ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ: ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΟΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ: ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΟΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ

5 Φεβρουαρίου, 2022 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:783
Μοίρασέ το

 

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΉ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΙΘΑΝΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ, ο Wigington είπε:

“ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.400 ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΝΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ”.

“Γνωρίζουμε από την ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ, ότι ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, όσοι είναι εθισμένοι στην εξουσία, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ.

Και εδώ είναι το κοινό σημείο που βασίζεται στην ψυχανάλυση.

Υπάρχει σχεδόν παντελής έλλειψη κατανόησης των συνεπειών των πράξεών τους, ακόμη και στον εαυτό τους. Αυτή η δύναμη είναι τόσο εθιστική που δεν μπορούν να σταματήσουν και ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ”

Image: Climate engineering: Weapon that can bring populations to their knees without them knowing they’re under attack

Από τα αρχαία χρόνια, κάποιοι ήθελαν ν’ αλλάξουν τον κόσμο και να τον ελέγχουν…

Αυτοί, ήταν οι … ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ…

Ποιοί  βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας των ψυχοπαθών Αλχημιστών;

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!

Ποιός θέλει να βομβαρδίσει τον ήλιο;

Ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ.

Και μπορεί όσα θα διαβάσετε να νομίζετε πως μοιάζει με το μυθιστόημα του Ιουλίου Βέρν, όπου “φανταστικοί επιστήμονες” (;;;) πίστευαν πως θα μπορούσαν να επηρεάσουν την περιστροφή της Φης, προκαλώντας μια τεράστια έκρηξη, δήθεν για να σώσουν τον πλανήτη από την επερχόμενη καταστροφή της… “κλιματικής αλλαγής”, αλλά πίσω απ’ αυτούς κρύβονται οργανωμένα συμφέροντα και φυσικά τα εβραιοσιωνιστικά λόμπι των ψυχοπαθών…

ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ;;;

ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ;;;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

 

Ο εμπειρογνώμονας γεωμηχανικής Dane Wigington χαρακτήρισε την κλιματική μηχανική ως “την κορωνίδα των οπλικών συστημάτων της στρατιωτικής βιομηχανίας”. Είναι ένα όπλο που μπορεί να γονατίσει τους πληθυσμούς χωρίς ποτέ να αντιληφθούν ότι δέχονται επίθεση.

“Μπορεί να στοχεύσει καλλιέργειες και μπορεί να έχει επιπτώσεις στην γνωστική εξέλιξη. Μόνο στις ΗΠΑ, έχουμε μείωση του IQ κατά έξι έως εννέα βαθμούς. Αυτό είναι συγκλονιστικό”, είπε ο Wigington κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου της εκπομπής “The Alex Jones Show”.

“Όλο αυτό είναι μια τρέλα που μας κάνει χαζούς μέρα με τη μέρα. Αυτό είναι ένα επιστημονικό στατιστικό γεγονός που βασίζεται σε επιστημονική μελέτη για το ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ και την ΕΠΙΔΡΑΣΗ του στη ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ μας.

Συμπέρασμα: Αυτή είναι μια επίθεση από οποιαδήποτε κατεύθυνση μπορεί κανείς να φανταστεί. Αν δεν αντιμετωπίσουμε αυτή την τρύπα στο κάτω μέρος του σκάφους, το σκάφος θα βυθιστεί.”.

Ο Wigington είναι ο εκτελεστικός παραγωγός του πρωτοποριακού ντοκιμαντέρ κλιματικής μηχανικής “The Dimming”. Είναι επίσης ο επικεφαλής ερευνητής και διαχειριστής της ιστοσελίδας GeoengineeringWatch.org.

Ως πρώην υπάλληλος της Bechtel Power Corporation, ο Wigington έχει ιστορικό στην ηλιακή ενέργεια και ήταν αδειούχος εργολάβος στην Καλιφόρνια και την Αριζόνα. Έχει αφιερώσει τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής του στη συνεχή έρευνα για τα ζητήματα των κρυφών παγκόσμιων εργασιών κλιματικής μηχανικής και στην αποκάλυψη και διακοπή τους.

Ο Wigington έχει εμφανιστεί σε πολυάριθμες συνεντεύξεις σχετικά με τις προσπάθειές του να εκπαιδεύσει το κοινό σχετικά με τους ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι, καθώς και τα συνεχιζόμενα προγράμματα παγκόσμιας παρέμβασης για το κλίμα.

Σύμφωνα με τον Wigington, οι επιχειρήσεις κλιματικής μηχανικής αναπτύχθηκαν για πρώτη φορά στις πολικές περιοχές αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και πολλαπλασιάστηκαν στη δεκαετία του 1990. “Όσο περισσότερη ζημιά κάνει η κλιματική μηχανική στο κλίμα και στα συστήματα υποστήριξης της ζωής του πλανήτη, τόσο περισσότερο διπλασιάζονται αυτές οι λειτουργίες”, είπε.

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΉ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΙΘΑΝΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ, ο Wigington είπε: “ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.400 ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ, ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΝΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ”.

 

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ

 

Ο Wigington σημείωσε ότι κάθε πτυχή αυτών των προγραμμάτων αφορά την ισχύ και τον έλεγχο. Και σε αυτό το σημείο, πρόκειται επίσης για την αραίωση του “κοπαδιού”.

“Γνωρίζουμε από την ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ, ότι ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, όσοι είναι εθισμένοι στην εξουσία, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ. Και εδώ είναι το κοινό σημείο που βασίζεται στην ψυχανάλυση. Υπάρχει σχεδόν παντελής έλλειψη κατανόησης των συνεπειών των πράξεών τους, ακόμη και στον εαυτό τους. Αυτή η δύναμη είναι τόσο εθιστική που δεν μπορούν να σταματήσουν και ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ”, είπε ο Wigington.

Με αυτό, ο Wigington αναφέρθηκε φυσικά στους παγκοσμιοποιητές που κρύβονται πίσω από το πρόγραμμα ελέγχου του καιρού.

“Από το 1977, έχουμε 239 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ Ή ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ;”

Το κλειδί σε όλα αυτά, είπε ο Wigington, είναι ότι δεν υπάρχει καλοσύνη στις επιχειρήσεις κλιματικής μηχανικής.

“Υπάρχουν πολλά επίπεδα σε αυτές τις λειτουργίες. Ο ιονισμός της ατμόσφαιρας χρησιμοποιείται για να την κάνει πιο ηλεκτρικά αγώγιμη για επικοινωνία πέρα ​​από τον ορίζοντα – για επίθεση και άμυνα EMP”, είπε ο Wigington. “Έχουμε τον καιρό ως όπλο, ένα όπλο με το οποίο οι πληθυσμοί αγνοούν εντελώς ότι αυτό συμβαίνει”.

Στο ντοκιμαντέρ “The Dimming”, ο Wigington παρουσίασε πειστικά στοιχεία για να δείξει ότι Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ. Αλλά ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ τους παγκοσμιοποιητές μέσω των προσπαθειών τους για την τροποποίηση του καιρού να μειώσουν τον ήλιο ψεκάζοντας νανοσωματίδια στην ατμόσφαιρα και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας μεταδόσεις μικροκυμάτων όπως το 5G για να εξοπλίσουν τον καιρό.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, οι ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ [των ΗΠΑ] στα τέλη του 2020 και η ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ που έπληξε το ΤΕΞΑΣ στις αρχές του περασμένου έτους ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ. Το ντοκιμαντέρ τονίζει επίσης ότι αυτά τα προγράμματα κλιματικής μηχανικής προκαλούν πολύ περισσότερες ασθένειες από οποιονδήποτε ιό.

Σχετικά άρθρα:

Playing God: US government funds geoengineering, a controversial and deadly “backup plan” to alter Earth’s atmosphere in the name of “climate science.”

Are industrial farming practices and geoengineering destroying the Earth’s soil?

ENGINEERED ICE AGE: Congress funds NOAA scientist for geoengineering project to cool the Earth by artificially dimming the sun.

Watch the video below to know more about the globalists’ weather control program.

 

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο για να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα ελέγχου του καιρού από τους παγκοσμιοποιητές (διάρκεια 51’12”)

Το βίντεο αυτό είναι από το κανάλι InfoWars στο Brighteon.com

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Brighteon.com

HealthImpactNews.com

Submit a correction >>

 

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 783


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα