Μας προετοιμάζουν για το... τσιπάρισμα, τα πιόνια των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ.

Μας προετοιμάζουν για το... τσιπάρισμα, τα πιόνια των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ.

21 Οκτωβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:362
Μοίρασέ το

 

Έμμεση δήλωση Θ.Λιβάνιου για τσιπάρισμα ανθρώπων μέσω του φακέλου υγείας: «Πρώτα για τα ζώα και μετά για τους ανθρώπους»

Σάλος έχει δημιουργηθεί με τις δηλώσεις του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Φαντάζεται και ο αφελέστερος των ψηφοφόρων ότι ο κ. Λιβάνιος γνωρίζει την ειδοποιό διαφορά μεταξύ ενός σκύλου, μίας γάτας και ενός ανθρώπου. Εκτός εάν συνειδητά αντιλαμβάνεται διαφορετικά το ζήτημα.

 

 

Βλέπεις… χεράκια, και καταλαβαίνεις πως ο εν λόγω ψεκασμένος, υπηρετεί τους ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ILLUMINATI.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ…

“Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στο μέτωπό τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του”.

Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα… κι όταν σας λέω πως κάποιοι θα πάρουμε τα βουνά, για να παραμείνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ (άνω θρώσκοντες), να μην γελάτε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Να είστε βέβαιοι, πως τα κομματόσκυλα, θα τσιπαριστούν πρώτα… ότι τους πει το κόμμα…

Όπως θα τσιπαριστούν και όσοι μπολιάστηκαν…

Και να είστε βέβαιοι, πως τα ρασοφόρα ερπετά, θα το εγκρίνουν και αυτό και θα καλούν τους πιστούς να τσιπαριστούν… για το καλό τους.

Από το 2022, ξεκινά το … σκληρό ροκ… κι όποιοι αντέξουν…

Την ώρα που ανοίγουν σούπερ μάρκετ τα οποία θα λειτουργούν χωρίς υπαλλήλους και στα οποία θα «σκανάρονται» οι πελάτες μια πρόσφατη δήλωση του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρή Λιβάνιου προκαλεί πολλά ερωτήματα. 

Συγκεκριμένα ο Θ.Λιβάνιος αναφερόμενος στο τσιπάρισμα των ζώων συντροφιάς αναφέρθηκε και στους ανθρώπους.

Η δήλωση του Θ.Λιβάνιου τα τελευταία 24ωρα έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πολλοί πολίτες θεωρούν ότι ο υφυπουργός μίλησε για τσιπάρισμα ανθρώπων.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, απευθυνόμενος στους βουλευτές, έθιξε το ζήτημα του ηλεκτρονικού φακελώματος ζώων συντροφιάς, το οποίο αργότερα, όπως επισήμανε, θα επεκταθεί και στους πολίτες, υπό τύπον ηλεκτρονικού φακέλου υγείας. 

Όπως καθίσταται σαφές, ο κ. Λιβάνιος αναφέρεται στα τσιπάκια που τοποθετούνται κάτω από το δέρμα στα σκυλιά και τις γάτες, με ειδικές πληροφορίες. Δεν ξεκαθάρισε, βεβαίως, το πώς θα «φακελωθούν» οι πολίτες στο μέλλον. Με ηλεκτρονική κάρτα; Με τσιπάκι; Με κάτι άλλο;

Το σοβαρότερο, ωστόσο, είναι ότι ο κ. Λιβάνιος δεν μίλησε καθόλου για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών.

Προφανώς θεώρησε πώς είναι δευτερευούσης σημασίας θέμα και πιστεύει πως τα προσωπικά στοιχεία υγείας ενός πολίτη θα πρέπει να διατίθενται ελεύθερα στην αγορά των Ασφαλιστικών Εταιρειών, ώστε αυτές να γνωρίζουν πώς θα προφυλαχθούν από δαπάνες για χρόνια νοσήματα, από τα οποία υποφέρουν οι ασφαλισμένοι τους.

Ο κ. Λιβάνιος και οι συν αυτώ γνωρίζουν καλύτερα από τον γράφοντα πώς λειτουργεί παγκοσμίως το κύκλωμα των ασφαλιστικών εταιρειών σε βάρος των πολιτών, προς όφελος των ασφαλιστικών ομίλων.

Πέραν τούτου, ο κ. Λιβάνιος θεώρησε, επίσης, δευτερεύον ζήτημα να ξεκαθαρίσει τίνι τρόπω θα «στηθεί» το σύστημα φακελώματος ανθρώπων στα χνάρια του συστήματος φακελώματος ζώων.

Παρ’ όλη την απεριόριστη συμπάθεια που τρέφουμε για τα ζώα, είναι κομματάκι προκλητικό να ταυτολογούνται διαδικασίες ηλεκτρονικού φακελώματος μεταξύ πολιτών και ζώων συντροφιάς.

Φαντάζεται και ο αφελέστερος των ψηφοφόρων ότι ο κ. Λιβάνιος γνωρίζει την ειδοποιό διαφορά μεταξύ ενός σκύλου, μίας γάτας και ενός ανθρώπου. Εκτός εάν συνειδητά αντιλαμβάνεται διαφορετικά το ζήτημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θ.Λιβάνιος 

«Δύο λόγια για τους κυνηγούς. Λέει ότι η αφαίρεση άδειας θήρας είναι έμμεση ρατσιστική συμπεριφορά. Πότε συμβαίνει αυτό; Αν έχουν ατσιπάριστο το ζώο. Για μένα είναι αδιανόητο κυνηγοί να έχουν ατσιπάριστο το ζώο. Είναι αδιανόητο να βρίσκουμε εγκαταλελειμμένα σκυλιά στα βουνά επειδή δεν τους κάνουν το κυνήγι.

Είναι πολύ απλό. Επιδοτούμε εκτός από την στείρωση και σε ευπαθείς ομάδες και το ίδιο το τσιπάρισμα. Και το μητρώο είναι μία σημαντική καινοτομία. Ελπίζω μέχρι τέλος Οκτωβρίου να δημοπρατηθεί το έργο και μέσα στο επόμενο εξάμηνο μετά τη σύμβαση να έχει ολοκληρωθεί. Θα το πάμε όσο πιο γρήγορα γίνεται ως Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Είναι πλήρως προσβάσιμο. Είναι διαθέσιμο για όλους. Έχει τον ηλεκτρονικό φάκελο υγείας του σκύλου ή της γάτας, ώστε αν εγώ πάω με το σκύλο μου διακοπές για παράδειγμα στη Νάξο, ο κτηνίατρος εκεί αν χρειαστεί να το εξετάσει να έχει πλήρη πρόσβαση στο ιστορικό.

Αυτό θα γίνει πρώτα για τα ζώα συντροφιάς και μετά τους ανθρώπους». 

 

Πηγή

Προβολές : 362


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα