Μελέτη βάζει ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο ως προς την ύπαρξη του SARS-CoV-2.

Μελέτη βάζει ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο ως προς την ύπαρξη του SARS-CoV-2.

21 Οκτωβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:813
Μοίρασέ το

Αδιάσειστες Αποδείξεις – Μελέτη: Ο ‘ιός’ SARS-Cov-2 είναι πανομοιότυπος με φυσιολογικές κυτταρικές ‘δομές’.

Η εργασία αυτή προέρχεται ευθέως από αυτό που ονομάζεται αποδεκτή, κυρίαρχη επιστήμη.

Δεν πρόκειται για ιούς, αλλά για φυσιολογικά μέρη των κυττάρων.

 

Άλλη μια μελέτη σταθμός, που βάζει ταφόπλακα στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ, ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ… ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΡΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΙΣΩ… ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

17 Ιουνίου 2021 Δείτε το άρθρο του Dr.Tom Cowan στο PrincipiaScientific εδώ: https://tinyl.io/4JF7

Αγαπητοί φίλοι,

Χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες ενός από τους ακροατές μου, έλαβα χθες μία Μελέτη που βάζει ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο ως προς την ύπαρξη του SARS-CoV-2. Η εργασία έχει τίτλο ” Τα φαινόμενα μπορεί να απατούν – Ιοειδή εγκλείσματα σε αρνητικές βιοψίες νεφρού με Covid-19 με ηλεκτρονική μικροσκοπία” (Appearances Can be Deceiving – Viral-like Inclusions in Covid-19 Negative Renal Biopsies by Electron Microscopy). Οι συγγραφείς είναι οι Clarrisa A. Cassol, κ.ά., και η παραπομπή είναι Kidney360 1:824-828, 2020. Πρόκειται για ένα περιοδικό που αξιολογείται από ομοτίμους και συνδέεται με την Αμερικανική Εταιρεία Νεφρολογίας (American Society of Nephrology)- με άλλα λόγια, η εργασία αυτή προέρχεται ευθέως από αυτό που ονομάζεται αποδεκτή, κυρίαρχη επιστήμη.

Πολλοί από εσάς πιθανόν να έχετε δει τις εικόνες ηλεκτρονικής μικρογραφίας του SARS-CoV-2, αυτές που είναι ασπρόμαυρες, με τις μαύρες κουκκίδες μέσα στο αχνό περίγραμμα του κύκλου. Έχω επισυνάψει δύο τέτοιες εικόνες από μελέτες που ισχυρίζονται ότι αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν άμεση απόδειξη της ύπαρξης του ιού. Αυτές είναι οι εικόνες που μας δείχνουν οι ιολόγοι και όχι οι κατασκευασμένες από ηλεκτρονικό υπολογιστή, πολύχρωμες εικόνες που βλέπετε στα περιοδικά και στο διαδίκτυο. Αυτές είναι οι “πραγματικές” εικόνες του ιού, και προσφέρονται ως “απόδειξη” ότι ο ιός υπάρχει.

Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι αυτές οι φωτογραφίες στην πραγματικότητα ΔΕΝ απεικονίζουν ιούς της corona, και το CDC, μεταξύ άλλων, γνωρίζει αυτό το γεγονός τουλάχιστον από το 2004.

Η παραπάνω μελέτη εξετάζει τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για να υποστηριχθεί ότι αυτές οι εικόνες αντιπροσωπεύουν ιούς και όχι φυσιολογικές “δομές” μέσα σε ένα κύτταρο, ιδιαίτερα σε άρρωστα κύτταρα. Ιδού τι λέει η μελέτη:

«Παρατηρήσαμε μορφολογικά δυσδιάκριτα εγκλείσματα εντός ποδοκυττάρων και σωληναριακών επιθηλιακών κυττάρων τόσο σε ασθενείς που ήταν αρνητικοί για τη νόσο του κορονοϊού 2019 (COVID-19) όσο και σε νεφρικές βιοψίες από την προ-COVID-19 εποχή» (η έμφαση προστέθηκε).

Με άλλα λόγια, οι ερευνητές είδαν αυτές τις ίδιες δομές σε άτομα χωρίς ενδείξεις για τη Covid και σε δείγματα που πήραν πριν καν συμβεί η Covid, πριν καν ειπωθεί ότι ο ιός υπάρχει.

Επιπλέον, αναφέρουν:

«Υποθέσαμε ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν ενδογενείς μιμητές που είναι μορφολογικά μη διακρινόμενοι από τους ιούς SARS-CoV-2 από άποψη υπερδομής».

Και:

“«Ιοειδή εγκλείσματα, αποτελούμενα τόσο από μεμονωμένα κυστίδια με διάμετρο μεταξύ 50 και 138 nm, όσο και από συσκευασμένες ομάδες μέσα σε μεγαλύτερα κυστίδια, βρέθηκαν και στις 15 περιπτώσεις, είτε στα ποδοκύτταρα. σωληναριακά επιθήλια, είτε σε αγγειακά επιθηλιακά κύτταρα (εικόνα 1).»

Και στις 15 περιπτώσεις που εξέτασαν, βρήκαν δομές πανομοιότυπες με αυτό που αποκαλείται SARS-CoV-2. Ήταν διάσπαρτες σε όλα τα νεφρά και τα αιμοφόρα αγγεία- δεν πρόκειται για ιούς, αλλά για φυσιολογικά μέρη των κυττάρων.

Στη συνέχεια, συνεχίζουν να περιγράφουν πώς προκύπτουν αυτά τα σωματίδια:

«Θα μπορούσε να απαριθμηθεί ένας αριθμός πιθανών φυσικών μιμητών που μπορούν να δημιουργήσουν ενδοκυτταρικές ομάδες στρογγυλών κυστιδίων που μιμούνται τους ιούς SARS-CoV-2, με πιθανότερα τα ενδοκυτταρικά κυστίδια και τα ενδοσωμικά συστατικά, όπως τα μικροκυτταρικά σώματα που περιέχουν εξωσώματα, μεταξύ άλλων. Η ενδοκυττάρωση οδηγεί στο σχηματισμό κυστιδίων 60-120 nm, το οποίο βρίσκεται εντός του εύρους μεγέθους που περιγράφηκε για τον SARS-CoV-2 (60-140nm). Αυτά τα ενδοκυτταρικά κυστίδια μπορεί να επικαλύπτονται από διάφορες πρωτεΐνες, μία από τις πιο κοινές είναι η κλαθρίνη. Η παρουσία πρωτεϊνών επικάλυψης μπορεί να είναι υπεύθυνη για την παρουσία μιας περιοχής με πυκνότητα ηλεκτρονίων που περιβάλλει αυτά τα κυστίδια, δίνοντας την εμφάνιση ενός ιικού στέμματος».

Με άλλα λόγια, θυμάστε την περίφημη “κορώνα” επάνω στον ιό της κορώνας ; Αποδεικνύεται ότι πρόκειται απλώς για μια κοινή πρωτεϊνική επικάλυψη σε κανονικά κυστίδια, που μαζεύει τις χρωστικές ουσίες στο παρασκεύασμα του ηλεκτρονικού μικροσκοπίου. Η εμφάνιση της κορώνας είναι απλώς άλλη μια δημιουργική φαντασίωση, που ονειρεύτηκαν οι ιολόγοι και οι ομάδες γραφιστικής τους.

Τέλος, η μελέτη συνεχίζει λέγοντας ότι, φυσικά, βλέπετε περισσότερα από αυτά τα σωματίδια σε άρρωστους ανθρώπους από ό,τι σε υγιείς, κάτι που είναι ακριβώς αυτό που έχω υποστηρίξει τον τελευταίο χρόνο. Τα νεκρά και ετοιμοθάνατα κύτταρα παράγουν αυτά τα σωματίδια κατά τη διαδικασία του θανάτου και εν μέρει για να απαλλαγούν από τα δηλητήρια.

Αλλά το τελικό «καρφί» έρχεται σε αυτό το απόσπασμα:

«Η πιθανότητα σύγχυσης των σωματιδίων του κορονοϊού με τα φυσιολογικά κυτταρικά συστατικά επισημάνθηκε στην πραγματικότητα σε μια λεπτομερή υπερδομική μελέτη από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) για τον SARS-CoV που ήταν υπεύθυνος για το ξέσπασμα του SARS το 2003»[1].

Με άλλα λόγια, το CDC το 2004 γνώριζε ότι οι ερευνητές δεν μπορούσαν να γνωρίζουν αξιόπιστα ότι αυτά τα σωματίδια ήταν σωματίδια του κορονοϊού.

Από τότε δεν έχει ακουστεί ούτε λέξη για το θέμα αυτό. Όλοι οι ιολόγοι χρησιμοποιούν αυτές τις εικόνες ως απόδειξη της ύπαρξης αυτού του ιού.

Πρόκειται για μια απάτη, βασισμένη στην επιστήμη των σκουπιδιών, όπως και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την ” Covid 19 “.

Θα μιλήσω περισσότερο για αυτό το έγγραφο στο διαδικτυακό σεμινάριο αυτή την Παρασκευή. Παρακαλώ, ελάτε μαζί μου.

Δείτε περισσότερα εδώ: drtomcowan.com

—————–

Δικτυογραφία:

The Smoking Gun? | Principia Scientific Intl.

https://principia-scientific.com/the-smoking-gun/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+psintl+%28Principia+Scientific+Intl+-+Latest+News%29

 

 

Πηγή

Προβολές : 813


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα