Μαζική Ψύχωση – Πώς η Μάζα Οδηγείται στην Υπακοή

Μαζική Ψύχωση – Πώς η Μάζα Οδηγείται στην Υπακοή

2 Οκτωβρίου, 2021 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 788 προβολές ( Μέτρηση έως 00:30:16 )

 

 

Αυτό το βίντεο έχει ως στόχο να απαντήσει σε ερωτήματα γύρω από τις μαζικές ψυχώσεις: Τι είναι; Πώς ξεκινάνε; Έχουν ξανασυμβεί; Βιώνουμε μια τέτοια αυτή τη στιγμή; Και αν ναι, πώς μπορούν να αντιστραφούν τα στάδια μιας μαζικής ψύχωσης;

Μαζική Ψύχωση – Πώς η Μάζα Οδηγείται στην Υπακοή

Η μαζική ψύχωση, υποδαυλίζεται από ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ.

Με δεδομένο  ότι ο ολοκληρωτισμός είναι το σύγχρονο φαινόμενο της απόλυτης κεντρικής κρατικής εξουσίας σε συνδυασμό με την εξάλειψη των ατομικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γίνεται αντιληπτό, γιατί οι κυβερνήσεις οδηγούν τις μάζες σε ομαδική παράκρουση.

Στο ολοκληρωτικό κράτος, υπάρχουν αυτοί που είναι στην εξουσία και υπάρχουν και οι μάζες που έχουν μετατραπεί σε αντικείμενα, τα θύματα.

Τελικά οι σιωνιστές γονάτισαν έναν πλανήτη σε μία κατάσταση μαζικής ψύχωσης, με την χρήση του φόβου.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αυτό το βίντεο εξερευνά την πιο επικίνδυνη από όλες τις ψυχικές επιδημίες, τη μαζική ψύχωση.

Η μαζική ψύχωση είναι μια επιδημία τρέλας που συμβαίνει όταν ένα μεγάλο μέρος μιας κοινωνίας χάνει την επαφή της με την πραγματικότητα και βυθίζεται σε αυταπάτες.
Ένα τέτοιο φαινόμενο δεν αποτελεί προϊόν φαντασίας.

Δύο παραδείγματα μαζικών ψυχώσεων είναι το αμερικανικό και ευρωπαϊκό κυνήγι μαγισσών του 16ου και 17ου αιώνα και η άνοδος του ολοκληρωτισμού τον 20ό αιώνα.

Αυτό το βίντεο έχει ως στόχο να απαντήσει σε ερωτήματα γύρω από τις μαζικές ψυχώσεις: Τι είναι; Πώς ξεκινάνε; Έχουν ξανασυμβεί; Βιώνουμε μια τέτοια αυτή τη στιγμή; Και αν ναι, πώς μπορούν να αντιστραφούν τα στάδια μιας μαζικής ψύχωσης;

Αυτό το βίντεο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το “Academy of Ideas”.

Η ομάδα αυτή δημιουργεί βίντεο που εξηγούν τις ιδέες των μεγάλων στοχαστών της ιστορίας, προκειμένου να βοηθήσουν να εφοδιάσουν τον κόσμο με περισσότερη γνώση, να ενδυναμώσουν το άτομο και να προωθήσουν την ελευθερία.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το κανάλι τους στο Odysee/LBRY (https://odysee.com/@academyofideas:3) ή το site τους (https://academyofideas.com) για περισσότερο εξαιρετικό περιεχόμενο.

Το υποτιτλισμένο βίντεο ανέβηκε αρχικά εδώ από το κανάλι Eternal Now στο youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=C9AOo6UF5sE

Το αρχικό βίντεο μπορείτε να το βρείτε εδώ από το κανάλι After Skool στο youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=09maaUaRT4M

 

 

Πηγή

(Visited 787 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΨΥΓΟΛΟΓΙΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το