Μόλις έκανα την 68η δόση. Ένα μυθιστόρημα από το μέλλον (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

Μόλις έκανα την 68η δόση. Ένα μυθιστόρημα από το μέλλον (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ)

15 Δεκεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:717
Μοίρασέ το

 

Οι προηγούμενες 67 όσο να’ ναι μου έδωσαν ανοσία δυο ολόκληρα χρόνια. Αυτή σίγουρα θα πιάσει για τη μετάλλαξη.

 

 

 

Ο αρθρογράφος, επιστράτευσε το χιούμορ, για να σπάσει έστω και για λίγα λεπτά, την παράνοια. Πικρό χιούμορ, αλλά οι αλήθειες βγαίνουν μέσα απ’ αυτό…

Το χιούμορ και η αντίσταση σ’ αυτό τον εφιαλτικό κόσμο που θέλουν να μας επιβάλλουν, θα μας σώσει.

Απολαύστε τον… τα γράφει ωραία ο μπαγάσας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Post Photo

Μετά την εμφάνιση της μετάλλαξης ωμέγα-θήτα-γάμα-τα-ψιτ-ψιτ η κυβέρνηση μας είπε ότι χρειαζόμαστε μια τελευταία ενισχυτική δοσούλα για να έχουμε πλήρη ανοσία.

Οι προηγούμενες 67 όσο να’ ναι μου έδωσαν ανοσία δυο ολόκληρα χρόνια. Αυτή σίγουρα θα πιάσει για τη μετάλλαξη.

Φυσικά έτρεξα να την κάνω. Χωρίς αυτή μας είπαν ότι θα λήξει το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Χωρίς αυτό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πχια. Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα. Αυτά είναι επιστήμες όχι αστεία.

Όχι, είμαι μια χαρά.

Κάτι ψιλοθεματάκια αλλά τίποτε το σοβαρό.

Μου έπεσαν τα μισά δόντια, έχω περίεργο δέρμα, μου έκοψαν το ένα ποδάρι και το ένα χέρι.

Το μάτι μου αλληθωρίζει και δεν ακούω από το αριστερό αυτί.

Κατά τα άλλα όμως είμαι μια χαρά.

Εντάξει είναι και το θέμα ότι δεν θυμάμαι ποιος είμαι και ο καλός μου γιατρός μου είπε ότι τη γλίτωσα φτηνά με το εγκεφαλικό μου.

Τουλάχιστον δεν ήταν τόσο σοβαρό όσο τα 4 εμφράγματα που έπαθα.

Τώρα είμαι όμως μια χαρά.

Με 3 μπάι πας νιώθω πιτσιρίκι.

Το πιστοποιητικό το χρειάζομαι για τη δουλειά μου. Χωρίς αυτό δεν θα έχω εισόδημα να πληρώνω το νοίκι και το φαγητό. Αν και δεν τρώω τελευταία πολύ.

Μετά την αφαίρεση ενός όγκου από θρόμβους που σχηματίστηκε στο στομάχι μου δεν κατεβαίνει τίποτα. Ίσως φταίει που μου αφαίρεσαν όλο μου το στομάχι.

Στη δουλειά όλα καλά. Ησυχία.

Το αφεντικό μου δυστυχώς στη δόση 54 τα τίναξε. Λένε ότι ήταν να πεθάνει. Γέρος ήταν μωρέ. 47 χρονών χούφταλο. Τι περίμενε; Να γίνει 80; Από γήρας πήγε είπαν. Εντελώς λογικό. Το γερομπισμπίκη μας το έπαιζε και αφεντικό. Αντί να βγει στη σύνταξη.

Δεν έχουμε πολλή δουλειά τελευταία είναι η αλήθεια.

Δεν ξέρω που πήγαν όλοι. Μάλλον θα φοβούνται τη νέα μετάλλαξη και θα είναι στα σπίτια τους.

Τι να σας πω. Δεν κυκλοφορώ και γω πολύ τελευταία.

Λείπει και το ένα ποδάρι και όσο να ‘ναι δυσκολεύει το περπάτημα.

Είναι και το άλλο που αρχίζω να μην το κουνάω καλά.

Τώρα γιατί έγινε πράσινο δεν ξέρω.

Μάλλον πρέπει να το πλύνω.

Στο τμήμα μου δεν έχουμε πια φασαρίες. Κάποτε είχαμε κάτι καυγάδες για τη δουλειά αλλά και αυτά έστρωσαν. Ο συνεργάτης στο τμήμα μου δεν υπάρχει πια για να μαλώνουμε.

Ανατινάχθηκε το κεφάλι του ένα μεσημέρι. Οι γιατροί είπαν ότι έφταιγαν οι γκοφρέτες που χλαπάκιαζε όλη μέρα. Τον ηλίθιο. Όλοι το ξέρουν αυτό. Οι γκοφρέτες οδηγούν σε εκρηκτικές καταστάσεις. Τι ήθελε και τις έτρωγε.

Πάνω που θα έπιανε η 47η δόση που έκανε. Μετά θα είχε πάλι έγκυρο πιστοποιητικό. Άτιμες γκοφρέτες. Σκοτώστρες φίλε μου.

Γενικά στον όροφο έχει πολύ ησυχία τελευταία.

Δεν ξέρω αν φταίει που πέθαναν όλοι.

Η αλήθεια είναι ότι δεν άνοιγαν και πολύ τα παράθυρα να παίρνουμε λίγο αέρα.

Τους το έλεγα εγώ. Μια μέρα θα πεθάνετε όλοι από αυτή τη μπόχα του γραφείου. Δεν με άκουσαν.

Είχαν φτάσει στην 62η δόση οι περισσότεροι. Είχαν σχεδόν τέλεια ανοσία. Ήταν μια χαρά. Αλλά δεν άνοιγαν τα παράθυρα. Δεν με άκουσαν. Τα παράθυρα να ανοίγετε. Είδατε τι έπαθαν; Εμ, δεν παίζουμε με αυτά.

Το λογιστήριο όμως είναι καλά. Για αυτό ακόμα πληρώνομαι. Εκεί είναι όλα εντάξει.

Ήταν 5 άτομα τα οποία τα θεωρούσα ούτως ή άλλως πολλά. Τα έξυναν όλη μέρα εκεί μέσα. Μόνο τέλος του μήνα είχαν λίγο δουλίτσα. Τώρα έμεινε ένας. Όχι δεν τους απέλυσε το γέρικο αφεντικό μου. Δεν πρόλαβε για την ακρίβεια. Απλά πήγαν από τροχαίο. Οδηγούσε ένας που έκανε την 58η δόση. Ήταν άσχημη αυτή τη θυμάμαι.

Μάλλον είχαν παραβάλει γραφένιο. Έπαθε ανακοπή στο τιμόνι και τους σκότωσε όλους στο όχημα.

Οι γιατροί είπαν ότι έφταιγαν τα λάστιχα. Αν είχε καλύτερα λάστιχα θα είχε προλάβει να φρενάρει.

Ασυνείδητοι οδηγοί φίλε αναγνώστη. Βόδια. Που πας κύριε με μάπα λάστιχα πρωινιάτικο; Τσάμπα πήγαν οι άνθρωποι. Λάστιχα να βάλετε.

Έχω ένα πρόβλημα το οποίο όμως με απασχολεί. Πρέπει να οφείλεται στο ότι δεν άλλαζα καθημερινά σώβρακο.

Μετά την 59η δόση μου έπεσε το πουλί μου μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας. Ναι, έκανε ένα σπλατς και πάει το πουλί μου. Καταστράφηκε η ερωτική μου ζωή. Τι θα τρομπάρω τώρα; Νταξ λείπει και το χέρι αλλά είχα το άλλο για αυτή τη δουλειά.

Μου το έλεγε η φουκαριάρα η γυναίκα μου πριν πεθάνει στην 29η δόση. Να αλλάζεις εσώρουχο. Θα πάθεις τίποτα από τη βρώμα. Δεν την άκουσα και είδατε τι έπαθα; Βρακί να αλλάζετε. Καθημερινά.

Έβλεπα το πρασινολιλά όργανό μου να κολυμπά νεκρό στη λεκάνη πριν τραβήξω το καζανάκι. Έριξα και κανονιοβολισμό. Όπως οι ναυτικοί. Είχα φάει δυο πιάτα φασολάδα. Τώρα νιώθω κάπως πιο θηλυκός αλλά δεν ξέρω γιατί. Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο τώρα που τα ξύνουμε στη δουλειά είναι που δεν έχω τι να ξύσω. Δράμα.

Αλλά είμαι καλά. Ούτως ή άλλως ήταν η τελευταία ενισχυτική δοσούλα. Έτσι μας είπε η κυβέρνηση. Ξέρουν αυτοί. Έχουν επιστήμουνες. Τις μάσκες τις καταργήσανε γιατί δεν έμειναν και πολλοί να κυκλοφορούν στο δρόμο οπότε είμαστε ασφαλείς. Άσε που δεν πουλάνε και μάσκες. Κάτι έπαθαν λέει οι φορτηγατζήδες και δεν φέρνουν. Τεμπελόσκυλα φίλε μου. Πάντα τέτοιοι ήταν.

Το πιστοποιητικό μας το δίνουν σε χαρτί τώρα γιατί έπεσε το ίντερνετ εδώ και 6 μήνες. Νταξ αυτό δεν είναι πρόβλημα. Είχα ούτως ή άλλως συλλογή από τσοντούλες σε DVD.

Δουλεύει ακόμη το ρημάδι με τόση πιτσιλιά που του έχω ρίξει. Τώρα θυμήθηκα βέβαια ότι έχασα το πουλί μου. Πρέπει να ρωτήσω το γιατρό μου αν μπορώ να βιδώσω κάτι άλλο εκεί στη θέση του. Δεν μπορεί τόση τεχνολογία mRNA φτιάχνουν. Ένα μηχανικό παπάρι δεν είναι σε θέση να φτιάξουν; Ήμαρτον.

Αύριο δουλειά πάλι. Δεν θυμάμαι τι κάναμε εκεί. Δεν έμεινε και κανένας να ρωτήσω. Θα πάω στο λογιστήριο να ρωτήσω. Εκεί είναι μια χαρά. Αυτός που απέμεινε είναι μια χαρά στην υγεία του ο μπαγάσας.

Ανωμαλάρα είναι αλλά είναι καλό παιδί. Να σκεφτείς θεωρούσε από την αρχή όλη την πανδημία στημένη ιστορία. Μουρλός φίλε μου. Κάτι έλεγε ότι θέλουν να μας πεθάνουν όλους. Τον καημένο, μάλλον του είχε στρίψει.

Χθες μου είπε ότι δεν είχε κάνει ποτέ εμβόλιο και ότι είπε ψέματα σε όλους. Τον αληταρά τι σκαρφίστηκε. Φαντάζομαι ότι αν ζούσε το αφεντικό θα θύμωνε πολύ. Τον κωλόγερο. Αλλά πάει και αυτός. Τώρα που τον έπιασε η κρίση ειλικρίνειας τον παλαβό δεν έχει σε ποιον να το πει. Μαρτύριο.

Το συμπάθησα τον τρελάρα. Κρίμα όμως που θα πεθάνει σύντομα από κόβιντς. Του είπα να κάνει εμβόλιο να προστατευτεί αλλά δεν με ακούει. Δεν βλέπει εμένα; Είμαι ο μόνος που επέζησε επειδή χτύπησα την 68η δοσούλα και έχω πλήρη ανοσία.

Άσε που θα βάλω και πουλί ρόμποκοπ.

Ποιος με πιάνει μετά.

 

Πηγή

Προβολές : 717


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα