Και μόνο αυτό, εξηγεί γιατί τόσοι γιατροί είναι ΝΤΗΛΕΡ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΩΝ και υπερασπίζονται την ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

Και μόνο αυτό, εξηγεί γιατί τόσοι γιατροί είναι ΝΤΗΛΕΡ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΩΝ και υπερασπίζονται την ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

20 Οκτωβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 765 προβολές ( Μέτρηση έως 19:19:33 )

 

Εγκληματική υποκρισία του ιατρικού κόσμου της Πάτρας

 

 

 

 

 

Ιατρικοί Σύλλογοι, βουτηγμένοι στην διαφθορά και στην διαστροφή… γιατροί που βιάζουν το ίδιο τους το παιδί…

Και μετά αναρωτιέστε γιατί τόσοι γιατροί, συμμετέχουν στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ;;;
Φτύνω κατάμουτρα τους “γονείς” του ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ.
Φτύνω κατάμουτρα ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ@Τ@ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ.
ΦΤΥΝΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.
ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ(;;;), ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ, ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ… ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Η υπόθεση, αποκαλύφθηκε το 2019 και καταγγέλθηκε από την μητέρα…
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ;;;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ;
ΜΗΠΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ;;;
Υ.Γ.2. Αν ήμουν μάνα του παιδοβιαστή, θα τον είχα σφάξει στο γόνατο…
Αλλά η … “μάνα του” σιωπή…
 
Και μόνο αυτό, εξηγεί γιατί τόσοι γιατροί είναι ΝΤΗΛΕΡ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΩΝ και υπερασπίζονται την ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

Γιος γνωστού γιατρού της Πάτρας που ήταν και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της πόλης, από οικογένεια με «βαρύ» όνομα, ο παιδίατρος αν και διώκεται από το Μάιο για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του ίδιου του παιδιού εξακολουθούσε μέχρι σήμερα να εργάζεται χωρίς να τρέχει απολύτως τίποτα.

Για λόγους που παραπέμπουν μόνο σε παραδικαστικά και παρασυνδικαλιστικά κυκλώματα, ο παιδίατρος αυτός είχε καταφέρει να απονεκρώσει κάθε κοινωνικό και επαγγελματικό ανακλαστικό, τόσο όσον αφορά τον τύπο εργασίας του, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο  Πάτρας, όσο και τον ιατρικό σύλλογο της πόλης.

Και οι δύο θεσμοί αποφάσισαν μετά από κλειστές συνεδρίες να μην απολύσουν άμεσα τον παιδίατρο και να κάνουν χρήση του γνωστού για πάσαν νόσον και πάσαν ανοησία του δικαιώματος στο τεκμήριο της αθωότητας. Έτσι, ο ιατρικός σύλλογος επιφυλάχθηκε να εκδιώξει τον παιδίατρο έως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση του σε όλους τους βαθμούς. Το ίδιο αποφάσισε και το ΔΣ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας.

Όπως προκύπτει από τα έγγραφα η σύζυγος του παιδιάτρου είχε προσκομίσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να ασκηθεί δίωξη κατά του γιατρού και πατέρα για

α) γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ εξακολούθηση  

β) κατάχρηση ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, κατ’ εξακολούθηση και

γ) γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών εξ΄ αίματος κατ’ εξακολούθηση.

Κρίνοντας από τα έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας ο παιδίατρος αυτός, παρότι ασκείται εις βάρος του ποινική δίωξη από τον Μάιο του 2019, κατάφερε όχι μόνο να εργάζεται στο νοσοκομείο αλλά και να «παγώσει» τα πειθαρχικά όργανα του ιατρικού συλλόγου.

Τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Ο παιδίατρος είχε κληθεί σε απολογία στο νοσοκομείο το Νοέμβριο του 2020, δηλαδή ενάμιση χρόνο μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης.

Πέρασαν άλλοι έξι μήνες και το νοσοκομείο ζήτησε αντίγραφα της ποινικής δικογραφίας σε βάρος του.

Είχαν στο μεταξύ εκδοθεί τα αμετάκλητα βουλεύματα με τα οποία ο κατηγορούμενος παραπέμπεται να δικαστεί στο μεικτό ορκωτό δικαστήριο για τα κακουργήματα με τα οποία βαρύνεται.

Με λίγα λόγια η μικρή αλλά όπως φαίνεται ισχυρή γραφειοκρατία του νοσοκομείου Πάτρας, ο στενός κύκλος του ΔΣ, η δήθεν επιστημονική αφρόκρεμα της πόλης ακύρωσε στην πράξη κάθε έννοια λογικής και συλλογικής ευθύνης.

Άφησαν εν γνώσει τους έναν άνθρωπο που κατηγορείται για όλα αυτά τα κακουργήματα κατά του ίδιου του παιδιού να εξακολουθεί να ασκεί τα καθήκοντα του στο παιδιατρικό τμήμα του νοσοκομείου.

Το πρόσχημα για όλα αυτά είναι ότι δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση αλλά και το ενδεχόμενο να μην καταδικαστεί ο κατηγορούμενος άρα να έχει το δικαίωμα να ασκήσει δίωξη κατά του νοσοκομείου σε περίπτωση που είχε απολυθεί.

Η υπόθεση πήρε άλλη τροπή από τη στιγμή που ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης,  ζήτησε να ενημερωθεί προσωπικά για το πώς και γιατί ο παιδίατρος εξακολουθεί να εργάζεται στο νοσοκομείο της Πάτρας.

Όταν είδε το φάκελο ζήτησε την εκ νέου σύγκληση του ΔΣ ώστε να ληφθεί μια απόφαση που να ικανοποιεί το δημόσιο συμφέρον.

Τα μέλη του ΔΣ προφανώς το ξανασκέφτηκαν μπροστά στο ενδεχόμενο να γίνουν ατομικά και συνολικά ρεζίλι στην κοινωνία, αφού ήταν πια σαφές ότι θα τους εξέθετε και το πολιτικό σύστημα.

Δείτε τα έγγραφο βάσει του οποίου αναστέλλεται η επαγγελματική παρουσία του παιδιάτρου στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Πάτρας και στο οποίο αναγράφεται το σκεπτικό βάση του οποίου ελήφθη αυτή η απόφαση.

Το έγγραφο αναρτήθηκε από το protothema.gr.

 

 

 

 

Πηγή

(Visited 764 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το