Η πλανητική Συγκομιδή που είχε σχεδιαστεί εδώ και πολλές δεκαετίες, έχει στρώσει το τραπέζι και περιμένουν τον καλύτερο μεζέ, τα 5-11χρονα!!! 

Η πλανητική Συγκομιδή που είχε σχεδιαστεί εδώ και πολλές δεκαετίες, έχει στρώσει το τραπέζι και περιμένουν τον καλύτερο μεζέ, τα 5-11χρονα!!! 

11 Δεκεμβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:800
Μοίρασέ το

 

ΣΤΟ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟ ΑΛΜΑ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ!!!
Θα τα σφάξουν σχεδόν όλα με τους γονείς να τρέχουν να τα θυσιάσουν…πάντα έτσι γινόταν σε κάθε εξελικτικό άλμα και αναβάθμιση του είδους.

Ποιοί εδώ και χιλιετίες, έκαναν θυσίες παιδιών;;;
Δεν είναι δύσκολο να τους βρείτε…
Το Βαβυλωνειακό τους Ταλμούδ και η υποχθόνια καταγωγή τους, τους προδίδουν…
Συνεχίστε να μπολιάζετε τα παιδιά σας…
ΕΣΕΙΣ οι… “γονείς”, τα θυσιάζετε σ’ αυτούς…
ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ, που κάποια στιγμή θα το πληρώσετε πολύ ακριβά…
Καλλιόπη Σουφλή
‘Εχετε πάει πολύ πιο μπροστά απ’ ότι θα έπρεπε και γι αυτό το λόγο είστε μέγας κίνδυνος για την ισορροπία στον πλανήτη. Απειλείται η επιβίωση του μαυρου κρεατοπώλη.
Η πλανητική Συγκομιδή που είχε σχεδιαστεί εδώ και πολλές δεκαετίες, εφαρμόζεται εδώ και 19 μήνες…
Προχωρά ασταμάτητα με υποχρεωτικά μέτρα που ζαλίζουν και φοβίζουν τους μη αναβαθμισμένους, για να φτάσει εκεί που έπρεπε! 
Στον καλύτερο μεζέ! Φτάνει τα παιδιά σας και τον κώδικα του. 
Η ενεργειακή τροφή των παιδιών σας μπορεί να ταίσει όλο του το σοι.
Ολα τα μέτρα που έχει πάρει, εφαρμόζονται με αγνώριστη μέχρι στιγμής βιασύνη!
ΒΙΑ-ζεται να προλάβει το θερισμό. Πριν γίνει ο ίδιος τροφή…
Το κοπάδι τρέχει να πάρει την αναμνηστική, που στην αρχή ήταν 1-2 για την καλή προστασία του, η καλύτερη ήταν η πιο γρήγορη.
Ετσι δήλωνε πριν λιγους μήνες.
Και από τον φόβο του το κοπάδι ξεχνάει τις δηλώσεις ορόσημα στην νοητική επιβολή θανάτου.
Δεν υπάρχει καμία λογική σειρά στα μέτρα του ιδιοκτήτη πλέον, μόνο ΙΟΥΔΕΣ-ΚΑΤΣΙΚΕΣ.
Τώρα πάμε για την 3η και φαρμακερή! Ανέφεραν και την 4η…η σφαγή θα είναι μαζική.

Θα τρέχουν να κάνουν και την 13η αυτοί που είναι μόνο ενεργειακή τροφή στην εξελικτική σκάλα του είδους μας, στο ανθρώπινο κοπάδι.

Έχουν στρώσει το τραπέζι και περιμένουν τον καλύτερο μεζέ, τα 5-11χρονα!!! 

Θα τα σφάξουν σχεδόν όλα με τους γονείς να τρέχουν να τα θυσιάσουν…πάντα έτσι γινόταν σε κάθε εξελικτικό άλμα και αναβάθμιση του είδους.
Τα φωτόνια στην χώρα μας, μεγάλωσαν την ημέρα με 35 λεπτά, το είδαν οι αναβαθμισμένοι.

ΕΔΩ ΟΛΟ το βίντεο να μιλάει για την εργασία της στην Γιουνισεφ με εφήβους (κοντά στο ενεργό και ενεργειακό κοπάδι) για να το παρακολουθεί εντατικά, να γνωρίζει τις συνήθειες του, την τροφη του, τις ορέξεις του, να γνωρίζει την εξέλιξη του απο πολύ κοντά.



Jenna Bush Shape Shifting

 

Πηγή

Προβολές : 800


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα