Κοιτάξτε για τελευταία φορά τον Ελληνικό Χάρτη, συνέλλην(ιδ)ες. Έρχεται ο επίσημος ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Κοιτάξτε για τελευταία φορά τον Ελληνικό Χάρτη, συνέλλην(ιδ)ες. Έρχεται ο επίσημος ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

25 Οκτωβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 749 προβολές ( Μέτρηση έως 19:28:00 )

 

Έχουμε μετά την εκποίηση του τελευταίου μεγάλου Οργανισμού της χώρας για το δωράκι του σημερινού πορδηπουργού λόγω μεθοδευμένης καταστροφής της οικονομίας από το Διεθνές Κατεστημένο του Πολιτικού Εγκλήματος της Νέας Τάξης Εμβολιασμένων Προβάτων, την ύστατη προσπάθεια να αποτελειώσουν την πεπατημένη προοδευτική πορεία του πτώματος τής πρώην Ελλάδος προς τον αγύριστο μετά την μετατροπή της στο παρόν νεκροκρέβατό της σε «ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» ξένων μετοχικών κεφαλαίων νομίμου αγοραπωλησ(τε)ίας.

Κοιτάξτε για τελευταία φορά τον Ελληνικό Χάρτη, συνέλλην(ιδ)ες. Έρχεται ο επίσημος ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

 

Μόνον ανατριχίλα μπορούν να προκαλέσουν τα όσα γράφει ο αρθρογράφος… ίσως όχι για όσους γνωρίζουμε το σενάριο, αλλά γι αυτούς που ακόμα πιστεύουν σε κόμματα και προσωπολατρεύουν ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που ως εντολοδόχοι ξένων συμφερόντων, επί δεκαετίες ασέλγησαν πάνω στο κουφάρι της Πατρίδας μας.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ…

ΟΠΩΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.

Κλείνει πολύ σύντομα ο κύκλος της Ελλάδας ως χώρας… Και θα βγουν δυστυχώς αληθινά όσα από το 2014 έγραφαν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, στο παλιό μου ιστολόγιο, ότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, πολύ πριν μας βάλει στο Μνημόνιο ο νεκροθάφτης Γιώργος Παπανδρέου και η πολιτική του συμμορία, μαζί με την συμμορία του Καρατζαφέρη.

Αλλά τούτος ο λαός, έχει μια μαζοχιστική διάθεση να ψηφίζει τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ.

Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ… ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

Τίποτα δεν φαίνεται πως μπορεί να ανακόψει τον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΙΓΑΙΟ, ΤΕΛΟΣ…

Ακολουθούν ΘΡΑΚΗ, ΚΡΗΤΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ…

ΕΛΛΑΔΑ Α.Ε…

Και μην περιμένετε από κανέναν πυλώνα της Πατρίδας μας, βοήθεια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΠΥΛΩΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΩΝ.

Θ’ αφήσουμε εμείς οι λίγοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ;;;

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δώστε βάση τι γράφει και για τα κομματίδια που αναδείχθηκαν ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, στα χρόνια του κορονοϊού και ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ.

Αν και προσωπικά προτείνω ΑΠΟΧΗ από τις επερχόμενες εκλογές.

Ως δια μαγείας ο «καρκίνος» των «οικογενειών» ένωσε τα τζάκια των κοτζαμπάσηδων, για να τραβηχτεί από την κούρσα των εκλογών ως «χαμένος» ο Μήτσος και ο Τάκης, αφού ως «δεξιός» κομμουνιστής τρόφιμος του Χάρβαρντ καταφέρθηκε κατά της «ακροδεξιάς», κι ας έχει στις τάξεις του τους μνημονιακούς της «ακροδεξιάς», για να χάσει έντεχνα στα σημεία της κάλπικης απλής αναλογικής κάλπης.
Ώστε η πατριωτική λογική του απεγνωσμένου λόγω ανέχειας μικρομεσαίου λαού να κατανεμηθεί στα μικρά κινήματα των νεοσχηματιζόμενων δεξιών κομμάτων ως ανέκαθεν μεθοδευμένος χειρισμός του Συστήματος που ποδηγετεί την χώρα, και να πάει πάλι στράφι η υγιής ψήφος του Έλληνα πολίτη, για να παραδοθεί το κλειδί του επί 200 χρόνων ημιαυτόνομου Προτεκτοράτου στον ανίκανο εκ γενετής εμπορικό αντιπρόσωπο του ψευδο-σοσιαλισμού, όσο και στον πρόσφατα συνεντευξιαζόμενο μπαγλαμά ντονμέ της ψευδο-αριστεράς παράδοσης της Μακεδονίας δίχως να πέσει σφαίρα.
Και εκεί που λέει το ρητό ότι «Ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος για να εξαφανίσει τα ίχνη του», τελειοποιείται στην έννοια του με τον πλέον επίσημο διαμελισμό της Ελλάδος, λόγω του ότι «Ο δολοφόνος επιστρέφει ξανά για να ολοκληρώσει το έγκλημά του».
Κατόπιν τούτου έχουμε μετά την εκποίηση του τελευταίου μεγάλου Οργανισμού της χώρας για το δωράκι του σημερινού πορδηπουργού λόγω μεθοδευμένης καταστροφής της οικονομίας από το Διεθνές Κατεστημένο του Πολιτικού Εγκλήματος της Νέας Τάξης Εμβολιασμένων Προβάτων, την ύστατη προσπάθεια να αποτελειώσουν την πεπατημένη προοδευτική πορεία του πτώματος τής πρώην Ελλάδος προς τον αγύριστο μετά την μετατροπή της στο παρόν νεκροκρέβατό της σε «ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» ξένων μετοχικών κεφαλαίων νομίμου αγοραπωλησ(τε)ίας.
:
Και όταν ρώτησα το 1999 στο αρχοντικό της Πορταριάς που ήμουν καλεσμένος μετά την συνέντευξή μου από την σύζυγό του ηθοποιό Κατερίνα Χέλμη, τον Καθηγητή Ιστορίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Ακαδημαϊκό Κωνσταντίνο Σβολόπουλο
– Το Κυπριακό γιατί δεν διευκρινίστηκε σύμφωνα με τα ιστορικά δεδομένα, που αποκρύπτονται, κι αφέθηκε στην πολιτική παράνοια ενός απλού συνταγματάρχη πραξικοπηματία Ιωαννίδη που ενέδωσε στο σχέδιο των ΗΠΑ για ανατροπή Παπαδοπούλου πρώτα και μετέπειτα στήριξη στην ψευδοχούντα του Σαμψών έναντι του προστατευόμενου Άγγλου πράκτορα Μακαρίου;
– Διότι η μεταπολίτευση έπρεπε να κτίσει πάνω στο αφήγημα της κακιάς χούντας το δικό της δημοκρατικό αφήγημα, ότι χάθηκε μέρος της ελληνικής επικράτειας.
– Δηλαδή θέλετε να πείτε οι πολιτικοί δικαιούνται να κάνουν λάθη, και οι στρατιωτικοί ποτέ;
– Μπορείτε να το πείτε κι έτσι!
Κοιτάξτε για τελευταία φορά τον Ελληνικό Χάρτη, συνέλλην(ιδ)ες.
Ίσως να είναι και η τελευταία φορά που θα θαυμάζετε μιαν λευκή Ελληνόφωνη Πρόεδρο Δημοκρατίας, έστω και δίχως τα εμβλήματα της χώρας, αλλά και η τελευταία φορά που δεν θα πάτε ξανά στην κάλπη, όχι διότι οι πολιτικοί επανειλημμένα σάς κορόιδευαν και εσκεμμένα τους αγνοούσατε, αλλά επειδή όσο και να ψηφίζετε στο μέλλον, δεν θα βλέπετε ούτε για δείγμα ένα ελληνικό κόμμα στο Βαυαροκρατούμενο Οθωμανο-Εβραϊκό Κρατίδιο των Αθηνών, αλλά ούτε με γλώσσα επίσημη ελληνική και σταυρό στην σημερινή της φέρουσα μορφή γαλανόλευκη σημαία.
…….
Νίκος Πρασσάς

Πηγή

 

(Visited 748 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το