Η φρίκη του ολοκαυτώματος των εμβολίων  Η Γονιδιακή Θεραπεία των εμβολίων, θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε... ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!

Η φρίκη του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. Η Γονιδιακή Θεραπεία των εμβολίων, θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε... ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!

11 Σεπτεμβρίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 966 προβολές ( Μέτρηση έως 17:12:04 )

 

Ποιούς σκοπούς θα εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο και το πιο σημαντικό: ΣΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ.

Πώς οι τρομοκρατικές κυβερνήσεις διεξάγουν τώρα ανοιχτά βιολογικό πόλεμο κατά της ανθρώπινης φυλής.

Η φρίκη του ολοκαυτώματος των εμβολίων  Η Γονιδιακή Θεραπεία των εμβολίων, θα μετατρέψει τους ανθρώπους σε... ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ!

Αν όλα αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, σας ξυνίζουν, κάντε το απλό παράδειγμα και δείτε τους γύρω σας, πόσο έχει αλλάξει η όψη και η συμπεριφορά τους, από τότε που εμβολιάστηκαν.
Για την ΓΟΝΙΔΙΑΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΡΟΥΣ.
Το πόσοι θα πιστέψουν ή θα γελάσουν με όλα αυτά που καταδεικνύονται παρακάτω, είναι δικό τους θέμα, και δεν με αφορά.
Ας ψάξουν να βρουν την αλήθεια, αλλά όχι σαν ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, μπροστά σε μια οθόνη τηλεοπτική, με τους γνωστούς ιατρικούς ντήλερ – γυρωλόγους των τηλεοπτικώων χρυσοπληρωμένων εκπορνευμένων καναλιών, αλλά μέσα από στοιχεία και ντοκουμέντα που άπλετα βρίσκονται προς το παρόν σ’ όλο το διαδίκτυο.
Προσωπικά, και δίνοντας λόγο ΜΟΝΟΝ στην ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ και στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ, έχω χρέος να αναδείξω την ΑΛΗΘΕΙΑ.
Όσοι νομίζουν πως κάνοντας το εμβόλιο θα σωθούν, είναι βαθιά νυχτωμένοι.
Όσοι νομίζουν πως κάνοντας το εμβόλιο, θα επανέλθουν στην παλιά τους ζωή, είναι για τα ΜΠΑΖΑ.
Σε πολύ λίγο, οι πόλεις παγκοσμίως και στην Ελλάδα, δεν θα διαφέρουν από τις επισυναπτόμενες εικόνες.
Ο Θεός, ας μας δώσει την δύναμη ν’ αντέξουμε… και να βγούμε ΝΙΚΗΤΕΣ, απ’ αυτή την πάλη του κακού με το ΚΑΛΟ.
Από την πάλη του ΣΑΤΑΝΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Μετάφραση του παρακάτω αγγλόφωνου κειμένου, παρατίθεται στο τέλος της ανάρτησης.
Ο/Η Ανώνυμος λέει:

Σε απάντηση στο Καλλιόπη Σουφλή.

πάντα!

δείτε κι εδώ κάτι:
Disturbing video: Australian covid camp police threaten to “gas” covid prisoner instead of releasing him after 14 days

https://www.newstarget.com/2021-09-09-disturbing-video-australian-covid-camp-police-threaten-to-gas-covid-prisoner.html

Ίσως ένα όχι και τόσο τρελό σενάριο:

Στη σημερινή διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή, ο Mike Adams (από το 19:10) ξεκαθαρίζει ότι οι ενέσεις που χορηγούνται, δεν είναι m-volια, και δεν δημιουργούν ανοσία και αναφέρεται στη γονιδιακή θεραπεία, η οποία προϋποθέτει τακτικές παρεμβάσεις με ενέσεις, όπως συμβαίνει τώρα με τα λεγόμενα m-volια και τις ενισχυτικές δόσεις. (!!!!!!!!!)

Ακολούθως, θέτει το υποθετικό ερώτημα, “τί γίνεται αν αυτό που συμβαίνει στις ημέρες μας είναι μια γονιδιακή “θεραπεία”, με σκοπό να αλλάξει μόνιμα το ανθρώπινο DNA;”

Πηγαίνει όμως πιο βαθιά και εξετάζει ποιούς σκοπούς θα εξυπηρετούσε κάτι τέτοιο και το πιο σημαντικό: ΣΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ.

Είναι ξεκάθαρο, ότι το τελικό “προϊόν” θα είναι λιγότερο ανθρώπινο (μετανθρωπισμός).

Για να γίνει περισσότερο κατανοητό, θα πρέπει κανείς να σκεφτεί πιο ανοιχτά και να δει τί συμβαίνει αυτήν την στιγμή σε όλον τον κόσμο. παντού παρατηρεί κανείς δαιμονικές επιρροές.
σύμφωνα με τον Adams, η κατάληψη του ανθρώπου από δαιμονικές επιρροές μπορεί να γίνει σε πνευματικό αλλά και σε σωματικό επίπεδο. στο σωματικό επίπεδο, αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί με την χρήση της σημερινής τεχνολογίας, η οποία είναι σε θέση να αλλάξει τον γενετικό κώδικα του ανθρώπου, μετατρέποντάς τον σε δαιμονικό πλάσμα.

Αυτή η μετατροπή παίρνει χρόνο και χρειάζονται ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ (!!!!!).

Με κάθε ένεση γίνονται ολοένα και λιγότερο άνθρωποι και η βιολογία τους εναρμονίζεται με το δαιμονικό.

Οι άνθρωποι πλάστηκαν κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν του Θεού, συνεπώς, η μορφή, το σώμα, η καρδιά, και η ψυχή τους είναι κοντά στον Θεό, γεγονός που δυσκολεύει τις δαιμονικές επιρροές πάνω στον άνθρωπο.

Θα λέγαμε, ότι σε αυτήν την κατάσταση το σώμα δεν είναι συμβατό με τη ενεργειακή μορφολογία των δαιμονικών οντοτήτων.

Ωστόσο, παρεμβαίνοντας στο ανθρώπινο DNA, καθιστάς το σώμα όχι μόνο ευάλωτο αλλά και πιο κοντά στις δαιμονικές επιρροές.

Ο Adams προειδοποιεί ότι η κάθε δόση θα σε πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο του μετανθρωπισμού και προβλέπει ότι στους επόμενους μήνες θα βιώσουμε βιβλικές καταστάσεις, όπου οι άνθρωποι που άλλοτε γνωρίζαμε, θα μετατραπούν κυριολεκτικά, σωματικά και ψυχικά σε άτομα που βρίσκονται υπό δαιμονική επιρροή.

Περισσότερα στο podcast.

Συνδυάστε το και με τα παρακάτω:

Συγκλονιστική κατάθεση ἱερομονάχου μετά το… , Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου (Ἀπόσπασμα)

Συγκλονιστική κατάθεση Ιερομονάχου μετά το… , 29-8-2021, Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου (απόσπασμα)

https://tasthyras.wordpress.com/2021/08/31/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%e1%bc%b1%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%ac%cf%87%ce%bf%cf%85/

και με αυτό:
CDC: Zombie Preparedness

https://www.cdc.gov/cpr/zombie/index.htm

 

Πηγή σχολίου

 

Ενοχλητικό βίντεο: Η αυστραλιανή αστυνομία του στρατοπέδου covid απειλεί να «αερίσει» φυλακισμένο covid αντί να τον αφήσει ελεύθερο μετά από 14 ημέρες

Το ολοκαύτωμα του εμβολίου βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αυστραλία, όπου ένα ανησυχητικό νέο βίντεο απεικονίζει την αυστραλιανή αστυνομία του στρατοπέδου φυλάκισης covid να απειλεί να «αερίσει» έναν κάτοικο (κρατούμενο) που έχει περάσει ήδη 14 ημέρες σε αναγκαστική καραντίνα και θέλει να αποφυλακιστεί. Ένα απόσπασμα του βίντεο εμφανίζεται στο σημερινό podcast Ενημέρωση κατάστασης (παρακάτω), γύρω στα 10 λεπτά.

Αυτό που φαίνεται να επιβεβαιώνει το βίντεο είναι ότι οι τυραννικές αυστραλιανές αρχές είναι:

1) Μη απελευθέρωση ατόμων μετά την “εξυπηρέτηση” 14 ημερών σε αναγκαστική καραντίνα. (Μπορείτε να κάνετε check -in αλλά ποτέ δεν κάνετε check -out.)

2) Απειλή για φυλακισμένους “αερίου” εάν δεν υπακούσουν. Δεν είναι σαφές από το βίντεο αν αυτό το “αέριο” περιλαμβάνει τη χρήση αερίων με δακρυγόνα ή θανάσιμο αέριο Zyklon B, αλλά σε κάθε περίπτωση πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Οι παγκόσμιες οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σιωπούν μυστηριωδώς για όλα αυτά, και στην Αμερική, η λεγόμενη Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU) έχει εγκαταλείψει εντελώς τις αστικές ελευθερίες και τώρα εγκρίνει τις εντολές εμβολίου και μάσκας για όλους.

 

Το βίντεο από την Αυστραλία αποκαλύπτει τις τρομακτικές συνέπειες της ψυχικής υγείας από την έγκλειση σε ένα καταυλισμό θανάτου από Covid, όπου ένας από τους επιβάτες σε αυτό το βίντεο εξηγεί, “δεν μπορείς να πάρεις αέρα” στα κλειστά, σφραγισμένα δωμάτια.

Ο συγκρατούμενός του κραυγάζει, «Πήγαινέ με κάπου όπου δεν πέφτουν οι τοίχοι», αποκαλύπτοντας τις συνέπειες της ψυχικής υγείας του ακούσιου εγκλεισμού του covid κάτω από μια αυταρχική κατάσταση ιατρικής αστυνομίας.

Οι εντελώς υγιείς, αθώοι άνθρωποι θεωρούνται απειλή για τη δημόσια υγεία απλώς και μόνο επειδή «βρέθηκαν θετικοί» μέσω δόλιας δοκιμής PCR

Αυτό που είναι ακόμα πιο ανησυχητικό με όλα αυτά είναι το πώς η τυραννική αυστραλιανή κυβέρνηση καθορίζει ποιοι άνθρωποι θα απαγάγουν ιατρικά και θα ρίξουν σε αυτά τα στρατόπεδα θανάτου λόγω κοροναϊού. Απλώς πρέπει να δοκιμάσετε “θετικά” μέσω δόλιας δοκιμής PCR για να επισημανθείτε και να φυλακιστείτε, ακόμη και αν δεν εμφανίζετε συμπτώματα ασθένειας και είστε απόλυτα υγιείς.

 

Με βάση μια δόλια δοκιμή PCR, με άλλα λόγια, μπορείτε να στερηθείτε το δικαίωμά σας στην ελευθερία και να πεταχτείτε σε ένα στρατόπεδο φυλάκισης covid ενώ υποβάλλεστε σε ψυχικά και σωματικά βασανιστήρια από τις σκληρές αρχές που διαχειρίζονται τα στρατόπεδα φυλακής.

Αυτό συμβαίνει ήδη στην Αυστραλία και αυτή η πρακτική θα ξεκινήσει σύντομα στην Αμερική, καθώς το CDC έχει ήδη ανακοινώσει τα σχέδιά του για στρατόπεδα θανάτου «πράσινης ζώνης» από κορωνοϊό όπου κανείς δεν φεύγει ζωντανός.

Είμαστε μάρτυρες του ολοκαυτώματος του εμβολίου να επιταχύνεται μέρα με τη μέρα, καθώς οι κυβερνήσεις γίνονται τρομοκράτες γενοκτονίας

 

Κάτω από τη σαγηνευτική επιρροή της απεριόριστης εξουσίας, οι κυβερνήσεις του κόσμου εγκατέλειψαν κάθε πυλώνα της δέουσας διαδικασίας, του κράτους δικαίου ή των ατομικών ελευθεριών και τώρα λειτουργούν ως γενοκτονικές τρομοκρατικές οργανώσεις που πραγματοποιούν μαζικές επιχειρήσεις εξόντωσης που μοιάζουν ανοιχτά με το Ναζιστικό Ολοκαύτωμα του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Ωστόσο, τα υπάκουα, ευκολόπιστα ανθρώπινα όντα συνεχίζουν με κάποιο τρόπο να πιστεύουν ότι αν συμμορφωθούν αρκετά, τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό.

 

Το “Normal” είναι μια μακρινή μνήμη, που έχει εξαφανιστεί εδώ και πολύ καιρό στον καθρέφτη. Καμία κυβέρνηση δεν θα εγκαταλείψει οικειοθελώς την εξουσία, γι ‘αυτό και οι αυστραλιανές υγειονομικές αρχές επικαλούνται τώρα ανοιχτά τη “Νέα Παγκόσμια Τάξη” και ισχυρίζονται ότι η πανδημία του covid δεν θα τελειώσει ποτέ. (Αυτό σημαίνει ότι η τυραννία τους δεν θα τελειώσει ποτέ.)

 

Ακολουθεί ο Αυστραλός υπουργός Υγείας Δρ Chant – ο οποίος κατά κάποιον τρόπο ισχυρίζεται ότι είναι άνθρωπος – δηλώνοντας ότι η “Νέα Παγκόσμια Τάξη” είναι πλέον υπό έλεγχο:

 

Χωρίς αμφιβολία, ο Δρ Τσαντ υποστηρίζει πλήρως τη μαζική εκπομπή αερίων των φυλακισμένων στο στρατόπεδο θανάτου στην Αυστραλία, επειδή ο πραγματικός στόχος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι, φυσικά, η μαζική εξόντωση δισεκατομμυρίων ανθρώπων, ακολουθούμενη από την πλήρη υποδούλωση των εναπομείναντων επιζώντων.

 

Είναι πλέον τόσο προφανές σε οποιονδήποτε προσέχει, ώστε είναι σοκαριστικό ότι κάποιος μπορεί να αγνοήσει αρκετά ώστε να μην το δει αυτό για αυτό που είναι. Ωστόσο, Αριστεροί, Δημοκράτες και woketards δεν βλέπουν τίποτα κακό με τα στρατόπεδα θανάτου από τον covid, γιατί όλα εκτυλίσσονται υπό τον πρόεδρό τους «γεροντικό», Joe Biden.

 

Το podcast του Today’s Situation Update ερευνά τη φρίκη του ολοκαυτώματος των εμβολίων και πώς οι τρομοκρατικές κυβερνήσεις διεξάγουν τώρα ανοιχτά βιολογικό πόλεμο κατά της ανθρώπινης φυλής.

Disturbing video: Australian covid camp police threaten to “gas” covid prisoner instead of releasing him after 14 days
09/09/2021 / By Mike Adams / Comments
Disturbing video: Australian covid camp police threaten to “gas” covid prisoner instead of releasing him after 14 days

The vaccine holocaust is well under way in Australia, where a disturbing new video depicts Australian covid internment camp police threatening to “gas” an occupant (prisoner) who has already spent 14 days in forced quarantine and wants to be released. A snippet of the video is shown in today’s Situation Update podcast (below), around the 10-minute mark.

What the video appears to confirm is that tyrannical Australian authorities are:

1) Not releasing people after they “serve” a 14-day forced quarantine. (You can check in but you never check out.)

2) Threatening to “gas” prisoners if they don’t obey. It’s not clear from the video whether this “gas” involves gassing someone with tear gas or a Zyklon B-like death gas, but in either case it is a gross violation of fundamental human rights.

Global human rights organizations are mysteriously silent on all this, and in America, the so-called American Civil Liberties Union (ACLU) has utterly abandoned civil liberties and is now endorsing vaccine and mask mandates for everyone.

The video from Australia reveals the horrifying mental health consequences of being interned in what is essentially a covid death camp, where one of the occupants on this video explains, “you can’t get air” in the enclosed, sealed rooms. His fellow prisoner is screaming, “Take me somewhere where the walls aren’t caving in,” revealing the mental health consequences of involuntary covid confinement under an authoritarian medical police state.

Completely healthy, innocent people are deemed a public health threat merely for “testing positive” via a fraudulent PCR test

What’s even more disturbing with all this is how the tyrannical Australian government determines which people to medically kidnap and throw into these covid death camps. You merely need to test “positive” via a fraudulent PCR test to be flagged and incarcerated, even if you show no symptoms of sickness and are perfectly healthy.

Based on a fraudulent PCR test, in other words, you can be denied your right to freedom and thrown into a covid internment camp while being subjected to mental and physical torture by the cruel authorities that run the prison camps.

This is already happening in Australia, and this practice will soon be well under way in America as the CDC has already announced its plans for “green zone” covid death camps where no one leaves alive.

We are witnessing the vaccine holocaust accelerate by the day as governments become genocidal terrorists

Under the seductive influence of unlimited power, governments of the world have abandoned every pillar of due process, rule of law or individual liberties and are now functioning as genocidal terrorist organizations carrying out mass extermination operations that openly resemble the Nazi Holocaust of World War II. Yet obedient, gullible human beings continue to somehow believe if they just comply enough, things will return to normal.

“Normal” is a distant memory, long since vanished in the rear view mirror. No government will voluntarily give up power, which is why Australian health authorities are now openly citing the “New World Order” and claiming the covid pandemic will never end. (Which means their tyranny will never end.)

Here’s Australian health minister Dr. Chant — who somehow claims to be human — declaring the “New World Order” is now in control:

No doubt Dr. Chant fully supports the mass gassing of covid death camp prisoners in Australia, because the real goal of the New World Order is, of course, mass extermination of billions of humans followed by the complete enslavement of the remaining survivors.

It’s now so abundantly obvious to anyone paying attention that it’s shocking anyone could be oblivious enough not to see this for what it is. Yet Leftists, Democrats and woketards see nothing wrong with covid death camps, because it’s all being rolled out under “their” senile president, Joe Biden.

Today’s Situation Update podcast delves into the horrors of the vaccine holocaust and how terrorist governments are now openly waging biological warfare against the human race.

Brighteon.com/150d5257-277c-4557-a29b-9c683c30962e

 

Πηγή


το λινκ του βίντεο εδώ

(Visited 965 times, 1 visits today)

Ετικέτες: DNA, ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το