Ένα σχόλιο ΦΩΤΙΑ! Για να καταλάβεις γιατί ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, έκαναν υπουργό τον Πλεύρη.

Ένα σχόλιο ΦΩΤΙΑ! Για να καταλάβεις γιατί ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, έκαναν υπουργό τον Πλεύρη.

18 Σεπτεμβρίου, 2021 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,533
Μοίρασέ το

 

Τελειώνει το δημόσιο ΕΣΥ ο Θ.Πλεύρης: «Γιατί να είναι κρατικό; 

Ο ΕΟΠΥΥ θα λειτουργεί ως ασφαλιστική εταιρεία»

Βλέπετε πως σιγά σιγά αποκαλύπτονται όλα αυτά τα πολιτικά “καθάρματα”;

Φυσικά ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ο ΕΟΠΥΥ, τα νοσοκομεία και η Υγεία.

Όπως ΕΤΑΙΡΕΙΑ είναι και το κράτος ΕΛΛΑΔΑ.

Χρόνια τα γράφω και τα αναδεικνύω αυτά, αλλά κάποιοι τα αποκαλούσαν “συνωμοσιολογίες”

Οι παλιοί αναγνώστες μου θα θυμούνται τις αποκαλύψεις από τις έρευνες της Βενετίας Κάντζια.

ΤΕΡΜΑ Η ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ … ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ.

ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΦΑΛΙΡΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

Κάποια στιγμή όμως, εκεί που δεν το περιμένεις, ξεπετάγεται Η ΑΛΗΘΕΙΑ, τόσο ωμά, που καταρρίπτει όλα όσα πιστεύαμε.

Όταν συνειδητοποιήσουμε πως ΟΛΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, όταν αντιληφθούμε πως την Ελλάδα κυβερνούν οι ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, τότε θα καταλάβουμε και τις μεγάλες ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Για πες τε μου παίδες, ΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ,  ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ;;;

 

Υ.Γ.2. Το είχα ακούσει, αλλά, άλλο να το ακούς κι άλλο να το διαβάζεις.

Κυκλοφορεί και το έγγραφο με την ΚΥΠ…

Α ρε ελληνάκο μου, πόσοι έπαιξαν τους “μπατριώτες” πάνω στην πλάτη σου…

«Το Εθνικό Σύστημα Υγείας, συνολικά, δεν είναι αναγκαστικά κρατικό σύστημα υγείας» επανέλαβε ο υπουργός Υγείας, επιβεβαιώνοντας τις κυβερνητικές κινήσεις που στρέφονται προς την ιδιωτική υγεία.

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο Θάνος Πλεύρης ξεκαθάρισε ότι «ο ΕΟΠΥΥ πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί με όρους ασφαλιστικής εταιρείας». «Είναι τα χρήματα όλων των Ελλήνων ασφαλισμένων, αφορούν κυρίως το κομμάτι και της ιδιωτικής υγείας και θα πρέπει να μπει τάξη ώστε ο πολίτης που πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές και να παίρνει την ποιοτική παροχή που του αναλογεί» υποστήριξε.

«Είναι λοιπόν μέσα στις προθέσεις μας να υπάρξουν ποιοτικοί δείκτες ώστε ο ασφαλισμένος να έχει την καλύτερη ποιοτική υπηρεσία.  

Γιατί πολλές φορές οι συμβαλλόμενοι με τον ΕΟΠΥΥ πληρούν ή μπορεί και να μην πληρούν τις προϋποθέσεις.

Όχι, θα έχουμε ποιοτικούς δείκτες, θα λειτουργεί ως κανονική ασφαλιστική εταιρία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Σε ό,τι αφορά τα γνωστά ΣΔΙΤ, τις συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να τα υλοποιήσει και στα νοσοκομεία και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Τόνισε, μάλιστα, ότι όλα τα νοσοκομεία θα αξιολογηθούν, προκαλώντας ερωτηματικά για το αν τελικά θα εγκριθεί η συνέχιση της λειτουργία όλων. «Είναι πολλή δουλειά που θα κάνει και η αναπληρώτρια υπουργός γιατί την αφορά, είναι οι υγειονομικοί χάρτες. Δηλαδή ποιος είναι ο υγειονομικός χάρτης ανά Περιφέρεια;  

Πρέπει να δούμε ότι θέλουμε να έχουμε ισχυρά νοσοκομεία που θα κάνουν τη δουλειά τους και όχι να έχουμε μια φιλοσοφία σώνει και καλά ότι πρέπει τύποις να λειτουργούν νοσοκομεία» είπε χαρακτηριστικά, σπεύδοντας πάντως να καθησυχάσει ότι «κανείς δεν μιλάει για κλείσιμο».

«Αλλά μπορείς να έχεις βάσεις. Η βάση σου ποια είναι;  Η αναβάθμιση όπου χρειάζεται και να ξέρεις ότι δεν θα είναι η Αθήνα πάντα ο πρώτος σταθμός» κατέληξε.

Αξίζει να τονιστεί, τέλος, ότι η κυβέρνηση πλέον παρουσιάζει ως «αναδιάταξη δυνάμεων» το κλείσιμο εμβολιαστικών κέντρων, ενώ η πανδημία ανησυχεί ακόμα περισσότερο τους ειδικούς που έχουν παραδεχτεί πως το εμβολιαστικό πρόγραμμα δεν έχει πετύχει.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά τη χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, είπε χαρακτηριστικά:

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας αναστέλλεται η λειτουργία σε τρία mega εμβολιαστικά κέντρα. Συγκεκριμένα, σε 7 από τους 10 mega εμβολιαστικούς σταθμούς θα συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους τα 121 εμβολιαστικά κέντρα, με δυνατότητα ανάπτυξης 210 εμβολιαστικών κέντρων.

«Μικροαλλαγές ή οποιεσδήποτε κινήσεις που θα εξυπηρετήσουν την αναδιάταξη θα γίνουν, αλλά δεν αλλάζει η συνολικότερη κατεύθυνση» τόνισε, ενώ παραδέχτηκε ότι το χαμηλό τοίχος ανοσίας είναι ένα πραγματικό πρόβλημα, αν και εστίασε ξανά στον τομέα της οικονομίας, λέγοντας πως στόχος είναι να μην ξανακλείσει.

 

 

Λιγη συγχρονη ιστορια, για παλιους πολιτικαντηδες ηλιθιους που κανουν οτι δεν ξερουν, για αγραμματους αδιαφορους, και για νεοτερους που δικαιολογημενα δεν ξερουν:

Ο μπαμπας του μετα απο καθοδους σε εκλογικες αναμετρησεις δηλωμενα χρεοκοπησε, ηταν για φουντο.

Ξαφνικα βγαζει ενα βιβλιο εναντιον των εβραιων.

Όλοι περιμεναν οτι θα καταστραφει.

Και ω του θαυματος ενω ολοι οι αλλοι που εκαναν κατι τετοιο καταστραφηκαν αυτος περασε ανετα.

Τοτε μαθαμε για μυστικη συμφωνια.

Δηλαδη, βγαλε ενα αντισημιτικο βιβλιο γιατι εχει πολυ καιρο να γινει κατι τετοιο και εχουν χαλαρωσει οι δικοι μας. Εμεις θα τους συσπειρωσουμε.

Εσυ θα κονομησεις (κατω απο το τραπεζι) και θα σε <<κυνηγησουμε>> δηθεν.

Και πραγματι ο χρεωκοπημενος ανεκαμψε <<αυτοματα>>.

Μη ξεχναμε οτι ηταν και στις μισθολογικες καταστασεις της ΚΥΠ της Ν.Δ.

Οι γνησιοι Ελληνες δεν μασαμε με τιποτα.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,533


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα