Η συνέντευξη σεισμός του καρδιολόγου με τις περισσότερες δημοσιεύσεις στον πλανήτη Dr Peter McCullough από τον μεγαλύτερο Podcaster του κόσμου Joe Rogan. (Βίντεο 2:45min)

Η συνέντευξη σεισμός του καρδιολόγου με τις περισσότερες δημοσιεύσεις στον πλανήτη Dr Peter McCullough από τον μεγαλύτερο Podcaster του κόσμου Joe Rogan. (Βίντεο 2:45min)

21 Δεκεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:594
Μοίρασέ το

 

 

Δεκάδες εκατομμύρια παρακολούθησαν αυτή τη συνέντευξη σεισμό που προκάλεσε υστερία στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης διότι απλά διατυπώθηκαν αλήθειες που ποτέ δεν έφτασαν σε τόσα αυτιά από έναν τόσο ειδικό με παγκόσμιο κύρος και φήμη.

Η συνέντευξη που αποτέλεσε το μεγαλύτερο κακό σπυρί στον κ@λο του συστήματος από την έναρξη της «πανδημίας».

 

 

Για τη συνέντευξη των δεκάδων εκατομμυρίων ακροατών,  ακούσατε κάτι στην Ελλάδα της πληρωμένης πορνείας της “δημοσιογραφίας”;;;

ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

Δεκάδες εκατομμύρια παρακολούθησαν αυτή τη συνέντευξη σεισμό που προκάλεσε υστερία στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης διότι απλά διατυπώθηκαν αλήθειες που ποτέ δεν έφτασαν σε τόσα αυτιά από έναν τόσο ειδικό με παγκόσμιο κύρος και φήμη.

Μπροστά στον Dr Peter McCullough οι μαϊντανοί που κουβαλούν στην Ελληνική τηλεόραση όχι απλά δεν είναι Γ’ Εθνική αλλά ούτε πλησιάζουν τον πετσετά και τους νερουλάδες των γηπέδων.

Παραθέτω εδώ την ΠΛΗΡΗ συνέντευξη διάρκειας 2 ωρών και 45 λεπτών που αποτέλεσε το μεγαλύτερο κακό σπυρί στον κώλο του συστήματος από την έναρξη της «πανδημίας».

Φαντάζομαι ότι μετά την συνέντευξη που σόκαρε το τεράστιο (και νεανικό) κοινό του Joe Rogan οι νεοταξίτες θα βρίσκονται σε απανωτές έκτακτες συσκέψεις για το πως θα συμμαζέψουν τώρα τα ασυμμάζευτα.
Δείτε το και οπωσδήποτε μοιράστε το

Αν κάποιος μπορέσει να το υποτιτλίσει και το κάνει ας μου στείλει μήνυμα στο Telegram.

Την συνέντευξη καλού-κακού την αποθήκευσα στο NAS και το Cloud μου.


Το λινκ του βίντεο εδώ

 

Πηγή

 

Παραθέτω την μετάφραση του πολύ σημαντικού βίντεο, από τον αναγνώστη – σχολιαστή blümlifee

 

Μετάφραση blümlifee

 

Λίγα λόγια για τον Peter McCullough: o δρ. McCullough είναι παθολόγος, καρδιολόγος, επιδημιολόγος και καθηγητής Ιατρικής στο Texas A&M College of Medicine, Ντάλας, Τέξας, ΗΠA.

Ο δρ. McCullough παραχώρησε τη Δευτέρα συνέντευξη στο εξαιρετικά δημοφιλές podcast του Joe Rogan “The Joe Rogan Experience”, στο οποίο αναφέρεται στην κακή διαχείριση της κρίσης covid-19 από τους φορείς δημόσιας υγείας, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και παγκοσμίως, και μιλάει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για μια ενορχηστρωμένη επιχείρηση επιβολής πειραματικών m-volίων και καυτηριάζει τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει χειριστεί την κρίση, καθώς επίσης και την ανάπτυξη και τη διανομή m-volίων COVID-19.

Στην συνέντευξή του ο δρ. McCullough υπήρξε ιδιαίτερα καυστικός και επικριτικός στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση και την ιατρική ελίτ για τον ρόλο τους σε αυτήν την ενορχηστρωμένη πανδημία του Covid-19.

Σύμφωνα με τον McCullough, η πανδημία Covid-19 είχε προσχεδιαστεί από αξιωματούχους υγείας που συνεργάζονταν παράλληλα με τις ιατρικές ελίτ. Τα στοιχεία για αυτό υπήρχαν πολύ προτού γίνουν οι πρώτες αναφορές για το ξέσπασμα του Covid, στα τέλη του 2019.

Προκειμένου να προωθηθούν μαζικά τα πειραματικά αυτά m-volια, οι υγειονομικοί κατέστειλαν σκόπιμα τις θεραπείες, και απέφυγαν να συντάξουν πρωτόκολλα θεραπείας για την καταπολέμηση του ιού, με την ελπίδα ότι οι άνθρωποι θα τρόμαζαν τόσο πολύ που θα δέχονταν να m-volιαστούν.

 

Από την αρχή της κρίσης του Covid-19, ο δρ. McCullough βρέθηκε στην πρώτη γραμμή και σε συνεργασία με άλλους συναδέλφους του στο εξωτερικό, ήταν αυτός που έκανε τις πρώτες έρευνες και δημοσίευσε μελέτες σχετικά με τον ιό και το πώς θα έπρεπε οι γιατροί παγκοσμίως να αντιμετωπίζουν και να θεραπεύουν τους ασθενείς.

Οι μελέτες του αυτές δημοσιεύθηκαν από το American Journal of Medicine.

Θερμός υποστηρικτής της πρώιμης αντιμετώπισης και θεραπείας των ασθενών με COVID-19, ώστε να μην χρειαστεί νοσηλεία.

Ο McCullough αναφέρεται επίσης στα φάρμακα που ήταν ήδη διαθέσιμα στην επιστήμη, όπως η υδροξυχλωροκίνη και η ιβερμεκτίνη και στηλιτεύει την άρνηση των αρχών να επιτρέψουν την χρήση τους, και την απαγόρευση των συγκεκριμένων φαρμάκων για την θεραπεία των ασθενών.

 

Και ενώ οι αριθμοί των θυμάτων ανέβαιναν, ο McCullough ήταν ο πρώτος (στην Αμερική) που έθεσε το ερώτημα στους αξιωματούχους δημόσιας υγείας, για το πότε θα ξεκινήσουν επιτέλους να παρέχουν θεραπεία στους ασθενείς.

Ο ίδιος μιλάει για τον πολύτιμο χρόνο που χάθηκε, καθώς μέχρι εκείνη την στιγμή, η αντιμετώπιση περιοριζόταν στα μέτρα προστασίας για τους υγειονομικούς.

 

Επίσης, παρουσιάζει ως γελοίο τον τρόπο πρόληψης και αυτοπροστασίας με την ανόητη χρήση αντισηπτικών, γιατί όπως λέει ο ιός μεταδίδεται με τον αέρα και όχι με τις επιφάνειες.

Σε αυτό το σημείο δίνει χρήσιμες συμβουλές, πώς η χρήση Betadine διαλυμένο σε νερό για ρινικές και στοματικές πλύσεις σκοτώνει τους ιούς που μεταδίδονται με τον αέρα ή η χρήση οξυζενέ.

Επίσης, αναφερόμενος στις μάσκες, καταρρίπτει τον μύθο ότι προστατεύει από τον ιό.

 

Mία εξίσου σημαντική παρατήρηση είναι, ότι παρόλο που στην Αμερική υπάρχουν 300 Ιατρικές Σχολές, (Johns Hopkins, Harvard, Yale, Mayo Clinic, κ.α.) ούτε μία από αυτές δεν έχουν αναπτύξει δικά τους πρωτόκολλα όσον αφορά στην αντιμετώπιση των ασθενών με Covid.

 

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ MIA ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΨΥΧΩΣΗ;

 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν αυτό είναι φυσική απόρροια μιας κρίσης ή πρόκειται για μια οργανωμένη ψύχωση, ο McCullough πιστεύει ότι πρόκειται ξεκάθαρα για μια συντονισμένη και οργανωμένη μαζική ψύχωση που σχεδιάστηκε ήδη από το 2017 από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, και διερωτάται πώς είναι δυνατόν σε όλους τους γιατρούς να φθάνουν τα πιστοποιητικά θανάτου 6 εβδομάδες μετά τον θάνατο του ασθενούς και οι αρχές να εκδίδουν κάθε ημέρα τους αριθμούς των νεκρών. (!!!!!!!!!!!!!)

 

Σημαντική είναι και η αναφορά του ότι τον μεγαλύτερο κίνδυνο σε αυτά τα m-volια αποτελεί η ακίδα πρωτεΐνης και αναφέρεται επίσης στο ό,τι τα m-volια είναι ομόλογα με τον ιό HIV και ως παράδειγμα αναφέρει ότι στην Αυστραλία, κατά την πρώτη φάση των m-volιασμών, όσοι m-volιάστηκαν κατά του Covid, βγήκαν θετικοί στον HIV.

Ο δρ. Mc Cullough πιστεύει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για ενορχηστρωμένη πανδημία, και αναφέρθηκε σε πολλά κείμενα ιατρών και άλλων σχετικά με το πώς οργανώθηκε  και συντονίστηκε η πλανδημία. (dr. Pam Popper, Peter Breggen “Covid-19 and the Global Predators: We are the Prey”, “The Real Anthony Fauci” του Robert F. Kennedy, Jr κ.α.)

Αναφέρεται ακόμη στην ‘Moderna’ λέγοντας ότι η εταιρεία εργαζόταν ήδη στην κατασκευή του συγκεκριμένου m-volίου προτού “ξεφύγει” από το εργαστήριο της Γουχάν ο εν λόγω ιός.

“Αν θέλετε να μάθετε για την δράση και τις επιχειρήσεις των ‘The Bill and Melinda Gates Foundation”, GAVI, CEPI, ‘Pfizer’, ‘Moderna’, των εργαστηρίων της Γουχάν, των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας, του Ralph Baric και του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, που βρίσκονται πίσω από την οργάνωση της πανδημίας, όλα τα στοιχεία είναι διαθέσιμα.”

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί και η αναφορά του στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, στο οποίο το 2017 πραγματοποιήθηκε ένα σεμινάριο σχεδιασμού πανδημίας.

Σε αυτό το σεμινάριο, η ομάδα των ερευνητών δημόσιας υγείας, εξέτασε ένα “υποθετικό” σενάριο ξεσπάσματος ενός ιού, που ονομάστηκε SPARS, το οποίο υποτίθεται ότι ήταν ένας κορωνοϊός που είχε σχέση με τους ιούς SARS και MERS (ακριβώς όπως και ο Covid-19).

Σύμπτωση;

Μέσα σε αυτήν την προσομοίωση, οι ερευνητές όχι μόνο “προέβλεψαν” ότι ο ιός θα χτυπούσε τις ΗΠΑ, θα έκλεινε μαζικά τον κόσμο με συνεχή λόκνταουν και θα δημιουργούσε έναν άνευ προηγουμένου μαζικό πανικό, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι στο συμπέρασμά τους αναφέρθηκαν στην σύγχυση που θα δημιουργούταν σε σχέση με τις διαθέσιμες θεραπείες (υδροξυχλωροκίνη, ιβερμεκτίνη) και την οποία οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας, θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν προκειμένου να αναγκάσουν τον πληθυσμό να δεχθεί να m-volιαστεί με τις πειραματικές ενέσεις.

Τα πορίσματα του συμποσίου του Πανεπιστημίου Johns Hopkins έχουν δημοσιευθεί και είναι διαθέσιμα στον καθένα. https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/Center-projects/completed-projects/spars-pandemic-scenario.html

“Το μόνο πράγμα που έκαναν λάθος είναι η χρονιά”, είπε ο McCullough, “είπαν ότι θα γινόταν το 2025, αλλά ήρθε λίγο νωρίτερα”.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 

Σχετικά με τα θετικά στον HIV αποτελέσματα, δεν σημαίνει ότι είχαν AIDS, πρόκειται για ένα μοριακό “κόλπο”

————————————————-

Ενδιαφέρουσα είναι επίσης η εξήγηση για τον όρο “ασυμπτωματική μετάδοση” κάτι που είναι εντελώς λανθασμένο.

Όπως λέει ο δρ. McCullough, υπάρχει μόνο μετάδοση από το άτομο που ασθενεί προς ένα άλλο που είναι ευάλωτο.

Συνεπώς, δεν υφίσταται τεστ σε ασυμπτωματικούς.

Όσοι ασθενούσαν, ναι, θα έπρεπε να μένουν σπίτι και όχι να πηγαίνουν στο νοσοκομείο, αλλά ο υπόλοιπος πληθυσμός θα έπρεπε να μπορεί να συνεχίσει την ζωή του κανονικά.

Και επαναλαμβάνει, ότι ένα άτομο χωρίς συμπτώματα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΣΕΙ ΤΟΝ ΙΟ.

 

Συνεχίζοντας, αναφέρεται στην ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των μονοκλωνικών.

Ωστόσο, όπως και με τις υπάρχουσες διαθέσιμες θεραπείες, γίνεται και πάλι ορατή η ύποπτη απροθυμία των αρχών δημόσιας υγείας να τις αποδεχθούν, ενώ προωθούν τα πειραματικά m-volια που έχουν ήδη προκαλέσει παγκοσμίως θανάτους και σοβαρούς τραυματισμούς.

 

Σχετικά με την ανοσία: όπως και στον Sars-Cov-1, έτσι και στον Sars-Cov-2, η ανοσία είναι για πάντα.

 

Σχετικά με την υποχρεωτικότητα: όσοι προωθούν τα πειραματικά αυτά “m-volια”, παραβιάζουν τον κώδικα της Νυρεμβέργης, συνεπώς διαπράττουν έγκλημα, για το οποίο κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουν.

Σύμφωνα με το αμερικανικό σύστημα καταγραφής ανεπιθύμητων ενεργειών από m-volια VAERS  μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί 18.000 θανάτοι και 250.000 άτομα με σοβαρούς τραυματισμούς.

Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά πολύ υψηλότερος, σύμφωνα με τον δρ. McCullough, λόγω της ιδιαιτερότητας του συστήματος αυτού να καταγράφει τους θανάτους και τους τραυματισμούς.

Σχετικά με τις περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε παιδιά και εφήβους, τα προγνωστικά είναι μάλλον αρνητικά για την πορεία της υγείας τους. Τα παιδιά αυτά, στις περισσότερες περιπτώσεις, σε λίγα χρόνια θα αναπτύξουν καρδιακή ανεπάρκεια.

 

 

Πίσω στο θέμα της ασφάλειας των m-volιων, ο McCullough, αναφέρεται – όχι και τόσο αστειευόμενος – στον πολυεκτομμυριούχο Steven Kirsch, ο οποίος προσφέρει 2 εκατομμύρια δολάρια, σε όποιον μπορέσει να αποδείξει ότι τα m-volια κατά του covid-19 είναι ασφαλή.

Επίσης, θεωρεί ότι ο περισσότερος κόσμος βρίσκεται σε μια κατάσταση ύπνωσης όσον αφορά σε αυτά, και καυτηριάζει τον ρόλο των ΜΜΕ επιρρίπτοντάς τους τεράστιες ευθύνες για την απόκρυψη της αλήθειας.

Και τελειώνει, δίνοντας απάντηση στην ερώτηση του Ρόγκαν:

 

“πόσο σας ενοχλεί που όλες αυτές οι αλήθειες λογοκρίνονται; Γιατί σε μια οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα, η συζήτηση αυτή θα λογοκρινόταν….”

 

McCullough: “Η λογοκρισία αυτή, εδώ και δύο χρόνια έχει αποκρύψει την πληροφόρηση για την ασφαλή και πρώιμη θεραπεία, όπως και για την ασφάλεια των m-volίων, και έχει οδηγήσει σε τεράστιους αριθμούς θανάτων, νοσηλειών και μόνιμης αναπηρίας.

JOE, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ COVID-19

 

Προβολές : 594


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα