Νέα Μελέτη Αποδεικνύει ότι η Ένεση COVID Προκαλεί Φλεγμονή της Καρδιάς

Νέα Μελέτη Αποδεικνύει ότι η Ένεση COVID Προκαλεί Φλεγμονή της Καρδιάς

27 Νοεμβρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Νέα Μελέτη Αποδεικνύει ότι η Ένεση COVID Προκαλεί Φλεγμονή της Καρδιάς
 
 
Πρόσφατα, με την έλευση των εμβολίων mRNA COVID 19 (vac) από τη Moderna και την Pfizer, επήλθαν εμφανείς δραματικές αλλαγές στη βαθμολογία PULS στους περισσότερους ασθενείς. 

 

Στα επόμενα δυο – τρία χρόνια, θα δούμε πολλά…  κι όπως λέει και το τραγούδι: “νεκρά περιστέρια, γέμισε η αυγή τον ούρανό”…

Ψάρια νεκρά να τα ξερνάει η θάλασσα, βλέπουμε…
Πουλιά να πέφτουν νεκρά, βλέπουμε…
Οι μέλισσες εξαφανίζονται…
Αλοίμονο… θα δούμε και ανθρώπους να πέφτουν κάτω νεκροί…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Τα εμβόλια mRna – COVID αυξάνουν δραματικά τους δείκτες φλεγμονής του ενδοθηλίου και τον κίνδυνο Οξέος Στεφανιαίου Σύνδρομου (Acute Coronary Syndrome -ACS), όπως μετράται με το καρδιακό τεστ PULS: μια προειδοποίηση.

Η ομάδα μας έχει χρησιμοποιήσει το PLUS Cardiac Test (GD Biosciences, Inc, Irvine, CA) μια κλινικά επικυρωμένη μέτρηση πολλαπλών πρωτεϊνικών βιοδεικτών, η οποία παράγει ένα σκορ που προβλέπει τον 5ετή κίνδυνο (ποσοστιαία πιθανότητα) ενός νέου Οξέος Στεφανιαίου Συνδρόμου (ACS).

Το σκορ βασίζεται σε μεταβολές από τη νόρμα πολλαπλών πρωτεϊνικών βιοδεικτών, συμπεριλαμβανομένων της IL-16, μιας προφλεγμονώδους κυτταροκίνης, του διαλυτού Fas, ενός επαγωγέα απόπτωσης, και του αυξητικού παράγοντα ηπατοκυττάρων (HGF), ο οποίος χρησιμεύει ως δείκτης για τη χημειοταξία των Τ-κυττάρων στο επιθήλιο και τον καρδιακό ιστό, μεταξύ άλλων δεικτών.

Η βαθμολογία μετράται κάθε 3-6 μήνες στον πληθυσμό των ασθενών μας εδώ και 8 χρόνια.

Πρόσφατα, με την έλευση των εμβολίων mRNA COVID 19 (vac) από τη Moderna και την Pfizer, επήλθαν εμφανείς δραματικές αλλαγές στη βαθμολογία PULS στους περισσότερους ασθενείς.

Η παρούσα έκθεση συνοψίζει αυτά τα αποτελέσματα.

Συνολικά 566 ασθενείς, ηλικίας 28 έως 97 ετών, με αναλογία Ανδρών:Γυναικών 1:1, που εξετάστηκαν σε ένα προληπτικό καρδιολογικό ιατρείο, έλαβαν μια νέα δοκιμασία PULS από 2 έως 10 εβδομάδες μετά τη 2η ένεση COVID και συγκρίθηκε με την προηγούμενη βαθμολογία PULS που είχε ληφθεί 3 έως 5 μήνες πριν από την ένεση.

Η IL-16 αυξήθηκε από 35=/-20 πάνω από τη νόρμα σε 82 =/- 75 πάνω από τη νόρμα μετά την ένεση- η sFas αυξήθηκε από 22+/- 15 πάνω από τη νόρμα σε 46=/-24 πάνω από τη νόρμα μετά την ένεση- η HGF αυξήθηκε από 42+/-12 πάνω από τη νόρμα σε 86+/-31 πάνω από τη νόρμα μετά την ένεση.

Κατά τη στιγμή της παρούσας έκθεσης, οι αλλαγές αυτές επιμένουν για τουλάχιστον 2,5 μήνες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Δείτε ολόκληρη τη μελέτη εδώ: ahajournals.org

——————

Δικτυογραφία:

New Study Proves COVID Jab Causes Heart Inflammation

https://principia-scientific.com/new-study-proves-covid-jab-causes-heart-inflammation/

 

Πηγή

Προβολές : 665


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα