«Μαριονέτες του Σόρος» χαρακτήρισε σε tweet του ο πρωθυπουργός της Σλοβενίας 226 ευρωβουλευτές..

«Μαριονέτες του Σόρος» χαρακτήρισε σε tweet του ο πρωθυπουργός της Σλοβενίας 226 ευρωβουλευτές..

19 Οκτωβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:246
Μοίρασέ το

Σάλος: Συνομωσιολόγος και ο Πρωθυπουργός της Σλοβενίας ή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά;

 

Ανάμεσα στους 226, βάλτε και τα δικά μας τα … φιντάνια…

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Συνομωσιολόγος και ο Πρωθυπουργός της Σλοβενίας ή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά;

«Μαριονέτες του Σόρος» χαρακτήρισε σε tweet του ο πρωθυπουργός της Σλοβενίας ευρωβουλευτές.

Ο Janez Jansa από εκείνη τη στιγμή βρέθηκε στο στόχαστρο του ευαγούς φιλανθρωπικού ολιγαρχικού οργανισμού ΕΕ.

Στις 14 και 15/10/21 Ευρωβουλευτές, καθώς και ο Ολλανδός πρωθυπουργός, επέκριναν έντονα μια δημοσίευση του επικεφαλής της κυβέρνησης της Σλοβενίας, ο οποίος ασκεί την εκ περιτροπής προεδρία της ΕΕ.

Ο Janez Jansa, από την πλευρά της, υπερασπίζεται τον εαυτό της από κάθε συνωμοσία.

Επιβάλλοντας τους «φαντασιακούς ευρωπαϊκούς αξίες» κινδύνους που οδηγούν την ΕΕ σε κατάρρευση, σύμφωνα με τη Jansa.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε και την ομοβροντία επίθεσης των Ευρωενωσιακών κατά του Σλοβένου Πρωθυπουργού ο τελευταίος διαγράφει το tweet του, αλλά δεν ανακαλεί.

Είχε αναρτήσει φωτογραφία που απεικόνιζε έναν πίνακα που συνδέει τον Georges Soros – αμφιλεγόμενο Αμερικανό δισεκατομμυριούχο ουγγρικής καταγωγής και ιδρυτή των Open Society Foundations – με πολλούς ευρωβουλευτές, συμπεριλαμβανομένης της Sophie in ‘t Veld, που περιγράφονται ως “Μαριονέτες” του χρηματοδότη George Soros.

H λεζάντα της ανάρτησης ήταν: ”13 από τις 226 γνωστές μαριονέτες του Σόρος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.”

Ο Janez Jansa διέγραψε το tweet του, αλλά απάντησε στον Mark Rutte τον Ολλανδό ομόλογό του ότι δεν ανακαλεί την ουσία του θέματος.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν αξιωματούχοι της ΕΕ εγκαλούν τον Σλοβένο αξιωματούχο για περιορισμούς στην ελευθερία τύπου.

Μίλησαν και οι μεγάλοι Λογοκριτές που αναβίωσαν την Ιερά Εξέταση ως καλοί μαθητές της δυτικοτραφέντες όλη αυτή την περίοδο της πανδημίας…

Προφανώς ο Σλοβένος αισθάνθηκε πως τον δίνουν οι δικοί του και υπό πίεση έβγαλε τ’ άπλυτα στη φόρα της μεγάλής ευρωπαϊκής οικογένειας των ελίτ και των ολιγαρχών που καταπατούν κάθε είδους ελευθερίας και δικαιωμάτων των λαών τους με βία και προπαγάνδα 2 χρόνια τώρα…

 

Πηγή

Προβολές : 246


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα