ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ ΣΕ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ: ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ ΣΕ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ: ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

31 Δεκεμβρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:514
Μοίρασέ το

M-volιάζοντας με ενισχυτικές δόσεις άνδρες ηλικίας 16-40 ετών, ενδέχεται να μην είναι προς το συμφέρον τους (ενδέχεται να είναι καθαρά επιζήμιο).

Απλώς δεν το γνωρίζουμε με σιγουριά.

Εάν αποκαλυφθεί ότι δεν είναι προς το συμφέρον τους, αυτή η κυβέρνηση θα έχει ρίξει μια πυρηνική βόμβα στην εμπιστοσύνη του κόσμου για τα m-volια για 20 χρόνια.

Ο Θεός να μας βοηθήσει όλους.

 

 

 

Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ, ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση blümlifee

 

Αυτό ήταν το στοιχείο κλειδί ενός εγγράφου “Nature Medicine” που δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2021, και έδειξε ξεκάθαρα ότι η μυοκαρδίτιδα μετά τον m-volιασμό (στην περίπτωση αυτή, η δεύτερη δόση του m-volίου της ‘Moderna’) ήταν υψηλότερη από τη μυοκαρδίτιδα μετά από λοίμωξη με τον ιό SARS-COV-2 για άτομα <40.

Όμως η ιστορία δεν τελειώνει εδώ …

 

Απομένουν μερικά ζητήματα. Ενώ ο παρανομαστής για τα m-volια είναι γνωστός με ακρίβεια, ο πραγματικός αριθμός των λοιμώξεων είναι άγνωστος.

Επίσης, πολλοί άνθρωποι ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

Έτσι, η κόκκινη γραμμή παραπάνω θα είναι μικρότερη εάν χρησιμοποιήσατε έναν οροεπιπολασμό (γνωστός και ως ο σωστός) παρονομαστής. Οι συγγραφείς όφειλαν να το διορθώσουν.

Το άλλο πρόβλημα είναι ότι αυτή η ανάλυση συνδυάζει άνδρες και γυναίκες, ενώ οι άνδρες έχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο. Οι συγγραφείς επανήλθαν με μια προεκτύπωση ώστε να διορθώσουν αυτό το σημείο, και εδώ είναι τί ανακάλυψαν.

Είναι πλέον σαφές για τους άνδρες <40, ότι οι β’ και γ’ δόσεις του m-volίου της ‘Pfizer’ έχουν δείξει υψηλότερα ποσοστά μυοκαρδίτιδας από ό,τι η λοίμωξη από sar-cov-2, και αυτό ισχύει επίσης και για την α’ και β’ δόση του m-volίου της ‘Moderna’.

Τα ενισχυτικά m-volια της ‘Pfizer’ (γ’ δόση) παρουσιάζουν υψηλότερα ποσοστά μυοκαρδίτιδας στους άνδρες <40 από ό,τι η ίδια η λοίμωξη.

Η μυοκαρδίτιδα μετά τη μόλυνση είναι πιο συχνή καθώς μεγαλώνετε, σε αντίθεση με τη μυοκαρδίτιδα μετά τον m-volιασμό, η οποία είναι πιο κοινή καθώς είστε νεότεροι (αντίστροφες διαβαθμίσεις)

Αλλά η αλήθεια είναι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ από ό,τι δείχνουν αυτά τα στοιχεία.

Εάν οι συγγραφείς καθορίσουν τον παρονομαστή για ιογενή λοίμωξη (δηλαδή χρησιμοποιούσαν οροεπιπολασμό), θα φανεί ακόμα χειρότερο

Εάν οι συγγραφείς διαχωρίσουν τους άνδρες [ηλικίας]16-24 από [αυτούς των ηλικιακών ομάδων] 12-15 και 25-40, πιθανότατα θα φαινόταν χειρότερο στην ηλικιακή ομάδα 16-24.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από όλα αυτά, είναι ξεκάθαρο ότι αυτά τα ευρήματα ήδη διαλύουν την αληθινή παραπληροφόρηση στο διαδίκτυο: Ναι, συγγνώμη που σας φέρνω τέτοια νέα, αλλά τα m-volια φέρουν τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας που υπερβαίνει τους κινδύνους μυοκαρδίτιδας από μόλυνση. Παρακαλώ, σταματήστε να υποστηρίζετε διαφορετικά.

Και να γιατί έχει σημασία:

Είναι αξιοσημείωτη η αβεβαιότητα ως προς το εάν η γ’ δόση, μειώνει πραγματικά την σοβαρή έκβαση της μόλυνσης και τις νοσηλείες σε νεαρούς άνδρες. Ο FDA ποντάρει με ένα τεράστιο ρυθμιστικό στοίχημα βγάζοντας στην κυκλοφορία τις ενισχυτικές δόσεις, και [δυστυχώς] επεφημείται από πολλούς που δεν είναι έμπειροι στην ανάλυση δεδομένων.

M-volιάζοντας με ενισχυτικές δόσεις άνδρες ηλικίας 16-40 ετών, ενδέχεται να μην είναι προς το συμφέρον τους (ενδέχεται να είναι καθαρά επιζήμιο).

Απλώς δεν το γνωρίζουμε με σιγουριά. Εάν αποκαλυφθεί ότι δεν είναι προς το συμφέρον τους, αυτή η κυβέρνηση θα έχει ρίξει μια πυρηνική βόμβα στην εμπιστοσύνη του κόσμου για τα m-volια για 20 χρόνια. Ο Θεός να μας βοηθήσει όλους.

Θα μπορούσαμε να χορηγήσουμε τη β’ δόση σε νεαρούς άνδρες με χρονική απόσταση ή να σκεφτούμε να την παραλείψουμε εντελώς, όπως λέμε ορισμένοι συνάδελφοι και εγώ από τον Ιούνιο, σε μια προσπάθεια να αποκομίσουμε τα περισσότερα από τα οφέλη και να εξαλείψουμε τις περισσότερες από τις βλάβες του m-volιασμού. Αυτό μπορεί ακόμα να γίνει για την ‘Pfizer’.

Ο FDA πρέπει να σταματήσει τη χρήση του ‘Moderna’ σε άνδρες <40, όπως έχουν κάνει άλλες χώρες.

Ακριβώς όπως οι αρχές έσερναν τα πόδια τους με το J&J και το VITT, έτσι και εδώ χάνεται πολύτιμος χρόνος και οι άνθρωποι υποφέρουν άσκοπα λόγω της αδράνειας τους.

Αυτά τα νέα δεδομένα παρουσιάζουν άμεσο και ζωτικό ενδιαφέρον. Ο m-volιασμός είναι σημαντικός, αλλά η μεγιστοποίηση του οφέλους και η ελαχιστοποίηση των βλαβών είναι το κλειδί. Δεν βλέπω ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες των ΗΠΑ να το επιδιώκουν αυτό.

ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η MARION GRUBER KAI O PHIL KRAUSE, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Μ-VOLΙΩΝ ΣΤΟΝ FDA, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ: ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ.

Για τον συγγραφέα:
Δρ. Vinay Prasad MD MPH: αιματολόγος-ογκολόγος, και αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Επιδημιολογίας και Βιοστατιστικής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Σαν Φρανσίσκο. Διευθύνει το εργαστήριο VKPrasad στο UCSF, το οποίο μελετά τα αντικαρκινικά φάρμακα, την πολιτική υγείας, τις κλινικές δοκιμές και την καλύτερη λήψη αποφάσεων. Είναι συγγραφέας πάνω από 300 ακαδημαϊκών άρθρων και των βιβλίων Ending Medical Reversal (2015) και Malignant (2020).

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 514


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα