Η υπόθεση των υποχρεωτικών εμβολιασμών είναι νεκρή... Η Omicron μόλις τη σκότωσε.

Η υπόθεση των υποχρεωτικών εμβολιασμών είναι νεκρή... Η Omicron μόλις τη σκότωσε.

3 Δεκεμβρίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,401
Μοίρασέ το
Αυτά δεν είναι περιθωριακές ιδέες ή αβάσιμες θεωρίες, είναι τα αυτοαναιρούμενα υποτιθέμενα “γεγονότα” της σχιζοφρενικής ιστορίας του Covid.

Πηγαίνοντας εξ ολοκλήρου με τα ίδια τα λόγια της επικρατούσας τάσης, και εντελώς με τους δικούς τους όρους, κάθε πιθανή υπόθεση για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς είναι νεκρή.

Η “παραλλαγή Omicron” τη σκότωσε, ακόμη και αν δεν σκότωσε ποτέ τίποτα άλλο.

 

Όσο για το πολιτικό θρασίμι, που επέβαλε το μπόλι άνω των 60 ετών, μην ανησυχείτε… και προσπαθείστε να αφυπνίσετε όσους γνωρίζετε, ότι δεν θα καταφέρει τίποτα, εκτός από οργή…

Να έχετε θετική σκέψη, πως δεν θα καταφέρουν ως το τέλος να επιβάλουν τα μπόλια…

“ΚΑΤΙ”, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ… όλα όσα κάνουν, είναι τόσο παράνομα, που θα εκπέσουν αρκεί ο λαός να αντισταθεί ουσιαστικά.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Χθες, η Ursula von der Leyen, η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου όπου μίλησε εκτενώς για τις “ανησυχίες” της σχετικά με το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού στην ΕΕ και για το πώς θα μπορούσε να “διορθωθεί” καλύτερα.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την υποχρεωτική εφαρμογή των εμβολίων, είπε:

Προσθέτοντας:

Φυσικά, η ιδέα ότι τα κράτη της ΕΕ θα “συζητήσουν” τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς είναι αστείο, το πιθανότερο είναι να τους επιβάλουν ό,τι και να γίνει.

Σύμφωνα με οποιονδήποτε ορισμό πριν από το 2021, τα “εμβόλια” του Covid δεν είναι στην πραγματικότητα εμβόλια. Από την αρχή, έχει γίνει ευρέως παραδεκτό ότι δεν εμποδίζουν να κολλήσετε την ασθένεια και δεν εμποδίζουν να την εξαπλώσετε.

Κάθε μέρα ακούμε για κάποιο διάσημο πρόσωπο ή άλλον που βρέθηκε θετικός “παρά το γεγονός ότι έχει εμβολιαστεί”.

Η ΕΕ έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί ότι οι άδειες εμβολιασμού (τις οποίες, κατά ειρωνικό τρόπο, φαίνεται να σχεδίαζαν για “δύο ή τρία χρόνια”, παρά το γεγονός ότι η von der Leyen ισχυρίζεται ότι δεν είδε ποτέ την πανδημία να έρχεται), θα λήξουν σε εννέα μήνες.

Γιατί θα λήξουν;

Πόσο γρήγορα φθείρεται;

Η υποτιθέμενη εμφάνιση της παραλλαγής Omicron κάνει την κατάσταση ακόμη χειρότερη, από την άποψη του κατεστημένου. Πράγματι, θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι η πρώτη πραγματική απώλεια της επιδημίας Omicron ήταν η αφηγηματική συνοχή.

Οι ειδικοί προειδοποιούν ήδη ότι η παραλλαγή Omicron μπορεί να είναι ανθεκτική στα εμβόλια, και ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna πρόσθεσε τη φωνή του σε αυτή τη χορωδία χθες, λέγοντας:

Ακόμα και αν αυτές οι προειδοποιήσεις αποδειχθούν λανθασμένες, και η επικρατούσα τάση ξαφνικά υποχωρήσει και αρχίσει να αναφέρει ότι τα εμβόλια λειτουργούν “καλύτερα από το αναμενόμενο” για την καταπολέμηση του Omicron, αυτό είναι άσχετο.

Μόλις παραδέχτηκαν ότι τα “εμβόλια” θα μπορούσαν να σταματήσουν να λειτουργούν τη στιγμή που θα υπάρξει μια νέα μετάλλαξη. Και οι ιοί μεταλλάσσονται συχνά.

Έτσι, γνωρίζουν ότι τα εμβόλια δεν λειτουργούν πολύ καλά, γνωρίζουν ότι θα εξασθενήσουν, και γνωρίζουν ότι τυχόν νέες μεταλλάξεις θα μπορούσαν να σταματήσουν να λειτουργούν εντελώς.

Το μόνο πράγμα που δεν γνωρίζουν είναι ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες παρενέργειες των εμβολίων, γεγονός που παραδέχεται η ίδια η Pfizer στις συμβάσεις προμήθειας:

Τώρα, εδώ είναι η γενική αποποίηση ευθυνών: Αυτό δεν σημαίνει ότι παραδέχομαι ότι το Covid19 είναι επικίνδυνο, ότι η πανδημία είναι πραγματική ή ότι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο υποστηρίζω την αφήγηση. Αντίθετα, και αυτό είναι σημαντικό, επισημαίνει ότι ακόμη και με τους δικούς τους όρους το σχέδιο του κατεστημένου για υποχρεωτικό εμβολιασμό δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.

Η τρέχουσα αφήγηση είναι αυτή:

  • Τα εμβόλια δεν παρέχουν ανοσία ούτε αποτρέπουν τη μετάδοση.
  • Η όποια ευεργετική επίδραση έχουν εξασθενεί, δεν ξέρουν πότε.
  • Πιθανώς δεν προστατεύουν από νέες παραλλαγές ή μεταλλάξεις.
  • Τα εμβόλια έχουν άγνωστες μακροπρόθεσμες παρενέργειες.

Αυτά δεν είναι περιθωριακές ιδέες ή αβάσιμες θεωρίες, είναι τα αυτοαναιρούμενα υποτιθέμενα “γεγονότα” της σχιζοφρενικής ιστορίας του Covid.

Πηγαίνοντας εξ ολοκλήρου με τα ίδια τα λόγια της επικρατούσας τάσης, και εντελώς με τους δικούς τους όρους, κάθε πιθανή υπόθεση για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς είναι νεκρή.

Η “παραλλαγή Omicron” τη σκότωσε, ακόμη και αν δεν σκότωσε ποτέ τίποτα άλλο.

——————

Δικτυογραφία:

The case for compulsory vaccinations is dead…Omicron just killed it. – OffGuardian

https://off-guardian.org/2021/12/02/the-case-for-compulsory-vaccinations-is-dead-omicron-just-killed-it/

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 1,401


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα