Η προσπάθεια αφύπνισης οδηγείται σιγά-σιγά στο τέλος της. Σειρά έχει να οργανωθούμε για το πως θα επιβιώσουμε τη λαίλαπα που έρχεται. (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

Η προσπάθεια αφύπνισης οδηγείται σιγά-σιγά στο τέλος της. Σειρά έχει να οργανωθούμε για το πως θα επιβιώσουμε τη λαίλαπα που έρχεται. (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

31 Ιανουαρίου, 2022 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,072
Μοίρασέ το

 

Στοκάρετε σε τρόφιμα, συμπληρώματα, φάρμακα, καύσιμα και ό,τι άλλο μπορείτε ανάλογα τις οικονομικές δυνατότητες. Δημιουργήστε ένα σχέδιο Β έστω στα χαρτιά.

 

 

Διαβάζοντας το λιτό και περιεκτικό άρθρο του Τομ (εδώ) άρχισα να προβληματίζομαι για την ύλη που πρέπει να αναρτώ από εδώ και μπρος, με δεδομένο ότι τα γεγονότα θα ξεσπάσουν αιφνιδιαστικά και θα μας βρουν στην ουσία απροετοίμαστους, στην συντριπτική μας πλειοψηφία…

Είμαστε και ταλαιπωρημένοι άνθρωποι απ’ όλα όσα ζούμε πάνω από δέκα χρόνια, μεγαλώσαμε, δεν έχουμε τα ίδια κουράγια και το χειρότερο, σαν λαός, έχουμε το κουσούρι της τελευταίας στιγμής…

Θα απευθυνθώ λοιπόν σε όλους εσάς τους αναγνώστες του ιστολογίου μου ΑΤΤΙΚΑΝΕΑ.INFO, αν θέλετε να δώσω βαρύτητα σε θέματα επιβίωσης, ή να συνεχίσω στους ίδιους ρυθμούς της θεματολογίας, με βαρύτητα στα του κορονογιού που πνέει τα λίσθια.

Παρακαλώ, δείξτε μου την πορεία, στα σχόλιά σας…και ψηλά το κεφάλι… Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΑΓΩΝΕΣ.

 

Καλλίοπη Σουφλή

 

 

Ήρθε η ώρα να βγουν τα χαρτιά και τα στυλό για να δούμε πως θα σώσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και εαυτούς από την επερχόμενη καταστροφή του 2022/2023.

Όσοι δεν κατάλαβαν μέχρι σήμερα, δεν θα καταλάβουν ποτέ. Το ίδιο ισχύει και για το blog μου. Αν κάποιος δεν καταλάβει τίποτα από τα περισσότερα από 300 άρθρα που έχω γράψει για το θέμα και τις εκατοντάδες ώρες βίντεο, τότε δεν υπάρχει καμία σωτηρία.

Ούτως ή άλλως είναι ανώφελο να προσπαθήσεις να πείσεις κάποιον ο οποίος έχει τρυπηθεί ήδη 3 φορές και λαχταρά την τέταρτη, να τον ταρακουνήσεις και να τον ενημερώσεις για την τυραννία και την ολική άλωση που έρχεται. Το πιθανότερο είναι ότι στο μέλλον δεν θα είναι πια μαζί μας ή θα έχει γίνει το σώμα και το μυαλό του πολτός από τα €μβόλια.

Αυτό ακριβώς κάνω. Σταμάτησα να γράφω άρθρα, ουσιαστικά για να επικεντρωθώ στην επιβίωση των αγαπημένων μου προσώπων και του εαυτού μου.

Η Γερμανία μετά την Αυστρία θα μετατραπεί στο απόλυτο νεοναζιστικό μόρφωμα τις επιπτώσεις του οποίου θα βιώσει σύντομα όλη η Ευρώπη.

Όπως και το 1933 όλοι κοιμούνται όρθιοι.

Παρακολουθούν αμέτοχοι την αναβίωση του γερμανικού κτήνους που δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο.
Η φασιστική ιδεολογία είναι σαν τον καρκίνο

Ξεκινά με ένα μικρό ογκίδιο και πολύ σύντομα κάνει μεταστάσεις σε όλο το σώμα οδηγώντας στο θάνατο.

Ξεκινάμε με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και την ποινικοποίηση της ιατρικής ελευθερίας και φυσικά η λαίλαπα δεν θα σταματήσει εκεί.

Η μόνη διαφορά με το 1933 είναι ότι η Γερμανία αυτή τη φορά πρώτα θα σακατέψει τους ίδιους τους πολίτες της για να το κάνει στη συνέχεια στην υπόλοιπη €υρώπη.

Το 2030 θα υπάρχουν 500 εκατομμύρια πολίτες. Θα επιβιώσει δηλαδή το 6,25% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Τόσοι είναι αντίστοιχα και οι αναγνώστες του tomsnews.

Τόσοι θα ξυπνήσουν και θα δώσουν τη μάχη της αντίστασης και της επιβίωσης.

Το υπόλοιπο 93,75% ούτως ή άλλως δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Θα βυθιστεί στα παγωμένα νερά χορεύοντας στο κατάστρωμα υπό τους ήχους βιολιών.

Ας ετοιμαστούμε λοιπόν.

Τα ράφια παγκοσμίως αρχίζουν και αδειάζουν. Οι τιμές εκτοξεύονται στο Θεό, οι φόροι αυξάνονται, τα ελεγχόμενα χρηματιστήρια πέφτουν, τα κρυπτονομίσματα ετοιμάζονται για βουτιά στον Καιάδα.

Δισεκατομμύρια ανθρώπων θα βρεθούν νεκροί ή σοβαρά τραυματίες από το διαρκές τρύπημα με βιολογικά όπλα.

Ανίκανοι πια να σκεφτούν λογικά (αν επιβιώσουν), να εργασθούν και να προσφέρουν στην κοινωνία θα οδηγήσουν στην ολική διάλυση του σύγχρονου δυτικού πολιτισμού όπως τον γνωρίζουμε.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι κάνουν κάποια δουλειά. Θα πάψουν λοιπόν να την κάνουν οδηγώντας σε πρωτόγνωρα μονοπάτια την ανθρωπότητα.

Στοκάρετε σε τρόφιμα, συμπληρώματα, φάρμακα, καύσιμα και ό,τι άλλο μπορείτε ανάλογα τις οικονομικές δυνατότητες. Δημιουργήστε ένα σχέδιο Β έστω στα χαρτιά.

Η προσπάθεια αφύπνισης δεν έχει πια νόημα. Είναι αργά πια για όλους αυτούς που στήνονται στις ουρές για την 3η, 4η και 5η δόση. Δεν χρειάζεται να ξοδεύουμε μεγκαμπάιτς για να τους πείσουμε. Να ξοδεύουμε ώρες και ενέργεια στα κοινωνικά δίκτυα μαλώνοντας με ανθρώπους που δυστυχώς δεν έχουν πια μέλλον.

Ας οργανωθούμε σε ομάδες ανθρώπων που έχουν ήδη ξυπνήσει και ας δούμε πως θα επιβιώσουμε το χάλι που έρχεται.

Το οφείλουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα.


το λινκ του βίντεο εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 1,072


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα