Μήνυμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΑΓΩΝΑ, έστειλε από την Πρέβεζα ο έγκριτος νομικός Δημήτρης Δασκαλάκης (βίντεο)

Μήνυμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΑΓΩΝΑ, έστειλε από την Πρέβεζα ο έγκριτος νομικός Δημήτρης Δασκαλάκης (βίντεο)

23 Ιανουαρίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:999
Μοίρασέ το

 

Δημήτρης Δασκαλάκης: “Κάθε άνθρωπος που παραμένει ανεμβολίαστος είναι μια ζωντανή μαρτυρία της αποτυχίας του παγκόσμιου εμβολιαστικού προγράμματος και ταυτόχρονα μια συντριπτική απόδειξη ενοχής των διαχειριστών της υγειονομικής κρίσης για το συντελούμενο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Γιατί η χαρά της ζωής, και όχι η αγωνία του θανάτου, είναι τελικά αυτή που νοηματοδοτεί το περιεχόμενο της ανθρώπινης ύπαρξης.

Όσοι νιώθετε ακόμη ελεύθεροι και δυνατοί χαμογελάστε τρυφερά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και πείτε με αποφασιστικότητα και σθένος: ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ με αυτούς που μας κλέβουν την ζωή.”

 

 

 

 

 

Δεν μπορεί να φανταστεί άνθρωπος, πόση λιονταρίσια ψυχή κρύβει μέσα του ο Δημήτρης Δασκαλάκης και πόση πίστη στον Θεό.

Μόνον όταν τον γνωρίσεις και μιλήσεις έστω και λίγο μαζί του, αντιλαμβάνεσαι πως έχεις να κάνεις με μια εμβληματική προσωπικότητα η οποία διακατέχεται από ασύνορη αγάπη για την Ορθοδοξία και την Πατρίδα.

Εμβληματική προσωπικότητα, κέρδισε την εκτίμηση, τον σεβασμό και την αγάπη και των κατοίκων της Πρέβεζας κατά την ομιλία του και την παραμονή του στην όμορφη πόλη και πέρασε το μήνυμα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και του ΑΓΩΝΑ όσων παρευρέθησαν στην δυναμική, μεστή και αγωνιστική ομιλία του.

Να θυμάστε πως τέτοιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ έχει ανάγκη η Πατρίδα μας για να στηριχθεί και να ξεπεράσει την τραγωδία που βιώνει ο Ελληνικός Λαός.

ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, που δίνουν τεράστιο αγώνα, χωρίς ιδιοτέλεια και κυρίως γενόμενοι οι ίδιοι, παράδειγμα προς μίμηση.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Καλησπέρα Φίλοι και Φίλες.

 

Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι ανάμεσα σε υγειονομικούς αλλά και σε απλούς πολίτες που συνεχίζουν να δίνουν ένα δίκαιο, έντιμο και ευλογημένο αγώνα για την επικράτηση της δημοκρατίας, της ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 

Εύχομαι ειλικρινά η πόλη της Πρέβεζας να σηματοδοτήσει για όλη την Ελλάδα, το πέρασμα από μια δυστοπική, φοβισμένη και σκλαβοεμβολιασμένη κοινωνία σε μια ελεύθερη, ανοικτή και δημοκρατική.

Ο κορωνοϊός που εξαπλώθηκε ταχύτατα σε ολόκληρο τον κόσμο  όχι  λόγω της υπερμετάδοσής του αλλά με την αξιοποίηση της καθηλωτικής δύναμης της τηλεοπτικής προπαγάνδας των συστημικών και αργυρώνητων ΜΜΕ (Μέσων Μαζικής Επιρροής και Εξαπάτησης) επέφερε κοσμογονικές αλλαγές σε ολόκληρο τον πλανήτη προκαλώντας ανατροπές σε κάθε πεδίο της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής οι οποίες μέχρι πρότινος φαίνονταν αδιανόητες.

Η δημόσια υγεία αναγορεύθηκε σε ύψιστο αγαθό σπουδαιότερης αξίας έναντι εκείνης των ατομικών ελευθεριών και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Η επίκληση του «αόρατου» εχθρού κρίθηκε πολιτικά σκόπιμη κατά την παρούσα ιστορική φάση της ανθρωπότητας για την τρομοκράτηση και για την ποδηγέτηση των λαών, ώστε με την εργαλειοποίηση της πανδημίας του φόβου να εξουδετερωθούν οι αντιστάσεις των πολιτών και να συναινέσουν εξαναγκαστικά στο παγκόσμιο κοινωνικό πείραμα του εμβολιασμού.

Ο ιός αυτός έχει την δυνατότητα της μετάλλαξης χωρίς όμως να καθίσταται περισσότερο επικίνδυνος για την ατομική μας υγεία αλλά πλήττει καίρια τον πυρήνα των ατομικών μας δικαιωμάτων.

Όταν ένα κράτος χρησιμοποιεί την αστυνομία όχι για  να καλλιεργήσει στους πολίτες το καλώς νοούμενο αίσθημα ασφάλειας αλλά την αξιοποιεί για την διενέργεια υγειονομικών ελέγχων, αυτομάτως σημαίνει ότι ο ιός παύει να αφορά την δημόσια υγεία και γίνεται ζήτημα που αφορά πρωτίστως και καίρια την δημοκρατία και την ελευθερία.

Όμως κατ΄ αυτόν τον τρόπο, μετεξελίσσεται το ίδιο, από κράτος δικαίου σε ιατρικό πατερναλιστικό κράτος, το οποίο επιβάλλει κυρώσεις για κάθε παράβαση των υγειονομικών διαταγών, και επομένως αντί να εμπνέει τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη, θα προκαλεί τον φόβο και την αποστροφή.

Μπορεί τον 21ο αιώνα να γίνει αποδεκτή μια τέτοια θλιβερή κρατική μετάλλαξη;

Ο φόβος ήταν πάντοτε χρήσιμο πολιτικό εργαλείο για τον έλεγχο των κοινωνιών και για την υποταγή των ανθρώπων.

Ειδικά στα χέρια των ολοκληρωτικών καθεστώτων η διαχείριση του κοινωνικού φόβου ανάγεται σε θεμελιώδη όρο για την άσκηση πολιτικής κυριαρχίας και για την ισοπέδωση των ατομικών ελευθεριών.

 

Δυστυχώς οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν έγκαιρα να αντιληφθούν ότι η πανδημία του κορωνοϊού δεν συνιστά κρίση της δημόσιας υγείας, όπως με πείσμονα διάθεση προπαγανδίζεται, αλλά εργαλειοποιείται με σκοπό τον ραγδαίο και βίαιο ψηφιακό μετασχηματισμό της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής των πολιτών.

 

Οι ιστορικές μεταβολές που συντελούνται σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο με επίφαση την αντιμετώπιση της πανδημίας, θα παραμείνουν και μετά την λήξη της και θα αλλάξουν μια για πάντα την μορφή του κόσμου, καθιερώνοντας νέους τρόπους διδασκαλίας, εργασίας, επικοινωνίας, διαπροσωπικών σχέσεων, και άσκησης των πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

 

Κατά την διάρκεια της πανδημίας συρρικνώνεται δραματικά το ελεύθερο πεδίο άσκησης των ατομικών δικαιωμάτων, γεγονός πρωτόγνωρο για τις κοινωνίες του δυτικού κόσμου με μακρά δημοκρατική παράδοση και κοινωνικούς αγώνες.

 

Μεσούσης της πανδημίας μεταβάλλονται ραγδαία τα εργασιακά δικαιώματα με την προώθηση της τηλεργασίας, αλλάζει ο τρόπος συμμετοχής των μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία με την επιβολή υγειονομικών πρωτοκόλλων, καθιερώνονται ευρύτατα οι αχρήματες ψηφιακές συναλλαγές ως έξυπνος και προηγμένος τρόπος  ανάπτυξης οικονομικών σχέσεων, επιβάλλονται συνεχώς νέα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης προκαλώντας στους πολίτες αβεβαιότητα, αγωνία και θλίψη.

 

Επομένως με την πανδημία του κορωνοϊού πνέει ένας καυτός λίβας που σαρώνει την μέχρι πρότινος δημοκρατική μας κοινωνία με την επιβολή μίας πνιγηρής υγειονομικής ομοιομορφίας αφανίζοντας δικαιώματα,  ελευθερίες, παραδόσεις και τα έθιμά μας.

 

Η δημόσια υγεία μεταβάλλεται στις μέρες μας, σε σύγχρονη ειδωλολατρική θεότητα με τους εμβολιασμένους υγειονομικούς να είναι οι «ιερείς» της νέας ψευτοθεότητας, οι οποίοι θα αξιώνουν να τιμώνται ως ημίθεοι για την προσφορά τους στην ανθρωπότητα.

 

Μέσα στο πλαίσιο της υποδούλωσης των συνειδήσεων των ανθρώπων στους σκοπούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων, σχεδιάζεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο ένα τεράστιο γκράφιτι που απεικονίζει μια μασκοφορεμένη νοσηλεύτρια, ως διαρκή προπαγανδιστική υπόμνηση, για τον ρόλο του υγειονομικού προσωπικού στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι λοιμωξιολόγοι, οι επιδημιολόγοι, διάφοροι ειδικοί επιστήμονες θα αναδειχθούν με την καθολική υποστήριξη των ΜΜΕ, ως οι νέοι σοφοί της ανθρωπότητας που θα απαιτούν τιμητική προσκύνηση και οι αποφθεγματικές τους ρήσεις θα συνθέτουν το ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ της νέας θρησκείας δηλ. της δημόσιας υγείας.

 

Αν οποιοσδήποτε άλλος επιστήμονας τολμήσει να αμφισβητήσει ή να εναντιωθεί στο επιστημονικό ιερατείο της νέας θρησκείας θα αφορίζεται και θα χλευάζεται ως αιρετικός και πλάνος.

 

Οι υγειονομικοί διαχειριστές ισχυρίζονται μέσα από μία ομίχλη αντιφατικών δηλώσεων και παλινωδιών ότι το εμβόλιο ίσως να αποτρέπει μεν την βαριά νόσηση αλλά δεν προστατεύει από την διασπορά και την μόλυνση και ως εκ τούτου απαιτείται να τηρούνται σχολαστικά όλα τα υγειονομικά μέτρα και κυρίως η κοινωνική αποστασιοποίηση και η υποχρεωτική διπλή μασκοφορία.

 

Την ίδια στιγμή σχεδιάζεται να εγκριθεί και η τέταρτη δόση του εμβολίου αρχικά για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού για να επεκταθεί εν συνεχεία και στον υπόλοιπο πληθυσμό.

 

Ο κ. Μπουρλά, Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης δήλωσε: «Ο ιός δεν θα φύγει, θα παραμείνει ίσως για μια δεκαετία.

 

Είναι ενδημικός, έχει την ικανότητα να δημιουργεί παραλλαγές για τις οποίες, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα συνεχίσει να συνυπάρχει με την ανθρωπότητα για τα επόμενα χρόνια».

Και συνέχισε λέγοντας: «ότι τα εμβόλια και η φυσική ανοσία δεν διαρκούν πολύ. Το γνωρίζουμε αυτό με όλες τις παραλλαγές μέχρι στιγμής, και πρόκειται να το μάθουμε και με την Όμικρον: η ανοσολογική απόκριση διαρκεί μερικούς μήνες.

Καταλήγοντας «Για αυτό έχω κάνει την πρόβλεψη ότι θα χρειαστούμε μια σειρά από τρεις δόσεις και στη συνέχεια έναν ετήσιο επανεμβολιασμό για να διατηρήσουμε ένα καλό επίπεδο ανοσίας».

Οι εκπρόσωποι των φαρμακοβιομηχανιών μαζί με τους πολιτικούς και υγειονομικούς διαχειριστές της πανδημίας, μας το λένε κατάμουτρα ότι δεν στοχεύουν στον άμεσο τερματισμό της υγειονομικής κρίσης αλλά στην χρονική επιμήκυνσή της, ώστε τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, η υποχρεωτική διπλή μασκοφορία και τα επαναλαμβανόμενα λοκντάουν να ενσωματωθούν και να παγιωθούν στην προσωπική, κοινωνική και οικονομική ζωή των πολιτών, αλλάζοντας μια για πάντα την μορφή του κόσμου που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε.

 

Αυτή η πολιτική και η οικονομική ελίτ εργάζεται μανιωδώς για τον άμεσο μετασχηματισμό της κοινωνίας σε μια σε μία άβουλη, καθοδηγούμενη και ελεγχόμενη μάζα ρομποτοποιημένων ανθρώπων που θα διοικούνται από μια παγκόσμια κυβέρνηση.

 

Τα μέτρα επιβάλλονται με το πρόσχημα της προστασίας της δημόσιας υγείας αλλά αποσκοπούν πρωταρχικά στην πειθαρχία, στον έλεγχο και στην εξουδετέρωση της ελεύθερης βούλησης των πολιτών.

 

Η εκάστοτε ολοκληρωτική εξουσία θέλει τους πολίτες φοβισμένους, πρόθυμους και υπάκουους σε οποιαδήποτε παράνομη αλλά και παράλογη εντολή της.

 

Γιατί η εξουσία στην σκοτεινή και νοσηρή μορφή της, «αντλεί ευχαρίστηση» και επιβεβαίωση από τον φόβο και τον έλεγχο που ασκεί στους πολίτες.

 

Οι πολίτες έχουν επομένως το αυτονόητο δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση και για όσο χρόνο ακόμη προλαβαίνουν, να αντιδράσουν αποφασιστικά και να μη συμμορφωθούν σε μέτρα που θεωρούν καταφανώς άδικα, αναποτελεσματικά και προσβλητικά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

 

Η αιχμή του δόρατος του παγκόσμιου κοινωνικού μετασχηματισμού που υλοποιείται στις μέρες μας, είναι ο εμβολιασμός της ανθρωπότητας.

 

Δεν είναι μια απλή τυπική ιατρική πράξη για την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, όπως επιχειρούν να μας πείσουν.

 

Ο μαζικός εμβολιασμός των πολιτών εκπέμπει ένα πολύ ισχυρό σήμα κοινωνικής συμμόρφωσης και υποταγής το οποίο αποκωδικοποιείται από την άρχουσα ελίτ ως εξής: «Μια φορά υπάκουος, πάντοτε υπάκουος».

 

Με την σχεδόν καθολική και απερίσκεπτη αποδοχή του εμβολιαστικού προγράμματος η εκάστοτε ολοκληρωτική εξουσία μπορεί να τρίβει τα χέρια της με ικανοποίηση, αφού αρκεί η απλή επίκληση μιας πραγματικής ή νομιζόμενης απειλής της δημόσιας υγείας, σε συνδυασμό με την ακατάσχετη τηλεοπτική προπαγάνδα για να μπορεί να επιβάλλει και στο μέλλον υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις.

Στο πλαίσιο του αδυσώπητου κοινωνικού ελέγχου που επιβάλλει το κράτος, η θέσπιση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού του υγειονομικού προσωπικού αποτελεί μέτρο έντονης παρεμβατικότητας στην προσωπική κατάσταση των πολιτών, το οποίο δεν μπορεί να εφαρμοστεί υπό την απειλή οικονομικών και κοινωνικών κυρώσεων.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός προσβάλλει τον πυρήνα του δικαιώματος αυτοκαθορισμού, δηλ. της προσωπικής αυτονομίας που βρίσκει συνταγματική έκφραση και εφαρμογή στο άρθρο 2 παρ. 1 του Συντάγματος.

Σύμφωνα με το αυτό ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου συνιστά την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας.

Το μέτρο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού προκαλεί άσκοπη κοινωνική αναταραχή, διχάζει τους πολίτες, ενώ η απομάκρυνση των ανεμβολίαστων υγειονομικών επέφερε σημαντικές δυσλειτουργίες σε κρίσιμους τομείς του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Σύμφωνα με επίσημη καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ πάνω από 2.000 εμβολιασμένοι υγειονομικοί νοσούν από covid-19 φέρνοντας στα όριά του το σύστημα υγείας.

Για παράδειγμα μεγάλα νοσοκομεία βρίσκονται σε οριακή κατάσταση, όπως ο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», ενώ το «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» κινδυνεύει να μείνει χωρίς νοσηλευτικό προσωπικό και εκφράζεται σοβαρή ανησυχία για συνολική κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Τούτη την κρίσιμη ώρα για το εθνικό σύστημα υγείας η κυβέρνηση εξακολουθεί να εμμένει στην παράλογη απόφασή της για την θέση σε αναστολή εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών, οι οποίοι θα μπορούσαν να συνδράμουν επιτυχώς στην αντιμετώπιση της πανδημίας και αποδεικνύεται ότι η ελληνική κυβέρνηση για ένα γινάτι παίζει κορώνα-γράμματα την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ο διχασμός της ελληνικής κοινωνίας θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί με την υποβολή των υγειονομικών σε προληπτικό διαγνωστικό έλεγχο νόσησης, αλλά η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την επικράτηση της κοινωνικής ειρήνης αλλά ενδιαφέρεται μόνο για την προώθηση των εμβολίων.

 

Η Κυβέρνηση κατηγορεί για κοινωνική ανευθυνότητα τους πολίτες που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν, ενώ το ίδιο το κράτος πρώτο αυτό αποποιείται κάθε ευθύνη για τις ενδεχόμενες βλαπτικές επενέργειες των εμβολίων στην ανθρώπινη υγεία.

 

Δεν απαιτείται μεγάλη σοφία για να αντιληφθούμε τις πραγματικές προθέσεις κάθε εκτελεστικής εξουσίας, όταν αυτή καταφεύγει σε άμεσες ή υποκρυπτόμενες απειλές, όταν θέτει ανυπόφορα και αποκρουστικά εκβιαστικά διλήμματα, όταν εκφοβίζει και τρομοκρατεί τους πολίτες, τότε να είστε βέβαιοι ότι αυτή κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την κοινωνική πρόοδο και ευημερία του λαού της αλλά στοχεύει στην εξουδετέρωση της ελεύθερης βούλησης των πολιτών και στην χειραγώγηση της κοινωνίας.

Η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων κ. Βάνα Παπαευαγγέλου κατά την πρόσφατη ενημέρωση για τον κορωνοϊό είχε υποστηρίξει ότι τα περισσότερα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον αφορούν εμβολιασμένα άτομα! 

Είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τα εξής: «Τα κρούσματα μέχρι στιγμής αφορούσαν σε νεαρά, υγιή και κατά κύριο λόγο εμβολιασμένα άτομα».

Εκ της δηλώσεως της κ. Παπαευαγγέλου εγείρονται κρίσιμα ερωτήματα με πολιτικό και ιατρικό περιεχόμενο.

 

Για ποιον λόγο η κυβέρνηση ασκεί αφόρητες πιέσεις στους πολίτες να εμβολιαστούν όταν σύμφωνα με τα  επίσημα στοιχεία και δηλώσεις προκύπτει ότι η μετάλλαξη «Όμικρον» προσβάλλει περισσότερο και ευκολότερα τους εμβολιασμένους;

 

Ποιά είναι η διάρκεια της ανοσιακής προστασίας της ενισχυτικής δόσης των εμβολίων, ώστε να κριθεί από τους πολίτες, αν τους συμφέρει να προχωρήσουν στην αναμνηστική δόση;

 

Γιατί η κυβέρνηση προπαγανδίζει την αναγκαιότητα του εμβολιασμού όταν σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία η μετάλλαξη «Όμικρον» ανιχνεύθηκε για πρώτη φορά σε πλήρως εμβολιασμένους πολίτες;

 

Επομένως η τρομακτική έξαρση των μολύνσεων εξαιτίας της μετάλλαξης  «Όμικρον», κατά κύριο λόγο σε εμβολιασμένους πολίτες, εξαφανίζει το υγειονομικό αφήγημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και αναδεικνύει την αναξιοπιστία και την οικονομική διαπλοκή των κυβερνήσεων με τις φαρμακευτικές εταιρείες.

 

Πρέπει να ακουστεί ξεκάθαρα ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι ο πρόδρομος που θα μας εισάγει στην ψηφιακή ταυτότητα βιομετρικών δεδομένων.

 

Με την εισαγωγή του ψηφιακού πιστοποιητικού υγείας επιβάλλεται (για λόγους δήθεν προστασίας της δημόσιας υγείας) ο ψηφιακός έλεγχος και η παρακολούθηση της ζωής των ανθρώπων και ανοίγει ο δρόμος για την καθιέρωση ενός συστήματος βαθμολόγησης της κοινωνικής συμπεριφοράς των πολιτών το οποίο ήδη εφαρμόζεται στην Κίνα.

 

Συνιστά τρομακτική και συνάμα σοκαριστική διαπίστωση ότι οι διαχειριστές της υγειονομικής κρίσης μιμούνται κατά τον 21ο αιώνα τις χιτλερικές μεθόδους υποταγής και χειραγώγησης των πολιτών. 

 

Η χρήση μεγαφώνου για την υποταγή των Γερμανών πολιτών αξιοποιήθηκε σε υπερβολικό βαθμό από τους ναζί καθ΄όλο το χρονικό διάστημα διακυβέρνησης της Γερμανίας.

 

Ήδη κατά την διάρκεια της πανδημίας σε πόλεις του Καναδά, της Γαλλίας και της Ολλανδίας παρατηρείται η επανεμφάνιση της χρήσης του μεγαφώνου που αξιοποιείται ως μέσο κοινωνικής συμμόρφωσης και πειθάρχησης των πολιτών στις υγειονομικές διαταγές των αρχών καθώς και για την ψυχολογική τρομοκράτησή τους.

Ο Χίτλερ ηττήθηκε ως πρόσωπο και η Γερμανία ηττήθηκε ως χώρα, δεν ηττήθηκαν όμως η τυραννία των Ναζί και ασφαλώς δεν ηττήθηκαν οι μέθοδοι που χρησιμοποίησαν για την υποταγή, επιτήρηση και συμμόρφωση του γερμανικού λαού.

Στην δίκη μετά τον Β΄Π.Π. ο Υπουργός Εφοδιασμού και Εξοπλισμών Albert Speer (Aλμπερτ Σπέερ)  εκφώνησε έναν ιδιαίτερα μακροσκελή λόγο αναλύοντας τις τυραννικές και απάνθρωπες μεθόδους των Ναζί για την πολιτική και κοινωνική τους επικράτηση μεταξύ του γερμανικού λαού.

Δήλωσε: «Η δικτατορία του Χίτλερ διέφερε από όλες τις προηγούμενες σε ένα θεμελιώδες σημείο. Ήταν η πρώτη δικτατορία που επιβλήθηκε κατά την παρούσα περίοδο [εννοεί την περίοδο από το 1933 μέχρι το 1945] της σύγχρονης τεχνολογικής ανάπτυξης. Μια δικτατορία που έκανε χρήση όλων των τεχνικών δυνατοτήτων προκειμένου να επικρατήσει πάνω στον ίδιο της τον λαό.

Με την απόλυτη και μαζική χρησιμοποίηση των τεχνικών μέσων, όπως το ραδιόφωνο και το μεγάφωνο εκατομμύρια λαού στερήθηκαν την δυνατότητα της κριτικής και ανεξάρτητης σκέψης.

Επομένως μοιραία υποτάχθηκαν στην θέληση ενός ανθρώπου. Πολλοί τυραννιούνται από την εφιαλτική σκέψη ότι μια ημέρα τα έθνη μπορεί να κυριαρχούνται από τα τεχνικά μέσα. Ο εφιάλτης εκείνος έγινε σχεδόν πραγματικότητα στο ολοκληρωτικό σύστημα διακυβέρνησης του Χίτλερ».

Συνεπώς αν ο Χίτλερ κατόρθωσε με πενιχρά και πρωτόγονα (για την σημερινή εποχή) τεχνικά μέσα να επιτύχει την συμμόρφωση, πειθάρχηση και την επιτήρηση του γερμανικού λαού, σήμερα που η τέχνη του νοητικού ελέγχου έχει γίνει επιστήμη και χειραγωγούνται επιδέξια η σκέψη, το συναίσθημα και η συμπεριφορά των πολιτών, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι ο εφιάλτης του πλήρους και ολοκληρωτικού κοινωνικού ελέγχου είναι απόλυτα υλοποιήσιμος.

Το ολοκληρωτικό ιατροφασιστικό καθεστώς που εγκαθιδρύεται παγκοσμίως αξιοποιώντας τις τεράστιες και απεριόριστες ψηφιακές δυνατότητες και μέσα (π.χ. κάμερες αναγνώρισης προσώπου, δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών, ενεργοποίηση εφαρμογών σε κινητά για την δυνατότητα του γεωντοπισμού) δύναται να φέρει σε πέρας τον σχεδιασμό των ολοκληρωτικών καθεστώτων για τον απόλυτο έλεγχο και την επιτήρηση του ανθρώπου.

Στις ημέρες μας εκκολάπτεται δυστυχώς η γέννηση της δυστοπικής κοινωνίας στην οποία οι πολίτες θα ελέγχονται και θα παρακολουθούνται από τους μηχανισμούς της ολοκληρωτικής εξουσίας, με την εφαρμογή και την χρήση συστημάτων υψηλής ψηφιακής τεχνολογίας.

Όσοι εκ των πολιτών αποφασίσουν να αντισταθούν στα κελεύσματα της υγειονομικής τυραννίας και δεν δηλώνουν το ψηφιακό τους αποτύπωμα σε κάθε εκδήλωση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής θα αποκλείονται και θα απομονώνονται.

 

Διατυπώνω την ακόλουθη γνώμη: Οι πολίτες που διαφωνούν επιλέγοντας να μην συμμορφωθούν για λόγους διαφύλαξης της προσωπικής τους συνείδησης, με την τήρηση των υγειονομικών διαταγών, όπως με την υποχρεωτική χρήση μάσκας, τον υποχρεωτικό  προληπτικό διαγνωστικό έλεγχο νόσησης, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό θα εξισωθούν με τους Εβραίους πολίτες της χιτλερικής Γερμανίας, αφού δεν θα δύνανται να ταξιδέψουν, να εργαστούν, να μετακινηθούν, να σπουδάσουν, να έχουν πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες και στις υγειονομικές δομές.

Ο Ιστορικός του Μέλλοντος θα καταγράψει αν ο κορωνοϊός συνιστούσε μια εικονική απειλή της δημόσιας υγείας ή μια πραγματική (αλλά καμουφλαρισμένη) τρομακτική απειλή για την Δημοκρατία και για τις συνταγματικές ελευθερίες των πολιτών.

Η Γερμανίδα Ευρωβουλευτής Κριστίν Άντερσον δήλωσε: «Ρίξτε με στην φυλακή, κλειδώστε και πετάξτε μακριά το κλειδί, δεν με νοιάζει. Αλλά δεν θα μπορέσετε να με εξαναγκάσετε να εμβολιαστώ, σαν ελεύθερος πολίτης που είμαι επιλέγω να μην εμβολιαστώ.»

Η κυβέρνηση πετώντας το προσωπείο της δημοκρατικής εξουσίας, ευρισκόμενη σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΜΕ διευρύνει συνεχώς τα όρια της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού με την ένταξη και άλλων πληθυσμιακών ομάδων αποκαλύπτοντας στους έντρομους πολίτες το φρικτό και αποκρουστικό πρόσωπό της, εκείνο του υγειονομικού ολοκληρωτισμού.

Η κυβέρνηση φορώντας την λευκή μπλούζα κατασπαράζει με αδηφάγο βουλιμία τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, τις ηθικές αρχές και αξίες της Ιατρικής Δεοντολογίας ασκώντας βιοεξουσία προκειμένου να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο των ψυχών και των σωμάτων μας.

Ο μαζικός εμβολιασμός της ανθρωπότητας σηματοδοτεί την υποδούλωσή της σε μια παγκόσμια αντίχριστη ελίτ και θα οριστικοποιήσει το τέλος του ελεύθερου δημιουργικού ανθρωπίνου πνεύματος.

Τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια.

Η επάνοδος στην κανονικότητα, διά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, θα σηματοδοτήσει την χειρότερη σκλαβιά που γνώρισε ποτέ το ανθρώπινο είδος.

Κάθε άνθρωπος που παραμένει ανεμβολίαστος είναι μια ζωντανή μαρτυρία της αποτυχίας του παγκόσμιου εμβολιαστικού προγράμματος και ταυτόχρονα μια συντριπτική απόδειξη ενοχής των διαχειριστών της υγειονομικής κρίσης για το συντελούμενο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Όμως δεν πρέπει να απελπιζόμαστε!

Ο Χριστός μας βλέπει, ενισχύει τον αγώνα μας και απαλύνει τις θλίψεις, τις δοκιμασίες και τα βάσανά μας.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ο Χριστός αναπαύεται στο μικρό ποίμνιο.

Εξάλλου η βαριά βιομηχανία της πατρίδας μας είναι οι μάρτυρες και οι ήρωές της.

Θέλετε να κάνετε την εξουσία να χάσει τον ύπνο της;

Κλείστε τις τηλεοράσεις! Η τηλεοπτική διασωλήνωση βλάπτει σοβαρά την υγεία!

Θέλετε να κάνετε την εξουσία να «παραμιλάει»; Νικήστε τον φόβο! Πώς; Αγαπώντας! Ποιον; Τον Χριστό!

Με ποιο τρόπο; Με την προσευχή και με την συμμετοχή στα Ιερά Μυστήρια της Αγίας Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Αγαπήστε τους Αγίους, την Πατρίδα, τους Εθνομάρτυρες!

Ο Όσιος Παϊσιος έλεγε: «Τώρα μια μπόρα θα είναι, μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά. Θα φάη μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια».

Η επιβολή της υγειονομικής τυραννίας που ξεκίνησε με την υποχρεωτική χρήση της μάσκας, φρονώ ότι με τον ίδιο τρόπο πρέπει να τελειώσει.

 

Ας μιμηθούμε όλοι το παράδειγμα των κατοίκων μιας μικρής πόλης της Τσεχίας οι οποίοι κάρφωσαν τις μάσκες της υποταγής στο κιγκλίδωμα του κτιρίου της αστυνομίας διεκδικώντας μια ζωή με ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ζεστασιά και χαμόγελο, απαλλαγμένη από τον δηλητηριώδη φόβο της μόλυνσης.

Γιατί η χαρά της ζωής, και όχι η αγωνία του θανάτου, είναι τελικά αυτή που νοηματοδοτεί το περιεχόμενο της ανθρώπινης ύπαρξης.

 

Όσοι νιώθετε ακόμη ελεύθεροι και δυνατοί χαμογελάστε τρυφερά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και πείτε με αποφασιστικότητα και σθένος: ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ με αυτούς που μας κλέβουν την ζωή.

 

Ακούστε το σχετικό βίντεο με την ομιλία του κ. Δημήτρη Δασκαλάκη

Ομιλία κ. Δημήτρη Δασκαλάκη στην Πρέβεζα, 16 Ιανουαρίου 2022

 

 

 

Προβολές : 999


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα