ΙΑΠΩΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ M-VOLΙΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ: ΤΑ M-VOLΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID ΕΝΕΧΟΥΝ 7 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΙΟ

ΙΑΠΩΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ M-VOLΙΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ: ΤΑ M-VOLΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID ΕΝΕΧΟΥΝ 7 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΙΟ

17 Δεκεμβρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:258
Μοίρασέ το

 

Ο αριθμός των θανάτων υποδηλώνει έντονα ότι ο κίνδυνος θανατηφόρας αντίδρασης στο m-volιο κατά του COVID-19 είναι σημαντικά μεγαλύτερος από τον κίνδυνο που εγκυμονεί ο ίδιος ο κορωνοϊός για τους νεότερους ενήλικες.

 

 

 

Μην ξεχνάτε πως η Ιαπωνία, έχει υποταχθεί στην Αμερική μετά τις δυο βόμβες στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι.

Κι αυτό εξηγεί γιατί η κυβέρνησή τους πιέζει τον ιαπωνικό λαό να εμβολιαστεί, παρ’ όλους τους θανάτους και τις σοβαρές παρενέργειες…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση blümlifee

Ιάπωνες εμπειρογνώμονες m-volίων προειδοποιούν τον κόσμο ότι το m-volιο του κορωνοϊού της Wuhan (COVID-19) μπορεί να εγκυμονεί τουλάχιστον επτά φορές υψηλότερο κίνδυνο θανάτου από τον ίδιο τον κορωνοϊό για άτομα ηλικίας 20 ετών .

Μια ανασκόπηση στο πιο πρόσφατο τεύχος του Med Check, ενός διμηνιαίου δελτίου που δημοσιεύεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Japan Institute of Pharmacovigilance, διαπίστωσε επίσης ότι τα m-volια για τον COVID-19 αυξάνουν τον κίνδυνο θανάτου ενός νέου ατόμου έως και 40 φορές.

Οι ερευνητές ανέφεραν τρεις αναφορές ατόμων ηλικίας μεταξύ 20 και 29 ετών που πέθαναν αρκετές ημέρες ή εβδομάδες μετά τη λήψη του m-volίου για τον COVID-19. Ένας από τους θανάτους από το m-volιο ήταν ένας 27χρονος επαγγελματίας παίκτης του μπέϊζμπολ που κατέρρευσε λιγότερο από δύο εβδομάδες αφότου m-volιάστηκε. Πέθανε μετά από ένα μήνα στο νοσοκομείο.

Το ιαπωνικό Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας έχει λάβει συνολικά 1.308 αναφορές θανάτων κατόπιν m-volιασμού κατά του COVID-19 έως τις 15 Οκτωβρίου.

Η πολιτική της ιαπωνικής κυβέρνησης υπαγορεύει ότι οι αναφορές θανάτων και τραυματισμών από m-volια πρέπει να αναφέρονται μόνο εάν συμβαίνουν εντός 28 ημερών μετά τον m-volιασμό.

Η μελέτη σημείωσε ότι αυτή η πολιτική υποδηλώνει έντονα ότι ο αριθμός των ανθρώπων στην Ιαπωνία που έχουν πεθάνει λόγω του m-volίου COVID-19 είναι πιθανώς σημαντικά υψηλότερος από την αρχική έκθεση.

Ο αριθμός των θανάτων υποδηλώνει έντονα ότι ο κίνδυνος θανατηφόρας αντίδρασης στο m-volιο κατά του COVID-19 είναι σημαντικά μεγαλύτερος από τον κίνδυνο που εγκυμονεί ο ίδιος ο κορωνοϊός για τους νεότερους ενήλικες.

Σύμφωνα με τα δεδομένα, οι νεότεροι ενήλικες έχουν 0,6 έως 0,8 ανά εκατομμύριο πιθανότητες να πεθάνουν από COVID-19 στην Ιαπωνία. Αντίθετα, αυτή η ίδια ομάδα ανθρώπων έχει 3,2 ανά εκατομμύριο πιθανότητες να πεθάνει από το m-volιο COVID-19.

Η Ιαπωνία είναι ένα από τα πιο m-volιασμένα έθνη στον κόσμο.

Μέχρι στιγμής, το 78% του πληθυσμού είναι πλήρως m-volιασμένο. Η μελέτη δείχνει ότι ο εξαναγκασμός του εναπομείναντος 22% του πληθυσμού να m-volιαστεί θα οδηγήσει σε ακόμη περισσότερους θανάτους από ό,τι αν παρέμενε απλώς αν-m-volίαστος.

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Παρά τα δεδομένα που αποδεικνύουν ότι το να παραμείνει κάποιος αν-m-volίαστος είναι πιο ασφαλές – ειδικά για τους νεότερους – η ιαπωνική κυβέρνηση εξακολουθεί να σχεδιάζει τη διανομή και επιβολή χορήγησης ενισχυτικών δόσεων m-volίου για τον COVID-19.

Ο πρωθυπουργός Fumio Kishida είπε στο ιαπωνικό κοινοβούλιο ότι η προτεραιότητα της κυβέρνησής του αυτή τη στιγμή είναι να εξετάσει τα στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα των υπαρχόντων m-volίων COVID-19 έναντι της παραλλαγής Οmicron μετά τον m-volιασμό.

“Ελπίζουμε να προσδιορίσουμε την επίδραση των υπαρχόντων m-volίων στο στέλεχος Όμικρον το συντομότερο δυνατό και στη συνέχεια να δείξουμε το εύρος και τη μέθοδο αύξησης των ενισχυτικών δόσεων”, είπε ο Kishida.

Άλλοι Ιάπωνες επιστήμονες προειδοποιούν ήδη την κυβέρνηση, ότι τα m-volια για τον COVID-19 θα είναι σε σημαντικό βαθμό λιγότερο αποτελεσματικά έναντι της παραλλαγής Omicron.

Μια ομάδα ερευνητών με επικεφαλής τον καθηγητή του Πανεπιστημίου του Κιότο και επιδημιολόγο, Hiroshi Nishiura είπε στη συμβουλευτική επιτροπή του υπουργείου Υγείας, ότι είναι πολύ πιο πιθανό, μετά τον m-volιασμό, η παραλλαγή Οmicron (σε σχέση με την παραλλαγή Δέλτα) να ξεφύγει από τη λεγόμενη προστασία που δημιουργήθηκε από τα m-volια COVID-19.

Ο Nishiura παραδέχτηκε ότι η παραλλαγή Oμικρον θα μπορούσε να εξαπλωθεί πιο εύκολα σε χώρες με υψηλό ποσοστό m-volιασμού, όπως η Ιαπωνία.

Ως μέρος του σχεδίου οικονομικής ανάκαμψης της Ιαπωνίας μετά την πανδημία, οι τοπικές κυβερνήσεις καλούνται από την εθνική κυβέρνηση να προετοιμαστούν για τη χορήγηση ενισχυτικών m-volίων.

Αυτό γίνεται παρ’ όλο που η ιαπωνική κυβέρνηση δεν έχει ακόμη εκδώσει απόφαση με την οποία να αναγνωρίζει την αποτελεσματικότητα των m-volίων κατά της παραλλαγής Omicron.

“Θα επαναφέρουμε την ιαπωνική οικονομία σε τροχιά ανάκαμψης το συντομότερο δυνατό και θα ανοίξουμε έναν δρόμο προς μια νέα κοινωνία στην εποχή μετά την πανδημία”, δήλωσε ο Kishida.

Μάθετε περισσότερα για τις τελευταίες επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν ότι τα m-volια για τον COVID-19 είναι αναποτελεσματικά και στην πραγματικότητα πιο θανατηφόρα από τον ίδιο τον κορωνοϊό διαβάζοντας τα τελευταία άρθρα στο: Vaccines.news .

οι πηγές περιλαμβάνουν:

LifeSiteNews.com

NYTimes.com

English.KyodoNews.net

TheWorldNews.net

 

 

Πηγή σχολίου

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 258


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα