Η τρίτη δόση της PFIZER του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΠΟΥΡΛΑ, ΣΚΟΡΠΙΖΕΙ ΘΑΝΑΤΟ!

Η τρίτη δόση της PFIZER του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΠΟΥΡΛΑ, ΣΚΟΡΠΙΖΕΙ ΘΑΝΑΤΟ!

14 Σεπτεμβρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 827 προβολές ( Μέτρηση έως 17:01:43 )

Έγγραφο-σοκ από Γερμανία για βαριές παρενέργειες και θανάτους από την τρίτη δόση του Μπουρλά

 

 

 

 

Στην Ιουδαϊκή Ελλάδα  των εβραιοσιωνιστών κυβερνόντων, οι μίζες εκατομμμυρίων της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ περνάνε από την επιβολή των εμβολιασμών, τους χιλιάδες θανάτους που θα επέλθουν και τις πολύ σοβαρές παρενέργειες.

Η ΜΙΖΑ, ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΤΗΝΗ ΨΗΦΙΣΑΝ.

ΟΥΔΕΙΣ ΑΘΩΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.

ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ… ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η τρίτη δόση της PFIZER του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΠΟΥΡΛΑ, ΣΚΟΡΠΙΖΕΙ ΘΑΝΑΤΟ!

Με έγγραφο του ο Ιατρικός Σύλλογος του Nordreihn τονίζει πως σε 90 άτομα στα οποία χορηγήθηκε η 3η, ενισχυτική, δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού το 10% εμφάνισε σοβαρές παρενέργειες, ενώ το ένα απ’ αυτά πέθανε!

 Συγκεκριμένα σε έγγραφο που φέρει ως ημερομηνία την 7η Σεπτεμβρίου του 2021 ο Ιατρικός Σύλλογος ενημερώνει πως χορηγήθηκε 3η δόση σε 90 άτομα, εκ των οποίων 9 εμφάνισαν σοβαρές επιπλοκές κυρίως καρδιοπνευμονικες, με ένα απ’ αυτά να καταλήγει.
Ενώ δύο επανήλθαν με καρδιοαναπνευστική ανάνηψη.
 Δηλαδή έχουμε ένα 10% με βαρύτατες άμεσες παρενέργειες, εκ των οποίων 3 δυνητικά θανατηφόρες, με ένα από τα άτομα να καταλήγει.
 Ως εκ τούτου ο Ιατρικός Σύλλογος του Nordreihn έχει ξεκινήσει έρευνα γι’ αυτά τα περιστατικά και προτείνει να μην δοθεί έγκριση για 3η δόση προτού ολοκληρωθεί η έρευνα. 
Να τονίσουμε πως η κυβέρνηση της Γερμανίας κινείται ανεξάρτητα και μπορεί να μην λάβει καν υπ’ όψιν τα γεγονότα!
Δείτε το έγγραφο:

 

Πηγή

(Visited 826 times, 3 visits today)

Ετικέτες: ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το