Μήπως πρέπει να δούμε όλη την αλήθεια; (Σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων)

Μήπως πρέπει να δούμε όλη την αλήθεια; (Σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων)

9 Δεκεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:674
Μοίρασέ το

 

 

Νικόλαος Παναγιωτόπουλος: Καθαρή σκέψη με τον εκβιασμό και τις κραυγές δεν υπάρχει.

Όσο για την ενημέρωση ας μην γίνεται συζήτηση.

Μονομερής σε όλο της το μεγαλείο.

Τρομοκρατία από τα ΜΜΕ με τρομακτικά δελτία ειδήσεων.

Τραγικές ιστορίες ανεμβολίαστων που στην επιθανάτιο κλίνη τους μετανοούσαν πικρά για την επιλογή τους. Κοινωνική πίεση αφόρητη.

Εκβιασμοί, δωροδοκίες, ρατσισμός, καταπάτηση στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων (Περιοδικό Circulation).Άρθρο του καρδιολόγου Νίκου Παναγιωτόπουλου για την πανδημία του κορονοϊού.

Νομίζω πως είναι η πλέον έντιμη ιατρική θέση απ’ όσες έχω σχεδόν διαβάσει μέχρι σήμερα, από τους κάνοντες “εσωτερική αντιπολίτευση” ιατρούς, που δηλώνουν και… εμβολιασμένοι…και ο νοών, νοεί το…

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΦΕΤΟΣ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων. Η σοβαρή και μετριοπαθής στάση μου απέναντι στην πανδημία και τον εμβολιασμό.

(Σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων) Από το ξεκίνημα της πανδημίας θεωρώ ότι κράτησα μια σοβαρή και μετριοπαθή αλλά ειλικρινή στάση.

Αυτό το επιβεβαίωσα και από τις αντιδράσεις των αναγνωστών μου.

Άλλοι με κατηγορούσαν για ήπια αντίδραση.

Άλλοι για υπερβολική αντίδραση.

Κάποιο καλοί μου φίλοι με απομόνωσαν.

Εγώ επέμεινα στην αλήθεια όπως την πίστευα, με όποιο κόστος.

Και πολύ φοβάμαι ότι πολλά από όσα προειδοποιούσαμε στα άρθρα μας έκρυβαν αλήθειες που θα τις βρούμε μπροστά μας.

Στο θέμα των εμβολίων ήμασταν ξεκάθαροι. Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση κατά των εμβολίων.

Πρέπει όμως όποιος εμβολιαστεί να ξέρει ότι πολύ λίγα γνωρίζουμε για τις παρενέργειες αυτών των εμβολίων. Όχι για τις άμεσες. Αλλά για τις μεσο- μακροπρόθεσμες.

Κάποιοι με κορόιδεψαν και έλεγαν περιχαρείς ότι το μόνο που αισθάνθηκαν ήταν πόνος στο χέρι και μια ημέρα πυρετός ή αδυναμία.

Τα μέσα και οι επιστήμονες διαβεβαίωναν ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Όσοι φοβούνταν ήταν ψεκασμένοι.

Σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων.Το δικαίωμα στον εμβολιασμό ή μη είναι αδιαπραγμάτευτο.

Το δικαίωμα στον εμβολιασμό ή μη είναι αδιαπραγμάτευτο.

Όποιος αισθάνεται ασφαλής και έτοιμος να εμβολιαστεί πρέπει να το κάνει.

Το αντίθετο βέβαια όχι.

Έχει καταπατηθεί βάναυσα το δικαίωμα στο μη εμβολιασμό.

Σε κάθε περίπτωση όμως η απόφαση πρέπει να είναι προϊόν καθαρής σκέψης και τίμιας ενημέρωσης.

Και τα δύο είναι είδη εν ανεπαρκεία στις μέρες μας.

Καθαρή σκέψη με τον εκβιασμό και τις κραυγές δεν υπάρχει.

Όσο για την ενημέρωση ας μην γίνεται συζήτηση.

Μονομερής σε όλο της το μεγαλείο.

Τρομοκρατία από τα ΜΜΕ με τρομακτικά δελτία ειδήσεων.

Τραγικές ιστορίες ανεμβολίαστων που στην επιθανάτιο κλίνη τους μετανοούσαν πικρά για την επιλογή τους. Κοινωνική πίεση αφόρητη.

Εκβιασμοί, δωροδοκίες, ρατσισμός, καταπάτηση στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πάγια θέση μας από την αρχή ήταν ότι τα εμβόλια κυκλοφόρησαν πολύ γρήγορα, πήραν προσωρινές άδειες χρήσης και βάσει της συλλογικής  εμπειρίας που έχουμε από τη χρήση φαρμάκων και εμβολίων χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος για να αξιολογηθούν.

Στην επιπόλαιη παρατήρηση ότι δισεκατομμύρια δόσεις έχουν χορηγηθεί απαντούσαμε ότι δε μας λείπει ο αριθμός, μας λείπει ο χρόνος.

Σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων. Μια εργασία που δημοσιεύθηκε στο Αμερικανικό επιστημονικό περιοδικό Circulation.

Όσο λοιπόν ο χρόνος προχωρά τόσο αρχίζουν και εμφανίζονται εργασίες που δημιουργούν προβληματισμούς.

Σήμερα στους γνωστούς κακοπροαίρετους επικριτές μου θα αφιερώσω μία.

Πρόκειται για εργασία που δημοσιεύθηκε στο Αμερικανικό επιστημονικό περιοδικό Circulation στις 16 Νοεμβρίου 2021.

Το περιοδικό αυτό δεν είναι απλώς ένα περιοδικό, είναι το εγκυρότερο περιοδικό παγκοσμίως σε θέματα καρδιάς και αγγείων.

Για να δημοσιεύσει κάτι πρέπει να είναι πολύ καλά ελεγμένο και από πολύ γνωστή επιστημονική ομάδα.

Τι λέει λοιπόν το άρθρο;

Με τίτλο «MRNA COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning» δηλαδή «Τα εμβόλια MRNA COVID αυξάνουν δραματικά τους ενδοθηλιακούς φλεγμονώδεις δείκτες και τον κίνδυνο οξέων στεφανιαίων επεισοδίων όπως μετριέται με το Καρδιολογικό Τεστ PULS: Προειδοποίηση» αναφέρεται στην αύξηση των θρομβώσεων και των καρδιακών επεισοδίων όπως Έμφραγμα του Μυοκαρδίου, Στηθάγχη κλπ.

Τι λέει το άρθρο; Αντιγράφω επί λέξει την περίληψη.

Σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων. Η (τεχνική) περίληψης της εργασίας στο Circulation.

«Η ομάδα μας χρησιμοποιεί το PLUS Cardiac Test (GD Biosciences, Inc, Irvine, CA) μια κλινικά επικυρωμένη μέτρηση πολλαπλών βιοδεικτών πρωτεΐνης που δημιουργεί μια βαθμολογία που προβλέπει τον κίνδυνο 5 ετών (ποσοστιαία πιθανότητα) ενός νέου Οξέος Στεφανιαίου Συνδρόμου (ACS). Η βαθμολογία βασίζεται σε αλλαγές από τον κανόνα πολλαπλών πρωτεϊνικών βιοδεικτών συμπεριλαμβανομένης της IL-16, μιας προφλεγμονώδους κυτοκίνης, του διαλυτού Fas, ενός επαγωγέα απόπτωσης και του αυξητικού παράγοντα ηπατοκυττάρων (HGF) που χρησιμεύει ως δείκτης για τη χημειοταξία των Τ-κυττάρων στο επιθήλιο. και τον καρδιακό ιστό, μεταξύ άλλων δεικτών.

Η (τεχνική) περίληψης της εργασίας στο Circulation, η βαθμολογία PULS.

Η ανύψωση πάνω από τον κανόνα αυξάνει τη βαθμολογία PULS, ενώ η μείωση κάτω από το φυσιολογικό μειώνει τη βαθμολογία PULS. Η βαθμολογία μετράται κάθε 3-6 μήνες στον πληθυσμό ασθενών μας για 8 χρόνια. Πρόσφατα, με την εμφάνιση των εμβολίων mRNA COVID 19 (vac) από τη Moderna και την Pfizer, έγιναν εμφανείς δραματικές αλλαγές στη βαθμολογία PULS στους περισσότερους ασθενείς. Αυτή η αναφορά συνοψίζει αυτά τα αποτελέσματα. Συνολικά 566 ασθενείς, ηλικίας 28 έως 97 ετών, αναλογία Α:Γ 1:1 που παρατηρήθηκε σε προληπτική καρδιολογική πρακτική είχαν ένα νέο τεστ PULS που λήφθηκε από 2 έως 10 εβδομάδες μετά τη 2η δόση για τον COVID και συγκρίθηκε με την προηγούμενη βαθμολογία PULS 3 έως 5 μήνες πριν από τη λήψη.

Η βασική γραμμή IL-16 αυξήθηκε από 35=/-20 πάνω από το κανονικό σε 82 =/- 75 πάνω από το κανονικό μετά το εμβόλιο. Το sFas αυξήθηκε από 22+/- 15 πάνω από το κανονικό σε 46=/-24 πάνω από το κανονικό μετά τον εμβολιασμό. Ο HGF αυξήθηκε από 42+/-12 πάνω από το φυσιολογικό σε 86+/-31 πάνω από το φυσιολογικό μετά το εμβόλιο. Αυτές οι αλλαγές οδήγησαν σε αύξηση της βαθμολογίας PULS από 11% κίνδυνο ACS 5 ετών σε 25% κίνδυνο ACS 5 ετών. Κατά τη στιγμή αυτής της αναφοράς, αυτές οι αλλαγές επιμένουν για τουλάχιστον 2,5 μήνες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Συμπεραίνουμε ότι τα εμβόλια mRNA αυξάνουν δραματικά τη φλεγμονή στο ενδοθήλιο και τη διήθηση των κυττάρων Τ του καρδιακού μυός και μπορεί να ευθύνονται για τις παρατηρήσεις αυξημένης θρόμβωσης. μυοκαρδιοπάθειας και άλλων αγγειακών συμβάντων  μετά τον εμβολιασμό.»

Αύξηση  θρομβώσεων σε όλο τον οργανισμό και σοβαρά καρδιακά επεισόδια.

Σας ζητώ συγγνώμη γιατί φυσικά ένα τεχνικό ιατρικό κείμενο μόνο κουραστικό είναι για εσάς αλλά πρέπει όσους θα αποπειραθούν να με συλλάβουν για διασπορά ψευδών ειδήσεων να τους παραπέμψω στην συντακτική επιτροπή του Circulation.

Είναι απαραίτητο γιατί με τεράστιο ζήλο καταδιώκονται όσοι εκφράζουν διαφορετική άποψη.

Και ενώ δίκες εγκληματιών καθυστερούν μήνες, όσοι αντιλέγουν βρίσκονται άμεσα στο εδώλιο και καταδικάζονται.

Τι λέει λοιπόν απλά αυτό το άρθρο;  

Ότι μετά τον εμβολιασμό τα κύτταρα που καλύπτουν εσωτερικά τα αγγεία παρουσιάζουν έντονη φλεγμονή που οδηγεί σε θρομβώσεις.

Επίσης τα Τ κύτταρα του αίματος επιτίθενται στα κύτταρα του μυοκαρδίου και προκαλούν μυοκαρδιοπάθειες.

Αποτέλεσμα αύξηση των θρομβώσεων σε όλο τον οργανισμό και σοβαρά καρδιακά επεισόδια.

Και μάλιστα τα ευρήματα επιμένουν τουλάχιστον για 2,5 μήνες μετά τον εμβολιασμό αλλά με προοπτική πιθανώς πολύ μεγαλύτερη.

Εξ άλλου η πρόβλεψη της ομάδας εκτείνεται στην πενταετία.

Αύξηση στην πιθανότητα πνευμονικής εμβολής,ή εμφράγματος κατά 14%.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι όταν κάποιος πάθει μια πνευμονική εμβολή, ή ένα έμφραγμα, όλοι θα το αποδώσουν σε χίλιες αιτίες (εξ άλλου αυτά υπήρχαν και προ των εμβολίων) όμως κάποιοι θα τα έπαθαν μόνο εξαιτίας του εμβολίου.

Πόσοι θα είναι; Κατά το άρθρο είναι το 14% που προκύπτει αν το 11% προ του εμβολίου γίνει 25% όπως παρατηρήθηκε μετά.

Να μην κάνουμε λοιπόν το εμβόλιο; Και βέβαια να το κάνετε.

Αρκεί να γνωρίζετε ότι υπάρχει και αυτή η παράμετρος. Και τότε ως αληθινά πληροφορημένοι πολίτες είστε ελεύθεροι.

 

Υ.Γ. Και σε όσους ερασιτέχνες όπως δημοσιογράφοι, πολιτικοί, ιερωμένοι κάνουν τους ειδικούς ας προσέξουν. Γιατί η ιατρική έχει τους κανόνες της.

Και στους υπερσίγουρους συναδέλφους επίσης όπως λέει ο τίτλους του άρθρου: «Προειδοποίηση» γιατί μπορεί να έλθουν και άλλα τέτοια ή χειρότερα άρθρα στο μέλλον.

Ταπεινότητα και μετριοπάθεια.

Σιγουρά σε μια βιολογική επιστήμη όπως η ιατρική δεν υπάρχει σιγουριά.

Πείτε το παρακαλώ στους ασθενείς σας.

 

 

Πηγή

Προβολές : 674


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα