Με την ”Μεγάλη Επαναφορά” δημιουργούν ένα Νέο Άνθρωπο υποταγμένο στον Διανθρωπισμό.

Με την ”Μεγάλη Επαναφορά” δημιουργούν ένα Νέο Άνθρωπο υποταγμένο στον Διανθρωπισμό.

15 Οκτωβρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:351
Μοίρασέ το

Η τελική φάση του καπιταλισμού ένας ”σοσιαλισμός” μ’ απάνθρωπο πρόσωπο: Κρατικός Mονοπωλιακός Καπιταλισμός.

Θ’ αποτύχει γιατί άλλαξε το κοινωνικό μοντέλο από πυραμίδα σε δίκτυο! 

Αλλά, όλα τα πειράματα δημιουργίας Νέου Ανθρώπου στην ιστορία απέτυχαν!

 

 

 

 

Κρατώ πολύ συγκρατημένη αισιοδοξία, σε σχέση με τον Γάλλο διανοούμενο Alain Benajam.

Ο καπιταλισμός απέτυχε, αλλά ο κουμμουνισμός που στην ουσία θέλουν τα επιβάλλουν οι σατανικοί ελίτ, φαίνεται πως πετυχαίνει…

Φρόνισαν εκατό χρόνια τώρα, να διαλύσουν και να αλλιώσουν τις κοινωνίες, να αλώσουν οικογενειακά πρότυπα, θρησκείες, ήθη και παραδόσεις και να καταστήσουν τις μάζες στην ουσία πειθήνια όργανα που στην πρώτη τρομοκρατία, υποτάσσονται.

Ποιός μας εγγυάται πως ο κουμμουνισμός που θέλουν να εφαρμόσουν, δεν θα πετύχει;

Όλα μέχρι στιγμής, αυτό δείχνουν…ας κρατάμε μικρό καλάθι στην αισιοδοξία του Alain Benajam, γιατί η δυστοπική κοινωνία, ο διανθρωπισμός και ο μετανθρωπισμός, προς το παρόν δείχνει πως βαδίζουμε ως ανθρωπότητα, προς τον όλεθρο και κανένα ανθρώπινο χέρι δεν μπορεί να την σταματήσει.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η τελική φάση του καπιταλισμού ένας ”σοσιαλισμός” μ’ απάνθρωπο πρόσωπο: Κρατικός Mονοπωλιακός Καπιταλισμός.

Θ’ αποτύχει γιατί άλλαξε το κοινωνικό μοντέλο από πυραμίδα σε δίκτυο!

Με την ”Μεγάλη Επαναφορά” δημιουργούν ένα Νέο Άνθρωπο υποταγμένο στο Διανθρωπισμό.

Αλλά, όλα τα πειράματα δημιουργίας Νέου Ανθρώπου στην ιστορία απέτυχαν!

Η εφαρμογή ενός διατεινόμενου κωδικού υγείας, ως η αρχή ενός ψηφιακού κωδικού ταυτοποίησης για κάθε πολίτη, είναι το προδρομικό σημάδι της εφαρμογής αυτού που προδιατυπώνει ο Klaus Schwab στο έργο του “Great Reset” που έχει καλά περιγραφεί στο ομώνυμο έργο του.

Η «Μεγάλη Επαναφορά», ευτυχώς έχει λίγες πιθανότητες να εφαρμοστεί, επειδή παραβιάζει την ανθρωπότητα και προσπαθεί να δημιουργήσει έναν νέο άνθρωπο υποταγμένο στο διανθρωπισμό.

Όλα τα πειράματα δημιουργίας νέων ανθρώπων στην ιστορία διαχρονικά απέτυχαν.

Συνοψίζω.

1- Ο καπιταλισμός βρίσκεται στην τελική φάση επειδή έχει καταστεί ανίκανος να δημιουργήσει πλούτο και να εξασφαλίσει οικονομική και ανθρωπιστική ανάπτυξη.

1-1- Η πτωτική τάση του ποσοστού κέρδους (Μαρξ) σημαίνει ότι η βιομηχανία εμπορευμάτων δεν επιτρέπει πλέον τη συσσώρευση κεφαλαίου. Μόνο η Κίνα διατηρεί αυτόν τον τύπο καπιταλιστικής δομής, αλλά βρίσκεται σε αντιπαράθεση με αυτό το αμείλικτο φαινόμενο που περιγράφει ο Μαρξ.

1-2- Ο καπιταλισμός, που έχει γίνει υπερ-μονοπώλιο, έχει στραφεί προς την εκμετάλλευση των λαών μέσω του χρέους, προκειμένου να συσσωρεύσει κεφάλαιο.

Ωστόσο, οι δυτικές χώρες που είναι μεγάλοι πάροχοι χρεών βρίσκονται σε διαδικασία υπανάπτυξης και δεν μπορούν πλέον να παρέχουν αξιόπιστα χρέη αξίας και ικανότητας δημιουργίας χρημάτων.

2- Το καπιταλιστικό σύστημα είναι μπλοκαρισμένο, δεν επιτρέπει πλέον καμία εξέλιξη με βάση τη δική του λογική (βλ. Capital Marx), η λογική πρέπει να αλλάξει.

3- Ο καπιταλισμός θεμελιώθηκε στην ιδιωτική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής και στον οικονομικό φιλελευθερισμό και στην εμφάνιση ενός πολιτικού φιλελευθερισμού. Αυτό δεν λειτουργεί πλέον · πρέπει να τροποποιήσει τις διαδικασίες πλουτισμού της διευθύνουσας- τάξης και του κοινωνικού μοντέλου.

4- Οι λύσεις τους, ήδη προγραμματισμένες για μεγάλο χρονικό διάστημα: “καταστρέψτε τα πάντα για να ξαναχτίσετε τα πάντα, διαφορετικά”. Το “Great Reset” του Schwab. Ένα ολοκληρωτικό καθεστώς που δεν έχει κανένα όμοιό του στην ιστορία της ανθρωπότητας

4-1- Μια Οργουελική κοινωνία βασισμένη στον διανθρωπισμό, που σημαίνει τη ρομποτοποίηση ανθρώπων που δεν θα ήταν τίποτα περισσότερο από μηχανές υπό τον μόνιμο έλεγχο υπολογιστών άρχουσας τάξης.

Ωστόσο, το «1984» του Όργουελ φαντάζει με καλοκαιρινή κατασκήνωση πλάι σε αυτό που πρόβλεψαν για εμάς .

4-2- Φυσικά, κατάργηση ιδιωτικής ιδιοκτησίας, χρημάτων, καθιέρωση εγγυημένου εισοδήματος, μαζική ερήμωση και εξάλειψη της παραμικρής υποψίας ατομικών ελευθεριών. Η ΕΣΣΔ εις το τετράγωνο ή και εις τον κύβο.

5- Εν κατακλείδι, η εγκαθίδρυση ενός «σοσιαλισμού» με απάνθρωπο πρόσωπο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο φιλόσοφος Roger Garaudy είχε προβλέψει στη δεκαετία του 1970 του περασμένου αιώνα ότι ο καπιταλισμός θα μπορούσε να καταλήξει μόνος του στον σοσιαλισμό με την αδιάκοπη εξέλιξη αυτού που οι κομμουνιστές της εποχής αποκαλούσαν «Mονοπωλιακό καπιταλισμό του Κράτους».

Όμως, υπάρχει ένα μεγάλο ΑΛΛΑ, αυτή η δυστοπία δεν μπορεί ποτέ να είναι επιτυχής επειδή η κοινωνία έχει αλλάξει πρότυπο, από πυραμιδικό παράδειγμα (μοντέλο) έχει γίνει μοντέλο δικτύου.

Σε ένα τέτοιο παράδειγμα δεν μπορεί να δημιουργηθεί η ολοκληρωτική κοινωνική τάξη γιατί;

Η κατακόρυφη πληροφόρηση του ολοκληρωτικού παραδείγματος δίνει τη θέση της σε οριζόντια πληροφόρηση του δικτυακού συστήματος, οι πληροφορίες διαδίδονται γρήγορα στο δίκτυο και κάθε προσπάθεια περιορισμού ή παρεμβολής αυτού του δικτύου από την άρχουσα τάξη εκπονεί μόνο δυσπιστία σε αυτό που μας ζητείται να πιστέψουμε.

Γνωρίζοντας τέλεια αυτό που η άρχουσα τάξη έχει προβλέψει για εμάς, κατά συνέπειά να μην μπορούμε να το δεχτούμε.

Γνωρίζοντας το πρόβλημα της αντιπαράθεσής της με το δίκτυο, η άρχουσα τάξη έχει δημιουργήσει αντίμετρα, το πρώτο και πιο αποτελεσματικό από τα οποία είναι ο φόβος της πανδημίας και η ανάγκη για pass sanitaire. Σε αυτό πρέπει να προστεθούν και οι εκλογές στις οποίες οι υποψήφιοι που έχουν εγκριθεί από την άρχουσα τάξη θα δώσουν αποτελέσματα χωρίς γνωστές εκπλήξεις.

Με αυτόν τον τρόπο, η άρχουσα τάξη έχει ήδη αποκαλύψει τις προθέσεις της και κήρυξε έναν ανοιχτό πόλεμο στους λαούς.

Προειδοποιημένοι για αυτό που επιδιώκεται να εφαρμοστεί σε εμάς, μας μένει να οργανώσουμε την Αντίσταση.” Alain Benajam

Alain Benajam: Γάλλος διανοούμενος, πρόεδρος του Réseau Voltaire. Σπουδές στην Βιομηχανική Χημεία. Αναφέρει ότι ήταν ερευνητής ανοσολογίας για 14 χρόνια και πως ήταν στο νοσοκομείο Saint-Louis, στην ομάδα του νομπελίστα Jean Dausset..

 

 

Πηγή

Προβολές : 351


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα