Κύριοι εισαγγελείς, όταν το ίδιο το FDA με ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ, παραδέχεται ότι η PFIZER προσέθεσε στο μπόλι για τα παιδιά, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ, είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων;;;

Κύριοι εισαγγελείς, όταν το ίδιο το FDA με ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ, παραδέχεται ότι η PFIZER προσέθεσε στο μπόλι για τα παιδιά, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ, είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων;;;

15 Νοεμβρίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,487
Μοίρασέ το

 

 

ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η PFIZER, ΠΡΟΣΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΜΠΟΛΙ ΤΗΣ, ΦΑΡΜΑΚΟ ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

 

Τι έχουν να πουν οι … ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΙ;

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ;;;

Τι έχουν να πουν οι δημοσιογραφικές χρυσοπληρωμένες “πόρνες”

Εσείς κύριοι δικαστές και εισαγγελείς, τι έχετε να πείτε γι αυτή την αποκάλυψη;

Πού είναι η διασπορά ψευδών ειδήσεων;;;

Εσείς, δεν έχετε παιδιά;;;

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ “γονείς”, και μπολιάζετε τα παιδιά σας, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών

Ένα έγγραφο που κυκλοφόρησε πρόσφατα φέρεται να δείχνει ότι ο γίγαντας των εμβολίων «Pfizer» πρόσθεσε ένα μυστικό φάρμακο καρδιακής προσβολής στην παιδική έκδοση του εμβολίου της για τον κορωνοϊό Wuhan (COVID-19).

Το ενημερωτικό έγγραφο της FDA είχε τίτλο «Αίτημα τροποποίησης της ΕΕ για το εμβόλιο Pfizer COVID-19 για χρήση σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών» και δόθηκε στη συμβουλευτική επιτροπή πριν από την ψήφισή της έγκρισης των εμβολίων.

Η  συμβουλευτική επιτροπή του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) που  ψήφισε με 17-0  για την έγκριση των εμβόλων για παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών, ενημερώθηκε ότι η σύνθεση του φαρμάκου για παιδιά περιέχει τρομεθαμίνη (Tris), μια χημική ουσία που μειώνει την οξύτητα του αίματος και σταθεροποιεί τα άτομα που έχουν υποστεί καρδιακή προσβολή.

«Είναι ένα πολύ επικίνδυνο, πολύ ισχυρό αντιπηκτικό…», αναφέρεται στο παρακάτω ρεπορτάζ και συνεχίζει:

«Και αυτό εγείρει εύλογα το ερώτημα. Προφανώς ανησυχούν για υπερβολικά πολλά εμφράγματα ή υπερβολικά πολλές θρομβώσεις…»

Η σημαντική συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο παρατίθεται δημοσιογραφικά, καθώς ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ:

 

Τρομεθαμίνη, αντιπηκτικό στα παιδικά εμβόλια για τον covid

Πηγή

Προβολές : 2,487


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα