Πικάντικα και λοιπά σκανδαλώδη, από τους δικαστικούς διαδρόμους.

8 Φεβρουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Της εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα γίνεται στους δικαστικούς διαδρόμους…

λίγα τα θετικά, περισσότερα τα πικάντικα σκανδαλώδη και οι διεφθαρμένοι στον χώρο της Θέμιδος…

Έργα και ημέρες του πλέον ξεφτιλισμένου  θεσμού…
Καλλιόπη Σουφλή
 • Με την γίδα στην πλάτη πιάστηκε, σύμφωνα με καθόλα αξιόπιστη πηγή, υπάλληλος του Εφετείου Αθηνών τη στιγμή που είχε αφαιρέσει δικογραφία η οποία αφορά υπόθεση γνωστού επιχειρηματία που αναμενόταν να εκδικαστεί αλλά αναβλήθηκε εκ νέου, προχωρώντας σε αφαιρέσεις, όπως καταγγέλλεται, σημαντικών εγγράφων.
 • Ο εν λόγω «ποντικός-υπάλληλος» πιάστηκε επ΄αυτοφώρω από συνάδελφό του ο οποίος διαπίστωσε ότι ο εν λόγω φάκελος, που κάνει «τζιζ», είχε μεταφερθεί σε άλλο χώρο του δικαστηρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες για το συγκεκριμένο περιστατικό ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι προϊστάμενοι αλλά και το υπουργείο Δικαιοσύνης.
 • Παρότι για, μάλλον, ευνόητους λόγους οι αρμόδιοι επιθυμούσαν είτε να «διαψεύσουν», είτε να υποβαθμίσουν την είδηση, εντούτοις η πληροφορία που έφτασε στα αυτιά μου δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.
 • Το θέμα κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρό καθώς δεν είναι μακρινές οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στην εισαγγελία Κέρκυρας με συγκεκριμένη λειτουργό της Θέμιδος η οποία είχε «φυλάξει» δικογραφίες σε φιλικό σπίτι!
 • Φανταστείτε ότι τώρα μιλάμε για την Αθήνα όπου φυλάσσονται, εάν φυλάσσονται, κρίσιμοι φάκελοι οι οποίοι αφορούν πολλούς μεγαλοσχήμονες…

 

 • Ισχυρός επιχειρηματίας, όπως πληροφορούμαι, έχει συνταχθεί και στηρίζει οικονομικά (κυρίως) την προσπάθεια του υπεραπατεώνα με τα 1.000 πρόσωπα, γνωστού και ως «ψευτογιατρού» να την βγάλει όσο πιο…ανώδυνα γίνεται στη δίκη η οποία έχει ξεκινήσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.
 • Το τι ακριβώς συνδέει τον συγκεκριμένο άνδρα ο οποίος ηγείται αλυσίδας στην εστίαση με τον Dr Kontos είναι ένα θέμα το οποίο χρίζει περαιτέρω διερεύνησης.
 • Κατά καθόλα αξιόπιστες πληροφορίες, όμως, που κατόρθωσα να συγκεντρώσω προκύπτουν τα εξής: Ότι ο εν λόγω ισχυρός οικονομικός παράγοντας έχει διαθέσει ένα ιδιαίτερα σεβαστό ποσό προκειμένου να ενισχύσει τον κατηγορούμενο ο οποίος, υπενθυμίζεται, παραμένει νοσηλευόμενος στον Ευαγγελισμό χτυπημένος από τον κορωνοϊό.
 • Το θέμα είναι τι ακριβώς συνδέει ή ακόμη καλύτερα από που «κρατάει» ο «Δρ Θάνατος» τον συγκεκριμένο επιχειρηματία; Προσεχώς ακομη περισσότερες γαργαλιστικές λεπτομέρειες!

 

 • Ποιος γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος τους τελευταίους μήνες διαβιεί μόνιμα στις φυλακές ετοιμάζεται να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης, στηριζόμενος, κυρίως, στην ιδιαίτερα εύθραυστη υγεία του;
 • Την ίδια στιγμή το νομικό του επιτελείο συγκεντρώνει στοιχεία, τα οποία μάλιστα χαρακτηρίζονται ως ιδιαίτερα σημαντικά, σε ότι αφορά το ρόλο πρώην στενού του συνεργάτη ο οποίος φέρεται να ευθύνεται, σε μεγάλο βαθμό, για την εμπλοκή του με την Δικαιοσύνη και διαφεύγει (μέχρι στιγμής) της σύλληψης!

 

 • «Κρείττον του λαλείν το σιγάν». Αυτή την πάνσοφη ρήση οφείλει να τηρεί γνωστός δικαστικός λειτουργός ο οποίος, όπως μαθαίνω, επαίρεται για τις καλές σχέσεις που φέρεται να διατηρεί με συγκεκριμένα στελέχη της νυν κυβέρνησης.
 • Πολλές φορές η ζωή έχει απρόβλεπτα επεισόδια, με τα πάνω και τα κάτω της. Κάτι γνωρίζει, επ’ αυτού, και ο συμπαθέστατος Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

 

 • Για καραμπινάτη απάτη έχει παραπεμφθεί πολύ γνωστός εφοπλιστής με βαρύ όνομα, ο οποίος πάντως θεωρείται το «μαύρο πρόβατο» από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, καθώς φέρεται να «έγδυσε» συνέταιρό του, αδειάζοντας τα ταμεία της εταιρείας και επάνω στην μεγάλη του φούρια, ενέπλεξε τον υιό του αλλά και έναν γαλλικό κολοσσό!
 • Η υπόθεση η οποία από το 2010 τελμάτωνε στα ανακριτικά γραφεία (άγνωστο για ποιους λόγους), τελικά ξεκόλλησε ως προς το ένα της σκέλος.

 

 • Ως προς το άλλο, εκείνο της εμπλοκής συγκεκριμένων «μπουμπουκιών» του ΣΔΟΕ που έκαναν τα στραβά μάτια στους ελέγχους που πραγματοποίησαν, παρουσιάζει, άλλο, εξαιρετικό ενδιαφέρον.
 • Και αυτό, επειδή όπως έμαθα, η εισαγγελέας που την χειρίστηκε εμφάνισε δυσανεξία ως προς την άσκηση ποινικής δίωξης για κακούργημα παρά το γεγονός ότι η ζημία του δημοσίου, αποδεδειγμένα, υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ.
 • Η εν λόγω εισαγγελική λειτουργός κατέστη υπόλογη, καθώς σε βάρος της κατατέθηκε αναφορά από την οποία, μαθαίνω, θα ξεμπλέξει δύσκολα!

 

 • Σάλος έχει προκληθεί σε δικαστικούς (και όχι μόνο) κύκλους σχετικά με τον έρωτα τον οποίο φέρεται να βιώνει πρόεδρος δικαστικού συμβουλίου με γυναίκα συνάδελφό του η οποία υπηρετεί ως ανακρίτρια!
 • Η «σχέση» είναι γνωστή τοις πάση στο χώρο εντός και εκτός των δικαστηρίων, ωστόσο εκείνο που «ξενίζει» ορισμένους είναι η πλάτη την οποία φέρεται να βάζει ο συγκεκριμένος δικαστής για χάρη της «αγαπημένης» του.
 • Το πλέον πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί βούλευμα το οποίο εκδόθηκε για μια από τις πλέον γνωστές και πολυσυζητημένες υποθέσεις οι οποίες έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη το τελευταίο διάστημα.
 • Το δικαστικό συμβούλιο με επικεφαλής τον εν λόγω δικαστή απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης κρατουμένου ο οποίος -σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους- κακώς εξακολουθεί να κρατείται καθώς έχουν εισφερθεί στην ανάκριση συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν την αθωότητά του σχετικά με τις πράξεις οι οποίες του αποδίδονται.
 • Σημειώνεται ότι υπέρ της παραμονής του στις ελληνικές φυλακές είχε ταχθεί και η ανακρίτρια η οποία χειρίζεται την υπόθεση, ενώ αντιθέτως ο εισαγγελέας είχε διαφωνήσει ζητώντας την αντικατάσταση των όρων προσωρινής κράτησης που του έχουν επιβληθεί.
 • Το χειρότερο, όμως είναι, όπως διατείνονται έγκυρες δικαστικές πηγές, ότι η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου να συμπλεύσει με την άποψη της ανακρίτριας είχε να κάνει με την συναισθηματική σχέση του κ. προέδρου με τη συγκεκριμένη δικαστική λειτουργό.
 • Μάλιστα δεν είναι εκείνοι που λένε ότι μπορεί η Δικαιοσύνη να είναι τυφλή, είναι όμως και ερωτεύσιμη!

 

 • Για ποιον λόγο και για ποια υπόθεση συναντήθηκαν, άρον-άρον, Κυριακάτικα, ο εισαγγελέας Εφετών Πειραιά, Οδυσσέας Τσορμπατζόγλου, η προϊσταμένη της εισαγγελίας Εφετών Πειραιά, Βασιλική Τσιρώνη και η Ειρήνη Τζίβα;
 • Αληθεύει ότι η συγκεκριμένη «μυστική συνάντηση» έχει να κάνει με μείζονος σημασίας υπόθεση η οποία έχει συγκεντρώσει -κατά το παρελθόν- για επιχειρηματικούς αλλά και πολιτικούς λόγους επάνω της τα φώτα της δημοσιότητας;

 

 • Τρία, για να ξέρετε, είναι τα ονόματα τα οποία παίζουν δυνατά για την Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, την οποία αναμένεται να εγκαταλείψει η Άννα Ζαϊρη. Απ΄ότι μαθαίνω ένα από αυτά «παίζει» πλέον δυνατά και πρόκειται για εν ενεργεία αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο οποίος συνταξιοδοτείται τον Ιούνιο.
 • Πρόκειται, αν μη τι άλλο, για καθόλα άξιο εισαγγελικό λειτουργό ο οποίος έχει χειριστεί ουκ ολίγες (ακόμη και πολιτικής σημασίας υποθέσεις) και ως τόπο διαμονής έχει την Θεσσαλονίκη. Όλες οι πληροφορίες που λαμβάνω συνηγορούν ότι ο εν λόγω αναμένεται να είναι ο επόμενος απόλυτος άρχων σε ότι αφορά το κυνήγι των «απανταχού διεφθαρμένων». Ίδωμεν!

 

 • Η σύζυγος ποιου δικηγόρου, ονόματα δεν λέμε-υπολήψεις δεν θίγουμε, ο οποίος τώρα τελευταία έχει αναπτύξει ιδιαίτερα στενή σχέση με ΜΜΕ στα οποία στέλνει, όπως μαθαίνω, εξώδικα για να υπερασπιστεί την «τιμή και την υπόληψη» ενός παπά, ελέγχεται από τις εισαγγελικές Αρχές για την υπόθεση της Folli-Follie;
 • Αρκεί να σας πω ότι ο πλημμελής έλεγχος τον οποίο φέρεται να άσκησε, ούσα σε σημαντική θέση ανεξάρτητης Αρχής, φέρεται να έδωσε το δικαίωμα στους Κουτσολιούτσους να «παίζουν μπάλα» για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εξαπατώντας τους επενδυτές αλλά και τους μετόχους της εταιρείας.
 • Για την ιστορία η συγκεκριμένη (εισαγγελική) έρευνα είχε τεθεί στο αρχείο από που και βγήκε μετά τα νέα στοιχεία τα οποία προέκυψαν από την έκθεση-κόλαφο της PwC.

 

 • Άμεσα, όπως πληροφορούμαι, ήταν τα αντανακλαστικά της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών μετά από το σύντομο «σημείωμα» του dikastikoreportaz.gr αλλά και της στήλης που ανέφεραν ότι η πρώην επικεφαλής των εισαγγελέων Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, βίωνε καθεστώς «εργασιακής καραντίνας» μετά την παράδοση των «σκήπτρων» στον υπερεισαγγελέα, Χρήστο Μπαρδάκη.
 • Μπορεί η κυρία Τουλουπάκη, ανεξήγητα όπως σημείωναν πολλοί συνάδελφοί της, να μην είχε μπει στις κληρώσεις του Μαρτίου προκειμένου να «κερδίσει» μια θέση σε έδρα ακροατηρίου, ωστόσο πληροφορήθηκα ότι ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών, καθόλα άξιος, Ιωάννης Μωραϊτάκης αποφάσισε να την βγάλει από την καραντίνα και να την τοποθετήσει σε υπηρεσία της εισαγγελίας.
 • Την ίδια στιγμή συνεχίζεται, με κανονικούς ρυθμούς, μετά την ανάρρωση της αρεοπαγίτη ανακρίτριας, Κωνσταντίνας Αλεξοπούλου, η έρευνα για την αποκαλούμενη «σκευωρία Novartis». Τελευταίος που κατέθεσε είναι ο πρώην οικονομικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Αθανασίου, ο οποίος εξιστόρησε τα μύρια-όσα είχε τραβήξει κατά τη διάρκεια της θητείας του από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο!
 • Έντονος εκνευρισμός επικρατεί στην εισαγγελία Εφετών σχετικά με το γεγονός ότι μετά την “αποκαθήλωσή” της από την εισαγγελία Διαφθοράς, η Ελένη Τουλουπάκη παραμένει “ανενεργή” καθώς ασκεί τα καθήκοντά της από το… σπίτι της. 
 • Ενώ η παράδοση παραλαβή στον νέο υπερεισαγγελέα, Χρήστο Μπαρδάκη, ολοκληρώθηκε το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, εντούτοις ενάμιση (σχεδόν) μήνα μετά η εισαγγελική λειτουργός δεν έχει “μπει” ακόμη στις κληρώσεις με αποτέλεσμα να μην ανεβαίνει στην έδρα!
 • Το γεγονός αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την πλειοψηφία των συναδέλφων της οι οποίοι (δικαιολογημένα) γκρινιάζουν καθώς δεν καλοβλέπουν το γεγονός ότι μέχρι σήμερα η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς κάνει “εργασιακή καραντίνα” στο σπίτι της, ενώ οι ίδιοι προσέρχονται κανονικά στην εισαγγελία και τα καθήκοντά τους! 
 • Οι μουρμούρες είναι έντονες και είναι προφανές ότι έχουν φτάσει στα αυτιά του προϊσταμένου της εισαγγελίας, Ι. Μωραϊτάκη ο οποίος έχει την “ευθύνη” για την… επανεργοποίηση της εισαγγελικής λειτουργού.

 

 • Αντί για το… κυλικείο της Ευελπίδων γνωστός δικηγόρος της επικαιρότητας εθεάθη λίγο πιο βόρεια. Πλησίον του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου, επί της οδού Πεντέλης, στεκόταν για ώρα και συζητούσε τι άλλο; Τις εξελίξεις με το κίνημα #metoogreece. Στο κατώφλι γνωστής αλυσίδας καφέ κουβέντιαζε για την πρόσφατη υπόθεση σε βάρος του πελάτη του, αναφέροντας, πάντα, όσα φέρεται να κατήγγειλε ο αντίδικος. Ο συνομιλητής του φάνηκε να δίδει τη δέουσα προσοχή σαν να “κρεμόταν” από τα χείλη του που ήταν ακάλυπτα από… μάσκα.

 

 • Πρωτοφανή σκηνικά εκτυλίχθηκαν, την Παρασκευή, στην Ευελπίδων όταν και κλήθηκε (τελικά!) η 36χρονη καθηγήτρια η οποία κατηγορείται για αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή της.
 • Η απολογία, όπως έμαθα, δεν λήφθηκε στο γραφείο της 16ης τακτικής ανακρίτριας καθώς για λόγους…ασφαλείας και προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή η παρουσία της κατηγορούμενης από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, πραγματοποιήθηκε ολόκληρη μετακόμιση!
 • Τελικά η εν λόγω εκπαιδευτικός απολογήθηκε σε άλλο γραφείο, δήλωσε μετανοημένη για τις πράξεις της και μετά τη διαφωνία εισαγγελέα και ανακρίτριας τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό έως ότου αποφανθεί το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο!

 

 • Ιδιαίτερα γνωστός δικαστής τα έκανε λαμπόγυαλο στην εισαγγελία του Πειραιά όπου βρέθηκε για ένα προσωπικό ζήτημα που αφορά το ανήλικο παιδί του.
 • Ο εν λόγω είναι χωρισμένος και αντιμετωπίζει προβλήματα επικοινωνίας με το τέκνο του το οποίο δεν θέλει να τον δει καθώς δεν τον «αναγνωρίζει» ως πατέρα! Ζήτησε, λοιπόν, από τις Αρχές να προχωρήσουν σε διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στο ανήλικο.
 • Όταν το αίτημα δεν έγινε δεκτό, όρμησε ωσάν ταύρος εν υαλοπωλείο στην εισαγγελία βρίζοντας θεούς και δαίμονες μεταξύ των οποίων και γνωστό εισαγγελέα τον οποίο αποκάλεσε π@@στη!

 

 • Προκαταρκτική εξέταση για τους «ατσίδες της Libra» διέταξε ο νυν υπερ-εισαγγελέας, Χρήστος Μπαρδάκης, με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου.
 • Μάλιστα λέγεται ότι η έρευνα αναμένεται να τρέξει με ταχύτατους ρυθμούς…

 

 • Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το κορωνοπάρτι του προέδρου του ΔΣΑ, Δήμητρη Βερβεσού, ανήμερα των γενεθλίων του!
 • Οσονούπω αναμένονται αποκαλύψεις, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες…

 

 • Με αργούς, αν μη τι άλλο, ρυθμούς κινείται η δικογραφία για το κύκλωμα, με την εμπλοκή ποινικών, που κατηγορούνται για αποφυλακίσεις με πλαστά πιστοποιητικά υγείας από τις ελληνικές φυλακές.
 • Πρόκειται για μια υπόθεση η οποία έγινε, πρωτοσέλιδο όταν έσκασε αλλά στη συνέχεια ξεχάστηκε.
 • Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι και ο επιχειρηματίας Αριστείδης Φλώρος. Σε ότι αφορά την ανάκριση, μαθαίνω, ότι κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον θα αρχίσουν να καλούνται μάρτυρες!

 

 • Η υποβολή αιτήματος για κατά προτεραιότητα χορήγηση του εμβολίου στα μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων συζητήθηκε στο Δ.Σ. της ΕΔΕ…
 • Τελικά, όμως, η πλειοψηφία δεν υιοθέτησε τη συγκεκριμένη πρόταση…
 • Την ίδια στιγμή πάντως, ομόφωνα, το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε τη δωρεά 40 τάμπλετ στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης και Πειραιά για μαθητές που στερούνται το δικαίωμα στην τηλεκπαίδευση. 
 • Επιπλέον, ελήφθη απόφαση για δωρεά 3.000 ευρώ στα παιδικά χωριά SOS που βρίσκονται στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης και στη Βάρη αλλά και διανομή δώρων! Μπράβο!

 

 • Ο κακός χαμός, έμαθα ότι, έγινε στην υπόθεση της υπερεισαγγελίας η οποία θεσπίστηκε και βάζει τέλος στην παρουσία της Ελένης Τουλουπάκη στην εισαγγελία Διαφθοράς! 
 • Η παρουσία του μέχρι πρότινος Οικονιμικού Εισαγγελέα, Χρήστου Μπαρδάκη, ως επικεφαλής είναι μια καλή και μάλλον αναμενόμενη είδηση υπό την έννοια ότι ο εν λόγω εισαγγελικός λειτουργός έχει γνώση του όγκου δουλειάς που απαιτείται προκειμένου να ξεμπλοκάρουν σημαντικές έρευνες.
 • Παρήγορο, επίσης, είναι το γεγονός ότι τον κ. Μπαρδάκη πλαισιώνουν ιδιαίτερα ικανοί εισαγγελικοί λειτουργοί όπως η πρώην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Παναγιώτα Φάκου, ο κ. Καψιμάλης αλλά και η Ελευθερία Βλάχου. 
 • Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι όπως πληροφορήθηκα σε ότι αφορά του επίκουρους εισαγγελείς, υπήρχαν πολλές αρνήσεις!
 • Οι περισσότεροι φοβήθηκαν, όχι τον φόρτο εργασίας, αλλά την υπερέκθεση την οποία, ομολογουμένως, θα εισέπρατταν εξαιτίας των υποθέσεων που θα χειρίζονταν. 
 • Γι αυτό το λόγο, αρκετοί, προτίμησαν να επιστρέψουν στα ακροατήρια!

 

 • Σημαίνον πολιτικό πρόσωπο, αρχηγός κόμματος, τηλεφώνησε στη Βίκυ Σταμάτη την επομένη της γνωστοποίησης της δικαστικής απόφασης για το «χρυσό ασφαλιστήριο» βάσει της οποίας καταδικάστηκε η ίδια. 
 • Ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ο Νικόλαος Ζήγρας. Κατά τη διάρκεια του (όχι και τόσο σύντομου) τηλεφωνήματος ο συγκεκριμένος πολιτικός της εξέφρασε τη συμπαράστασή του, ενώ της ζήτησε να μεταφέρει και την ευγνωμοσύνη του προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο για τα υποβρύχια που… γέρνουν!
 • Ως γνωστόν το υποβρύχιο «Παπανικολής» το οποίος αποτελεί, αυτή τη στιγμή, ένα από τα βασικά «όπλα» της χώρας μας στην ψυχολογική μάχη που δίδεται στο Αιγαίο απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις, το είχε προμηθευτεί η χώρα μας επί υπουργείας Τσοχατζόπουλου.
 • Στο παρελθόν το συγκεκριμένο υποβρύχιο έγερνε, τώρα με τα χρόνια φαίνεται ότι… ίσιωσε και αποτελεί το «αόρατο όπλο» της Ελλάδας απέναντι στη γείτονα χώρα.
 • Αυτά επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο πολιτικός αρχηγός στη Βίκυ Σταμάτη στην οποία μάλιστα δήλωσε πρόθυμος να συνεισφέρει (πολιτικά πάντα) στον ανεξάντλητο δικαστικό αγώνα που δίνει.

 

 • Προβληματισμένη είναι η έδρα του δικαστηρίου στο οποίο εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου σχετικά με τον τρόπο που διενεργήθηκε η προανάκριση.
 • Όπως μαθαίνω από τη δικογραφία λείπει ένα εξαιρετικά κρίσιμο στοιχείο το οποίο θα αποκάλυπτε πολλά σχετικά με την ταυτότητα του προσώπου που έδωσε τα λεφτά αλλά και την εντολή στους φυσικούς αυτουργούς! Θα επανέλθω…

 

Πηγή

Προβολές : 375


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα