ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ: ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

8 Ιανουαρίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:399
Μοίρασέ το

 

Περίπου το 7% έως το 55% των εφήβων που τραυματίστηκαν από αυτά τα m-volια σήμερα μπορεί να μην επιβιώσουν στα τέλη της δεκαετίας του 2020 ή στις αρχές της δεκαετίας του 2030.(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Κάποιοι μπορεί να μην φτάσουν καν στα 20 χρόνια τους! (!!!!!!!!!!!)

Πώς είναι αυτή η πιθανή αποδεκτή αντιστάθμιση για έναν ιό από τον οποίο έχετε σχεδόν μηδενικό κίνδυνο να πεθάνετε ως παιδί ή έφηβος;

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ “ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ…”

ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΟΥΣ ΑΥΤΟ.

Οουρλιάζει η ψυχή μας μ’ αυτό το ΦΟΝΙΚΟ!

Δεν γνωρίζω πως μπορεί να σταματήσει… ειλικρινά, έχει σταματήσει το μυαλό μου… δεν μπορώ να διανοηθώ πως θυσιάζουν τα παιδιά τους κυριολεκτικά στον Σατανά των εβραιοσιωνιστών… “το καλλίτερο θυμίαμα”, για τον Διάβολο..

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ξεχάσαμε και τον Ρήγα Φεραίο… τόσο άχρηστος λαός είμαστε.

Μετάφραση blümlifee

Ο/Η blümlifee λέει:

 

Τί είδους τέρατα μπορούν να σταθούν σωπαίνοντας και να παρακολουθούν την σκόπιμη και μεθοδευμένη ιατρική κακοποίηση και τον θάνατο αθώων παιδιών;

Περισσότερα παιδιά έχουν πεθάνει από τα m-volια mRNA EUA από όσα έχουν πεθάνει συνολικά από τον ίδιο τον COVID.

Οι νοσηλευτές στα νοσοκομεία φωνάζουν την αλήθεια, καθώς οι νομοθέτες και οι ρυθμιστικές αρχές κωφεύουν.

Καλώς ήρθατε στην Τεχνοκρατία. ⁃ από τον Αρχισυντάκτη του ΤΝ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

> Σύμφωνα με την Collette Martin, νοσηλεύτρια εν ενεργεία, η οποία κατέθεσε ενώπιον μιας ακρόασης της Επιτροπής Υγείας και Πρόνοιας της Λουϊζιάνα, στις 6 Δεκεμβρίου 2021, τα παιδιά έχουν “τρομακτικές” αντιδράσεις στα m-volια κατά του COVID, κι ωστόσο οι ανησυχίες της απλά απορρίπτονται.

> Ο μέσος όρος των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών μετά τον m-volιασμό τα τελευταία 10 χρόνια ήταν περίπου 39.000 ετησίως, με μέσο όρο 155 θανάτους. Αυτό ισχύει για όλα τα διαθέσιμα m-volια μαζί. Μόνο τα m-volια για τον COVID αντιπροσωπεύουν πλέον 983.756 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών έως τις 17 Δεκεμβρίου 2021, συμπεριλαμβανομένων 20.622 θανάτων — και αυτό δεν περιλαμβάνει τον παράγοντα υποαναφοράς, που γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικός

> Τα παιδιά διατρέχουν κίνδυνο για πιθανά δια βίου προβλήματα υγείας από το m-volιο. Η μυοκαρδίτιδα (φλεγμονή της καρδιάς) έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο κοινά προβλήματα, ειδικά μεταξύ αγοριών και νεαρών ανδρών

> Η μυοκαρδίτιδα είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ηλικία, επομένως ο κίνδυνος αυξάνεται όσο νεότερος είσαι. Ο κίνδυνος είναι επίσης δοσοεξαρτώμενος, με τα αγόρια να έχουν εξαπλάσιο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας μετά τη δεύτερη δόση

Τα βρετανικά στοιχεία δείχνουν ότι οι θάνατοι μεταξύ των εφήβων έχουν αυξηθεί από τότε που αυτή η ηλικιακή ομάδα έγινε κατάλληλη για m-volιασμό για τον COVID. Μεταξύ της εβδομάδας που έληξε στις 26 Ιουνίου και της εβδομάδας που έληξε στις 18 Σεπτεμβρίου 2020, αναφέρθηκαν 148 θάνατοι μεταξύ ατόμων ηλικίας 15 έως 19 ετών. Κατά τις ίδιες εβδομάδες το 2021, σημειώθηκαν 217 θάνατοι σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα — αύξηση 47%

 

(δείτε το βίντεο στην πηγή του ξενόγλωσσου κειμένου)

Το παραπάνω βίντεο παρουσιάζει την Collette Martin, μια ασκούμενη νοσοκόμα που κατέθεσε ενώπιον ακρόασης της Επιτροπής Υγείας και Πρόνοιας της Λουϊζιάνα, στις 6 Δεκεμβρίου 2021. [1],[2]

Η Martin ισχυρίζεται ότι αυτή και οι συνάδελφοί της έχουν γίνει μάρτυρες “τρομακτικών” αντιδράσεων σε παιδιά στα m-volια COVID — συμπεριλαμβανομένων θρόμβων αίματος, καρδιακές προσβολές, εγκεφαλοπάθειες και αρρυθμίες — ωστόσο οι ανησυχίες τους απλώς υποτιμώνται και απορρίπτονται.

Μεταξύ των ηλικιωμένων ασθενών, έχει παρατηρήσει μια αύξηση στις πτώσεις και οξεία έναρξη σύγχυσης “χωρίς καμία γνωστή αιτιολογία”. Οι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν επίσης παρενέργειες, όπως προβλήματα όρασης και καρδιαγγειακά.

Η Martin επισημαίνει ότι λίγοι γιατροί ή νοσηλευτές γνωρίζουν ότι υπάρχει ακόμη και το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων των ΗΠΑ (VAERS), επομένως δεν υποβάλλονται αναφορές τραυματισμών.

Τα νοσοκομεία επίσης δεν συλλέγουν δεδομένα σχετικά με τραυματισμούς από τα m-volια για τον COVID με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, επομένως δεν υπάρχουν δεδομένα προς διερεύνηση ακόμη κι αν το θέλατε.

Σύμφωνα με την Martin:

“Δεν βλέπουμε απλώς σοβαρές οξείες [βραχυπρόθεσμες] αντιδράσεις με αυτό το m-volιο, αλλά δεν έχουμε ιδέα ποιές είναι οι μακροπρόθεσμες αντιδράσεις. Καρκίνοι, αυτοάνοσες διαταραχές, υπογονιμότητα. Απλώς δεν ξέρουμε.

Ενδεχομένως θυσιάζουμε τα παιδιά μας από φόβο μήπως πεθάνουν, αρρωστήσουν από έναν ιό — έναν ιό με ποσοστό επιβίωσης 99%. Μέχρι στιγμής, έχουμε περισσότερα παιδιά που πέθαναν από το m-volιο για τον COVID από ό,τι από τον ίδιο τον COVID.

Και έπειτα, πρέπει να βγει το Υπουργείο Υγείας και να πει ότι η νέα παραλλαγή [Omicron] έχει όλες τις παρενέργειες των αντιδράσεων του m-volίου που βλέπουμε αυτήν τη στιγμή — είναι τρελό και δεν καταλαβαίνω γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το βλέπουν. Νομίζω ότι το κάνουν, αλλά φοβούνται να μιλήσουν και, ακόμη χειρότερα, να απολυθούν… Σε ποια πλευρά της ιστορίας θα είστε; Πρέπει να ξέρω ότι αυτή η τρέλα θα σταματήσει”.

Η Martin δηλώνει επίσης ότι πιστεύει ότι το πρωτόκολλο νοσοκομειακής θεραπείας που ακολουθείται, σκοτώνει τους ασθενείς με COVID. Οι γιατροί συμφωνούν ότι [το πρωτόκολλο] “δεν λειτουργεί”, αλλά ότι “είναι το μόνο που έχουμε”. Αλλά “αυτό απλά δεν είναι αλήθεια”, λέει. “Απλά αυτό μόνο είναι που θα μας επιτρέψει το CDC να δώσουμε.”

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ VAERS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΩΝ M-VOLΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID

Πρόσφατα πήρα συνέντευξη από την Jessica Rose, Ph.D., ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Καθαρής και Εφαρμοσμένης Γνώσης στο Ισραήλ, σχετικά με το τί μας λένε τα δεδομένα VAERS σχετικά με τους κινδύνους των m-volίων για τον COVID. Όπως σημειώνει η Rose, ο μέσος αριθμός αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών μετά τον m-volιασμό τα τελευταία 10 χρόνια ήταν περίπου 39.000 ετησίως, με μέσο όρο 155 θανάτους. Αυτό ισχύει για όλα τα διαθέσιμα m-volια μαζί.

Μόνο τα m-volια για τον COVID αντιπροσωπεύουν πλέον 983.756 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών έως τις 17 Δεκεμβρίου 2021, συμπεριλαμβανομένων 20.622 θανάτων 3 — και αυτό δεν περιλαμβάνει τον παράγοντα υποαναφοράς , ο οποίος γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικός και πιθανότατα κυμαίνεται από 5 έως 40 φορές υψηλότερα από τον αναφερόμενο. Οι περισσότεροι γιατροί και νοσηλευτές δεν γνωρίζουν καν τί είναι το σύστημα VAERS και ακόμα κι αν το γνωρίζουν, επέλεξαν να μην αναφέρουν τα περιστατικά.

Δεν μπορείτε καν να συγκρίνετε τα m-volια για τον COVID με άλλα m-volια.

Είναι ΜΑΚΡΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ, κι ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει διαχωρισμός για αποδεκτή βλάβη.

Κανείς εντός του CDC ή της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) , που διευθύνουν από κοινού το σύστημα αναφοράς VAERS, δεν έχει απαντήσει σε αυτούς τους συγκλονιστικούς αριθμούς. Είναι εξωφρενικό, αλλά ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ότι ένας μόνο θάνατος μπορεί να αποδοθεί στα m-volια για τον COVID, κάτι που είναι απλά αδύνατο. Δεν είναι στατιστικά εύλογο.

Οι FDA και CDC αγνοούν επίσης τις τυπικές αναλύσεις δεδομένων που μπορούν να ρίξουν φως στην αιτιότητα.

Είναι γνωστό ως κριτήρια Bradford Hill — ένα σύνολο 10 κριτηρίων που πρέπει να πληρούνται για να δείξουμε ισχυρά στοιχεία αιτιώδους σχέσης.

Ένα από τα πιο σημαντικά από αυτά τα κριτήρια είναι η χρονικότητα, επειδή το ένα πράγμα πρέπει να προηγείται του άλλου και όσο μικρότερη είναι η διάρκεια μεταξύ δύο γεγονότων, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα μιας αιτιολογικής επίδρασης.

Λοιπόν, στην περίπτωση των m-volίων COVID, το 50% των θανάτων συμβαίνουν μέσα σε 48 ώρες από την ένεση. Απλώς δεν μπορεί να φανταστεί κανείς ότι 10.000 άνθρωποι πέθαναν δύο ημέρες μετά τον m-volιασμό τους από κάτι άλλο εκτός από αυτόν. Δεν μπορεί να είναι όλα τυχαία. Ειδικά, δεδομένου ότι τόσοι πολλοί από αυτούς είναι νεότεροι, χωρίς υποκείμενες θανατηφόρες παθήσεις που απειλούν να τους σκοτώσουν.

Ένα 80% έχει πεθάνει μέσα σε μία εβδομάδα από το τρύπημα, γεγονός που θεωρείται απίστευτα κοντά από άποψη προσωρινότητας.

 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΙΜΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ

Εκτός από τον άμεσο κίνδυνο θανάτου, τα παιδιά διατρέχουν επίσης κίνδυνο για πιθανά δια βίου προβλήματα υγείας από το τρύπημα. Η μυοκαρδίτιδα (φλεγμονή της καρδιάς) έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο κοινά προβλήματα, ειδικά μεταξύ αγοριών και νεαρών ανδρών.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου 2021, η Tracy Beth Hoeg και οι συνεργάτες της δημοσίευσαν μια ανάλυση [5] των δεδομένων του συστήματος VAERS στον διακομιστή προεκτύπωσης medRxiv, δείχνοντας ότι περισσότερο από το 86% των παιδιών ηλικίας 12 έως 17 ετών που ανέφεραν συμπτώματα μυοκαρδίτιδας ήταν αρκετά σοβαρά ώστε να χρειαστούν νοσηλεία.

Οι περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας εκρήγνυνται μετά τη δεύτερη δόση, διαπίστωσε ο Hoeg, και επηρεάζουν δυσανάλογα τα αγόρια. Ένα 90% των αναφορών μυοκαρδίτιδας μετά το έμφραγμα είναι άνδρες και το 85% των αναφορών σημειώθηκαν μετά τη δεύτερη δόση. Σύμφωνα με τους Hoeg et. αλ.: [6]

“Η εκτιμώμενη συχνότητα εμφάνισης CAE [Cardiac Adverse Effects – καρδιακές ανεπιθύμητες ενέργειες] μεταξύ αγοριών ηλικίας 12-15 ετών μετά τη δεύτερη δόση ήταν 162 ανά εκατομμύριο. Η επίπτωση στα αγόρια ηλικίας 16-17 ετών ήταν 94 ανά εκατομμύριο. Η εκτιμώμενη συχνότητα εμφάνισης CAE μεταξύ των κοριτσιών ήταν 13 ανά εκατομμύριο και στις δύο ηλικιακές ομάδες”.

Χωρίς αμφιβολία, οι γιατροί βλέπουν αύξηση της μυοκαρδίτιδας, αλλά λίγοι είναι πρόθυμοι να μιλήσουν γι’ αυτό.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Substack, ο Steve Kirsch γράφει: [7]

“Μόλις διάβασα ένα σχόλιο στο ιδιωτικό μου Substack, “μόνο για πάροχους υγειονομικής περίθαλψης”. Υπολογίζεται ότι υπάρχει 100 φορές αύξηση του ποσοστού μυοκαρδίτιδας, αλλά κανείς δεν θα το μάθει αφού οι καρδιολόγοι δεν πρόκειται να μιλήσουν ανοιχτά από φόβο αντιποίνων.

Το σχόλιό του ήταν μια ιδιωτική συνομιλία που είχε με έναν παιδοκαρδιολόγο. Ο καρδιολόγος δεν πρόκειται να το πει ποτέ δημόσια, στον Τύπο ή να αποκαλύψει το όνομά του αφού το πρώτο του καθήκον είναι στην οικογένειά του (να κρατήσει τη δουλειά του).

Εάν ένας “fact checker” καλέσει τον συγκεκριμένο καρδιολόγο, είτε θα αρνηθεί να σχολιάσει είτε θα δηλώσει “Βλέπω κάπως περισσότερα κρούσματα μετά την κυκλοφορία του m-volίου”.

Ακολουθεί το ακριβές σχόλιο που δημοσιεύτηκε στο ιδιωτικό Substack:

“ΠΡΙΝ από το Μ-VOLIO, 1-2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑΣ ΑΝΑ ΕΤΟΣ. ΤΩΡΑ, Η ΜΙΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ. Λέει στους γονείς ότι “μελετούν” την αιτιότητα. Τους παραπέμπει σε λοιμωξιολόγο για συζητήσεις σχετικά με τα άλλα παιδιά τους.

Παραδέχεται ότι ο ίδιος και περίπου το 50% των συναδέλφων του ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, αλλά είναι πολύ τρομοκρατημένοι για να μιλήσουν από το φόβο των αντιποίνων από τα νοσοκομεία και τα κρατικά συμβούλια αδειοδότησης.

Το υπόλοιπο 50% δεν θέλει να ξέρει, δεν νοιάζεται και/ή διασκεδάζει με τη γνωστική ασυμφωνία (όπως ο Δρ. Χάρβεϊ [Κόεν] στο Στάνφορντ) ή/και αφήνεται να γίνει υποχείριο στον αυταρχικό δαίμονά του. Καλή τύχη με αυτούς τους πρώην συναδέλφους μου. Η ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΗΤΗ.”.

… Από 1 ή 2 περιπτώσεις ετησίως στη “μισή αίθουσα αναμονής του”. Δεν ξέρω το μέγεθος της αίθουσας αναμονής του, αλλά είναι τουλάχιστον δύο άτομα από τότε που είπε “μισό”. Έτσι, το ποσοστό έχει αυξηθεί κατά: 250 ημέρες ανά έτος ανοιχτά/1,5 μέσος όρος κρουσμάτων ανά έτος=166Χ.

 

Η ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΠΙΑ, ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ

 

Μαζί με τον Δρ Peter McCullough, τον Οκτώβριο του 2021, η Rose υπέβαλε επίσης μια εργασία [8] σχετικά με περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας στο VAERS μετά τους m-volιασμούς για τον COVID στο περιοδικό “Current Problems in Cardiology”. Όλα ήταν έτοιμα για δημοσίευση όταν, ξαφνικά, το περιοδικό άλλαξε γνώμη και το κατέβασε.

Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε την προ-απόδειξη στον ιστότοπο της Rose. Τα δεδομένα δείχνουν ξεκάθαρα ότι η μυοκαρδίτιδα συσχετίζεται αντιστρόφως με την ηλικία, επομένως ο κίνδυνος αυξάνεται όσο νεότερος είσαι. Ο κίνδυνος είναι επίσης δοσοεξαρτώμενος, με τα αγόρια να έχουν εξαπλάσιο κίνδυνο μυοκαρδίτιδας μετά τη δεύτερη δόση.

Ενώ οι υγειονομικές μας αρχές αποφεύγουν να μιλήσουν για αυτόν τον κίνδυνο λέγοντας ότι τα κρούσματα είναι “ήπια”, αυτό είναι ένα τρομακτικό ψέμα. Η βλάβη στην καρδιά είναι τυπικά μόνιμη και το ποσοστό επιβίωσης 3 – 5 ετών για τη μυοκαρδίτιδα κυμαίνεται ιστορικά από 56% έως 83%. [9] (!!!!!!!)

Ασθενείς με οξεία κυρίαρχη μυοκαρδίτιδα (που χαρακτηρίζεται από σοβαρή συστολική δυσλειτουργία της αριστερής κοιλίας που απαιτεί φαρμακευτική θεραπεία ή μηχανική υποστήριξη του κυκλοφορικού [10] που επιβιώνουν στο οξύ στάδιο έχουν ποσοστό επιβίωσης 93% στα 11 έτη, ενώ εκείνοι με οξεία μη κυρίαρχη μυοκαρδίτιδα (αριστερή κοιλιακή δυσλειτουργία αλλά κατά τα άλλα αιμοδυναμικά σταθερά [11] έχουν ποσοστό επιβίωσης μόλις 45% στα 11 χρόνια. [12]

Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι περίπου το 7% έως το 55% των εφήβων που τραυματίστηκαν από αυτά τα m-volια σήμερα μπορεί να μην επιβιώσουν στα τέλη της δεκαετίας του 2020 ή στις αρχές της δεκαετίας του 2030. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Κάποιοι μπορεί να μην φτάσουν καν στα 20 χρόνια τους! (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Πώς είναι αυτή η πιθανή αποδεκτή αντιστάθμιση για έναν ιό από τον οποίο έχετε σχεδόν μηδενικό κίνδυνο να πεθάνετε ως παιδί ή έφηβος;

 

ΕΞΑΡΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, το m-volιο για τον COVID κρατήθηκε ως ο δρόμος επιστροφής στην κανονικότητα. Ωστόσο, παρά τις μαζικές ενέσεις και τα ενισχυτικά φάρμακα, οι υπερβολικοί θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται.

Για παράδειγμα, την εβδομάδα που έληξε στις 12 Νοεμβρίου 2021, το Ηνωμένο Βασίλειο ανέφερε 2.047 περισσότερους θανάτους [13] από αυτούς που συνέβησαν κατά την ίδια περίοδο μεταξύ 2015 και 2019.

Ο COVID-19 δεν μπορεί να ευθύνεται εξ ολοκλήρου, καθώς αναγράφεται στα πιστοποιητικά θανάτου μόνο για 1.197 άτομα.

Ακόμη πιο ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι, από τον Ιούλιο του 2021, οι θάνατοι εκτός του COVID-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν υψηλότεροι από τον εβδομαδιαίο μέσο όρο τα πέντε χρόνια πριν από την πανδημία. Οι καρδιακές παθήσεις και τα εγκεφαλικά φαίνονται να βρίσκονται πίσω από πολλούς από τους υπερβολικούς θανάτους, και τα δύο είναι γνωστές παρενέργειες του m-volίου για τον COVID.

Σε μια ανάρτηση στο Twitter στις 28 Νοεμβρίου 2021, ο μηχανικός λογισμικού [14] της Silicon Valley, Ben M. (@USMortality) αποκάλυψε ότι τις προηγούμενες 13 εβδομάδες, περίπου 107.700 ηλικιωμένοι πέθαναν πάνω από το κανονικό ποσοστό, παρά το ποσοστό m-volιασμού του 98,7%. Σε ένα άλλο παράδειγμα, χρησιμοποίησε δεδομένα από το CDC και το census.gov για να δείξει ότι οι υπερβολικοί θάνατοι αυξάνονται στο Βερμόντ, παρόλο που η πλειονότητα των ενηλίκων έχει m-volιαστεί. [15]

“Το Βερμόντ είχε m-volιαστεί κατά το 71% του συνολικού πληθυσμού του έως την 1η Ιουνίου 2021”, έγραψε στο Twitter. “Αυτό είναι το 83% του ενήλικου πληθυσμού τους, και ωστόσο τώρα καταγράφουν τους περισσότερους υπερβολικούς θανάτους από την πανδημία!”

Ακόμη πιο ανησυχητικό, τα βρετανικά στοιχεία δείχνουν ότι οι θάνατοι μεταξύ των εφήβων έχουν αυξηθεί από τότε που αυτή η ηλικιακή ομάδα έγινε κατάλληλη για m-volιασμό για τον COVID. [16] Μεταξύ της εβδομάδας που έληξε στις 26 Ιουνίου και της εβδομάδας που έληξε στις 18 Σεπτεμβρίου 2020, αναφέρθηκαν 148 θάνατοι μεταξύ ατόμων ηλικίας 15 έως 19 ετών. Μεταξύ της εβδομάδας που έληξε στις 25 Ιουνίου 2021 και της εβδομάδας που έληξε στις 17 Σεπτεμβρίου 2021, σημειώθηκαν 217 θάνατοι σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα. Δηλαδή αύξηση 47%!

Οι θάνατοι από τον COVID-19 αυξήθηκαν επίσης μεταξύ των ατόμων ηλικίας 15 έως 19 ετών μετά την εφαρμογή των m-volίων για αυτήν την ηλικιακή ομάδα. Έχουν εκφραστεί σημαντικές ανησυχίες σχετικά με την πιθανότητα τα m-volια για τον COVID-19 να επιδεινώνουν τη νόσο COVID-19 μέσω της ενίσχυσης που εξαρτάται από τα αντισώματα (ADE). [17] Άραγε, αυτό συμβαίνει εδώ; Αυτά αναφέρει η “The Exposé”, η οποία διεξήγαγε την έρευνα: [18]

“Η συσχέτιση δεν ισούται με την αιτιότητα, αλλά είναι εξαιρετικά ανησυχητικό να βλέπουμε ότι οι θάνατοι έχουν αυξηθεί κατά 47% μεταξύ των εφήβων ηλικίας άνω των 15 ετών και οι θάνατοι από COVID-19 έχουν επίσης αυξηθεί σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα από τότε που άρχισαν οι m-volιασμοί για τον COVID-19, και είναι ίσως παρατραβηγμένο να θεωρήσουμε κι αυτό άλλη μια σύμπτωση.”

Η “ΟΜΙΚΡΟΝ” ΔΕΝ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Όπως σημειώθηκε σε μια πρόσφατη ανάλυση του Δρ. Robert Malone, [19] (που πρόσφατα αποκλείστηκε από το Twitter, αλλά μπορείτε να τον βρείτε στο Substack), η αναλογία κινδύνου-οφέλους του m-volιασμού για τον COVID γίνεται ακόμη πιο ανεστραμμένη με την εμφάνιση της “Όμικρον”, καθώς αυτή η παραλλαγή προκαλεί πολύ πιο ήπια ασθένεια από τις προηγούμενες παραλλαγές, θέτοντας τα παιδιά σε ακόμη χαμηλότερο κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου από μόλυνση από ό,τι πριν, που ο κίνδυνος τους ήταν ούτως ή άλλως αμελητέος.

Ο Malone ηγείται επί του παρόντος τη δεύτερη Διακήρυξη των Ιατρών [20] από τη Διεθνή Συμμαχία Ιατρών και Επιστημόνων Ιατρών, την οποία έχουν υπογράψει περισσότεροι από 16.000 γιατροί και επιστήμονες, δηλώνοντας ότι “τα υγιή παιδιά δεν πρέπει να υποβάλλονται σε αναγκαστικό εμβολιασμό” καθώς ο κλινικός κίνδυνος από τη μόλυνση με τον SARS-CoV-2 είναι αμελητέος και η μακροπρόθεσμη ασφάλεια των m-volίων δεν μπορεί να προσδιοριστεί πριν από τη θέσπιση τέτοιων πολιτικών.

Όχι μόνο ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ για σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ, ΑΛΛΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΥΓΕΙΩΝ, ΜΗ Μ-VOLΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ.

 

ΟΙ Μ-VOLΙΑΣΜΟΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΞΕΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ

 

Οι ερευνητές ανακάλυψαν επίσης ότι τα mRNA m-volια των ‘Pfizer’ και ‘Moderna’ COVID-19 αυξάνουν δραματικά τους βιοδείκτες που σχετίζονται με θρόμβωση, μυοκαρδιοπάθεια και άλλα αγγειακά συμβάντα μετά την ένεση. [21]

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι εκείνοι που είχαν λάβει δύο δόσεις του mRNA m-volιου υπερδιπλασίασαν τον κίνδυνο εμφάνισης οξέος στεφανιαίου συνδρόμου (ACS) κατά την πενταετία, οδηγώντας τον από κατά μέσο όρο 11% σε 25%. Το ACS είναι ένας γενικός όρος που περιλαμβάνει όχι μόνο τις καρδιακές προσβολές, αλλά και μια σειρά από άλλες καταστάσεις που περιλαμβάνουν απότομη μείωση της ροής του αίματος στην καρδιά σας. Σε ένα tweet στις 21 Νοεμβρίου 2021, ο καρδιολόγος Dr. Aseem Malhotra έγραψε:[ 22]

“Παράδοξο, ενοχλητικό, ανησυχητικό. Τώρα έχουμε στοιχεία ενός πολύ πιθανού βιολογικού μηχανισμού για το πώς τα m-volια mRNA μπορούν να συμβάλλουν σε αυξημένα καρδιακά συμβάντα. Η περίληψη δημοσιεύεται στο περιοδικό καρδιολογίας με την υψηλότερη επιρροή, επομένως πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη αυτά τα ευρήματα”

 

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (AMA) ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

 

Κατά τραγικό τρόπο, δεν είναι μόνο οι CDC και FDA που έχουν παγιδευτεί από τις φαρμακοβιομηχανίες και που θυσιάζουν τη δημόσια υγεία, μαζί με την υγεία των παιδιών μας, για να προχωρήσει η ατζέντα της τεχνοκρατικής Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Ακόμη και η Αμερικανική Ιατρική Ένωση, η οποία υποτίθεται ότι αποτελεί ένα ισχυρό λόμπυ για γιατρούς και φοιτητές Ιατρικής στις ΗΠΑ και προωθεί την Ιατρική για τη βελτίωση της δημόσιας υγείας, έχει εγκαταλείψει κάθε φαινομενική ηθική, διαφάνεια και ειλικρίνεια.

Στα μέσα Νοεμβρίου 2021, άρθρο στην ιστοσελίδα της ΑΜΑ, με τίτλο “Τα m-volια του COVID-19 για παιδιά: Πώς ξέρουμε ότι είναι ασφαλή,” [23] (συγγραφέας Τania Albert Henry) παραθέτει στοιχεία κατ’ ευθείαν από το δελτίο τύπου της ‘Pfizer’, και συνεχίζει λέγοντας “ξέρετε ότι είναι ασφαλές” γιατί “τα μικρότερα παιδιά έχουν τις ίδιες παρενέργειες που έχουν παρατηρηθεί σε ενήλικες και εφήβους”. Με βάση τα δεδομένα VAERS, αυτό θα έπρεπε να προκαλεί ρίγη στους γονείς.

“Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής συμμετέχει στον m-volιασμό αυτής της ηλικιακής ομάδας, μαζί με την Αμερικανική Ακαδημία Οικογενειακών Ιατρών και την Εταιρεία Παιδιατρικών Λοιμωδών Νοσημάτων”, είπε ο Δρ. Fryhofer, εκλεγμένος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της AMA”, γράφει η Henry.

“Ο Δρ.Fryhofer… σημείωσε ότι η μυοκαρδίτιδα ήταν ένα σπάνιο περιστατικό μετά τη δεύτερη δόση των m-volίων mRNA. “Ο παρατηρούμενος κίνδυνος είναι υψηλότερος στους νέους άνδρες ηλικίας 12 έως 29 ετών, αλλά η μόλυνση από τον COVID μπορεί επίσης να προκαλέσει μυοκαρδίτιδα”, επισημαίνει. “Για τους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες, ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας που προκαλείται από λοίμωξη COVID είναι πολύ υψηλότερος από ό,τι μετά τον m-volιασμό με mRNA.”

Σοβαρά τώρα; Από πού πήρε αυτή την ιδέα ο Fryhofer; Δεν έχω δει δεδομένα που να το υποστηρίζουν και η Henry δεν παρέχει κανένα.

 

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ VAERS;

 

Έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2017 [24] υπολόγισε το βασικό ποσοστό μυοκαρδίτιδας σε παιδιά και νέους, δείχνοντας ότι εμφανίζεται με ρυθμό τεσσάρων περιπτώσεων ανά εκατομμύριο ετησίως.

Σύμφωνα με το Γραφείο Απογραφής των ΗΠΑ, από το 2020 υπήρχαν 73,1 εκατομμύρια άνθρωποι κάτω των 18 ετών στις ΗΠΑ [25].

Αυτό σημαίνει ότι το βασικό ποσοστό μυοκαρδίτιδας σε εφήβους (ηλικίας 18 και κάτω) θα ήταν περίπου 292 περιπτώσεις ετησίως.

Από τις 17 Δεκεμβρίου 2021, εξετάζοντας μόνο τις αμερικανικές αναφορές και εξαιρουμένων των διεθνών, το VAERS είχε λάβει:

308 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε νέους 18 ετών
252 περιπτώσεις μεταξύ 17χρονων
226 περιπτώσεις σε 16χρονους
256 περιπτώσεις σε 15χρονους
193 σε 14χρονους
132 στους 13χρονους
108 στα 12χρονα

Συνολικά, πρόκειται για 1.475 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε εφήβους ηλικίας 18 ετών και κάτω — πέντε φορές το ποσοστό του ιστορικού. Και πάλι, αυτό δεν λαμβάνει υπόψη το ποσοστό περιπτώσεων που δεν δηλώνονται στο σύστημα, το οποίο έχει υπολογιστεί ότι είναι από 5 έως 40.

Εν τω μεταξύ, το CDC [27] ισχυρίζεται ότι, μεταξύ Μαρτίου 2020 και Ιανουαρίου 2021, “ο κίνδυνος για μυοκαρδίτιδα ήταν 0,146% μεταξύ των ασθενών που είχαν διαγνωστεί με COVID-19”, σε σύγκριση με ένα ιστορικό ποσοστό 0,009% μεταξύ των ασθενών που δεν είχαν διάγνωση COVID-19 [19].

Μετά την προσαρμογή για τα “χαρακτηριστικά ασθενών και νοσοκομείων”, οι ασθενείς με COVID-19 μεταξύ 16 – 39 ετών είχαν κατά μέσο όρο επτά φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν μυοκαρδίτιδα από εκείνους χωρίς COVID-19.

Εδώ να αναφέρουμε ότι, το CDC τόνισε ότι “Συνολικά, η μυοκαρδίτιδα ήταν ασυνήθιστη” σε όλους τους ασθενείς με COVID ή όχι. Επιπλέον, μόνο το 23,7% των ασθενών με μυοκαρδίτιδα μεταξύ 16 και 24 ετών είχαν ιστορικό COVID-19, επομένως η πλειονότητα των περιπτώσεων σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα δεν οφειλόταν στον COVID-19.

Δεν μιλάμε επίσης για μεγάλους αριθμούς όσον αφορά τις πραγματικές λοιμώξεις από τον COVID. Το ποσοστό εβδομαδιαίας νοσηλείας εφήβων κορυφώθηκε στο 2,1 ανά 100.000 στις αρχές Ιανουαρίου 2021, μειώθηκε στο 0,6 ανά 100.000 στα μέσα Μαρτίου και αυξήθηκε στο 1,3 ανά 100.000 τον Απρίλιο. [28]

Χρησιμοποιώντας αυτό το μέγιστο ποσοστό νοσηλείας 2,1 ανά 100.000 (ή 21 ανά εκατομμύριο) σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα και υποθέτοντας ότι ο κίνδυνος για μυοκαρδίτιδα είναι 0,146% στους θετικούς στον COVID-19 ασθενείς, λαμβάνουμε ένα ποσοστό μυοκαρδίτιδας από COVID στους εφήβους 0,03 ανά εκατομμύριο. Αυτό απέχει πολύ από το φυσιολογικό ποσοστό των τεσσάρων περιπτώσεων ανά εκατομμύριο, επομένως ο κίνδυνος εμφάνισης μυοκαρδίτιδας από μόλυνση SARS-CoV-2 είναι πιθανώς πολύ μικρός.

Τώρα, αν υποθέσουμε ότι το ποσοστό νοσηλείας για εφήβους COVID είναι 21 ανά εκατομμύριο και έχουμε 73,1 εκατομμύρια εφήβους, θα μπορούσαμε να αναμένουμε ότι θα υπάρξουν 1.535 νοσηλείες για COVID σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα σε ένα χρόνο. Εάν το 0,146% από αυτούς τους 1.535 εφήβους αναπτύξει μυοκαρδίτιδα, θα μπορούσαμε να περιμένουμε να εμφανίζονται 2,2 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα κάθε χρόνο, μεταξύ εκείνων που πάσχουν από COVID.

Συνοψίζοντας, με βάση τα στατιστικά στοιχεία του CDC, θα μπορούσαμε να περιμένουμε λίγο περισσότερους από δύο έφηβους να προσβληθούν από μυοκαρδίτιδα από λοίμωξη COVID-19. Ενώ από την άλλη πλευρά, έχουμε 1.475 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας που αναφέρθηκαν μετά από το m-volιο COVID σε μόλις έξι μήνες (τα m-volια για νέους 12 έως 17 ετών εγκρίθηκαν στις 30 Ιουλίου 2021 [29]).

Λαμβάνοντας υπόψη την υποαναφορά, ο πραγματικός αριθμός θα μπορούσε να είναι μεταξύ 7.375 και 59.000 — και πάλι, σε μόλις έξι μήνες! Για να υπολογίσουμε ένα ετήσιο ποσοστό, θα έπρεπε να το διπλασιάσουμε, δίνοντάς μας οπουδήποτε από 14.750 έως 118.000 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας. Λοιπόν, ευσταθεί ο συλλογισμός ότι “Για τους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες, ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας που προκαλείται από μόλυνση από τον COVID είναι πολύ υψηλότερος από ό,τι μετά τον εμβολιασμό με mRNA”; Πολύ αμφιβάλλω.

 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ;

 

Δεν υπάρχει καμία απολύτως ιατρική λογική ή δικαιολογία για τα παιδιά και τους εφήβους να m-volιαστούν για τον COVID. Μόνο κίνδυνος και κανένα κέρδος. ΕΑΝ Ο ΓΙΟΣ Ή Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΜΙΑ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΡΔΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΠΛΟΚΩΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ:

Λάβετε υπόψη σας ότι αυτές οι προτάσεις ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ Ή ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΑΡΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ που ίσως λάβετε από τον παιδίατρό τους.

Αυτές ΕΙΝΑΙ πραγματικά ΜΟΝΟ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ για ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.

ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ Ή ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ.

1) Πρώτα και κύρια, ΜΗΝ ΤΑ M-VOLΙΑΣΕΤΕ ΞΑΝΑ.

2) Μετρήστε το επίπεδο βιταμίνης D και βεβαιωθείτε ότι λαμβάνουν αρκετή βιταμίνη D από το στόμα ή/και εκτίθενται στον ήλιο για να βεβαιωθείτε ότι το επίπεδό τους είναι μεταξύ 60 ng/mL και 80 ng/ml (150 έως 2000 nmol/l).

3) Εξαλείψτε όλα τα φυτικά (σπορέλαια) από τη διατροφή τους. Αυτό περιλαμβάνει την εξάλειψη σχεδόν όλων των επεξεργασμένων τροφίμων και των περισσότερων γευμάτων στα εστιατόρια, εκτός εάν πείσετε τον σεφ να μαγειρεύει μόνο με ελαιόλαδο. Αποφύγετε οποιεσδήποτε σάλτσες ή σάλτσες για σαλάτες καθώς είναι γεμάτες με σπορέλαια.

4) ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ που δεν εκτρέφονται βιολογικά, καθώς έχουν πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε λινολεϊκό οξύ, τα ωμέγα-6 λιπαρά που είναι πολύ υψηλά και συμβάλλουν στο οξειδωτικό στρες που προκαλεί καρδιακές παθήσεις.

5) Σκεφτείτε να τους δώσετε περίπου 500 χιλιοστόγραμμα την ημέρα, Ν-ακετυλοκυστεΐνη (NAC) (μια συμπληρωματική μορφή κυστεΐνης), καθώς βοηθά στην πρόληψη των θρόμβων αίματος και είναι πρόδρομος του σημαντικού αντιοξειδωτικού γλουταθειόνη.

6) Σκεφτείτε να δώσετε ινωδολυτικά ένζυμα που αφομοιώνουν την ινική πρωτεΐνη (το ινώδες)που οδηγεί σε θρόμβους αίματος, εγκεφαλικά επεισόδια και πνευμονικές εμβολές. Η δόση είναι συνήθως δύο έως έξι κάψουλες, δύο φορές την ημέρα, αλλά πρέπει να λαμβάνεται με άδειο στομάχι, είτε μία ώρα πριν είτε δύο ώρες μετά το γεύμα. Διαφορετικά, τα ένζυμα θα λειτουργήσουν απλώς ως πεπτικό ένζυμο αντί για την πέψη του ινώδους.

 

Πηγές και Αναφορές

 

 

1 Συνεδρίαση της Επιτροπής Υγείας και Πρόνοιας της Λουϊζιάνα, 6 Δεκεμβρίου 2021

2 Αρχειοθετημένα βίντεο της κυβέρνησης της Λουϊζιάνα 2021 (βλ. Υγεία και Πρόνοια)

3 Δεδομένα OpenVAERS από τις 17 Δεκεμβρίου 2021

4 Τολμήστε να αναζητήσετε την αλήθεια Δρ. Peter McCullough

5, 6 medRxiv 8 Σεπτεμβρίου 2021 DOI: 10.1101/2021.08.30.21262866

7 SteveKirsch.substack 30 Δεκεμβρίου 2021

8 Journal Pre-proof, A Report on Myocarditis Adverse Events στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου των ΗΠΑ (VAERS) σε συνδυασμό με […]

9, 12 European Heart Journal Σεπτέμβριος 2008; 29(17): 2073–2082

10, 11 Journal of the American College of Cardiology, 23 Ιουλίου 2019. 74(3):299-311

13 Financial Times 23 Νοεμβρίου 2021

14 Twitter, Ben M. 28 Νοεμβρίου 2021

15 Twitter, Ben M. 24 Νοεμβρίου 2021

16, 18 The Exposé 30 Σεπτεμβρίου 2021

17 Int J Clin Pract. 28 Οκτωβρίου 2020: e13795

19 RWMaloneMD.substack.com Ασφάλεια εμβολίου κατά του COVID σε παιδιά

20 Δήλωση 20 Ιατρών από τη Διεθνή Συμμαχία Ιατρών και Επιστημόνων Ιατρών

21 Circulation 16 Νοεμβρίου 2021. 144(Suppl_1)

22 Twitter Aseem Malhotra, 21 Νοεμβρίου 2021

23 AMA, 15 Νοεμβρίου 2021

24 Εφημερίδα της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας, 18 Νοεμβρίου 2017. 6:e005306

25 Στατιστικά στοιχεία Census.gov 2020

26 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας OpenVAERS ανά ηλικία έως τις 17 Δεκεμβρίου 2021

27, 28 CDC MMWR 3 Σεπτεμβρίου 2021. 70(35);1228–1232

29 CDC MMWR 6 Αυγούστου 2021. 70(31);1053-1058Sources and References

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 399


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα