Καταρρίπτοντας τo Αφήγημα : 40 λόγοι για τους οποίους Δεν Υπήρξε Ποτέ πανδημία COVID-19 – Οι πρώτοι 20! ΜΕΡΟΣ Ι

Καταρρίπτοντας τo Αφήγημα : 40 λόγοι για τους οποίους Δεν Υπήρξε Ποτέ πανδημία COVID-19 – Οι πρώτοι 20! ΜΕΡΟΣ Ι

23 Νοεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:784
Μοίρασέ το

 

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο σχέδιο, μας ξεγέλασαν!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπήρξαν ασθένειες και θάνατοι που συνέβησαν καθ’ όλη τη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών, οι οποίοι έμοιαζαν να αψηφούν τον κανόνα. Μπορούν όμως όλα αυτά να αποδοθούν σε έναν ιό που στα μάτια πολλών επιστημόνων και επαγγελματιών της ιατρικής δεν μπορεί καν να αποδειχθεί ότι υπάρχει;

     ΠΟΥ, το CDC και πολλοί αξιωματούχοι δημόσιας υγείας επιβεβαίωσαν ότι το COVID-19 δεν είναι πιο επικίνδυνο από τη γρίπη.

Η Delta και όλες οι άλλες παραλλαγές του COVID-19 είναι μια απάτη.

Όλος ο κόσμος βρίσκεται υπό την εξουσία ενός σατανικού ξορκιού. Τα φαντάσματα του παρελθόντος συγκλίνουν ταχύτατα σε όλη την υδρόγειο και μας εκσφενδονίζουν προς έναν πραγματικό πλανήτη-φυλακή, όπου η αυταρχική διακυβέρνηση είναι συνηθισμένη.

 

 

Ούτε ένας, ούτε δυο λόγοι, που αποδεικνύουν την απάτη.

Τους παραθέτω μαζί με τα αποδείξιμα στοιχεία, και τα συμπεράσματα δικά σας.

Ο νουνεχής, θα καταλάβει… ο ανεγκέφαλος, ή αυτός που εκτελεί εντολές, όχι…

 

Καλλιόπη Σουφλή

2b2fc2908422da7790737105344f4ccb.png

Μετάφραση: Απολλόδωρος

26 Οκτωβρίου 2021 Jesse Smith – Διάβαστε το πρωτότυπο εδώ.

__________________________________________

Μέρος Ι

“Αυτή είναι η κρίση της ζωής μου. Ακόμα και πριν χτυπήσει η πανδημία, συνειδητοποίησα ότι βρισκόμαστε σε μια επαναστατική στιγμή όπου αυτό που θα ήταν αδύνατο ή ακόμα και αδιανόητο σε κανονικές εποχές έχει γίνει όχι μόνο εφικτό, αλλά πιθανότατα απολύτως απαραίτητο… Δεν θα επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν όταν ξεκίνησε η πανδημία. Αυτό είναι αρκετά βέβαιο…”George Soros

Όλος ο κόσμος βρίσκεται υπό την εξουσία ενός σατανικού ξορκιού. Τα φαντάσματα του παρελθόντος συγκλίνουν ταχύτατα σε όλη την υδρόγειο και μας εκσφενδονίζουν προς έναν πραγματικό πλανήτη-φυλακή, όπου η αυταρχική διακυβέρνηση είναι συνηθισμένη.

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης που εφαρμόζεται σε χώρες σε όλο τον κόσμο για να σταματήσει η λεγόμενη “πανδημία” του κοροναϊού.

Οι αυταρχικές κυβερνήσεις λατρεύουν τις εξουσίες έκτακτης ανάγκης και τα εκτελεστικά διατάγματα επειδή παρέχουν κάλυψη για να εφαρμόσουν κάθε είδους δρακόντειες προσταγές καταστρέφοντας ουσιαστικά την ελευθερία του λόγου, την ελευθερία του συνέρχεσθαι και την ελευθερία του Τύπου, όλα στο όνομα της ασφάλειας των ανθρώπων.

  • Κι αν το πρόσχημα για την κήρυξη πανδημίας και το κλείδωμα δισεκατομμυρίων ανθρώπων ήταν απλώς ένα τέχνασμα;
  • Κι αν όλα όσα συνέβησαν τους τελευταίους 18 μήνες δεν είχαν καμία σχέση με μια παγκόσμια κρίση υγείας;
  • Κι αν πολλοί από τους θανάτους που αποδίδονται στο COVID-19 θα μπορούσαν να έχουν προέλθει από άλλες αιτίες;
  • Τι κι αν ο λόγος για την κήρυξη μιας πανδημίας ήταν η καταστροφή του σημερινού παγκόσμιου συστήματος και η καθιέρωση μιας “νέας φυσιολογικής” Νέας Τάξης Πραγμάτων;

Υπάρχει πληθώρα στοιχείων που υποδηλώνουν ότι η “πανδημία” του κορονοϊού δεν είναι παρά ένα παγκόσμιο σχέδιο κοινωνικής μηχανικής που έχει ως στόχο να συνηθίσουν οι άνθρωποι να υπακούουν σε εντολές και υπαγορεύσεις από τοπικές, πολιτειακές, ομοσπονδιακές, ακόμη και διεθνείς δυνάμεις.

Η ακόλουθη δήλωση του ηγέτη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Klaus Schwab φαίνεται να δείχνει ότι υπάρχει πράγματι ένας άλλος σκοπός για την κρίση.

Εάν μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν υπήρξε ποτέ πραγματική πανδημία, τότε όλα τα θεσμοθετημένα μέτρα, συμπεριλαμβανομένων των εγκλεισμών, της συγκάλυψης, της κοινωνικής αποστασιοποίησης, της ανίχνευσης επαφών, του εμβολιασμού και των διαβατηρίων εμβολίων, είναι εντελώς περιττά, ανήθικα, παράνομα και πρέπει να σταματήσουν αμέσως!

Έχουν γραφτεί χιλιάδες άρθρα σχετικά με τις καταστροφικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει κάθε ένα από αυτά τα μέτρα “ασφαλείας” κατά της ανθρωπότητας. Αυτό το άρθρο που αποτελείται από δύο μέρη θα συνδέσει πολλά γεγονότα που όταν εξεταστούν μαζί, θα καταστρέψουν την ψευδαίσθηση ότι η ανθρωπότητα αντιμετώπισε ποτέ μια τρομερή “πανδημία“. Ο κατάλογος δεν έχει συγκεκριμένη σειρά και περιλαμβάνονται σύνδεσμοι προς το υλικό των πηγών για αναφορά και περαιτέρω διερεύνηση.

50884eaeb4b5b4294e3fad53a4c11d15.png

 

 

Μεγάλο μέρος αυτής της έρευνας δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς το έργο τόσων πολλών ανεξάρτητων δημοσιογράφων και εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης.

Τώρα, ας ξεκινήσουμε το ταξίδι και ας εμβαθύνουμε στους είκοσι πρώτους λόγους για τους οποίους δεν υπήρξε ποτέ πανδημία COVID-19.

 

#1 – Τα συμπτώματα του COVID-19 είναι σε μεγάλο βαθμό δυσδιάκριτα από τα συμπτώματα άλλων κοινών ασθενειών.

Ο επίσημος κατάλογος του CDC με τα συμπτώματα του COVID-19 δεν κάνει τίποτα για να διαφοροποιήσει το COVID-19 από ασθένειες όπως η γρίπη, το κοινό κρυολόγημα, οι αλλεργίες και η πνευμονία. Ενδεχομένως, εκατομμύρια άνθρωποι που διαγνώστηκαν με COVID-19 πιθανότατα είχαν μία από αυτές τις άλλες ασθένειες.

 

#2 – Τα πρώτα κιτ δοκιμών που αναπτύχθηκαν από το CDC ήταν σοβαρά ελαττωματικά.

Ένα άρθρο του Μαρτίου 2020 στο Business Insider αποκάλυψε ότι τα κιτ δοκιμών του CDC δεν μπορούσαν να διακρίνουν μεταξύ του κορονoϊού και του νερού. Το CDC αναγκάστηκε να ανακαλέσει πάνω από 32.000 κιτ δοκιμών που είχαν αποσταλεί σε κρατικά εργαστήρια δημόσιας υγείας. Τον Απρίλιο του 2020, αξιωματούχοι του CDC επιβεβαίωσαν ότι τα κιτ δοκιμών COVID-19 που στάλθηκαν σε πολιτείες τον Φεβρουάριο ήταν μολυσμένα με τον κορονoϊό.

Διαπιστώθηκε ότι οι πρόχειρες εργαστηριακές πρακτικές σε δύο από τα τρία εργαστήρια του CDC που συμμετείχαν στη δημιουργία των τεστ οδήγησαν σε μόλυνση και μη ερμηνεύσιμα αποτελέσματα. Αν και λέγεται ότι τα τεστ δεν διέδωσαν τον κοροναϊό στους ανθρώπους, πώς το γνωρίζουμε αυτό με βεβαιότητα, δεδομένου του πλήθους άλλων ψεμάτων που ειπώθηκαν; Αν νομίζετε ότι αυτό ήταν μόνο ένα ζήτημα στις ΗΠΑ, δείτε επίσης εδώ, εδώ και εδώ.

 

#3 – Το τεστ RT-PCR που χρησιμοποιείται για τη διάγνωση του COVID-19 είναι απατηλό.

Ο αείμνηστος νομπελίστας εφευρέτης Kary Mullis δήλωσε ότι η PCR δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται για ιατρική διάγνωση. Το τεστ PCR δεν προοριζόταν ποτέ για τη διάγνωση ασθενειών από ιούς και οι τρέχουσες εκδόσεις δεν μπορούν να διακρίνουν μεταξύ διαφορετικών κορονoϊών ή άλλων τύπων ιών.

Το τεστ μπορεί να ανιχνεύσει μόνο την παρουσία γενετικού υλικού που έχει ποικίλη προέλευση.

Τα επίπεδα θετικότητας για το COVID-19 εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το κατώτατο όριο κύκλου για το οποίο έχουν οριστεί οι δοκιμές.

Οτιδήποτε πάνω από 30-35 κύκλους είναι πιθανό να παράγει ψευδώς θετικά αποτελέσματα.

Ο Dr. Anthony Fauci το παραδέχτηκε αυτό σε συνέντευξή του τον Ιούλιο του 2020.

Σύμφωνα με τους New York Times, τα περισσότερα αμερικανικά εργαστήρια θέτουν το κατώτατο όριο κύκλων στους 40, πράγμα που σημαίνει ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι πολύ πιθανό να δείχνουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα.

 

Το CDC εγκαταλείπει το τρέχον τεστ PCR από τις 31 Δεκεμβρίου 2021, αναφέροντας ότι ένα νέο τεστ θα “διευκολύνει την ανίχνευση και τη διαφοροποίηση των ιών SARS-CoV-2 και γρίπης”.

Αυτή η παραδοχή υπονοεί ότι το τρέχον τεστ PCR δεν μπορεί να κάνει αυτές τις διακρίσεις! Το CDC παραδέχτηκε ακόμη ότι ένα θετικό αποτέλεσμα του τεστ PCR δεν υποδηλώνει απαραίτητα ότι ο COVID-19 είναι η οριστική αιτία της νόσου και μπορεί να είναι άλλες βακτηριακές λοιμώξεις ή συν-λοίμωξη με άλλους ιούς. Βλέπε επίσης εδώ, εδώ και εδώ.

 

#4 – Τα αποτελέσματα από τις εκτεταμένες δοκιμές PCR οδήγησαν σε αύξηση των ψευδώς θετικών “κρουσμάτων” δίνοντας την ψευδαίσθηση μιας πανδημίας.

Αφού αποδείχθηκε ότι τα ποσοστά θανάτων ήταν ελάχιστα, η εκστρατεία τρομολαγνείας επικεντρώθηκε στην αύξηση των θετικών “κρουσμάτων” που προέκυψαν από ψευδή τεστ PCR.

Χιλιάδες και ενδεχομένως εκατομμύρια άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί στο COVID-19 παρόλο που δεν είχαν κανένα σύμπτωμα.

Οι αξιωματούχοι και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν συνένοχοι στη δημιουργία μιας “κρούσματικής επιδημίας”, όπου υγιείς άνθρωποι έλεγαν ότι ήταν άρρωστοι εξαιτίας ενός θετικού τεστ!

Δείτε επίσης εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.

 

#5 – Η Delta και όλες οι άλλες παραλλαγές του COVID-19 είναι μια απάτη.

Το τρέχον τεστ PCR δεν μπορεί να κάνει διάκριση μεταξύ του SARS-CoV-2 και της παραλλαγής “Δέλτα” (ή οποιασδήποτε παραλλαγής, αν θέλετε). Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του Τέξας,

“Η ανίχνευση της παραλλαγής Delta ή άλλων παραλλαγών απαιτεί έναν ειδικό τύπο εξέτασης που ονομάζεται γονιδιωματική αλληλουχία. Λόγω του όγκου των κρουσμάτων COVID-19, η αλληλούχιση δεν πραγματοποιείται σε όλα τα δείγματα ιού.

Ωστόσο, επειδή η παραλλαγή Delta αντιπροσωπεύει πλέον την πλειονότητα των κρουσμάτων COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ένα θετικό αποτέλεσμα της εξέτασης να υποδηλώνει μόλυνση με την παραλλαγή Delta”. (Η έμφαση προστίθεται).

Σύμφωνα με το Business Insider, δεν επιτρέπεται νομικά να γνωρίζετε ποια παραλλαγή σας έδωσε το COVID-19 στις ΗΠΑ, ακόμη και αν είναι η Delta.

Οπλισμένοι με αυτά τα δεδομένα, πώς μπορεί να υπάρχει επιδημία λοιμώξεων από την παραλλαγή “Δέλτα”, όταν το τεστ PCR δεν μπορεί να την ανιχνεύσει και οι απαιτούμενες δοκιμές γονιδιωματικής αλληλουχίας δεν πραγματοποιούνται και δεν έχουν ακόμη εγκριθεί ομοσπονδιακά;

Τέλος, η υποτιθέμενη παραλλαγή Delta δεν είναι πιο θανατηφόρα από το αρχικό στέλεχος “SARS-Cov-2”. Σύμφωνα με μια έκθεση της Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (σελίδα 8 –  Public Health England) από τις 18 Ιουνίου 2021, το ποσοστό θνησιμότητας για την παραλλαγή Delta ήταν 0,1%, περίπου το ίδιο ποσοστό με αυτό της γρίπης.

 

#6 – Η ασυμπτωματική μετάδοση είναι ένας μύθος.

Πριν από τη σημερινή κατάσταση επιστημονικής τρέλας, έπρεπε να έχετε πραγματικά συμπτώματα για να διαγνωστείτε ότι είστε άρρωστοι από μια ασθένεια ή έναν ιό.

Η “πανδημία” του COVID-19 άλλαξε τα πράγματα κατά 180 μοίρες, όπου μπορούσες να εξεταστείς θετικά για τον ιό, αλλά να μην παρουσιάσεις ποτέ συμπτώματα.

Μια μελέτη του Δεκεμβρίου του 2020 στο περιοδικό της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης (JAMA) αποκάλυψε:

 

  • Τα άτομα με συμπτώματα μολύνουν κάποιον άλλο στο σπίτι σε ποσοστό 18% των περιπτώσεων.
  • Οι ασυμπτωματικοί και οι προσυμπτωματικοί άνθρωποι μόλυναν κάποιον άλλον μόνο στο 0,7% των περιπτώσεων.

Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι: “τα ευρήματα αυτά συνάδουν με άλλες μελέτες νοικοκυριών που αναφέρουν ασυμπτωματικά κρούσματα δείκτη ως περιορισμένο ρόλο στη μετάδοση στο σπίτι”.

Εάν είναι πρακτικά αδύνατο να κολλήσετε το COVID-19 από κάποιον χωρίς συμπτώματα με τον οποίο ζείτε μαζί, πώς είναι δυνατόν να κολλήσετε από την αλληλεπίδραση με ασυμπτωματικά άτομα σε δημόσιους χώρους;

Μια μελέτη Κινέζων ερευνητών που δημοσιεύθηκε από το Εθνικό Κέντρο Βιοτεχνολογικών Πληροφοριών (NCBI) του NIHs αποκάλυψε ότι κανένα από τα 455 άτομα που εκτέθηκαν σε ασυμπτωματικούς φορείς του SARS-CoV-2 για 4-5 ημέρες αργότερα δεν βρέθηκε θετικό για τη νόσο. Το συμπέρασμα της μελέτης αναφέρει:

“Συνοπτικά, και οι 455 επαφές αποκλείστηκαν από τη μόλυνση από τον SARS-CoV-2 και καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η μολυσματικότητα ορισμένων ασυμπτωματικών φορέων του SARS-CoV-2 μπορεί να είναι ασθενής“.

Τον Ιούνιο του 2020, η Δρ. Maria Van Kerkhove, επικεφαλής της μονάδας αναδυόμενων ασθενειών και ζωονόσων του ΠΟΥ δήλωσε δημοσίως ότι οι ασυμπτωματικοί φορείς πολύ σπάνια μεταδίδουν τον κορονοϊό.

Καθώς αυτή η παραδοχή άρχισε να γίνεται μεγάλη είδηση, η Δρ Van Kerkhove και ο ΠΟΥ γρήγορα υπαναχώρησαν, “καθησυχάζοντας” τους πάντες ότι οι ασυμπτωματικοί άνθρωποι μπορούν να μεταδώσουν τον ιό.

Ποιο από τα δύο είναι αλήθεια; Ίσως τα λόγια του Dr. Anthony Fauci (σε μια από τις σπάνιες φορές που είπε την αλήθεια) να βοηθήσουν να ξεκαθαρίσει η σύγχυση, δείτε εδώ.

Η υπόθεση έκλεισε!

https://twitter.com/FatEmperor/status/1330513276594163712

904413e0d2ad0b5ea50f2c6a763c5846.png

#7 – Πάνω από το 80% των ανθρώπων που διαγνώστηκαν με COVID-19 και τοποθετήθηκαν σε αναπνευστήρα πέθαναν.

Πέρυσι ο Dr. Cameron Kyle-Sidell προκάλεσε διαμάχη με ένα viral βίντεο που ανέφερε ότι οι ασθενείς που τοποθετούνταν σε αναπνευστήρες πέθαιναν με ανησυχητικό ρυθμό.

Στοιχεία από την Κίνα και τη Νέα Υόρκη έδειξαν ότι πάνω από το 80% των ατόμων που τοποθετούνταν σε αναπνευστήρες πέθαιναν.

Η USA Today δημοσίευσε ένα άρθρο που ανέφερε ότι οι περισσότεροι ασθενείς του COVID-19 που τοποθετούνται σε αναπνευστήρες πεθαίνουν.

Μια μελέτη του Journal of the American Medical Association από τον Απρίλιο του 2020 αποκάλυψε ότι το 88% των Νεοϋορκέζων που τοποθετούνταν σε αναπνευστήρα δεν επέζησαν.

Αυτά τα παραδείγματα αποδεικνύουν ότι ήταν η ιατρική αμέλεια που σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους και όχι το COVID-19.

 

Μια πιο ειλικρινής προοπτική της πανδημίας COVID-19

 

#8 – Τα γηροκομεία και οι εγκαταστάσεις μακροχρόνιας φροντίδας αποτελούν ένα μεγάλο μέρος των θανάτων από COVID-19 παγκοσμίως.

Πολλοί από τους θανάτους που δημιούργησαν τον αρχικό πανικό της “πανδημίας” ήταν ηλικιωμένοι ασθενείς σε οίκους ευγηρίας και εγκαταστάσεις μακροχρόνιας φροντίδας.

Τον Ιούνιο του 2020, η USA Today κατέγραψε 40.600 θανάτους μεταξύ των ενοίκων γηροκομείων και πίστευε ότι ο αριθμός αυτός ήταν υποεκτίμηση.

Το Atlantic επιβεβαίωσε αυτό το σύνολο και επεσήμανε επίσης ότι “οι κρατικοί και ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι φαίνεται να κάνουν ελάχιστα για να προστατεύσουν τους ηλικιωμένους από περαιτέρω καταστροφές”.

Ο πρώην κυβερνήτης της Νέας Υόρκης ΆAndrew Cuomo θα έπρεπε να θεωρηθεί προσωπικά υπεύθυνος για πολλούς από αυτούς τους θανάτους, αφού εξέδωσε εκτελεστικό διάταγμα που επέτρεπε στους θετικούς στο COVID-19 και μολυσματικούς ασθενείς να μεταφέρονται σε οίκους ευγηρίας για θεραπεία.

Ένα άρθρο του Guardian τον Μάιο του 2020 αποκάλυψε ότι “το 90% των 3.700 ανθρώπων που πέθαναν από κορονοϊό στη Σουηδία ήταν άνω των 70 ετών και οι μισοί ζούσαν σε οίκους ευγηρίας”.

Στο Βέλγιο, περισσότεροι από τους μισούς θανάτους από κορονοϊό ήταν αυτοί που ζούσαν σε οίκους ευγηρίας. Η Ισπανία και η Ιταλία είχαν επίσης παρόμοια ποσοστά.

Πόσοι ηλικιωμένοι ασθενείς πέθαναν πραγματικά από τον κορονοϊό και όχι από κάποια άλλη υποκείμενη αιτία, όπως ο καρκίνος;

Ακόμη χειρότερα, πόσοι μπορεί να έχουν σκοτωθεί σκόπιμα;

Ένα καταδικαστικό έγγραφο του NHS αποκάλυψε ότι σε πολλούς ασθενείς νοσηλευτικών ιδρυμάτων και μονάδων φροντίδας χορηγήθηκε δυνητικά θανατηφόρα δόση μιδαζολάμης (Midazolam), ενός φαρμάκου που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία καταστολής σε βαρέως πάσχοντες ασθενείς. Δείτε επίσης εδώ.

Θυσιάστηκαν οι ηλικιωμένοι για να προκαλέσουν φόβο και να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι ο θάνατος επρόκειτο να επέλθει αν κάποιος προσβληθεί από το COVID-19;

#9 – Ορισμένοι ασθενείς με COVID-19 αρνήθηκαν ιατρικές θεραπείες που σώζουν ζωές.

Νοσοκομεία της Νέας Υόρκης (κάποτε το επίκεντρο της “πανδημίας” στις ΗΠΑ) εξέδωσαν εντολές “Μη αναζωογόνησης (DNR)” για ετοιμοθάνατους ασθενείς με κορονοϊό. Εξίσου ύπουλα, αυτές οι εντολές DNR συστήνονταν και για άτομα με αναπηρίες. Η άρνηση σωτήριας θεραπείας αντιβαίνει στον όρκο του Ιπποκράτη! Δείτε επίσης εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.

 

#10 – Οι γιατροί και τα νοσοκομεία πληρώνονταν περισσότερο για να διαγνώσουν ασθενείς με COVID-19.

Η διαφθορά στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης δεν μπορεί να υπερτονιστεί.

Σύμφωνα με τον γερουσιαστή Dr. Scott Jensen, τα νοσοκομεία έλαβαν 13.000 δολάρια για κάθε διάγνωση COVID-19 (από 5.000 δολάρια που ήταν η τυπική εφάπαξ πληρωμή) και 39.000 δολάρια για κάθε ασθενή με COVID-19 που χρησιμοποιούσε αναπνευστήρα από το NIH.

Ακόμα και ένα άρθρο “ελέγχου των γεγονότων” της USA Today επαλήθευσε ότι αυτό ήταν αλήθεια.

Αυτό είναι εύκολα επαληθεύσιμο επειδή ο νόμος CARES Act ενέκρινε αυξημένες πληρωμές Medicare στα νοσοκομεία που περιθάλπουν θύματα COVID-19.

Ο Dr. Jensen, ο οποίος δεν συμφώνησε με την απάτη, απειλήθηκε με ανάκληση της ιατρικής του άδειας επειδή αποκάλυψε αυτή την αλήθεια.

Τον Αύγουστο του 2020, ο πρώην διευθυντής του CDC Robert Redfield παραδέχτηκε επίσης ότι τα νοσοκομεία έχουν χρηματικό κίνητρο να υπεραριθμήσουν τους θανάτους από κορονοϊό.

 

#11 – Το CDC ανακάτεψε ανέντιμα δεδομένα θνησιμότητας από πνευμονία, γρίπη ή COVID-19 (PIC) για να υπολογίσει τα ποσοστά θανάτων.

Αυτή η απροκάλυπτη χειραγώγηση των δεδομένων δεν παρουσιάζει ακριβή εικόνα του ποσοστού θανάτου μόνο για το COVID-19. Περαιτέρω αποδείξεις μπορούν να βρεθούν στο γεγονός ότι η γρίπη ουσιαστικά εξαφανίστηκε.

Πώς είναι αυτό δυνατόν;

Σύμφωνα με μια έκθεση του Healthlin, “η γρίπη έχει ως αποτέλεσμα 3 έως 49 εκατομμύρια ασθένειες κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 2010.

Κάθε χρόνο, κατά μέσο όρο, το 5-20% του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών προσβάλλεται από γρίπη”.

Η δημιουργία της κατηγορίας PIC επέτρεψε στο CDC να αποκρύψει τη γρίπη και να τη μετονομάσει σε COVID-19!

Δείτε επίσης εδώ και εδώ.

 

#12 – Οι αριθμοί των θανάτων από την COVID-19 διογκώθηκαν.

Ένα υπόμνημα του CDC με ημερομηνία 24 Μαρτίου 2020 από τον Steven Schwartz, PhD και Director – Division of Vital Statistics συμβούλευε τους ιατροδικαστές και τους ιατροδικαστές να αναφέρουν τους θανάτους από COVID-19 για όσους δεν έλαβαν θετικό αποτέλεσμα του τεστ, εφόσον υποτίθεται ότι προκάλεσε ή συνέβαλε στο θάνατο.

Η ιατρός της Μοντάνα Dr. Annie Bukacek, δήλωσε:

“Το CDC μετράει το ίδιο τόσο τις πραγματικές περιπτώσεις COVID-19 όσο και τις εικασίες για COVID-19. Το ονομάζουν θάνατο από COVID-19. Αυτομάτως υπερεκτιμούν τον πραγματικό αριθμό των θανάτων, όπως οι ίδιοι παραδέχονται”.

Η Dr. Deborah Birx δήλωσε ότι εάν κάποιος πέθανε μετά από θετικό τεστ για COVID-19, ο θάνατος θα καταμετρηθεί ως COVID-19 ακόμη και αν πέθανε από άλλες αιτίες.

Μια έκθεση έδειξε ότι έως και το 88% των υποτιθέμενων θανάτων από COVID-19 στην Ιταλία θα μπορούσαν να έχουν αποδοθεί λανθασμένα.

 

Τον Απρίλιο του 2020, το CDC άρχισε να υπολογίζει τα κρούσματα και τους θανάτους από κορονοϊό που δεν επιβεβαιώθηκαν με εργαστηριακές εξετάσεις, επιτρέποντας τη λανθασμένη διόγκωση των αριθμών. Ένα άρθρο του U.S. News & World Report ανέφερε ότι ως αποτέλεσμα της αλλαγής στην καθοδήγηση από το CDC,

“Υπήρξε ήδη μεγάλη αύξηση στη Νέα Υόρκη, όπου οι αξιωματούχοι αυτή την εβδομάδα άρχισαν να μετράνε ανθρώπους που δεν είχαν ποτέ εξεταστεί θετικά για τον κορονοϊό. Αυτό προκάλεσε την αύξηση του αριθμού των θανάτων στην πόλη κατά περισσότερο από 3.700 την Τρίτη”.

Οι θάνατοι του COVID-19 ήταν εξαρχής υπερβολικοί. Το CDC έχει παραδεχθεί ότι οι άνθρωποι που πέθαναν από το “COVID-19” είχαν κατά μέσο όρο 4 συννοσηρότητες, συμπεριλαμβανομένων καταστάσεων όπως η καρδιακή ανεπάρκεια, ο διαβήτης και ο καρκίνος.

Δεν είναι λογικό ότι μία ή ένας συνδυασμός αυτών των άλλων καταστάσεων υγείας να οδήγησε στο θάνατό τους;

a043c4282ff804ace817ca60b9e54fb8.png

Τα στοιχεία του CDC αποκαλύπτουν επίσης ότι μόνο πάνω από το 5% των θανάτων που καταγράφηκαν στα επίσημα πιστοποιητικά θανάτου αποδόθηκαν αποκλειστικά στο COVID-19 από τις 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Αυτό σημαίνει ότι περίπου το 95% των καταγεγραμμένων θανάτων δεν οφείλονταν στο COVID-19! Δείτε επίσης εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.

 

Το Project Veritas αποκάλυψε τους λογαριασμούς αρκετών διευθυντών και εργαζομένων σε γραφεία κηδειών της Νέας Υόρκης, οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι το COVID-19 αναγραφόταν στο πιστοποιητικό θανάτου (ενώ δεν ήταν η πραγματική αιτία θανάτου) για πολιτικούς και χρηματικούς λόγους.

Το πραγματικό ποσοστό θανάτου που δημοσιεύθηκε από το CDC τον Μάιο του 2020 είναι 0,004% για όλες τις ηλικίες. Αυτό δείχνει ότι το ποσοστό επιβίωσης είναι 99,96% σύμφωνα με την τρέχουσα καλύτερη εκτίμησή τους εκείνη τη στιγμή. Η κατανομή έχει ως εξής:

 

  • 0-49: 0.0005
  • 50-64: 0.002
  • 65+: 0.013
  •  Συνολικά: 0,04

Το συνολικό ποσοστό επιβίωσης ανήλθε στο 99,98%, όπως αναφέρεται στην έκδοση της 10ης Σεπτεμβρίου των εν λόγω δεδομένων. Από την ημερομηνία αυτή, η τρέχουσα βέλτιστη εκτίμηση για τα ποσοστά θανάτου σε όλες τις ηλικιακές ομάδες ορίστηκε περαιτέρω ως εξής:

 

  • 0-19 ετών: 0.00003
  • 20-49 ετών: 0.0002
  • 50-69 έτη: 0.005
  • 70+ έτη: 0.054
  •  Συνολικά: 0,02

#13 – Οι υπερβολικοί θάνατοι το 2020 ήταν πέραν εκείνων που εξηγούνται από το COVID-19.

Σε μια μελέτη του Μαρτίου 2021, το JAMA κατέληξε στο συμπέρασμα ότι:

“η προσωρινή κατάταξη των κύριων αιτιών θανάτου για το 2020 δείχνει ότι το COVID-19 ήταν η τρίτη κύρια αιτία θανάτουστις ΗΠΑ μετά τις καρδιακές παθήσεις και τον καρκίνο”.

Έτσι, με όλη τη διαφημιστική εκστρατεία και το θόρυβο για μια πανδημία, περισσότεροι άνθρωποι πέθαναν από καρδιακές παθήσεις και καρκίνο, όπως είναι τυπικό για κάθε άλλη χρονιά.

Σε ένα άρθρο από το BMJ, ο Dr. John Ioannidis ανέφερε ότι υπήρχαν πολλές άλλες αιτίες για τους υπερβολικούς θανάτους αναφέροντας:

“Υπό συνθήκες αποκλεισμού πολλοί ασθενείς με οξείες, θεραπεύσιμες καταστάσεις (όπως τα στεφανιαία σύνδρομα) αποφεύγουν να αναζητήσουν περίθαλψη. Αυτή η διαταραχή μπορεί να φαίνεται στους υπερβολικούς θανάτους που έχουν συσσωρευτεί μέχρι στιγμής στο λουκέτο COVID-19. Οι ασθενείς με καρκίνο των οποίων η θεραπεία καθυστερεί έχουν χειρότερη έκβαση. Και όταν οι ασθενείς αποφεύγουν τα νοσοκομεία, πολλά συστήματα υγείας υποφέρουν οικονομικά, απολύουν προσωπικό και περικόπτουν υπηρεσίες. Το COVID-19 κατέκλυσε μερικές δεκάδες νοσοκομεία, αλλά τα αντίμετρα του COVID-19 έχουν ήδη θέσει σε κίνδυνο χιλιάδες από αυτά“.

Το Κέντρο Ιατρικής Βασισμένης σε Στοιχεία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι “το συνολικό ποσό της υπερβολικής θνησιμότητας [που αποδίδεται στο COVID-19] θα εξαρτηθεί επίσης από την ηλικιακή δομή ενός πληθυσμού. Οι χώρες με ηλικιακή δομή που σταθμίζεται προς έναν ηλικιωμένο πληθυσμό θα παρουσιάσουν υψηλότερη θνησιμότητα από μια χώρα με ηλικιακή δομή που σταθμίζεται προς έναν νεότερο πληθυσμό”.

 

Τον Ιούνιο του 2020, μια μελέτη αποκάλυψε ότι σχεδόν το ένα τρίτο των υπερβολικών θανάτων στα πρώτα στάδια της πανδημίας του κορονοϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες συνδέονταν με άλλες αιτίες εκτός από το COVID-19. Ο συγγραφέας της μελέτης Dr. Steven Woolf δήλωσε:

“Οι άνθρωποι που δεν είχαν ποτέ τον ιό μπορεί να πέθαναν από άλλες αιτίες λόγω των δευτερογενών επιπτώσεων της πανδημίας, όπως η καθυστερημένη ιατρική περίθαλψη, οι οικονομικές δυσκολίες ή η συναισθηματική δυσφορία”.

Τα επίσημα στοιχεία έδειξαν ότι υπήρχαν 2.703 υπερβολικοί θάνατοι σε όλη την Αγγλία και την Ουαλία από τον Σεπτέμβριο του 2020, αλλά ο κορονοϊός δεν ήταν καν στις 10 κύριες αιτίες θανάτου. Η κύρια αιτία θανάτου τον Σεπτέμβριο και για τις δύο χώρες ήταν η άνοια και η νόσος Αλτσχάιμερ.

Και τέλος, ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 22 Νοεμβρίου στο The Johns Hopkins Newsletter (αλλά διαγράφηκε λίγες ημέρες αργότερα) αποκάλυψε μερικές εντυπωσιακές πληροφορίες σχετικά με τα ποσοστά θανάτου από τον ιό COVID-19, μεταξύ των οποίων:

 

  • Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι το COVID-19 δημιούργησε υπερβολικούς θανάτους. Οι συνολικοί αριθμοί θανάτων δεν είναι πάνω από τους φυσιολογικούς αριθμούς θανάτων
  • Η συνολική μείωση των θανάτων από άλλες αιτίες είναι σχεδόν ακριβώς ίση με την αύξηση των θανάτων από το COVID-19
  • Οι θάνατοι που οφείλονται σε καρδιακές παθήσεις, αναπνευστικές παθήσεις, γρίπη και πνευμονία μπορούν αντ’ αυτού να αναταξινομηθούν ως οφειλόμενοι στο COVID-19
  • Το CDC ταξινόμησε όλους τους θανάτους που σχετίζονται με το COVID-19 απλώς ως θανάτους από COVID-19. Ακόμη και ασθενείς που πεθαίνουν από άλλες υποκείμενες ασθένειες αλλά έχουν μολυνθεί από το COVID-19 υπολογίζονται ως θάνατοι από COVID-19

Το αρχικό άρθρο αποσύρθηκε με σημείωση του συντάκτη στις 27 Νοεμβρίου και έγινε διαθέσιμο με PDF.

 

#14 – Το 2009, ο διεφθαρμένος Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) άλλαξε τον ορισμό της πανδημίας.

Ο ΠΟΥ άλλαξε τον ορισμό της πανδημίας διαγράφοντας τη “σοβαρότητα της ασθένειας” και εστιάζοντας στον αριθμό των κρουσμάτων και όχι στον αριθμό των θανάτων. Ορισμένοι επιστήμονες του ΠΟΥ που ήταν υπεύθυνοι για τη δημιουργία πολιτικών για την πανδημία πληρώνονταν από τις ίδιες τις φαρμακευτικές εταιρείες που δημιουργούσαν τα εμβόλια και τα αντιιικά φάρμακα που θα χρησιμοποιούνταν σε περίπτωση κήρυξης πανδημίας.

 

Ο ορισμός της πανδημίας του 2009.

Μια πανδημία γρίπης συμβαίνει όταν εμφανίζεται ένας νέος ιός γρίπης κατά του οποίου ο ανθρώπινος πληθυσμός δεν έχει ανοσία, με αποτέλεσμα πολλές ταυτόχρονες επιδημίες παγκοσμίως με τεράστιο αριθμό θανάτων και ασθενειών.

Βλέπε επίσης εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.

 

#15 – Ο ΠΟΥ διέγραψε τις αναφορές στη φυσική ανοσία από την ιστοσελίδα του.

Ο ορισμός της ανοσίας αγέλης, που κάποτε ήταν γνωστός ως βασικό στοιχείο της ιολογίας, ή αλλιώς της φυσικώς αποκτηθείσας ανοσίας, επαναπροσδιορίστηκε πλήρως από τον ΠΟΥ μέσα σε λίγους μήνες. Η φυσική ανοσία δεν σήμαινε πλέον ότι ένα άτομο μπορούσε να προστατευθεί από μια ιογενή λοίμωξη λόγω προηγούμενης έκθεσης ή εμβολιασμού- ο νέος ορισμός έδινε έμφαση μόνο στην προστασία από τον εμβολιασμό!

Ο νέος ορισμός χρησιμεύει προς όφελος των κατασκευαστών εμβολίων και βάζει την ανθρωπότητα σε ένα τετράγωνο που αναζητά προστασία μόνο από τα εμβόλια. Δείτε εδώ, εδώ και εδώ.

c9ec850e1bb63bcd3fa6336a4dace2d9.png

 

 

9e253a0d8a97377699180442cb1765b1.png

 

 

#16 – Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, το πρόσωπο που κήρυξε παγκόσμια πανδημία στις 11 Μαρτίου 2020, δεν είναι καν γιατρός!

 

 #17 – Ο ΠΟΥ, το CDC και πολλοί αξιωματούχοι δημόσιας υγείας επιβεβαίωσαν ότι το COVID-19 δεν είναι πιο επικίνδυνο από τη γρίπη.

Κατά τη διάρκεια μιας ειδικής συνεδρίασης του 34μελούς εκτελεστικού συμβουλίου του ΠΟΥ στις 5 Οκτωβρίου 2020, οι αξιωματούχοι του ΠΟΥ αποκάλυψαν (κατά λάθος) ότι το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού είχε μολυνθεί από τον κορονοϊό. Αυτό ανήλθε συνολικά σε περίπου 780 εκατομμύρια περιπτώσεις. Εκείνη την εποχή, ο παγκόσμιος απολογισμός των θανάτων που αποδόθηκαν στον COVID-19 ήταν 1.061.539. Αυτό θα ισοδυναμούσε με ποσοστό θνησιμότητας 0,14%, περίπου το ίδιο ποσοστό με τους θανάτους από την εποχική γρίπη.

 

Στις 31 Ιανουαρίου 2020, το Time δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο: “Want to Protect Yourself from Coronavirus? Do the Same Things You Do Every Winter” (“Θέλετε να προστατευτείτε από τον κοροναϊό; Κάνετε τα ίδια πράγματα που κάνετε κάθε χειμώνα”) στο οποίο ο συγγραφέας έγραφε:

“Ενώ ο 2019-nCoV δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ πριν, ανήκει σε μια οικογένεια ιών που είναι γνωστή τόσο στους γιατρούς όσο και στο κοινό- το κοινό κρυολόγημα, για παράδειγμα, μπορεί να προκληθεί από ορισμένους κορονοϊούς. Και ενώ η γρίπη δεν είναι κορονοϊός, δεν διαφέρει και τόσο πολύ από τον 2019-nCoV… Τα πράγματα που θεωρούμε δεδομένα λειτουργούν στην πραγματικότητα. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο ιός. Τα πράγματα της ρουτίνας λειτουργούν“.

Την 1η Φεβρουαρίου 2020, η USA Today δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο “Ο κοροναϊός είναι τρομακτικός, αλλά η γρίπη είναι πιο θανατηφόρα, πιο διαδεδομένη”, στο οποίο ο συντάκτης ανέφερε: “Μέχρι στιγμής, εκτιμάται ότι υπήρξαν 19 εκατομμύρια κρούσματα γρίπης, 180.000 νοσηλείες και 10.000 θάνατοι στις ΗΠΑ αυτή την περίοδο γρίπης – συμπεριλαμβανομένων 68 παιδιών”.

Ο Dr. Anthony Fauci και ο πρώην διευθυντής του CDC Robert Redfield δήλωσαν:

“οι συνολικές κλινικές συνέπειες του COVID-19 μπορεί τελικά να μοιάζουν περισσότερο με εκείνες μιας σοβαρής εποχικής γρίπης (η οποία έχει ποσοστό θνησιμότητας κρουσμάτων περίπου 0,1%) ή μιας πανδημίας γρίπης (παρόμοια με εκείνη του 1957 και του 1968) παρά με μια νόσο παρόμοια με τον SARS ή τον MERS, οι οποίες είχαν ποσοστά θνησιμότητας κρουσμάτων 9 έως 10% και 36%, αντίστοιχα” σε μια δημοσιευμένη δήλωση από το New England Journal of Medicine στις 28 Φεβρουαρίου 2020.

Ήδη από τις 19 Μαρτίου 2020, η Δημόσια Υγεία της Αγγλίας (PHE) υποβάθμισε το COVID-19 από το καθεστώς της λοιμώδους νόσου υψηλής επίπτωσης (HCID). Αυτό είναι σημαντικό, διότι σύμφωνα με τον ορισμό του HCID, το COVID-19 δεν ήταν οξεία μολυσματικό, δεν είχε συνήθως υψηλό ποσοστό θνησιμότητας ή δεν απαιτούσε ενισχυμένη ατομική, πληθυσμιακή και συστημική αντίδραση για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική, αποδοτική και ασφαλής διαχείρισή του.

 

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις 30 Απριλίου 2020, ο Βρετανός επικεφαλής ιατρός Chris Witty, δήλωσε:

“η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων δεν θα πεθάνει από αυτό… Από αυτούς που εμφανίζουν συμπτώματα, η μεγάλη πλειοψηφία, πιθανώς το 80%, θα έχει ήπια ή μέτρια νόσο. Μπορεί να είναι αρκετά άσχημη για να χρειαστεί να πάνε στο κρεβάτι για λίγες μέρες, όχι όμως τόσο άσχημη ώστε να χρειαστεί να πάνε στο γιατρό”.

Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι αυτές οι δηλώσεις έγιναν νωρίς, προτού γίνει σωστά κατανοητό το ποσοστό θνησιμότητας του COVID. Ωστόσο, το ποσοστό θνησιμότητας παρέμεινε σταθερό καθ’ όλη τη διάρκεια της “πανδημίας” και αποδεικνύει ότι ήταν πάντα περισσότερο γριπώδης παρά οτιδήποτε άλλο.

 

#18 – Οι προβλέψεις που βασίστηκαν σε ψευδή μοντέλα πανδημίας οδήγησαν σε αποκλεισμούς και σκληρά μέτρα για να “σταματήσει η εξάπλωση” του “ιού”.

Στις 16 Μαρτίου 2020 το μοντέλο του Imperial College του Λονδίνου που χρηματοδοτήθηκε από τον Bill Gates προέβλεψε 2 εκατομμύρια θανάτους στις ΗΠΑ και 510.000 στο Η.Β.

 

Τον Μάιο του 2020, η πρόβλεψη αυτή έγινε καπνός, καθώς ο μαθηματικός κώδικας κρίθηκε sh*tcode. Ο Νιλ Φέργκιουσον, ο συντάκτης του κώδικα/αναφοράς παραιτήθηκε από τη θέση του καθώς αποκαλύφθηκε ότι παραβίασε το lockdown, έχοντας την παντρεμένη ερωμένη του να επισκέπτεται το σπίτι του. Κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, χρησιμοποίησαν αυτό το ψεύτικο υπολογιστικό μοντέλο για να δικαιολογήσουν αυστηρά λουκέτα που προκάλεσαν ακραίες οικονομικές δυσχέρειες, κατάθλιψη, ανεργία και “ακούσιες” αρνητικές ιατρικές συνέπειες.

 

#19 – Η Deborah Birx, πρώην συντονίστρια του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, υποστήριξε άλλο ένα δόλιο μοντέλο κορονοϊού.

Το μοντέλο του IHME (Institute for Health Metrics and Evaluation) για τους κορονοϊούς (το οποίο χρηματοδοτήθηκε επίσης από τον Bill Gates) χρησιμοποίησε δεδομένα από τη Νέα Υόρκη και το Νιου Τζέρσεϊ (όπου εκείνη την εποχή σημειώθηκε η μεγαλύτερη συγκέντρωση κρουσμάτων COVID-19) και το εφάρμοσε στις υπόλοιπες ΗΠΑ, δημιουργώντας ένα εντελώς ψευδές και μη ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Αυτή η πρόβλεψη χρησιμοποιήθηκε για να ενσταλάξει περαιτέρω τον φόβο ότι οι θάνατοι και οι νοσηλείες θα αυξάνονταν δραστικά, δικαιολογώντας περαιτέρω τη συνέχιση των lockdowns.

 

Το ίδιο IHME προέβλεψε ότι θα σημειώνονταν έως και 2.800 θάνατοι ημερησίως μέσα σε 11 ημέρες και ένας τελικός αριθμός θανάτων που θα έφτανε τους 75.000, εάν η Σουηδία δεν έθετε σε ισχύ αυστηρά μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης. Για τη Σουηδία, η ημερήσια αιχμή των θανάτων ήταν στην πραγματικότητα κατά 75% χαμηλότερη από τη βασική πρόβλεψη και κατά 96% χαμηλότερη από τη χειρότερη πρόβλεψη.

 

#20 – Ο ιός SARS-CoV-2 δεν έχει απομονωθεί ποτέ, παρά μόνο έχει αλληλουχηθεί από υπολογιστή.

Καμία κυβέρνηση ή υπηρεσία υγείας δεν έχει αποδείξεις για την ύπαρξη του ιού SARS-CoV-2. Οι αιτήσεις Παροχής Πληροφοριών σύμφωνα με τον Νόμο FOIA από το CDC αποκαλύπτουν ότι αυτό είναι αλήθεια (αίτηση FOIA #21-01075-FOIA).

 

Ο Dr. Andrew Kaufman, ο Dr. Thomas Cowan και η Sally Fallon Morell έχουν δηλώσει επίσημα ότι:

“ο ιός SARS-CoV-2 δεν έχει ποτέ απομονωθεί ή καθαριστεί. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορεί να βρεθεί επιβεβαίωση της ύπαρξης του ιού”.

Βλέπε επίσης εδώ, εδώ και εδώ, και εδώ.

 

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο σχέδιο, μας ξεγέλασαν!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπήρξαν ασθένειες και θάνατοι που συνέβησαν καθ’ όλη τη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών, οι οποίοι έμοιαζαν να αψηφούν τον κανόνα. Μπορούν όμως όλα αυτά να αποδοθούν σε έναν ιό που στα μάτια πολλών επιστημόνων και επαγγελματιών της ιατρικής δεν μπορεί καν να αποδειχθεί ότι υπάρχει;

9ada76a9606ffb9651b1b98ab64c8a20.png

Κατεβάστε το εδώ

 

19fb6f9b9bcccc3ba5f58583bc6668dc.png

——————

Δικτυογραφία:

Destroying the Narrative: 40 Reasons Why a COVID-19 Pandemic Never Existed – The first 20! – James Fetzer

https://jamesfetzer.org/2021/10/destroying-the-narrative-40-reasons-why-a-covid-19-pandemic-never-existed-the-first-20/

 

 

Πηγή

Προβολές : 784


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα