ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ Απόλυτη εκτροπή/Πραξικόπημα

ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ Απόλυτη εκτροπή/Πραξικόπημα

14 Νοεμβρίου, 2021 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:851
Μοίρασέ το

 

 H Λετονία απαγορεύει στους βουλευτές να ψηφίζουν στο Κοινοβούλιο αν δεν είναι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες! Aναστολή μισθοδοσίας τους!

Οι Βουλευτές που εκλέχθηκαν δημοκρατικά αποκλείονται λόγω του υγειονομικού τους στάτους.

 

 

 

 

Το μόνο μέτρο που δεν θα φέρουν στην Ελλάδα, γιατί ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ “Σ@Α@Τ@”…

Υπακούουν όλοι στο ίδιο ΑΦΕΝΤΙΚΟ… ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Απόλυτη εκτροπή/Πραξικόπημα: H Λετονία απαγορεύει στους βουλευτές να ψηφίζουν στο Κοινοβούλιο αν δεν είναι εμβολιασμένοι η νοσήσαντες!!

Οι ανεμβολίαστοι βουλευτές τίθενται σε καθεστώς απαγόρευσης.

Οι Βουλευτές που εκλέχθηκαν δημοκρατικά αποκλείονται λόγω του υγειονομικού τους στάτους.

Aναστολή μισθοδοσία τους. Κλιμάκωση! Πρώτο Πραξικόπημα Υγειονομιστών-Βιονομιστών σε χώρα της ΕΕ και παγκοσμίως.

Είναι ικανοί για όλα…Κανείς δημοκράτης πολίτης δεν πρέπει να αισθάνεται ασφαλής στα κορωνοσυστήματα.

Οι Λετονοί βουλευτές που δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν πιστοποιητικό νόσησης για τον COVID-19 θα αναστέλλονται οι αμοιβές τους και δεν θα μπορούν πλέον να συμμετέχουν στις κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες.

Οι βουλευτές ενέκριναν το μέτρο που τέθηκε σε ψηφοφορία την Παρασκευή με 62 ψήφους υπέρ στο κοινοβούλιο των 100 εδρών.

«Από τις 15 Νοεμβρίου, ένας βουλευτής θα δικαιούται να συμμετέχει στις εργασίες της Saeima [το κοινοβούλιο της Λετονίας] μόνο εάν έχει προσκομίσει διαλειτουργικό πιστοποιητικό COVID-19 που επιβεβαιώνει το γεγονός του εμβολιασμού ή νόσησης», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κοινοβουλίου.

«Η καταβολή μηνιαίου μισθού και αποζημίωσης θα ανασταλεί σε βουλευτή της Σαΐμα που δεν θα δικαιούται να συμμετέχει στις εργασίες του κοινοβουλίου», προσθέτει.

Το μέτρο ισχύει επίσης για τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης και θα τεθεί σε ισχύ καθώς η χώρα εξέρχεται από το τελευταίο lockdown ενός μήνα αναφέρει το euronews.

 

 

Πηγή

Προβολές : 851


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα