (!) με καθυστέρηση 1,5 και πλέον έτους από την διαπίστωσή της.

 

[Τίτλος]: «ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΝΕΝΔΟΙΑΣΤΑ (μέρος 7. Τα «Εμβόλια»-Frankenstein στο προσκήνιο: Pfizer – Moderna– AstraZeneca)». Zougla, 16 Μαρτίου 2021

https://www.zougla.gr/apopseis/article/sas-eksapatoun-anendiasta/

2. Επιτελείς και συνεργοί του παγκόσμιου πραξικοπήματος

 

Όπως τόνιζα επανειλημμένα από τις αρχές του εφιαλτικού έτους 2020, η αναβάθμιση της «κατάστασης έκτακτης ανάγκης για την υγεία» (της 30ης  Ιανουαρίου 2020) σε «παγκόσμια πανδημία», (πρώτα από τον Χίτλερ του 21ου αιώνα Bill Gates στις 10/3/2020 και, εν συνεχεία, από τον υπάλληλό του, τέως τρομοκράτη και διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Αρρώστιας Tedros Ghebreyesus, στις 11/3/2020), σηματοδότησε την έναρξη της εφαρμογής ενός παγκόσμιου και ιστορικά πρωτοφανούς κοινωνικο-πολιτικού πραξικοπήματος, με πρόσχημα έναν εργαστηριακά κατασκευασμένο χιμαιρικό «ιό».(*)

 

[*] Σημείωση: Χίμαιρα: Στη Βιολογία, ο όρος υποδηλώνει έναν οργανισμό που οι ιστοί του ανήκουν σε δύο γενετικώς διάφορα είδη, δηλαδή ένα δημιούργημα από διαφορετικά βιολογικά είδη. Στην Ελληνική Μυθολογία, ο όρος αναφέρεται ως ένα πολύμορφο τέρας με κεφάλι λιονταριού, κορμί γίδας και ουρά φιδιού, που έβγαζε από το στόμα φωτιές. (Όμηρος, Ιλιάδα). Η Χίμαιρα ήταν παιδί του Τυφώνα και της Εχίδνας (που ήταν μισή γυναίκα και μισή φίδι). Αδέλφια της ήταν η Λερναία Ύδρα, ο Ορθος (σκυλί-τέρας με δύο κεφάλια και φιδίσια ουρά) και ο Κέρβερος (ο φύλακας του κάτω κόσμου με τα πενήντα κεφάλια και τις φιδίσιες ουρές). Και παιδιά της ήταν ο Λέων της Νεμέας και η Σφίγγα με κεφάλι γυναίκας και σώμα λιονταριού. (Ησίοδος).

https://www.zougla.gr/apopseis/article/italia-2015-i-rai3-provali-ekpompi-gia-kinezika-viologika-piramata-me-ton-koronoio [Ζουγκλα, 7-4-2020]

 

3. Μπροστά στην παγκόσμια τεχνοκρατική δικτατορία

 

Στόχος είναι η σεισμική αναθεώρηση του μοντέλου της διακυβέρνησης και των χρηματοπιστωτικών συστημάτων που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της «πανδημίας».

 

Αυτές οι εξελίξεις, που φτάνουν πολύ πιο πέρα ​​από τον τομέα της υγείας, δείχνουν ότι επιδιώκεται μια ανησυχητική προώθηση της παγκόσμιας τεχνοκρατίας, μιας μορφής δικτατορικού-συγκεντρωτικού ελέγχου με γνώμονα την επιβολή ενός ολιγαρχικού ελέγχου στην παραγωγή και στην κατανάλωση των πόρων– που η Wall Street Journal χαρακτήρισε ως «τον αντιδημοκρατικό κανόνα των ελίτ που πιστεύουν ότι γνωρίζουν καλύτερα». (βλ. Wood, 2018, 2020 – Fitts, 2020a, 2020b–Schinder, 2020 –Schumacher, 2020 –White, 2020). 

 

Wood, PM (2018). Τεχνοκρατία: Ο σκληρός δρόμος προς την παγκόσμια τάξη. Mesa, AZ: CoherentPublishing, LLC.

Wood, PM(2020, 19 Αυγούστου). Οι δίδυμοι-σιαμαίοι της τεχνοκρατίας και του υπερανθρωπισμού. Technocracy News & Trends. 

https://www.technocracy.news/the-siamese-twins-of-technocracy-and-transhumanism/

Fitts, CA(2020α). Η κατάσταση των νομισμάτων μας: Το τέλος των νομισμάτων. The Solari Report. https://currency.solari.com/

Fitts, CA (2020β, 27 Μαΐου). Η απάτη με ένεση – Δεν είναι εμβόλιο. The Solari Report. https://home.solari.com/deep-state-tactics-101-the-covid-injection-fraud-its-not-a-vaccine/

Schinder, RJ (2020, 26 Ιανουαρίου). Το πλήθος του Νταβός αγκαλιάζει τη μεγάλη παγκόσμια κυβέρνηση. Wall StreetJournal.

https://www.wsj.com/articles/the-davos-crowd-embraces-big-global-government-11580072029

Schumacher, K. (2020, 14 Μαρτίου). Τεχνοκρατία και αειφόρος ανάπτυξη.  RedoubtNewshttps://redoubtnews.com/2020/03/technocracy-and-sustainable-development/

https://www.technocracy.news/the-siamese-twins-of-technocracy-and-transhumanism/

White, J. (2020, 27 Απριλίου). Τεχνοκρατία μετά το COVID-19. Boston Review. https://bostonreview.net/politics/jonathan-white-technocracy-after-covid-19

 

Και εναντίον αυτού του εργαστηριακά κατασκευασμένου χιμαιρικού «ιού», εκστράτευσαν απολύτως συντονισμένα και με μια συγκλονιστική ομοιομορφία:

(α) Όλα τα διεφθαρμένα νομοθετικά όργανα και οι κυβερνήσεις.

(β) Όλοι ι εξαγορασμένοι διεθνείς ή πολυεθνικοί και εθνικοί δημόσιοι δήθεν «ρυθμιστικοί οργανισμοί»(ΠΟΥ, ΕΜΑ /FDA, CDC,κ.α.),

(γ) Όλα τα έμμισθα παπαγαλάκια: τεχνο-επιστήμονες (που σημαίνει πολέμιοι της επιστήμης), «ερευνητές», τηλε-γιατροί, δημοσιογραφίσκοι και λογοκριτές (της πλάκας), όλοι στην υπηρεσία της εξουσίας από την οποία ψωμίζονται και ψωνίζονται. Και τέλος,

 

(δ) Ένα πλήθος «γιατρών», που διαθέτουν μια ανατριχιαστικά περιορισμένη «σωληνοειδή γνώση», η οποία ισοδυναμεί με άγνοια γιατί δεν επιτρέπει καμιά επαφή ή διασύνδεσή της με κανένα άλλο τομέα του επιστητού και αποτρέπει την ανάπτυξη κριτικής σκέψης’ «γιατρών» που είναι φορείς μιας χυδαίας κουλτούρας χοιροστασίου (εξού και οι χαρακτηρισμοί «γουρούνια», «ζώα», «σκουλήκια», «ελεεινοί» και άλλοι συναφείς όταν αναφέρονται σε ανθρώπους), οι οποίοι αποκαλύπτουν απλώς ή την φάρμα των ζώων στην οποία διαμορφώθηκαν ή τα κομματικά βουστάσια στα οποία εκκολάφθηκαν’ «γιατρών» που «ξέρουν» χωρίς να ξέρουν ή «γιατρών» που ξέρουν αλλά δεν μιλούν χωρίς να τρελαίνονται, έχοντας ασκηθεί στη χρήση της διπλής σκέψης και της σχιζοφρενικής διπλής γλώσσας:

 

«Το μυαλό του [Γουίνστον Σμιθ] γλίστρησε στο λαβύρινθο της διπλής σκέψης. Να ξέρεις και να μην ξέρεις.

Nα έχεις συνείδηση όλης της αλήθειας και παράλληλα να λες εντέχνως κα­τασκευασμένα ψέματα.

Να έχεις ταυτόχρονα δύο γνώμες που η μία αναιρεί την άλλη, πιστεύοντας και τις δύο.

Να χρησιμοποιείς τη λογική ενάντια στη λογική.

Να αρνείσαι την ηθική και να την αξιώνεις.

Να πιστεύεις ότι η δημοκρατία είναι αδύνατη και ταυτόχρονα ότι το Κόμμα ήταν ο φύλακας της δημοκρατίας.

Να ξεχνάς ό,τι είναι αναγκαίο να ξεχαστεί, και να το ξαναθυμάσαι τη στιγμή που χρειάζεται, και αμέσως μετά να το ξεχνάς και πάλι.

Και προπάντων να εφαρμόζεις την ίδια μέθοδο στη μέθοδο καθαυτή.

Αυτή ήταν η ύστατη πανουργία: να πάψεις ενσυνείδητα να έχεις συνείδηση, και μετά να επιβάλεις στον εαυτό σου την άγνοια της πράξης της αυτο-ύπνωσης που μόλις διέπραξες. Ακόμα και η κατανόηση του όρου «διπλή σκέψη» προϋποθέτει τη χρησιμοποίηση της διπλής σκέψης». (GeorgeOrwell, 1984, Κάκτος, σ. 42)

 

Όλοι αυτοί, στην υπηρεσία της συμμαχίας της Big Pharma και της ηγεσίας της Ιατρικής Συντεχνίας (που συναπαρτίζουν την πιο επικίνδυνη μορφής οργανωμένου εγκλήματος στην ιστορία της ανθρωπότητας), συνεργούν στο εν εξελίξει ανθρωποβόρο πλανητικό μετα-ναζιστικό πραξικόπημα που καθοδηγείται από το επιτελείο των ψυχοπαθών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) του Νταβός,τα μέλη του οποίου οραματίζονται τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση», τη μείωση του πληθυσμού, τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, την Παγκόσμια Κυβέρνηση και, εν τέλει, την επιβολή σε παγκόσμια κλίμακα μιας σύγχρονης μετα-ναζιστικής τεχνοκρατικής φεουδαρχίας, εξοπλισμένης με μια τεχνολογία με ασύλληπτες δυνατότητες παρακολούθησης, ελέγχου και επιβολής, η οποία θα έχει δύο κέντρα: Την Ουάσιγκτον και το Πεκίνο.

 

Αλλά, όπως αρχίζει να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα, οι πραξικοπηματίες θα πνιγούν στο αίμα των θυμάτων τους (που ο αριθμός τους θα μεταβληθεί σε χείμαρρο μετά την είσοδό μας στον δεύτερο χρόνο –των παρενεργειών– από την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών), πριν προλάβουν να υλοποιήσουν τα παρανοϊκά σχέδιά τους για την οικοδόμηση της κόλασης της  παγκόσμιας μετα-ναζιστικής φεουδαρχίας.

 

4. Το Καρτέλ της BigPharma και της Ιατρικής Συντεχνίας

 

Καθοριστικό ρόλο στην επιχείρηση της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» διαδραματίζει η εφιαλτική διείσδυση του βουλιμικού και αδίστακτου φαρμακοβιομηχανικού Καρτέλ στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης που γίνεται φανερή αν ληφθεί υπόψη ο ασφυκτικός έλεγχος που ασκεί στα σημαντικότερα όργανα που διαμορφώνουν τις πολιτικές υγείας (αρρώστιας) σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, μέσω της εξαγοράς των διεφθαρμένων κρατικών αξιωματούχων και του ιατρικού κατεστημένου.

Αυτή η ανίερη συμμαχία περιλαμβάνει –μεταξύ άλλων– και τους εξής οργανισμούς:

 

* Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF / Νταβός)

(ιδρυτής και μόνιμος πρόεδρος της συμμορίας του Νταβός, είναι ο διαβόητος KlausSchwab, συγγραφέας του TheGreatReset)    

* Ίδρυμα Bill&MelindaGates.

* Παγκόσμια Τράπεζα (WB)

* Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας(ΠΟΥ).

* Παγκόσμια Συμβ. Επιτροπή για την Ασφάλεια των Εμβολίων (GACVS) του ΠΟΥ

* Συμβούλιο Διεθνών Οργανισμών Ιατρικών Επιστημών (CIOMS),

* Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ΗΠΑ

* Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου των Νόσων (CDC) ΗΠΑ

* Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) ΗΠΑ

* Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων (NIAID), ΗΠΑ

* Ινστιτούτο της Ιατρικής (ΙΟΜ) ΗΠΑ

* Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (συντεχνιακό όργανο των παιδιάτρων),

* Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA), Ε.Ε.

* Ευρωπαϊκά Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου των Νόσων (ECDPC), Ε.Ε.

* Μικτή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI, Ηνωμένο Βασίλειο),

* Brighton Collaboration&Brighton Collaboration Foundation,

* CochraneCollaboration, κ.α.

 

Όλα αυτά τα ιδρύματα και οργανισμοί εμπλέκονται defacto στην προώθηση των άκρως κερδοσκοπικών πολιτικών εμβολιασμού. 

Μέσω αυτού του «έγκυρου» δικτύου, η βιομηχανία των εμβολίων γενικά και, η βιομηχανία των «εμβολίων» Frankenstein ειδικά, απέκτησε –εκτός των άλλων και– τον παγκόσμιο έλεγχο της αξιολόγησης της ασφάλειας των εμβολίων και καθιέρωσε ένα ενιαίο πρότυπο που χρησιμοποιείται παγκοσμίως για την αξιολόγηση της ασφάλειας των εμβολίων, το οποίο έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να αποκλείεται η ύπαρξη κάθε «αιτιώδους σχέσης» μεταξύ των «εμβολίων» και των σοβαρών βλαβών και των θανάτων που προκαλούν.

 

Επιπλέον, οι διάφορες θεσμικές και άμεσα οικονομικές συνεργασίες (όπως π.χ. αυτές του British Medical Journal με τη Merck και τη GlaxoSmithKline και οι αντίστοιχες του Lancet) συνεπάγονται αναγκαία «συγκρούσεις συμφερόντων» οι οποίες παραβιάζουν βάναυσα τις θεμελιώδεις ηθικές και επιστημονικές απαιτήσεις – και, πρωτίστως, την απαίτηση για διαφάνεια, για την πλήρη αποκάλυψη των ευρημάτων, και την διαθεσιμότητα των ερευνητικών δεδομένων για ανεξάρτητες επιστημονικές αξιολογήσεις. 

 

Το συμπέρασμα είναι προφανές: Πέραν όλων των άλλων, ο συνδυασμός των εταιρικών και ακαδημαϊκών οικονομικών συμφερόντων και η εγκληματική συμπαράταξη της BigPharma και της Ιατρικής οδηγεί πάντοτε στην καταστροφική διαφθορά της επιστήμης.

Κ.Γ.

Πηγή

Προβολές : 6,047


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα