Η μυθομανία των ΜΜΕ (ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ)

Η μυθομανία των ΜΜΕ (ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ)

9 Οκτωβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:774
Μοίρασέ το

 

Κάποια στιγμή στο μέλλον θα πρέπει η δικαιοσύνη (όταν αντικατασταθούν τα στελέχη της από μη επίορκους) να απαιτήσουν τα 120.000.000€ που έχουν λάβει τα ΜΜΕ από το 2020 να επιστραφούν έντοκα στα κρατικά ταμεία.

Ακόμα και αν για αυτό απαιτηθούν κατασχέσεις όλων των περιουσιακών στοιχείων καναλαρχών και δημοσιογράφων.

Post Photo
Κλείστε τις τηλεοράσεις σας… πετάξτε τες… μην γίνεστε υποταγμένα πρόβατα.
Καταλάβετε επιτέλους, πως μέσα από αυτές σας ελέγχουν.
Καλλιόπη Σουφλή

Έχω φτάσει στο σημείο πια να μην πιστεύω ούτε το δελτίο καιρού ούτε καν την ώρα που δείχνουν τα ΜΜΕ σε κάποια γωνία της οθόνης κατά τη διάρκεια των δελτίων ειδήσεων. Πρέπει να πάσχουν από κάποια μαζική ψύχωση μυθομανίας που τους εμποδίζει να μεταδώσουν οτιδήποτε αληθινό.

Αφορμή για τη συγγραφή του άρθρου αποτέλεσε δημοσκόπηση μεγάλου μέσου της Γερμανίας για τον αριθμό των πλήρως εμβολιασμένων της χώρας.

Σε δελτίο τύπου της γνωστής θειάς του Βερολίνου που λατρεύει τις κονσέρβες της Erasco (βλ Μέρκελ) ανακοινώθηκε ότι το 52% των Γερμανών είναι πλήρως εμβολιασμένο.

Το μέσο αποφάσισε λοιπόν να δει αν ο αριθμός αυτός ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Την είδηση την είδα στο κρατικό κανάλι ZDF.

Από την έρευνα λοιπόν αποδείχθηκε ότι ο αριθμός 52% ήταν ψευδής και η πραγματικότητα είναι πολύ πιο κοντά στο 30%.

Προσπαθούν δηλαδή οι κυβερνήσεις να δημιουργήσουν το φαινόμενο του Water Hammer στην ψυχολογία των πολιτών ώστε να πουν:

οι περισσότεροι κάνουν το εμβόλιο άρα μήπως πρέπει να το κάνουμε και εμείς

Πράγμα όμως το οποίο δεν αληθεύει όπως αποδείχθηκε από την έρευνα.

Από το ποσοστό 30% πρέπει να αφαιρέσουμε και τα φιαλίδια με αλατόνερο που όπως σκανδαλωδώς αποκαλύφθηκε διανέμουν οι ίδιοι οι κατασκευαστές (Placebo).

Από το ποσοστό αυτό επίσης οφείλουμε να αφαιρέσουμε τις χιλιάδες των δόσεων αλατόνερου που σκοπίμως χορήγησαν γιατροί και νοσοκόμες (βλ. σκάνδαλο στη Γερμανία) για να σώσουν τους πολίτες από την ένεση βιολογικού όπλου.

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο που αποκαλύπτουν ότι τα ΜΜΕ διενεργούν στημένες συνεντεύξεις σε νοσοκομεία και παίρνουν στημένες δηλώσεις από «τυχαίους» πολίτες που συναντούν στο δρόμο.

Σε ό,τι αφορά τους δημοσιογράφους είναι γνωστό πια ότι διαβάζουν κείμενα από Teleprompter (οθόνη που βρίσκεται εκτός λήψης) και δεν έχουν πια καν ιδέα τι διαβάζουν όταν εκθέτουν τη μούρη τους στο φακό. Είναι εντυπωσιακό πως ΜΜΕ από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την ίδια «γλώσσα» την ίδια δεδομένη στιγμή.

Το συμπέρασμα είναι ένα.

Μην πιστεύεις τίποτα πια από τις ειδήσεις, τα στατιστικά στοιχεία και τους αριθμούς που μεταδίδουν τα ΜΜΕ

Απολύτως τίποτα. Κάνε τις δικές σου έρευνες. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ξηλώσεις το καλώδιο της κεραίας από την τηλεόραση. Να μην βλέπεις πια καθόλου ΜΜΕ και να αποφεύγεις τις σελίδες τους.

Κάποια στιγμή στο μέλλον θα πρέπει η δικαιοσύνη (όταν αντικατασταθούν τα στελέχη της από μη επίορκους) να απαιτήσουν τα 120.000.000€ που έχουν λάβει τα ΜΜΕ από το 2020 να επιστραφούν έντοκα στα κρατικά ταμεία.

Ακόμα και αν για αυτό απαιτηθούν κατασχέσεις όλων των περιουσιακών στοιχείων καναλαρχών και δημοσιογράφων.

Ούτως ή άλλως εκτός από φόβο και τρόμο τα ΜΜΕ δεν προσφέρουν πια τίποτε άλλο στη ζωή σου.

Δεν ενημερώνεσαι σωστά για τίποτα.

Αντιθέτως χρησιμοποιούν σύνθετες μεθόδους πλύσης εγκεφάλου και επηρεασμού (διαστρέβλωσης) της βούλησης των πολιτών.

Πρέπει να είσαι αρκετά διαβασμένος για να αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι τις στρατηγικές και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν.

Το μόνο που σου σερβίρουν είναι ένα μπουφέ αποτέλεσμα της αρρωστημένης τους διαφθοράς και μυθομανίας.

Γιατί να χαρίζεις τηλεθέαση και κλικ σε κάποιον που σου λέει όλη μέρα ψέματα;


το λινκ του βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 774


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα