ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ Μ-VOLΙΑΣΤΕΙ – Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ Μ-VOLΙΑΣΤΕΙ – Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

17 Ιανουαρίου, 2022 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ Μ-VOLΙΑΣΤΕΙ – Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

 

Ακόμη και οι φυλές των ιθαγενών που ζουν στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη είναι στόχοι προτεραιότητας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Η φωτογραφία που δείχνει την @α@α@ική προσπάθεια για την ερήμωση του 100% του παγκόσμιου πληθυσμού αποτελεί “σύμβολο του περίπλοκου σχεδιασμού για m-volιασμούς σε μια από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές”,

Viral έχει γίνει η φωτογραφία του 24χρονου Tawy που μεταφέρει τον 67χρονο πατέρα του Wahu στην πλάτη του σε μια καλύβα που έχει μετατραπεί σε κέντρο m-volιασμών κατά του Covid-19 στον Αμαζόνιο της Βραζιλίας.

 

 

 

Αποφασισμένοι να εξαλείψουν ακόμα και φυλές που ζουν στα βάθη του Αμαζονίου, είναι…

Μετά την τρομακτική πυρκαγιά που προξένησαν και κατέστρεψαν το μεγαλύτερο δάσος του κόσμου, τώρα καταστρέφουν και τους ιθαγενείς.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ Μ-VOLΙΑΣΤΕΙ – Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Μετάφραση blümlifee

Το να ζείτε σε ένα τροπικό δάσος χωρίς τηλεόραση, WiFi, internet ή κινητό τηλέφωνο δεν εμποδίζει τους ανιχνευτές επαφών να χτυπήσουν την πόρτα της καλύβας σας.

Ακόμη και οι φυλές των ιθαγενών που ζουν στις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη είναι στόχοι προτεραιότητας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Viral έχει γίνει η φωτογραφία του 24χρονου Tawy που μεταφέρει τον 67χρονο πατέρα του Wahu στην πλάτη του σε μια καλύβα που έχει μετατραπεί σε κέντρο m-volιασμών κατά του Covid-19 στον Αμαζόνιο της Βραζιλίας.

Ο Tawy και ο Wahu που ανήκουν στην ιθαγενή κοινότητα Zo’e “ζουν σε σχετική απομόνωση σε δεκάδες χωριά σε μια περιοχή που ισοδυναμεί με 1,2 εκατομμύρια γήπεδα ποδοσφαίρου στη βόρεια πολιτεία Pará” και “χρειάστηκε να περπατήσουν για ώρες μέσα στο δάσος για να φτάσουν στον τόπο m-volιασμού”, αναφέρει το BBC .

Ο Wahu φέρεται να υπέφερε από χρόνια προβλήματα του ουροποιητικού και απώλεια όρασης.

“Ήταν μια πολύ όμορφη επίδειξη της υπέροχης σχέσης μεταξύ τους”, είπε ο Δρ Erik Jenning Simões, ο οποίος τράβηξε τη φωτογραφία.

Δυστυχώς, το επικίνδυνο ταξίδι με σκοπό τον m-volιασμό του δεν βοήθησε τον Wahu και την ταλαιπωρημένη υγεία του.

Η φωτογραφία που δείχνει την @α@α@ική προσπάθεια για την ερήμωση του 100% του παγκόσμιου πληθυσμού αποτελεί “σύμβολο του περίπλοκου σχεδιασμού για m-volιασμούς σε μια από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές”, σημειώνει το BBC, προσθέτοντας: “Τον Σεπτέμβριο, ο Wahu πέθανε για λόγους που παραμένουν ασαφείς. Ο Tawy παραμένει με την οικογένειά του και πρόσφατα έλαβε την τρίτη δόση του m-volίου”.

Σχεδόν 10.000 Βραζιλιάνοι πέθαναν από τον Covid μέσα σε έξι μήνες από τη λήψη δύο δόσεων m-volίου κατά του Covid ή την εφάπαξ εφαρμογή του m-volίου της Janssen (Johnson&Johnson), σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την Info Tracker, μια πλατφόρμα παρακολούθησης πανδημίας.

Για να m-volιάσουν τους ιθαγενείς, οι νοσοκόμες ταξιδεύουν με μικρά αεροπλάνα για ώρες και ακολουθούν πολύπλοκες πλωτές οδούς με μικρά σκάφη.

Ο m-volιασμός των ιθαγενών πληθυσμών ήταν “ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ” (!!!!!!) για την ομάδα υγείας, αλλά “ανέφικτος” λόγω του πόσο απομονωμένα είναι τα χωριά τους το ένα από το άλλο. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης κατέφυγαν στη δημιουργία καλυβων στο δάσος και το σύστημα m-volιασμού “συμφωνήθηκε με τις κοινότητες μέσω του ραδιοφώνου”, είπε ο Δρ Simões.

“Έχουμε υιοθετήσει πρακτικές που σέβονται (!!!!!…) και λαμβάνουν υπόψη την κουλτούρα και τη γνώση (;;;;;!!!) του λαού της Zo’é”, είπε.

Αλλά όταν τελικά εμφανίστηκαν οι υγειονομικοί με κοστούμια hazmat, η ιθαγενής κοινότητα δεν ήθελε αρχικά να έχει καμία σχέση με τα m-volια.

Τελικά, οι περισσότεροι από τη φυλετική κοινότητα ΠΕΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ [τώρα γιατί δεν κολλάνε αυτές οι δύο λέξεις μεταξύ τους…] από τους λεγόμενους ειδικούς.

“Κάποιοι φοβήθηκαν ότι θα χρησιμοποιηθούν ως υποκείμενα δοκιμής για ευρύτερες εκστρατείες m-volιασμού μεταξύ μη αυτόχθονων πληθυσμών” και “εξέφρασαν ανησυχιες ότι με αυτόν τον τρόπο θα επέτρεπαν στον @ιά@ο@ο να μπει στο σώμα τους”, ενώ άλλοι ρώτησαν, “αν μπορούσαν να τους χορηγηθεί το m-volιο που εισάγεται από την Ινδία επειδή ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ”, (τραγικό……..) είπε στο NBC News ο Waldir Bittencourt, μια νοσοκόμα που m-volιάζει ιθαγενείς στον Αμαζόνιο.

Περίπου το 30% του πληθυσμού της Βραζιλίας αρνείται να m-volιαστεί, σύμφωνα με στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από την ερευνητική πλατφόρμα επενδύσεων YCharts.

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και οι ανθρωπολόγοι κατηγορούν τον πρόεδρο της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρο για την διστακτικότητα που δείχνουν αρκετοί Βραζιλιάνοι να m-volιαστούν, καθώς έχει επανειλημμένα σπείρει αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα του m-volίου Covid.

Ο φόβος για το m-volιο είναι “ένα πρόσφατο φαινόμενο μεταξύ των αυτόχθονων πληθυσμών, που προέρχεται από την πόλωση γύρω από το m-volιο”, είπε ο Bittencourt.

Ο Μπολσονάρο μολύνθηκε από τον Covid πέρυσι και συνήθως αναφέρεται στον ιό ως μία “ελαφριά γρίπη”. Κατέστησε σαφές ότι δεν σκοπεύει να m-volιαστεί, επιμένει ότι κανείς δεν θα πρέπει να m-volιαστεί, εκτός εάν το θέλουν και αρνήθηκε να εξουσιοδοτήσει την αγορά του κινεζικού m-volίου ‘Sinovac’ και του m-volίου ‘Pfizer’.

ΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ “ΙΝΔΙΚΟ ΧΟΙΡΙΔΙΟ” ΚΑΝΕΝΟΣ, υποστηρίζει ο Μπολσονάρο.

Ο αρχηγός του κράτους της Βραζιλίας χλεύασε τον παραλογισμό της επιβολής αυτής της πειραματικής γονιδιακής θεραπείας, προειδοποιώντας ότι δεν θα υπάρξει νομική προσφυγή, εάν ξαφνικά οι γυναίκες αρχίσουν να φυτρώνουν γένια ή οι φωνές των ανδρών γίνονται ψηλές ή οι άνθρωποι μετατρέπονται σε αλιγάτορες μετά τη λήψη των m-volίων, επειδή η Pfizer προστατεύεται από οποιαδήποτε ευθύνη, στα πλαίσια της Εξουσιοδότησης Έκτακτης Ανάγκης.

ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΗΣ. Ωστόσο, όπως αναφέρει το NBC NEWS είχαν μεγαλύτερη πρόσβαση στην τεχνολογία τα τελευταία χρόνια και το “αντιεπιστημονικό μήνυμα του Μπολσονάρο έχει φτάσει στις απομακρυσμένες κοινότητες”.

(blümlifee)

 

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 692


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα