ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ» ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΦΟΝΙΚΩΝ ΒΙΟ-ΝΑΝΟ ΕΝΕΣΕΏΝ. 

ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ» ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΦΟΝΙΚΩΝ ΒΙΟ-ΝΑΝΟ ΕΝΕΣΕΏΝ. 

8 Δεκεμβρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:952
Μοίρασέ το

 

Δημήτρης Γιαννόπουλος: Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ

Όσο παραμένουμε φοβισμένοι και παγωμένοι, τα κτήνη, θα μας επιβάλλουν όλο και πιο σκληρά μέτρα, και σύντομα θα απαιτήσουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων μας και των παιδιών από την πρώτη μέρα της γέννησής τους.

Ως λαός, δεν έχουμε μάθει στο ΜΑΖΙ… τα περιθώρια εξαντλήθηκαν…

Η ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ, Ή ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.

Επιτέλους σκεφθείτε πάνω από τον ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ πανικό σας εσείς οι … “γονείς” που μπολιάζεται με ΘΑΝΑΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αυτά κινδυνεύουν περισσότερο από την Ψύχωση των γονέων τους παρά από τις σύριγγες των μανιασμένων εμβολιαστών.

Η παραλλαγή Όμικρον δείχνει πως o εργαστηριακά μεταλλαγμενος χιμαιρικός Κορωνοϊός SARS-Cov-2 έχει αποβάλει όλες της τοξικές προσμίξεις και μετατρωπές των γονιδίων του, και τείνει να επανέλθει οριστικά στην προηγούμενη ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του Κορωνοϊού ως ίωση του «απλού κρυολογήματος» φιλική προς τον Άνθρωπο.

Ένα πραγματικό θείο δώρο που έχει προκαλέσει πανικό στο ιερατείο των παγκοσμιοποιητών και κυρίως στα ανδρεικελά τους. 

Ταυτόχρονα έχει ενθαρρύνει μια κοσμογονία διεθνούς εξέγερσης των λαών ενάντια στη βάρβαρη Πλανητική Ιατροφασιστική Τυραννία.

Έτσι εξηγείται η υστερία και σπασμωδικότητα των εξοντωτικών μέτρων κατά Ανεμβολίαστων, που εξαπολύονται ως αντιπερισπασμός και συγκάλυψη της επιστημονικής αλήθειας για το Τέλος της Μεγάλης Απάτης των μαθητευόμενων Μέγκελε.

Αυτό που συμβαίνει στις ΜΕΘ είναι μια Πανδημία Εμβολιασμένων στην Ελλάδα οι οποίοι δεν αντέχουν το χειμώνα με κατεστραμμένο ανοσοποιητικό τόσο από τα τοξικά «εμβόλια» όσο και από τις κακουχίες των λοκντάουν, τα αυτοάνοσα και χρόνια νοσήματα που έμειναν αθεράπευτα και κακοφόρμησαν.

 Έχει κυριολεκτικά εξουθενωθεί ο οργανισμός των Ελλήνων που τώρα προσβάλλεται εύκολα από κάθε λογής ασθένειες και οργανικές ανεπάρκειες οι οποίες έχουν εξακοντίσει την υπερβάλλουσα θνητότητα (από κάθε αιτία) στα ύψη, με αύξηση 74% σε σχέση με πέρσι και τα τελευταία πέντε χρόνια. 

Όλα αυτά προοιωνίζουν ένα βαρύ αλλά όχι τόσο «Σκοτεινό Χειμώνα» όπως είχε χαρακτηριστεί ο περσινός αφού τα ελπιδοφόρα μηνύματα από την αυθεντική Επιστήμη και την Αφύπνιση των Συνειδήσεων πληθαίνουν!

 

Δημήτρης Γιαννόπουλος

 

ΕΑΝ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ Ν ΑΦΡΙΚΗ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ

 

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 952


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα