Μας αφορά όλους. Μας Τελειώνουν Οριστικά. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ, ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ!

Μας αφορά όλους. Μας Τελειώνουν Οριστικά. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ, ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ!

30 Οκτωβρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,726
Μοίρασέ το

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και ρυθμίσεις, ετοιμάζονται για το τελειωτικό τους χτύπημα.

Ήδη έχει αρχίσει να εφαρμόζεται ο νέος ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, και να υφαρπάζονται οι περιουσίες του κόσμου, αφενός μεν για να περάσουν στους “επενδυτές’, από τους οποίους θα τα πάρουν πολύ εύκολα, αφετέρου για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα της ε@ραιο@ιω@ιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ, ΟΥΔΕΙΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ.

Αν ούτε αυτό δεν καταλάβουμε τώρα, είμαστε άξιοι της τύχης μας.

ΤΟ 90% ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ…ΚΙ ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ… ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΤΑΡΟΥΜΕ …ΚΟΚΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ … ΡΕΒΥΘΙΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δώστε βάση στο φωτογραφικό υλικό επιλογής μου.

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ, ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ…

                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ρέθυμνο 26 Οκτωβρίου 2021

 

Μας Τελειώνουν Οριστικά

Το Σωματείο Αλληλοβοηθείας Οφειλετών Ρεθύμνου (ΣΑΟΡ) απευθυνόμαστε για άλλη μία φορά σε όλους τους πολίτες.

Στους σημερινούς οφειλέτες που είναι η πλειοψηφία, αλλά και σε όλους τους υποψήφιους αυριανούς, αφού η συνεχιζόμενη καλοσχεδιασμένη καταστροφική οικονομική πορεία του πιστά ακολουθεί το κράτος μας, δεν εξαιρεί παρά ελάχιστους.

Το μεγάλο μας παράπονο είναι, πως ότι μέχρι σήμερα έχουμε επισημάνει, τονίσει και προειδοποιήσει, γίνονται δυστυχώς πραγματικότητα.

Ο «νέος πτωχευτικός κώδικας», ΕΚΤΡΩΜΑ τον είχαμε χαρακτηρίσει, έτσι αποδείχθηκε και στην πραγματικότητα.

Όχι μόνο δεν βοήθησε κανένα στο διακανονισμό οφειλών και στην όποια σταδιακή αποπληρωμή τους, αλλά δημιούργησε ακόμα περισσότερα προβλήματα και τετελεσμένα που οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ωφελούμενοι ήταν για άλλη μία φορά, οι τράπεζες και το κράτος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και ρυθμίσεις, ετοιμάζονται για το τελειωτικό τους χτύπημα.

Οι νέοι δασικοί χάρτες είναι άλλο ένα δημευτικό εργαλείο στα χέρια τους.

Η πρώτη κατοικία απροστάτευτη εντελώς και οι διαδικασίες των πλειστηριασμών με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς καμία ενημέρωση και χωρίς να ρωτούν ούτε καν το Φυσικό Δικαστή.

Μόνοι τους θα κατεβάζουν τις τιμές των περιουσιών σας, 20% κάθε φορά, και στην ουσία θα τις δωρίζουν στους δικούς τους «ανθρώπους».

Οι θεσμοί απαιτούν από τους κυβερνητικούς υποτακτικούς τους και τους τραπεζίτες , να προχωρήσουν ταχύτατα τις διαδικασίες και μέχρι το τέλος του έτους να έχουν ολοκληρώσει περισσότερους από 8.000 πλειστηριασμοί.

Το πολυσυζητημένο παγκόσμιο οικονομικό κραχ που προαναγγέλλουν τον τελευταίο καιρό αναλυτικά, με τις τράπεζες να είναι ξανά έτοιμες να βυθίζουν την οικονομία στο σκοτάδι για μια νέα αφαίμαξη σε ότι έχει απομείνει, μόνο προς όφελος των δοκιμαζόμενων πολιτών δεν μπορεί να είναι.

Δεν έχουμε, όπως ποτέ δεν είχαμε, να περιμένουμε ΤΙΠΟΤΑ από όλους τους δήθεν σωτήρες που κατά καιρούς εμφανίζονται, φεύγουν και επανέρχονται.

Οι μόνοι που μπορούν να μας καταλάβουν, να μας σταθούν και να μας δώσουν την όποια βοήθεια, είναι εμείς οι ίδιοι και μόνο εμείς !!!!

Όλοι πια γνωρίζουμε πως το σχέδιο τους εξ αρχής ήταν να μας πάρουν τις οικονομίες και τις περιουσίες που με κόπο δημιουργήσαμε, τόσο γρήγορα που ούτε οι ίδιοι δεν θα το καταλαβαίναμε.

Η ιστορία όμως μας έχει δείξει, πως οι αντιδράσεις, και παρεμβάσεις όλων μας, έγιναν τροχοπέδη στο σχέδιο τους και μετέρχονται τεχνασμάτων ξανά και ξανά για να το υλοποιήσουν.

Ο δρόμος είναι ένας !!!

Όλοι οι Κρήτες από την μία άκρη μέχρι την άλλη,  που ακόμα το λέει η καρδούλα μας, που τιμάμε την πατρογονική μας καταγωγή με φιλότιμο και αξιοπρέπεια, που δεν επιθυμούμε να παραδώσουμε το βιος μας στους δυνάστες μας αμαχητί, να είμαστε σε συνεχή επιφυλακή…

Ως ΣΑΟΡ, καλούμε σε ενότητα, συμπόρευση και κοινό αγώνα, που όλοι μαζί θα αποφασίσουμε και θα δώσουμε, όπως μας δίδαξαν οι παππούδες μας.

 

Σωματείο Αλληλοβοηθείας Οφειλετών Ρεθύμνου (ΣΑΟΡ)

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,726


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα