Μια συνέντευξη που ΒΡΩΜΑΕΙ, αλλά και ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ! (βίντεο)

17 Ιανουαρίου, 2022 59 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:5,946
Μοίρασέ το

 

Ας δούμε επιτέλους την αλήθεια και τον ρόλο κάποιων δημοσιογράφων που εμφανίζονται με το “φωτοστέφανο” του… “ΜΠΑΤΡΙΩΤΗ”….

Μήπως είναι του … ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;;;

 

Ρεπορτάζ: Καλλιόπη Σουφλή

 

Αργά χθες το βράδυ, έλαβα από γνωστή προσωπικότητα με αδιαπραγμάτευτο ΗΘΟΣ και ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, το βίντεο που ακολουθεί.

Από τις πρώτες λέξεις, η πίεσή μου ανέβηκε κατακόρυφα…

«Δεν είναι κακός άνθρωπος ο πρωθυπουργός… έχει κι αυτός καρδιά, έχει αισθήματα» και μόνο αυτό, τα λέει όλα… αλλά “τα πρόβατα” που τον παρακολουθούν και τον ακολουθούν, δεν κατάλαβαν τίποτα… έμειναν μόνον στα όσα λέει ο συντευξιαζόμενος.

Μέχρι και ο συντευξιαζόμενος εξεπλάγη με τους θετικούς χαρακτηρισμούς που έδωσε ο δημοσιογράφος για τον πρωθυπουργό, αλλά “τα πρόβατα”, χαμπάρι δεν πήραν…

“Θα στείλω την συνέντευξή σου στον πρωθυπουργό και θα τον υποχρεώσω να σου απαντήσει και θα σου απαντήσει κι εκείνος με βίντεο και θα τον υποχρεώσω να σου στείλει επιστολή. Δεν είναι κακός άνθρωπος ο πρωθυπουργός, όπως θέλω να πιστεύω πως δεν είναι κακός άνθρωπος κανένας πολιτικός”, λέει ο δημοσιογράφος στον συντευξιαζόμενο.

Αλλά είπαμε… τα όσα είπε ο … δημοσιογράφος, ούτε που τα κατάλαβαν…

Αυτό βρώμαει πολύ… πάρα πολύ…

Ποιός κάνει την συνέντευξη με τον Νικόλα;

Ποιός λέει στον Νικόλα, πως ο πρωθυπουργός… “είναι πολύ καλός άνθρωπος, έχει κι αυτός καρδιά, έχει αισθήματα”;;;

Όλοι οι ακροατές του βίντεο, έγραψαν κάτω απ’ αυτό, διθυράμβους για τον Νικόλα, και καλώς έπραξαν, αλλά ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

Ούτε ο Χατζηλαλάκης στην πρόσφατη συνέντευξη με τον πρωθυπουργό, δεν έκανε τόσους θετικούς χαρακτηρισμούς.

Και ποιός είναι ο δημοσιογράφος που … ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΕΥΞΙΑΖΟΜΕΝΟ;;;

ΤΟΣΟ … ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ;;;

Για σκεφθείτε και το άλλο…

Το αναπαρήγαγε και ο Χίος, χωρίς να γράφει λέξη για τον δημοσιογράφο που έλεγε στον μικρό Νικόλα, για τις… “χάρες του πρωθυπουργού”.

Ας αρχίσουμε να δένουμε τα κομμάτια του παζλ…

Μήπως είναι “πολύ … βρώμικα”…

ΚΙ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΠΟΙΩΝ “ΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ”…

Τα έχω πάρει στο κρανίο, για την απουσία κριτικής σκέψης του κόσμου.

Ναι… συγκλονίζει ο εντεκάχρονος Νικόλας Κουτέλης με τα όσα λέει στο βίντεο…

Ναι, έβαλε σε όλους εμάς τους μεγάλους τα γυαλιά…

ΝΑΙ… ΑΓΓΙΞΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…

Νικόλαος Κούτελης: “Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ…

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ…

ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ΕΔΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ…

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…”!!!!!!!!!!!

Λόγια που θα έπρεπε να τα πούμε και να τα βροντοφωνάξουμε ΕΜΕΙΣ… ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ… ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ… τα λέει ένα ενδεκάχρονο αγόρι.

Δεν θα γράψω τίποτε άλλο.

Τα λόγια του Νικόλα, ας γίνουν το σύνθημά μας για μια ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ…

ΕΝΑΝ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Ας δούμε επιτέλους την αλήθεια και τον ρόλο κάποιων δημοσιογράφων εμφανίζονται με το “φωτοστέφανο” του… “ΜΠΑΤΡΙΩΤΗ”….

Μήπως είναι του … ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;;;

Μήπως τον πήρε χαμπάρι και η … παρέα της Λάρισας και τους πέταξε εκτός;;; (εδώ)

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, για την σύναξη της Λάρισας. Αχ πουλάκια μου, να ξέρατε που μπλέξατε

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΕ, ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ … “ΜΑΣΚΑ”;;;

Αλέξανδρος Στεφανόπουλος: «Δεν είναι κακός άνθρωπος ο πρωθυπουργός… έχει κι αυτός καρδιά, έχει αισθήματα.

Θα στείλω την συνέντευξή σου στον πρωθυπουργό και θα τον υποχρεώσω να σου απαντήσει και θα σου απαντήσει κι εκείνος με βίντεο και θα τον υποχρεώσω να σου στείλει επιστολή.

Δεν είναι κακός άνθρωπος ο πρωθυπουργός, όπως θέλω να πιστεύω πως δεν είναι κακός άνθρωπος κανένας πολιτικός»!!!!!!!!!!!!!

Αφιερώνω στον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο, απόσπασμα από ένα σχόλιο εξαιρετικό και συμπυκνωμένο, που διάβασα εδώ για τον … “καλό άνθρωπο” τον Μητσοτάκη… 

 

“Να σου κουνάει το δάχτυλο αυτός που υποθάλπτει παιδεραστές (λιγνάδης), αποφυλακίζει τηλεπαρουσιαστές με μόλις 5 μήνες προφυλάκιση με 2 κακουργήματα (φουρθιώτης), καίει την μισή Ελλάδα για να απλώσει γερμανικές ανεμογεννήτριες, κλείνει τα εργοστάσια Λιγνίτη και μας έρχεται το ρεύμα στο Θεό, επιτρέπει φωνές που ονομάζουν τον Καποδίστρια διδάκτορα και τον Παπαφλέσσα ψεύτη, βάζει σε επιτροπές για την Ελληνική Επανάσταση του 1821 τέρμα ανθέλληνικά υποκείμενα γύναια, κρατάει στο απόκομμα ανωμαλίας του βουλευτές που παρομοιάζουν τον Μ. Αλέξανδρο με σκουπίδια, συνδιαλέγεται με χοντρούς ναρκ3μπορους από το city σε κάθε ευκαιρία, κρατάει από τα @@ όλους τους ανώμαλους μερακλήδες εισαγγελείς της χώρας, δίνει το πράσινο φως για δολοφονικές ενέργειες εναντίον επαναστατικών φωνών, φυλακίζει τις υπόλοιπες φωνές και τέλος γράφει το Σύνταγμα στα @@ρια του.” 

Αφιερώνω στον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο, τον δημοσιογράφο που θεωρεί τον πρωθυπουργό “που δεν είναι κακός, έχει καρδιά και αισθήματα”, την ΙΑΧΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Σ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

 

Όφειλα στους αναγνώστες μου να παρουσιάσω τα γεγονότα όπως ακριβώς έχουν…

Τα συμπεράσματα ας τα εξάγουν οι αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ και των σελίδων μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Δείτε το βίντεο των αποκαλύψεων και τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ…

 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ (!) ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΘ ΚΥΡ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 11ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ

 

 

Προβολές : 5,946


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα