Με 300 ευρωπουλάκια, αγοράζεις το χαρτί του εμβολιασμού. ΡΕ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ;

Με 300 ευρωπουλάκια, αγοράζεις το χαρτί του εμβολιασμού. ΡΕ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ;

21 Σεπτεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:807
Μοίρασέ το

 

Άρχισαν να «δίνουν» συναδέλφους τους! «Πασίγνωστοι καλλιτέχνες κυκλοφορούν με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού»

 

 

 

 

 

Της … εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα, γίνεται.

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ.

Ρε δεν πάτε στο διάολο όλοι σας, καθάρματα.

ΔΕΝ ΜΠΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΞΑΠΑΤΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος ο οποίος αποκάλυψε πως για λόγους επιβίωσης εργάζεται και στην εστίαση.

Παράλληλα όμως προέβη σε μια καταγγελία λέγοντας πως καλλιτέχνες πρώτης γραμμής κυκλοφορούν με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

«Έχω προσωπική εμπειρία.

Είχα μαζευτεί σε τραπέζι με κάποιους συναδέλφους και ένας με πλησίασε και μου πρότεινε να αγοράσω αυτό το παράνομο χαρτί και του λέω “χτύπησες λάθος πόρτα, έχω κάνει το εμβόλιο”.

Μου είπε ότι πρέπει να στείλω σε αυτόν ένα μήνυμα με τα στοιχεία μου κι εκείνος θα τα στείλει εκεί που πρέπει να τα στείλει κι εκείνοι θα επικοινωνούσαν μαζί μου, για να κάνω 300€ κατάθεση.

Όχι σε λογαριασμό τράπεζας, αλλά σε άλλον λογαριασμό που δεν θυμάμαι και μετά από 3-4 μέρες το χαρτί θα ερχόταν στο κινητό μου.

Για να με πείσει μου είπε και ονόματα ηθοποιών και τραγουδιστών που είναι αρνητές του εμβολίου και μου έκανε εντύπωση γιατί ορισμένοι ηθοποιοί παίζουν σε σίριαλ, στο θέατρο και σε εκπομπές και εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παράσχος.

 

 

Πηγή

Προβολές : 807


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα