Καταρρίπτοντας τo Αφήγημα: 40 λόγοι για τους οποίους Δεν Υπήρξε Ποτέ πανδημία COVID-19 – Mέρος (ΙΙ)

Καταρρίπτοντας τo Αφήγημα: 40 λόγοι για τους οποίους Δεν Υπήρξε Ποτέ πανδημία COVID-19 – Mέρος (ΙΙ)

23 Νοεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:799
Μοίρασέ το

 

Η πραγματική πανδημία που διαπράττεται εναντίον της ανθρωπότητας είναι μια πανδημία πρωτοφανούς τυραννίας, ψεύδους και διαφθοράς.

Με τη βοήθεια της σημερινής σοδειάς των πολιτικών δικτατόρων, των τυράννων της Μεγάλης Τεχνολογίας, των ιατρικών μαφιόζων και ενός πλήθους συνεργατών του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, η ατζέντα για να μας ληστέψουν τα πάντα (θυμηθείτε, δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι), συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος να αρνηθούμε την ιατρική, συμβαίνει με ταχύτητα δίνης.

Το σχεδιάζουν αυτό εδώ και δύο αιώνες.

Βιώνουμε τους δηλητηριώδεις καρπούς των προσπαθειών τους σε μια πραγματική ζωντανή άσκηση για τον έλεγχο του πλανήτη.

Τώρα που είστε οπλισμένοι με τα γεγονότα, είναι καθήκον σας να διαδώσετε αυτές τις πληροφορίες ευρέως!

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ αν θέλετε να ζήσετε ελεύθερα.

 

562ae6fe2d107d722c84bf646bf47a0c.png

“Το σχεδίαζαν εδώ και δυο αιώνες…”

ΠΟΙΟΙ;;;

Μα οι… όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, θα βρεις “ΤΑ ΦΙΔΙΑ” από κάτω…

Πώς τους αποκάλεσε ο Χριστός;;;

“ὄφεις, γεννήματα ἐχιδνῶν!”

Και για να αντιληφθείτε το μέγεθος ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, αξίζει να διαβάσετε και αυτό εδώ, προκειμένου να έχετε την πλήρη εικόνα ΤΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Είναι πάνω από τριακόσια τουλάχιστον αν όχι δυο χιλιάδες χρόνια σχεδόν, που προετοιμάζουν την πλήρη υποταγή της ανθρωπότητας, στα βδελυρά σχέδιά τους.

 

Το ΜΕΡΟΣ 1ο

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

26 Σεπτεμβρίου, 2021 Jesse Smith – Διάβαστε το εδώ.

_______________________________________________

be3b2562973c2424b0eafb73657ccee8.png

Tedros Adhanom Ghebreyesus γενικός διευθυντής του ΠΟΥ

d456e83da903a9cf9e4f86e4f49de845.png

Klaus Schwab, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

 

01a032fdab79680d61cf01ac00b811a0.png

 

 

Όπως καταδείχθηκε σε όλο το πρώτο άρθρο αυτής της σειράς, η λεγόμενη πανδημία που άλλαξε την πορεία της ανθρώπινης ιστορίας δεν έχει καμία σχέση με όσα μας έχουν πει οι “επίσημες” πηγές και οι μαριονέτες των συστημικών μέσων ενημέρωσης.

Η πραγματική πανδημία που διαπράττεται εναντίον της ανθρωπότητας είναι μια πανδημία πρωτοφανούς τυραννίας, ψεύδους και διαφθοράς.

Ενώ ο κόσμος έχει πάρει φωτιά από τις φλόγες των εντολών για εμβόλια, τις ελλείψεις τροφίμων και προμηθειών, τον υπερπληθωρισμό, την ανεργία και την καταστολή του αστυνομικού κράτους, η παγκόσμια συμμορία που κάθεται στην κορυφή αυτής της εκτεταμένης καταστροφής εφαρμόζει σταθερά σχέδια για να αναδιαμορφώσει και να επανεκκινήσει τον κόσμο προς όφελός της.

Με τη βοήθεια της σημερινής σοδειάς των πολιτικών δικτατόρων, των τυράννων της Μεγάλης Τεχνολογίας, των ιατρικών μαφιόζων και ενός πλήθους συνεργατών του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, η ατζέντα για να μας ληστέψουν τα πάντα (θυμηθείτε, δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι), συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος να αρνηθούμε την ιατρική, συμβαίνει με ταχύτητα δίνης.

Το σχεδιάζουν αυτό εδώ και δύο αιώνες.

Βιώνουμε τους δηλητηριώδεις καρπούς των προσπαθειών τους σε μια πραγματική ζωντανή άσκηση για τον έλεγχο του πλανήτη.

 

Θυμηθείτε, ο λόγος που βρισκόμαστε σε αυτή τη δεινή θέση είναι εξαιτίας της κηρυγμένης κατάστασης έκτακτης ανάγκης που εκδόθηκε από τον πρόεδρο Trump και συνεχίστηκε υπό το καθεστώς Biden.

Οι ηγέτες πολλών άλλων χωρών ακολούθησαν επίσης το ίδιο σενάριο.

Και πάλι, εάν η “πανδημία” μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι δόλια, τότε όλα τα εκτελεστικά διατάγματα έκτακτης ανάγκης και οι εντολές πρέπει να ανακληθούν αμέσως!

 

Είναι σημαντικό να μοιραστούν αυτές οι πληροφορίες, ώστε η ψευδαίσθηση της πανδημίας να καταρρεύσει εντελώς. Αυτά τα επιπλέον 20 γεγονότα θα ακυρώσουν περαιτέρω ότι αυτή η κατάσταση έκτακτης ανάγκης υπήρξε ποτέ πραγματικά.

 

5c87c097235bf553ba0d9d283b3882b0.png

 

 

Στις 30 Μαρτίου 2020 ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) ενέκρινε την επείγουσα χρήση της υδροξυχλωροκίνης και της χλωροκίνης για τη θεραπεία του COVID-19. Στις 15 Ιουνίου 2020 η EUA ανακλήθηκε και ο FDA: “διαπίστωσε ότι η χλωροκίνη και η υδροξυχλωροκίνη είναι απίθανο να είναι αποτελεσματικές στη θεραπεία του COVID-19 για τις εγκεκριμένες χρήσεις στην EUA“. Η ανάκληση αυτή πραγματοποιήθηκε παρά το γεγονός ότι το NIH γνώριζε ότι η υδροξυχλωροκίνη ήταν αποτελεσματική στη θεραπεία των κορονοϊών ήδη από το 2005.

 

Οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες μπορούν να κερδίσουν μεταξύ 6 και 19 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε έσοδα από ένα εμβόλιο κατά των κορονοϊών. Εν τω μεταξύ, η υδροξυχλωροκίνη – μια αποδεδειγμένη θεραπεία του κορονοϊού – κοστίζει κατά μέσο όρο μόνο 20 δολάρια ανά φιάλη.

 

Στις 22 Μαΐου 2020 το The Lancet, ένα από τα πιο έγκριτα ιατρικά περιοδικά στον κόσμο, δημοσίευσε μια μελέτη που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η υδροξυχλωροκίνη σκοτώνει περισσότερους ασθενείς και είναι ένα επικίνδυνο φάρμακο.

 

Στις 5 Ιουνίου 2020, το The Lancet απέσυρε τη μελέτη αυτή μετά από έρευνες στην εταιρεία (Surgisphere) που παρείχε τα δεδομένα, οι οποίες αποκάλυψαν σοβαρές ασυνέπειες και ελαττωματική μεθοδολογία. Δείτε περισσότερα για αυτό το πρωτοφανές σκάνδαλο εδώ και εδώ.

 

Ο Dr. Anthony Fauci συνέχισε να επιμένει ότι η υδροξυχλωροκίνη (ένα εγκεκριμένο από τον FDA φάρμακο που χρησιμοποιείται για πάνω από 60 χρόνια) δεν είναι αποτελεσματική θεραπεία για το COVID-19, παρά τις πολυάριθμες παγκόσμιες μελέτες που κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι. Ο επιδημιολόγος του Yale Dr. Harvey Risch κατηγόρησε τον Dr. Fauci ότι διεξάγει “εκστρατεία παραπληροφόρησης” κατά της υδροξυχλωροκίνης.

 

To National Pulse ανέφερε ότι ένα έγγραφο που δεν είναι πλέον διαθέσιμο από τον FDA σχετικά με την “έγκριση επείγουσας χρήσης” των πιθανών θεραπειών του COVID-19 φαινόταν να υποδηλώνει ότι η υδροξυχλωροκίνη πληρούσε τα κριτήρια για την ταξινόμηση, αλλά θα εμπόδιζε άλλα επικερδή φάρμακα και ένα εμβόλιο.

Η Αμερικανική Ένωση Ιατρών και Χειρουργών (AAPS) μήνυσε μάλιστα τον FDA για την απόκρυψη από το κοινό περίπου 60 εκατομμυρίων δόσεων Hydroxychloroquine που είχαν δωρίσει οι κατασκευαστές φαρμάκων για τη θεραπεία ασθενών με κορονoϊό.

 

Παρακαλούμε δείτε τον παρακάτω κατάλογο μελετών που αποδεικνύουν ότι η υδροξυχλωροκίνη είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για το COVID-19 εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.

 

ce8a2cd482ea6307de89289b6e1fc534.png

 

 

Τον Μάρτιο του 2020, οι πολιτείες των ΗΠΑ και οι χώρες σε όλο τον κόσμο άρχισαν να κατασκευάζουν πρόχειρες νοσοκομειακές εγκαταστάσεις για να φιλοξενήσουν το αναμενόμενο κύμα ασθενών με COVID-19. Η Νέα Υόρκη ανέμενε ότι θα χρειαζόταν επιπλέον 87.000 κρεβάτια, καθώς το Javits Center μετατράπηκε σε νοσοκομείο από το Army Corp of Engineers. Το U.S.S. Comfort αναπτύχθηκε επίσης στη Νέα Υόρκη, ενώ το U.S.S. Mercy αναπτύχθηκε στο Λος Άντζελες. Όλα αυτά ήταν μια απάτη, με σκοπό να ξεγελάσουν το κοινό και να το κάνουν να πιστέψει ότι η κατάσταση ήταν πολύ πιο σοβαρή από την πραγματικότητα. Ένα άρθρο στην εφημερίδα Navy Times αποκάλυψε την αλήθεια για αυτές τις πρόχειρες εγκαταστάσεις, αναφέροντας:

” Μέχρι την αναχώρηση του Comfort, το πλήρωμα των περίπου 1.200 ατόμων και το νοσοκομείο των 1.000 κλινών είχε περιθάλψει μόλις 182 ασθενείς, εκ των οποίων περίπου το 70% είχαν COVID-19, σύμφωνα με τον πλοίαρχο Patrick Amersbach, διοικητή της Ιατρικής Εγκατάστασης του Comfort.

    Η υποεκμετάλλευση των πρόσθετων ιατρικών πόρων στη Νέα Υόρκη δεν αφορά μόνο το Comfort. Χιλιάδες νοσοκομειακά κρεβάτια που διατέθηκαν σε ένα μετατρεπόμενο συνεδριακό κέντρο έμειναν σε μεγάλο βαθμό αχρησιμοποίητα μετά τη γρήγορη συναρμολόγηση από το Σώμα Μηχανικών του Στρατού.

    Το Javits Center, το οποίο αρχικά οραματιζόταν ως νοσοκομείο εκστρατείας 2.500 κλινών για ασθενείς που δεν είχαν προσβληθεί από τον ιό COVID-19, μετατράπηκε σε νοσοκομείο μόνο για τους κορονοϊούς λίγο μετά την έναρξη της λειτουργίας του. Παρόλα αυτά, ο μεγαλύτερος αριθμός ασθενών που νοσηλεύτηκαν στο συνεδριακό κέντρο κατά τη διάρκεια μιας χρονικής στιγμής έφτασε κοντά στους 500.”

Ομοίως, το U.S.S. Mercy είχε περιθάλψει μόνο 77 μη μολυσμένους ασθενείς μέχρι την αναχώρησή του από το λιμάνι του Λος Άντζελες.

Τα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης συνελήφθησαν επίσης να πλαστογραφούν ιστορίες για να προκαλέσουν φόβο. Το CBS This Morning χρησιμοποίησε ψεύτικα πλάνα για να προωθήσει μια ιστορία σχετικά με τα υπερπλήρη νοσοκομεία της Νέας Υόρκης. Τα πλάνα ήταν στην πραγματικότητα από ένα νοσοκομείο στην Ιταλία. Το CBS παραποίησε επίσης την κάλυψη ενός κέντρου δοκιμών στο Μίσιγκαν, με γιατρούς που παρίσταναν τους ασθενείς που έκαναν ουρά στα αυτοκίνητα για να κάνουν μια εξέταση COVID-19. Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα, αλλά υπάρχουν δεκάδες άλλα.

 

32aa8fce0a3ee9d7bc4d5c228eaec54d.png

 

 

Το Facebook, το Twitter, η Google, το LinkedIn, η Microsoft, το Reddit και το YouTube εξέδωσαν κοινή δήλωση για την καταπολέμηση της απάτης και της παραπληροφόρησης σχετικά με τον ιό, παραδεχόμενοι ουσιαστικά τη σύμπραξη για τη λογοκρισία απόψεων που διαφωνούν με την επίσημη αφήγηση. Σε συνέντευξή της στο CNN, η διευθύνουσα σύμβουλος του YouTube Susan Wojcicki δικαιολόγησε τη λογοκρισία των απόψεων που δεν υποστηρίζονται από “έγκυρες πηγές“, δηλώνοντας ότι: “οτιδήποτε θα ήταν αντίθετο με τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας θα αποτελούσε παραβίαση της πολιτικής μας. Και έτσι, η αφαίρεση πληροφοριών είναι ένα άλλο πολύ σημαντικό μέρος της πολιτικής μας“. Αμέτρητα άτομα, οργανώσεις, επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου και πολιτικά πρόσωπα λογοκρίθηκαν, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ή αποπληροφορήθηκαν εντελώς επειδή εξέφρασαν απόψεις ή ανέφεραν πραγματικές πληροφορίες που άνοιγαν τρύπες στην ιστορία που έπλαθαν φορείς όπως ο ΠΟΥ, το CDC, ο FDA, ο Λευκός Οίκος και τα Ηνωμένα Έθνη.

Η επίλυση μιας “πανδημίας” δεν είναι σαν μια μαθηματική εξίσωση όπου μπορεί να υπάρχει μόνο μια σωστή απάντηση. Η λογοκρισία των διαφορετικών απόψεων και των πραγματικών πληροφοριών δεν αποτελεί επιστημονική αρχή, αλλά ολοκληρωτική αρχή που στην πραγματικότητα παραβιάζει την επιστημονική μέθοδο.

 

595c527db302c47c73f8c995833fa643.png

 

 

Ζώα όπως τίγρεις, σκύλοι, γάτες, γορίλες, κατσίκες, ακόμη και φρούτα και η Coca-Cola, όλα βρέθηκαν θετικά στο COVID-19. Δεδομένου ότι οι κορονοϊοί είναι πολύ διαδεδομένοι και “ανακαλύφθηκαν” τη δεκαετία του 1960, αυτό δεν ενισχύει το γεγονός ότι αυτά τα τεστ είναι άσκοπα για τη διάγνωση ασθενειών, αλλά τέλεια για τη δημιουργία υστερίας και τη δικαιολόγηση δρακόντειων μέτρων;

 

#25 – Σύμφωνα με την πραγματική επιστήμη, οι μάσκες προσώπου δεν σταματούν τη μετάδοση του ιού.

 

Η χρήση μάσκας προσώπου απορρίφθηκε ευρέως κατά τους πρώτους μήνες της “πανδημίας” από σχεδόν όλους, συμπεριλαμβανομένου του Dr. Anthony Fauci, του πρώην Γενικού Χειρουργού των ΗΠΑ Dr. Jerome Adams, του πρώην διευθυντή του CDC Robert Redfield, του New England Journal of Medicine, του OSHA και του ΠΟΥ. Ένα άρθρο της USA Today από τον Φεβρουάριο του 2020 τεκμηριώνει την αρχική θέση του Fauci σχετικά με τις μάσκες:

fb9416083089260906da597625be6eea.png

 

 

Σε μια συνέντευξη στην εκπομπή Dave Rubenstein Show τον Μάιο του 2019, ο Fauci χαρακτήρισε τη χρήση μάσκας “παρανοϊκή” και συμβούλευσε να μην τη φορέσει ως προστασία από μολυσματικές ασθένειες.

Ένα άρθρο του Bill Hennessy τεκμηρίωσε τη στάση του New England Journal of Medicine σχετικά με τις μάσκες, αναφέροντας:

 “Για όσους από εσάς φωνάζουν “επιστήμη” σαν να είναι τσιμπούρι Tourette, αυτό είναι από το New England Journal of Medicine στις 21 Μαΐου 2020:

   Γνωρίζουμε ότι η χρήση μάσκας εκτός των εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης προσφέρει ελάχιστη, αν όχι καθόλου, προστασία από τη μόλυνση. Οι αρχές δημόσιας υγείας ορίζουν ως σημαντική έκθεση στο COVID-19 την επαφή πρόσωπο με πρόσωπο σε απόσταση 6 μέτρων με ασθενή με συμπτωματικό COVID-19 που διαρκεί τουλάχιστον για μερικά λεπτά (και ορισμένοι λένε πάνω από 10 λεπτά ή ακόμη και 30 λεπτά). Επομένως, η πιθανότητα να κολλήσετε COVID-19 από μια περαστική επαφή σε δημόσιο χώρο είναι ελάχιστη. Σε πολλές περιπτώσεις, η επιθυμία για ευρεία κάλυψη είναι μια αντανακλαστική αντίδραση στο άγχος για την πανδημία.

   Επομένως, γιατί μας διατάζουν να φοράμε μάσκες; Συμβολισμός. Από το ίδιο άρθρο στο NEJM:

   Είναι επίσης σαφές ότι οι μάσκες εξυπηρετούν συμβολικούς σκοπούς. Οι μάσκες δεν είναι μόνο εργαλεία, αλλά και φυλαχτά που μπορεί να συμβάλλουν στην αύξηση της αντιλαμβανόμενης αίσθησης ασφάλειας, ευημερίας και εμπιστοσύνης των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στα νοσοκομεία τους.”

Στις 3 Απριλίου 2020 το αρχικό κλίμα γύρω από την καθολική μάσκα αντιστράφηκε όταν ο πρόεδρος Trump ανακοίνωσε ότι το CDC συνέστησε στους πολίτες να φορούν υφασμάτινες μάσκες προσώπου δημοσίως για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού. Στη συνέχεια, οι πολιτείες άρχισαν να εκδίδουν εντολές για μάσκες ακόμη και για τα παιδιά, και η διαμάχη σχετικά με τη χρήση τους δεν έφυγε ποτέ.

Έχουν γίνει εκατοντάδες μελέτες για τις μάσκες προσώπου. Μια από τις καλύτερες συγκεντρώσεις μπορεί να βρεθεί στο Life Site News, όπου παρατίθενται 47 μελέτες που επιβεβαιώνουν ότι οι μάσκες είναι αναποτελεσματικές για τον COVID-19 και 32 επιπλέον μελέτες που επιβεβαιώνουν ότι έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία. Έτσι, η συντριπτική επιστημονική συναίνεση επιβεβαιώνει αυτό που μας είπαν από την αρχή: οι μάσκες δεν λειτουργούν! Το να φοράτε μάσκα προσώπου δεν είναι τίποτα περισσότερο από σηματοδότηση αρετής και τυφλή υπακοή στους σημερινούς ηγέτες της επιστημονικής αίρεσης.

ae91f3ddcda8287c819ddc1ea7888196.png

 

 

 • Έκθεση σε ακτινοβολία 5G. Τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας δημοσίευσαν μια μελέτη με τίτλο: “Τεχνολογία 5G και επαγωγή του κοροναϊού στα κύτταρα του δέρματος” (“5G Technology and Induction of Coronavirus in Skin Cells”). Η μελέτη ανέφερε: “Σε αυτή την έρευνα, δείχνουμε ότι τα κύματα 5G χιλιοστών θα μπορούσαν να απορροφηθούν από δερματικά κύτταρα που λειτουργούν ως κεραίες, να μεταφερθούν σε άλλα κύτταρα και να διαδραματίσουν τον κύριο ρόλο στην παραγωγή κορονοϊών σε βιολογικά κύτταρα“. Αν και το έγγραφο είναι ακόμη διαθέσιμο, αποσύρθηκε από τον ιστότοπο PubMed του NIH. Είναι ενδιαφέρον ότι η Wuhan, η πόλη που γέννησε την “πανδημία”, ήταν η πρώτη κινεζική πόλη που εγκατέστησε και χρησιμοποίησε το 5G λίγο πριν από την εμφάνιση αυτού του “ιού”. Ίσως αυτό να συνδέεται και με τις προσπάθειες του Elon Musk και του Jeff Bezos να τοποθετήσουν χιλιάδες δορυφόρους στο διάστημα; Πολλά συμπτώματα που αποδίδονται στο COVID-19 είναι επίσης συμπτώματα της έκθεσης στο 5G.
 • Έκθεση σε διοξείδιο του αζώτου. Ένα ερευνητικό άρθρο στο Science Direct, που δημοσιεύθηκε αρχικά τον Απρίλιο του 2020, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι
 • Έκθεση σε διοξείδιο του αζώτου. Ένα ερευνητικό άρθρο στο Science Direct, που δημοσιεύθηκε αρχικά τον Απρίλιο του 2020, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η χρόνια έκθεση στο διοξείδιο του αζώτου (NO2) θα μπορούσε να έχει συμβάλει στη θνησιμότητα του COVID-19 σε μέρη όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Γερμανία και “ίσως σε ολόκληρο τον κόσμο”.
 • Ατμοσφαιρική ρύπανση. Οι επιστήμονες του Χάρβαρντ ανακάλυψαν ότι μια μικρή αύξηση της μακροχρόνιας έκθεσης στην ατμοσφαιρική ρύπανση (λεπτόκοκκα σωματίδια – PM5) οδήγησε σε μεγάλη αύξηση του ποσοστού θανάτων από COVID-19. Το Wuhan (Κίνα), η Νέα Υόρκη, η Λομβαρδία (Ιταλία) και πολλά από τα αρχικά hotspots του κοροναϊού έχουν επίσης εξαιρετικά υψηλά επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Θα μπορούσαν οι άνθρωποι που δηλητηριάστηκαν από την ατμοσφαιρική ρύπανση να έχουν διαγνωστεί λανθασμένα με COVID-19; Δείτε επίσης εδώ.
 • Ανεπάρκεια βιταμίνης Β1 (beriberi) και φυματίωση. Μια συναρπαστική σειρά άρθρων του δημοσιογράφου για θέματα υγείας Bill Sardi τεκμηριώνει πώς τα συμπτώματα του COVID-19, όπως “ταχυκαρδία, χρόνιος πονοκέφαλος, συντριπτική κόπωση, ακόμη και δύσπνοια, μπορούν να εξηγηθούν μόνο από έλλειψη βιταμίνης Β1. Κανένας κορονοϊός, μικρόβιο γρίπης ή οποιαδήποτε άλλη λοίμωξη δεν προκαλεί τα συμπτώματα που παρατηρούνται με το COVID-19”. Δείτε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ. Ο Sardi υποστήριξε επίσης ότι οι διαγνώσεις COVID-19 θα μπορούσαν επίσης να είναι περιπτώσεις φυματίωσης, καθώς πολλά από τα συμπτώματα είναι τα ίδια.
 • Η “πανδημία” του COVID-19 θα μπορούσε να αποδοθεί στο SARS-CoV-2 που μεταδίδεται μέσω των εμβολίων MMR, πολιομυελίτιδας και γρίπης. Δείτε επίσης εδώ.

0d64fc4db0092a44dcb201db483af389.png

 

 

Ένα άρθρο στη βρετανική εφημερίδα The Telegraph ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι η κοινωνική αποστασιοποίηση λειτουργεί και ότι βασίζεται σε πολύ εύθραυστα στοιχεία. Ακόμη και η παγκοσμίου φήμης British Medical Journal δήλωσε ότι η κοινωνική αποστασιοποίηση βασίζεται σε ξεπερασμένη επιστήμη. Θα μπορούσε πράγματι η κοινωνική αποστασιοποίηση να προέρχεται από την κολλεγιακή εργασία μιας έφηβης κοπέλας και να υιοθετηθεί ως παγκόσμια πολιτική για να κρατάει τους ανθρώπους μακριά και να φοβάται ο ένας τον άλλον;

 

#28 – Τα λουκέτα Δεν σταματούν τη μετάδοση του ιού, αλλά Καταστρέφουν τις ζωές των ανθρώπων και την οικονομία.

 

Αν τα λουκέτα λειτουργούσαν, η “πανδημία” θα έπρεπε να είχε τελειώσει ήδη από το καλοκαίρι του 2020! Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά περισσότερα για το θέμα αυτό, αλλά νομίζω ότι καταλάβατε το νόημα.

 

6844bd70093793e29136ea01f62464e4.png

 

 

Η Διακήρυξη του Great Barrington, την οποία υπέγραψαν σχεδόν 60.000 επιστήμονες και επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου και πάνω από 800.000 λαϊκοί άνθρωποι, συμβούλευε ότι μόνο οι άρρωστοι πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα. Η διακήρυξη αναφέρει: “Η πιο συμπονετική προσέγγιση που εξισορροπεί τους κινδύνους και τα οφέλη της επίτευξης ανοσίας της αγέλης, είναι να επιτραπεί σε όσους διατρέχουν ελάχιστο κίνδυνο θανάτου να ζήσουν κανονικά τη ζωή τους για να αποκτήσουν ανοσία στον ιό μέσω της φυσικής μόλυνσης, ενώ παράλληλα να προστατευθούν καλύτερα όσοι διατρέχουν τον υψηλότερο κίνδυνο. Αυτό το ονομάζουμε εστιασμένη προστασία”.

 

Η εστιασμένη προστασία ήταν συνήθης πρακτική για κάθε προηγούμενη επιδημία ή πανδημία. Οι υγιείς άνθρωποι θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν την κανονική τους ζωή και να εκτεθούν στον κίνδυνο. Τα εθνικά και περιφερειακά λουκέτα που κλείνουν σε καραντίνα τους υγιείς μαζί με τους αρρώστους είναι παράλογα και το μόνο που έχουν κάνει είναι να παρατείνουν την κατάσταση “πανδημίας”.

 

b58e259f1805bb6b8be6adb698843dd9.png

 

 

 • Μια μελέτη της ισλανδικής εταιρείας deCode Genetics αποκάλυψε ότι: “τα παιδιά κάτω των 10 ετών είναι λιγότερο πιθανό να μολυνθούν από ό,τι οι ενήλικες και αν μολυνθούν, είναι λιγότερο πιθανό να νοσήσουν σοβαρά… ακόμη και αν τα παιδιά μολυνθούν, είναι λιγότερο πιθανό να μεταδώσουν την ασθένεια σε άλλους από ό,τι οι ενήλικες. Δεν έχουμε βρει ούτε μία περίπτωση που ένα παιδί να έχει μολύνει τους γονείς”.
 • Τα στοιχεία από το WorldOMeter έδειξαν ότι τα παιδιά ηλικίας 0-17 ετών έχουν μερίδιο 0,02-0,06% των παγκόσμιων θανάτων από COVID-19, το οποίο είναι ουσιαστικά μηδενικό.
 • Ένα άρθρο του New England Journal of Medicine τάχθηκε υπέρ της επαναλειτουργίας των σχολείων για αυτοπρόσωπη μάθηση, αναφέροντας ότι: “από κλινική άποψη, τα περισσότερα παιδιά ηλικίας 1 έως 18 ετών εμφανίζουν ήπια ή καθόλου ασθένεια από το COVID-19 και είναι πολύ λιγότερο πιθανό από ό,τι οι ενήλικες να αντιμετωπίσουν σοβαρές συνέπειες από τη μόλυνση”.
 • Ο Scott Atlas, πρώην μέλος της ομάδας εργασίας του Trump για τον κορονοϊό, δήλωσε: “Γνωρίζουμε ποιοι κινδυνεύουν. Μόνο το 0,2% των θανάτων στις ΗΠΑ ήταν άτομα κάτω των 25 ετών και το 80% αφορούσε άτομα άνω των 65 ετών- η μέση ηλικία θανάτου είναι τα 78 έτη.”
 • Μια μελέτη του JAMA Pediatrics σε παιδιατρικά νοσοκομεία της Βόρειας Αμερικής δήλωσε ευθέως ότι: “τα δεδομένα μας δείχνουν ότι τα παιδιά διατρέχουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο κρίσιμης ασθένειας από τη γρίπη παρά από το COVID-19″.

482e699feb8bf87960709e3e8486764d.png

 

 

bb66803d9a743180e5b489c901b32d67.png

 

 

Δείτε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ. Όπως φαίνεται από αυτές τις ιστορίες, όταν τα νοσοκομεία είναι γεμάτα, υπάρχουν πολλοί λόγοι εκτός από το COVID-19. Η τρέχουσα έλλειψη νοσηλευτών λόγω των εντολών εμβολιασμού προκαλεί επίσης κλείσιμο νοσοκομείων, περιορισμούς υπηρεσιών και ελλείψεις κλινών.

 

cde839f598bdfdb2f589343a4c750b1e.png

 

 

Οι διαμαρτυρίες που ξέσπασαν με αφορμή το θάνατο του George Floyd παραβίασαν τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και, σε πολλές περιπτώσεις, τους κανόνες για τη χρήση μάσκας. Οι διαμαρτυρίες ενθαρρύνθηκαν από αριστερούς πολιτικούς και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Άλλες εκδηλώσεις στις οποίες συγκεντρώθηκαν πλήθη, όπως το ράλι μοτοσικλετιστών Sturgis στη Νότια Ντακότα ή οι οργανωμένες διαμαρτυρίες με λουκέτα, θεωρήθηκαν εκδηλώσεις “σούπερ διασποράς” και καταδικάστηκαν ευρέως από τους ίδιους αριστερούς. Αυτή η κραυγαλέα υποκρισία δείχνει ότι πρόκειται για μια πολιτική πανδημία περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.  

 

0db398607fe8c0811c107f20ce3428b5.png

 

 

Θα απαριθμήσω απλώς μερικά από τα ονόματά τους- πιθανότατα γνωρίζετε την περίπτωση (ή τις περιπτώσεις).

Οι γραφειοκράτες έχουν δημιουργήσει “κανόνες για σένα, αλλά όχι για μένα” και λατρεύουν να επιδεικνύουν ανοιχτά την αυτοαντιλαμβανόμενη ανωτερότητά τους σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται!

 

fe608d12805e754ce7045979ddc8c4d9.png

 

 

Εκτός από την ευρέως γνωστή άσκηση πανδημίας Event 201, οι κυβερνήσεις διεξάγουν εδώ και πολύ καιρό ασκήσεις προετοιμασίας για μια παγκόσμια πανδημία. Έχω ήδη καταγράψει τις πολλές ασκήσεις, τα έγγραφα, τις νομικές διαδικασίες και τα συνέδρια που έχουν λάβει χώρα (παρακαλώ δείτε τα The Back Story και The Ramp Up από τη σειρά μου COVID Chronicles). Αφού όλος αυτός ο σχεδιασμός λαμβάνει χώρα εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια, γιατί όλα πήγαν τόσο άσχημα;

 

84061b8d108bb803b52d1a1613a367d4.png

 

 

Βλέπε γρίπη των χοίρων 1976, Ζίκα, SARS 2002-2004, H1N1 2009 και MERS.

#37 – Ο ΠΟΥ αντέδρασε αργά και επέτρεψε στην Κίνα να συνεχίσει τα αεροπορικά ταξίδια, γεγονός που επέτρεψε στον “ιό” να εξαπλωθεί διεθνώς.

Θα περίμενε κανείς ότι με την προγνωσία που συγκεντρώθηκε κατά τη διάρκεια των διαφόρων ασκήσεων πανδημίας που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες δύο δεκαετίες, κάτι απλό, όπως η διακοπή των αεροπορικών ταξιδιών στον τόπο όπου εκδηλώθηκε για πρώτη φορά η επιδημία, θα ήταν μια από τις πρώτες προτεραιότητες. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη. Γιατί συμβαίνει αυτό;

 

f19cf5dcfdc86b2e1e2808b598b9e2ca.png

 

 

Θυμηθείτε το μότο “τάξη μέσα από το χάος“, διότι αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας της “παγκόσμιας ελίτ”. Έχουν σκόπιμα σπείρει σύγχυση και χάος σχετικά με τη φύση του “ιού“, το πού προέρχεται, πώς μεταδίδεται, τη θανατηφόρα δράση του, πώς εμφανίζονται οι παραλλαγές του, πώς λειτουργούν τα τεστ, αν μπορεί κανείς να αναπτύξει φυσική ανοσία, αν λειτουργούν οι μάσκες και αν ναι, πόσες πρέπει να φοριούνται, και πάει λέγοντας. Διαψεύδουν συνεχώς προηγούμενες δηλώσεις που φαίνονταν οριστικές εκείνη την εποχή, κρατώντας το αφελές κοινό συνεχώς εκτός ισορροπίας και σε μια διαρκή κατάσταση γνωστικής ασυμφωνίας. Το γιατί κάποιος εξακολουθεί να εμπιστεύεται οτιδήποτε βγαίνει από τα συνεχώς ψεύτικα στόματά τους είναι εντελώς αδιανόητο! Παρ’ όλα αυτά, πολλοί εξακολουθούν να εμπιστεύονται, και η άγνοια και η υπακοή τους χρησιμεύουν στη διαιώνιση της “πανδημίας” και της ολισθηρής πορείας προς την πλήρη τυραννία!

 

#39 – Η “πανδημία” εγκαινίασε την άνοδο της αυταρχικής ηγεσίας, όπως ακριβώς είχε προβλεφθεί στην Έκθεση Rockefeller του 2010 (βλ. σελίδα 18).

 

Υπό το πρόσχημα της δημόσιας υγείας και ασφάλειας, οι κυβερνήσεις διέπραξαν κάθε είδους φρικαλεότητες στο όνομα της ασφάλειας των ανθρώπων. Άνθρωποι συνελήφθησαν επειδή δεν φορούσαν μάσκες, διαμαρτυρήθηκαν για τα λουκέτα και δεν τηρούσαν την κοινωνική αποστασιοποίηση– αναγκάστηκαν να φορούν βραχιολάκια στον αστράγαλο σαν εγκληματίες επειδή αρνούνταν να μπουν σε καραντίνα- αναγκάστηκαν να σκάψουν τάφους και να μπουν σε φέρετραπετάχτηκαν έξω από αεροπλάνααπομακρύνθηκαν με τη βία από τα μέσα μαζικής μεταφοράς, κατασκοπεύτηκαν από μη επανδρωμένα αεροσκάφη και ρομπότ– αναγκάστηκαν να φορούν μάσκες στο σπίτι για τηλεδιασκέψειςσταμάτησαν σε σημεία ελέγχου καραντίνας– υποχρεώθηκαν να χρησιμοποιούν εφαρμογές εντοπισμού επαφώνπαρακολουθούνταν συνεχώς- και έμειναν εκατομμύρια άνεργοι από τα λουκέτα.

 

1edb49d2517d78d37c0579125e5fb481.png

 

 

Πώς στο καλό άνθρωποι όπως ο Bill Gates, ο Dr. Anthony Fauci, ο Dr. Zeke Emanuel και αμέτρητοι άλλοι γνώριζαν αμέσως ότι το εμβόλιο ήταν η μόνη διέξοδος από την “πανδημία”; Έχω εξηγήσει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα με μεγάλη λεπτομέρεια στο άρθρο μου, Προσοχή στο εμβόλιο Pt. 2 – Το σχέδιο εμβολιασμού του πλανήτη.

 

Μέχρι τώρα θα πρέπει να είναι προφανές ότι από την αρχή, ολόκληρος ο στόχος αυτής της “πανδημίας” ήταν να εμβολιαστεί ολόκληρος ο πλανήτης με ένα “εμβόλιο”. Γιατί αλλιώς όλες οι άλλες θεραπείες (εκτός από αυτές που υποστηρίζονται από τη Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία, όπως το Remdesivir) θα απαγορεύονταν ή θα λοιδορούνταν; Γιατί αλλιώς θα υπήρχε τόση πίεση για να σηκώσει κανείς το μανίκι του και να κάνει το εμβόλιο; Γιατί αλλιώς θα υπήρχε τόση προπαγάνδα σχετικά με το πόσο “ασφαλή και αποτελεσματικά” είναι τα εμβόλια COVID-19, όταν υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία για το αντίθετο;

Από τότε που ξεκίνησαν οι εκστρατείες εμβολιασμού, οι περισσότερες χώρες δεν έχουν ακόμη επανέλθει στο φυσιολογικό τους επίπεδο (ιδίως σε μέρη όπως η Αυστραλία και η Ιταλία). Ο στόχος μετακινείται συνεχώς, ενώ οι αυταρχικές εντολές και οι έλεγχοι επιταχύνονται. Είναι ακριβώς όπως προέβλεψε ο Rockefeller και δήλωσαν ο Schwab και ο Ghebreyesus – Δεν θα επιστρέψουμε στο φυσιολογικό.

 

3859f34c6da0abe0ac8581b2116c37df.png

 

Αν οι άνθρωποι δεν ξυπνήσουν και δεν συνειδητοποιήσουν ότι όλη αυτή η “πανδημία” ήταν μια δικαιολογία για την εγκατάσταση παγκόσμιας διακυβέρνησης και την αύξηση του αυταρχικού ελέγχου, αυτοί οι συμμορίτες μπορεί να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους. Τώρα που είστε οπλισμένοι με τα γεγονότα, είναι καθήκον σας να διαδώσετε αυτές τις πληροφορίες ευρέως! Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ αν θέλετε να ζήσετε ελεύθερα.


Εάν έχετε άλλα στοιχεία και πληροφορίες που μπορούν να προστεθούν σε αυτή τη σειρά άρθρων, μη διστάσετε να τα μοιραστείτε στην ενότητα των σχολίων.

 

Δείτε επίσης:

Καταρρίπτοντας τo Αφήγημα: 40 λόγοι για τους οποίους Δεν Υπήρξε Ποτέ πανδημία COVID-19 – Pt. 1

——————

Δικτυογραφία:

Destroying The Narrative: 40 Reasons Why A COVID-19 Pandemic Never Existed – Pt. 2 – Truth Unmuted

https://truthunmuted.org/40-reasons-why-a-covid-19-pandemic-never-existed-pt-2/

 

Πηγή

Προβολές : 799


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα