(Κι αυτό, διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι κύριοι εισαγγελείς;;;) Το 83% των Θανάτων Covid-19 και το 67% των Νοσηλειών ήταν μεταξύ των ΠΛΗΡΩΣ Εμβολιασμένων κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα στην Αγγλία.

(Κι αυτό, διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι κύριοι εισαγγελείς;;;) Το 83% των Θανάτων Covid-19 και το 67% των Νοσηλειών ήταν μεταξύ των ΠΛΗΡΩΣ Εμβολιασμένων κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα στην Αγγλία.

15 Νοεμβρίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:677

Σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων πρέπει να απαντηθούν λόγω του γεγονότος ότι οι νοσηλείες και οι θάνατοι από το Covid-19 αυξάνονται από εβδομάδα σε εβδομάδα μεταξύ του πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού, ενώ οι νοσηλείες και οι θάνατοι μεταξύ του μη εμβολιασμένου πληθυσμού συνεχίζουν να μειώνονται.

 

(Κι αυτό, διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι κύριοι εισαγγελείς;;;) Το 83% των Θανάτων Covid-19 και το 67% των Νοσηλειών ήταν μεταξύ των ΠΛΗΡΩΣ Εμβολιασμένων κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα στην Αγγλία.

Μήπως κι αυτό, είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων, κύριοι εισαγγελείς;

Λέτε να ψεύδεται και ο Οργανισμός Ασφάλειας Υγείας της Αγγλίας;

Πρόκειται για στοιχεία που δεν μπορούν να διαψευστούν…

Μήπως να διατάξετε την σύλληψη των μελών του Αγγλικού Οργανισμού; Οι διπλωματικές μας σχέσεις με την Αγγλίτσα… εκεί που η μασσονία έχει κι εδώ στην Πατρίδα μας παρακλάδια, ισχύουν.

Παρακαλώ να εκδώσετε ένταλμα σύλληψης…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Όταν αποφασίσετε να ξεσηκωθείτε, και να σταθείτε στο πλευρό του ελληνικού λαού,  θα είναι πολύ αργά και για μας, αλλά και για εσάς…

Γιατί τα…ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, τους υποτελείς τους, τους τελειώνουν…

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Τα τελευταία στοιχεία που δημοσίευσε ο νέος Οργανισμός Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UK Health Security Agency) σχετικά με τα κρούσματα, τις νοσηλείες και τους θανάτους από το Covid-19 δείχνουν ότι οι ενέσεις Covid-19 εξακολουθούν να μην φαίνεται να λειτουργούν.

Η “Έκθεση επιτήρησης του εμβολίου Covid-19 – Εβδομάδα 45” δημοσιεύθηκε από τον Οργανισμό Υγειονομικής Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου (πρώην Δημόσια Υγεία της Αγγλίας) την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 και δείχνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων Covid-19 μεταξύ 11 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου αφορούσε τον πλήρως εμβολιασμένο πληθυσμό.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανά κατάσταση εμβολιασμού, όπως επιβεβαιώνεται από τον πίνακα 3 της έκθεσης της UKHSA για την εβδομάδα 45 της επιτήρησης των εμβολίων μεταξύ 11 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου 2021, είχε ως εξής

 • Μη εμβολιασμένος πληθυσμός = 378.122 κρούσματα
 • Μερικώς εμβολιασμένος πληθυσμός = 62.154 κρούσματα
 • Πλήρως εμβολιασμένος πληθυσμός = 450.938 περιπτώσεις

Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 58% των κρουσμάτων Covid-19 μεταξύ 11 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου 2021 , ενώ ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 42%. Ωστόσο, αν αφαιρέσουμε από την εξίσωση τους κάτω των 18 ετών, πολλοί από τους οποίους δεν δικαιούνται να εμβολιαστούν, τα στοιχεία είναι πολύ χειρότερα για τον εμβολιασμένο πληθυσμό.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανά κατάσταση εμβολιασμού σε όλους τους άνω των 18 ετών, όπως επιβεβαιώνεται από τον πίνακα 3 της έκθεσης επιτήρησης εμβολίων της εβδομάδας 45 της UKHSA μεταξύ 11 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου 2021, είχε ως εξής:

 • Μη εμβολιασμένος πληθυσμός = 79.516 κρούσματα
 • Μερικώς εμβολιασμένος πληθυσμός = 25.554 περιπτώσεις
 • Πλήρως εμβολιασμένος πληθυσμός = 250.132 περιπτώσεις

Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός άνω των 18 ετών αντιπροσώπευε το 86% των κρουσμάτων Covid-19 μεταξύ 11 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου 2021 , ενώ ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε μόλις το 14%.

Δυστυχώς, η τελευταία έκθεση του UKHSA δείχνει επίσης ότι η συντριπτική πλειοψηφία των νοσηλειών για το Covid-19 ήταν επίσης μεταξύ του πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού μεταξύ 11 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου 2021.

Ο συνολικός αριθμός των νοσηλειών ανά κατάσταση εμβολιασμού για όλες τις ηλικιακές ομάδες μεταξύ 11 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου 2021, όπως επιβεβαιώνεται από τον πίνακα 4 της έκθεσης UKHSA, είχε ως εξής

 • Μη εμβολιασμένος πληθυσμός = 3.313
 • Μερικώς εμβολιασμένος πληθυσμός = 325
 • Πλήρως εμβολιασμένος πληθυσμός = 6.461

Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 67% των νοσηλειών του Covid-19 μεταξύ 11 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου 2021, ενώ ο μη εμβολιασμένος αντιπροσώπευε μόλις το 33%.

Αλλά και πάλι η διαφορά μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων γίνεται πολύ χειρότερη όταν πρόκειται για θανάτους που φέρονται να σχετίζονται με το Covid-19.

Ο συνολικός αριθμός των υποτιθέμενων θανάτων από το Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ 11ης Οκτωβρίου και 7ης Νοεμβρίου 2021, όπως επιβεβαιώνεται από τον πίνακα 5 της έκθεσης του UKHSA, είχε ως εξής

 • Μη εμβολιασμένος πληθυσμός = 587 θάνατοι
 • Μερικώς εμβολιασμένος πληθυσμός = 100 θάνατοι
 • Πλήρως εμβολιασμένος πληθυσμός = 2.732 θάνατοι

Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιστοιχούσε στο 83% των θανάτων του Covid-19 μεταξύ 11 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου 2021, ενώ ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός αντιστοιχούσε μόλις στο 17%.

Σοβαρά ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων πρέπει να απαντηθούν λόγω του γεγονότος ότι οι νοσηλείες και οι θάνατοι από το Covid-19 αυξάνονται από εβδομάδα σε εβδομάδα μεταξύ του πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού, ενώ οι νοσηλείες και οι θάνατοι μεταξύ του μη εμβολιασμένου πληθυσμού συνεχίζουν να μειώνονται.

——————

Δικτυογραφία:

83% of Covid-19 Deaths and 67% of Hospitalisations were among the Fully Vaccinated during the past month in England – The Expose

https://theexpose.uk/2021/11/12/england-83-percent-covid-deaths-fully-vaccinated/

 

Πηγή

Τις μεταφράσεις κάνει ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, τον οποίον και ευχαριστώ για  την κοπιαστική εργασία, τις γνώσεις και την αφύπνιση που παραχωρεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και τους αναγνώστες τους, και πάσα κλοπή της πνευματικής του ιδιοκτησίας και παρουσίασή τους ως δική τους από … “μπατριώτες”, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Προβολές : 677

Ετικέτες: , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.