Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Κριστιάν Περόν: «Σταματήστε να το αποκαλείτε εμβόλιο – Είναι γονιδιακή θεραπεία – Το παραδέχθηκε και ο Α.Μπουρλά»!!!  (Να τον συλλήψετε πάραυτα, κύριοι εισαγγελείς...)

Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Κριστιάν Περόν: «Σταματήστε να το αποκαλείτε εμβόλιο – Είναι γονιδιακή θεραπεία – Το παραδέχθηκε και ο Α.Μπουρλά»!!! (Να τον συλλήψετε πάραυτα, κύριοι εισαγγελείς...)

9 Δεκεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:583
Μοίρασέ το

«Βρισκόμαστε σε ένα καθολικό πείραμα – Εντελώς παράνομος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

Να τον συλλήψετε πάρευτα, κύριοι εισαγγελείς (πισωγλέντηδες – πρεζοκοκάκηδες και μη)… διαδίδει “ψευδεις ειδήσεις”…

Να τον συλλήψετε, να τον φυλακίσετε, αλλά να μην του δώσετε … κόκα… ούτε λαθροεισβολείς “επενδυτές”, γιατί φαίνεται Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, πως δεν είναι ούτε πρεζάκιας, ούτε πισωγλέντης).

Τώρα εγώ, τι να κάνω; Πες τε μου σας παρακαλώ, γιατί έχω πέσει σε βαθιά σκέψη… να τον πιστέψω ή να μην τον πιστέψω;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

«Καταπέλτης» ήταν γι’ ακόμη μια φορά ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Κριστιάν Περόν, ο οποίος αναφέρθηκε στα εμβόλια για τον κορωνοϊό, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, την μετάλλαξη Όμικρον, αλλά και για τον λεγόμενο «αριθμό κρουσμάτων».

Ο Κ.Περόν είναι Καθηγητής Λοιμωξιολογίας και διετέλεσε επί σειρά ετών επικεφαλής της γαλλικής πολιτικής για τα εμβόλια και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

 

Όμως παρά τη χρόνια εμπειρία του είναι πλέον persona non grata για τα συστημικά ΜΜΕ.

Ωστόσο, εκείνα που λέει δείχνουν να έχουν επιστημονική βαρύτητα, καθώς το ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο Sputnik θέλησε να του μιλήσει από κοντά!

Ο Περόν είπε για τα εμβόλια: «Πρέπει να σταματήσετε να το αποκαλείτε εμβόλιο. Είναι μια γονιδιακή θεραπεία. Είναι κάτι που τροποποιεί τα κύτταρά μας ώστε να παράξουν την περίφημη πρωτεΐνη-ακίδα, την αιχμή.

Είδα την περασμένη βδομάδα πως ακόμη και ένας διευθύνων σύμβουλος (δείτε εδώ την δήλωση του Α.Μπουρλά) μιας κατασκευάστριας εμβολίων (Pfizer) έτσι τα αποκαλεί! Το παραδέχτηκε ο ίδιος ότι θεωρείται πως είναι μια μορφή γονιδιακής θεραπείας….

Βρισκόμαστε σε ένα καθολικό πείραμα. Δεν τελειώσαμε τη φάση 3!

Όταν πειραματιζόμαστε με φάρμακα, υπάρχουν περισσότερες φάσεις.

Βρισκόμαστε ακόμη στην πειραματική φάση που ονομάζουμε φάση 3 και για να φτάσουμε στη φάση 4, όπου κανονικά δίνεται η άδεια κυκλοφορίας στην αγορά απαιτούνται απ’ αυτή την φάση τα αποτελέσματα που θα τα έχουμε στο τέλος του 2022.

Ίσως και τον Μάιο του 2023.

Δεν έχουμε το δικαίωμα να υποχρεώσουμε κανέναν να εμβολιαστεί μ’ ένα προϊόν που είναι σε πειραματική φάση. Είναι εντελώς παράνομο».

Για τα κρούσματα είπε: «Τα κρούσματα δεν είναι κρούσματα! Είναι θετικά τεστ PCR…. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα κρούσματα! Εδώ μετράμε ό,τι να ‘ναι.

Μπορώ να σας φουντώσω την επιδημία μέσα σε μια μέρα!

Όταν απαιτούμε από τον κόσμο να κάνει τεστ καθημερινά για όσους δεν θέλουν το εμβόλιο, αυτό θα τριπλασιάσει τον αριθμό των κρουσμάτων…»

Για την μετάλλαξη Όμικρον ο καθηγητής είπε: «Η Όμικρον είναι μια παραλλαγή πολύ καλοήθης, που δεν υπερφορτώνει σε καμία περίπτωση τα νοσοκομεία και ευθύνεται για ένα πλήθος θανάτων εξαιρετικά μικρό…

Είμαι λοιμωξιολόγος, έχω διαχειριστεί επιδημίες υπήρξα μαθητής του Ινστιτούτου Παστέρ, υπήρξα αναπληρωτής διευθυντής ενός κέντρου αναφοράς στο Ινστιτούτο Παστέρ.

Όταν ένας νέος ιός ξεσπάει στον πλανήτη στους ανθρώπους, χάνει πάντα τη λοιμογόνο δύναμή του μέσα σε μερικούς μήνες.

Πάντοτε έτσι ήταν στην ιστορία.

Εδώ θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι οι μεταλλάξεις είναι όλο και πιο επικίνδυνες…  

Η Όμικρον αυτή τη στιγμή είναι μια γριπούλα! Δεν το λέω εγώ.

Οι Νοτιοαφρικάνοι το λένε.

Έτσι, προφανώς, θα φουσκώσουμε τα νούμερα επειδή τώρα κάνουμε πολλά τεστ PCR, θα αποδώσουμε θανάτους…

Έρχονταν στο νοσοκομείο για άλλο λόγο, τους κάναμε ένα τεστ που έβγαινε θετικό και λέγαμε ”Ορίστε. Πέθανε από covid.”»

 

Πηγή

Προβολές : 583


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα