Αλήθειες που τσακίζουν κόκκαλα από τον Καθηγητή Κωνσταντίνο Βαθιώτη: «Χορεύουμε ένα σαδομαζοχιστικό τανγκό. Μήπως τα νέα μέτρα είναι μια απατηλή ηλιοφάνεια πριν από τη νέα καταιγίδα;» (βίντεο)

Αλήθειες που τσακίζουν κόκκαλα από τον Καθηγητή Κωνσταντίνο Βαθιώτη: «Χορεύουμε ένα σαδομαζοχιστικό τανγκό. Μήπως τα νέα μέτρα είναι μια απατηλή ηλιοφάνεια πριν από τη νέα καταιγίδα;» (βίντεο)

8 Οκτωβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:631
Μοίρασέ το

 

Σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση, ο πρ. Καθηγητής Ποινικού Δικαίου κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης τόνισε ότι: «μας μεταμόρφωσαν σε πειραματόζωα» προσθέτοντας ότι «ο σαδιστής και ο μαζοχιστής έχουν ένα κοινό, το κενό του εαυτού τους, δεν είναι ελεύθεροι… ο σαδιστής δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον εξουσιαζόμενο και ο μαζοχιστής δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον εξουσιαστή. (…)».

Η… “δικαιοσύνη”, ακούει;;;

Αλήθειες που τσακίζουν κόκκαλα, είπε για μια ακόμη φορά ο πρ. Καθηγητής Ποινικού Δικαίου κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, μιλώντας στην ουσία για το σύνδρομο της Στοκχόλμης στην πλήρη του διάσταση, τόσο από πλευράς εξουσιών, όσο και από πλευράς πολιτών.

Άρρωστες εξουσίες (πολιτικές, δικαστικές, δημοσιογραφικές, εκκλησιαστικές κλπ), άρρωστοι πολίτες…

Χορεύουμε μαζί με τους θύτες μας, το ταγκό ενός αργού θανάτου, υποτασσόμενοι σε όλα τους τα κελεύσματα.

Βαδίζουμε ολοταχώς προς τον θάνατο ως λαός, έχοντας προσκοληθεί στα πολιτικά κόμματα που μας επιβλήθηκαν και ανεχόμενοι τα πάντα, για το βόλεμά μας…

Είμαστε συναυτουργοί της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟΥ.

Αν δεν υπάρξουν υγειείς ελληνικές δυνάμεις να αποκρούσουν τον επερχόμενο αφανισμό, είμαστε τελειωμένοι.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αυτό που πάντα αναδεικνύεται από τις εξαιρετικές συνεντεύξεις του κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη, είναι αφενός μεν οι στοχευμένες  κρίσεις του επί των γεγονότων, και αφετέρου η παντελής έλλειψη του “ΕΓΩ”, στοιχείο που βλέπουμε καθημερινά σε μεγαλόστομους “μπατριώτες”… και ο νοών, νοεί το…

«Χορεύουμε εδώ και πολύ καιρό ένα σαδομαζοχιστικό τανγκό» είπε χαρακτηριστικά για τα όσα βιώνουν οι πολίτες από το ξέσπασμα της πανδημίας ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

Σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Δέσποινα Μποτίτση τόνισε ότι «μας μεταμόρφωσαν σε πειραματόζωα» προσθέτοντας ότι «ο σαδιστής και ο μαζοχιστής έχουν ένα κοινό, το κενό του εαυτού τους, δεν είναι ελεύθεροι… ο σαδιστής δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον εξουσιαζόμενο και ο μαζοχιστής δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον εξουσιαστή. (…)».

«Έχουμε το σύνδρομο του κακοποιημένου πολίτη ο οποίος δύο χρόνια παρακολουθεί με σταυρωμένα τα χέρια όλα τα μαρτύρια που υφίσταται από τους κυβερνήτες και τους υγειονομικούς διαχειριστές», υπογράμμισε.

Σχετικά με τις ανακοινώσεις Πλεύρη περί των νέων μέτρων, αναρωτήθηκε «εφόσον έχουμε μπει σε αυτή τη νέα εποχή πρωτοφανούς ελέγχου του πολίτη με απάνθρωπες απαγορεύσεις και προσβολή της αξίας του ανθρώπου, μήπως τα νέα μέτρα είναι μια απατηλή ηλιοφάνεια πριν από τη νέα καταιγίδα;».

«Μήπως, μέσα από το μήνυμα χαλάρωσης, επιδιώκεται η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης, ώστε να πάμε σε νέα λοκντάουν; (…) Μήπως ο χαλαρωτικός ελιγμός αποσκοπεί στο να ασκηθεί ψυχική πίεση στους ανεμβολίαστους, οι οποίοι βλέποντας την προνομιακή μεταχείριση των εμβολιασμένων, θα ζηλέψουν και άρα θα σπεύσουν για εμβολιασμό;» είπε ο κ. Βαθιώτης συμπληρώνοντας ότι  «όλα δείχνουν ότι πρόκειται περί πολιτικής και όχι περί ιατρικής αποφάσεως».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, σημείωσε ότι «η τρίτη δόση είναι η απόλυτη ομολογία ότι θα εμβόλια είναι πειραματικά. (…) Όταν ξεκίνησε ο εμβολιασμός, κανένας πολίτης δεν ήξερε πόσες ακριβώς δόσεις θα χρειαστούν, για ποια έγκυρη συναίνεση σε ιατρική πράξη μπορούμε να μιλήσουμε;».

Σε αναφορά του στο Άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα που αφορά τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, δήλωσε ότι «στη νέα διάταξη πρόσθεσαν τη δημόσια υγεία» εξηγώντας ότι θα κρίνονται ψευδείς οι ειδήσεις που είναι ικανές να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στη δημόσια υγεία.

«Θέλουν να φυλάξουν τα δικά τους νώτα και να αμυνθούν έναντι των φορέων της αλήθειας (…) Τους ενοχλούμε», κατέληξε ο κ. Βαθιώτης.

Ακούστε εδώ, την συνέντευξη του Καθηγητή κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη:

 

 

Πηγή

Προβολές : 631


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα