ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

19 Ιανουαρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:870
Μοίρασέ το

 

Έτσι έφθασε η Γεωργία στην Αστυνομία

Κι από την άλλη πλευρά, διαταραγμένοι νόες, που μέλημά τους σ’ αυτές τις κατακριτέες πράξεις, είναι πως οι βιαστές θα καλύψουν ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ, και πως οι δικαστικές αρχές, θα επικαλύψουν τη δράση τους και το κακό που έχουν κάνει…

Κι όλοι εμείς παρατηρητές, μιας ψυχής που βιάστηκε, θίγεται, νοσεί, πονάει, κουρελιάζεται, κλαίει και καλείται μόνη της να διαχειριστεί όλο αυτό, που είναι τρομακτικά επίπονο και ψυχοφθόρο…

Και η δική μας η κουλτούρα;

Ποιά κουλτούρα; Ο Έλληνας, αιώνες τώρα υποτιμά την ψυχή του… την ντύνει με φανταχτερά ρούχα,  με το γέλιο, το ταπεραμέντο και το κέφι του, με μια ζωή ανούσια και επιφανειακή, που κάποιες φορές καταλήγει σε ΕΓΚΛΗΜΑ…

Η Γεωργία, ζει όλες αυτές τις μέρες, αλλά και για αρκετές ακόμα θα ζήσει τη βοή του βιασμού της.

Τα βράδυα όμως και τις ώρες της σιωπής, η ψυχή της θα ζει και θα ξαναζεί τον βιασμό της… και τότε κανείς δεν θα ακούει τα ουρλιαχτά της ψυχής της…

Όσοι εμπλέκονται στον βιασμό της Γεωργίας (βιαστές, εισαγγελείς, ανακριτές, ιατροδικαστές, δικηγόροι της “οικογένειας” των βιαστών)… όσοι ξαναβίασαν την ψυχή της με τη χυδαιότητα των σχολίων τους, να θυμούνται πως η ζωή είναι μεγάλη πο@τάνα και επιστρέφει συμπεριφορές…
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΣΕ ΣΤΕΝΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ… ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΗ … “ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ”.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Έτσι έφθασε η Γεωργία στην Αστυνομία

Οι περιγραφές της Γεωργίας Μπίκα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για το τι υπέστη το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στη σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολιών. Η εικοσιτετράχρονη κοπέλα εξήγησε με σαφήνεια τα πάντα. Δεν άφησε κανένα κενό. Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες. Άνοιξε την ψυχή της, υπερβαίνοντας την ψυχολογική πίεση την οποία προφανώς αντιμετωπίζει από εκείνο το βράδυ.

Η στάση του θύματος είναι απολύτως έντιμη. Ξεκάθαρη. Χωρίς σκιές. Και είναι μόνον 24 ετών. Ωστόσο, οι περιγραφές αλλά και σκέψεις της, καθώς και οι εξηγήσεις της, παραπέμπουν σε άτομο κατά πολύ μεγαλύτερο.

Αν η στάση του θύματος λοιπόν είναι απολύτως έντιμη, η στάση των Αρχών και η συμπεριφορά τους είναι βασανιστικά ανεύθυνη.

Η Γεωργία Μπίκα βρήκε το κουράγιο, μάζεψε τα κομμάτια της και συγκέντρωσε όλες τις δυνάμεις που της είχαν απομείνει για να μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα και να καταθέσει στους αστυνομικούς το δράμα το οποίο είχε βιώσει λίγες μόνον ώρες πριν.

Τα είπε όλα στους αστυνομικούς. Όσα εκείνη τη στιγμή το βεβαρημένο από τη φαρμακευτική ουσία μυαλό της ήταν σε θέση να θυμηθεί.

Η κατάθεσή της έγινε την 1η Ιανουαρίου 2022.

Όμως, εισαγγελέας και ανακριτής, παρά τα όσα κατέθεσε και παρά τα εμφανή σημάδια που έφερε στο σώμα της, άφησαν να περάσουν 13 ολόκληρες ημέρες για να εξετάσουν. Αν η Γεωργία Μπίκα ήταν θυγατέρα κάποιου γνωστού επιχειρηματία, ενός πολιτικού της Θεσσαλονίκης ή ενός επωνύμου, οι δικαστικοί λειτουργοί θα άφηναν 13 ημέρες για να μιλήσουν με το θύμα; Ασφαλώς και όχι.

Αν η Γεωργία ήταν κόρη του Μητσοτάκη ή ενός εισαγγελέα ή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο ιατροδικαστής θα άφηνε να κυλήσουν 3 ολόκληρες ημέρες για να εξετάσει το θύμα βιασμού; Ασφαλώς και όχι.

Αν η Γεωργία Μπίκα ήταν επώνυμη, οι Αρχές θα «αμελούσαν» να προβούν σε λήψη αίματος για να προσδιοριστούν με ακρίβεια όλα τα ίχνη ουσιών στον οργανισμό του θύματος; Ασφαλώς και όχι. Κι όμως, οι Αρχές περιορίστηκαν μόνον στη λήψη ούρων. Αν είναι δυνατόν!

Η Γεωργία Μπίκα είναι ένα απλό κορίτσι το οποίο βίωσε ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στη ζωή ενός νέου ανθρώπου. Έχασε τον πατέρα της, αμέσως μετά τον σύντροφό της, και 40 ημέρες από τον δεύτερο θάνατο βίωσε την απώλεια της μητέρας της. Από τότε παλεύει να ισορροπήσει.

Δεν είναι όμως επώνυμη.

Οι δικαστικές αρχές, εισαγγελέας και ανακριτής, άφησαν να κυλήσουν 13 εικοσιτετράωρα απραξίας. Η Γεωργία είχε καταγγείλει βιασμό. Ούτε αυτό το έλαβαν υπ’ όψιν.  

Η Γεωργία φωτογράφισε η ίδια τους μώλωπες που έχει στο σώμα της από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς
Η Γεωργία φωτογράφισε η ίδια τους μώλωπες που έχει στο σώμα της από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

 

Οι ίδιες δικαστικές αρχές, όμως, δεν έχασαν ούτε δευτερόλεπτο ως προς τη διαχείριση της υπόθεσης που αφορούσε τον Βασίλη Λεβέντη, τον γόνο της πανίσχυρης οικογένειας τον οποίο η Αστυνομία είχε συλλάβει για τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας. Αβασάνιστα τον άφησαν ελεύθερο υπό όρους που φαντάζουν αστείοι μπροστά στη βαρβαρότητα που αποπνέει η κατάθεση της Γεωργίας. Η δίωξη που ασκήθηκε ήταν, άλλωστε, πλημμεληματικού χαρακτήρα. Έτσι αποφάσισαν οι δικαστικοί λειτουργοί. 

Βλέπετε, αμέσως μετά τη σύλληψη του Βασίλη Λεβέντη, η μητέρα Λεβέντη πήρε το πρώτο αεροπλάνο και μετέβη στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί προσέλαβε τον γνωστότερο δικηγόρο της πόλης.

Επιστρατεύτηκαν οι πάντες, λειτούργησαν τα κυκλώματα, με μαεστρία τραβήχτηκαν τα νήματα για να κινηθούν σπασμωδικά οι ξύλινες φιγούρες. Ελεύθερος ο Βασίλης Λεβέντης, γύρισε στο σπίτι του στην Αθήνα και πόζαρε αυτάρεσκα στον φακό, δείχνοντας με χυδαιότητα πώς αντιμετωπίζει τις Αρχές αυτού του τόπου.

Η Γεωργία Μπίκα, όμως, η οποία βρήκε το κουράγιο να μεταβεί στο ΑΤ Λευκού Πύργου για να καταθέσει το τι της συνέβη και να υποβάλει μήνυση, ήταν γεμάτη μώλωπες. Ήταν εμφανή τα σημάδια του βιασμού της στο κορμί της. Τα  σημάδια αυτά αποτυπώθηκαν σε φωτογραφίες. Αποτελούν ανακριτικό υλικό. Ποιος τις έλαβε υπ’ όψιν;  

Έπρεπε να ξεσηκωθούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να καταγραφούν τα αμείλικτα ερωτήματα ώστε να αναγκαστεί ο Άρειος Πάγος να επέμβει εκ των υστέρων και να ζητήσει το αυτονόητο: Να κάνουν σωστά τη δουλειά τους οι δικαστικές και οι αστυνομικές αρχές.

Ως επιστέγασμα σε αυτή την υπόθεση με τα αδυσώπητα ερωτήματα που έχουν τεθεί, ήρθε η συνέντευξη της Γεωργίας Μπίκα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Μια συνέντευξη με την οποία η 24χρονη κοπέλα καθήλωσε την κοινή γνώμη. Με μια χαρακτηριστική ηρεμία και ευδιάκριτη εντιμότητα απάντησε και στις πλέον δύσκολες ερωτήσεις. Ούτε προσπάθησε να αποκρύψει τίποτε, ούτε επιχείρησε να αποφύγει τα ερωτήματα.

 

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη:

Η συνέντευξη της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Σε αντίθεση με την εικόνα του θύματος, ο Βασίλης Λεβέντης, τον οποίο αναγνώρισε η Γεωργία ως έναν εκ των βιαστών της, απολαμβάνοντας την ασφάλεια της κατοικίας του μετά την αποφυλάκισή του ανάρτησε στα social media τη χαρακτηριστική φωτογραφία με την οποία διακωμωδεί την είδηση ότι συνελήφθη για βιασμό, ενώ υποδηλώνει με σαφήνεια και πληθωρική χυδαιότητα πως καταγράφει στα «α@@@@@α του» εισαγγελείς, ανακριτές, αστυνομία, αλλά και την ίδια την κοινωνία.

Πρόκειται για την επιτομή της χυδαιότητας και της απανθρωπιάς.

Δείτε τη φωτογραφία που έφερε στη δημοσιότητα η «Ζούγκλα»:

Μένει η εικόνα της Γεωργίας Μπίκα με τους μώλωπες πάνω στο κορμί της που δεν κρύβονται, αλλά και εκείνους που δεν φαίνονται και είναι βαθιά κρυμμένοι στην ψυχή της.

Αυτοί οι μώλωπες είναι και οι πιο επικίνδυνοι, γιατί «ξυπνούν» απότομα από τον λήθαργο και ξαναφέρνουν στο μυαλό εικόνες και βασανιστικά ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις. 

Δείτε φωτογραφίες με τους μώλωπες στο σώμα της Γεωργίας:

 

 

Πηγή

Προβολές : 870


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα