ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!!

ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!!

15 Οκτωβρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,319
Μοίρασέ το
Οι Εβραίοι Σιωνιστές στο “συνέδριο” που έκαναν το 1897 στην Ελβετία αποφάσισαν να εξαφανίσουν από παντού τους Έλληνες, κάτι που το έχουν… μισοκαταφέρει!

 Η Κύπρος και τα μισά νησιά του Αιγαίου μαζί με την Ρόδον, με απώτερον σκοπόν τα νησιά αυτά μετά της Κρήτης, να περιέλθουν τελικώς εις την κυριαρχίαν του Ισραήλ, μετά την βεβαίαν αποδυνάμωσιν Τουρκίας και Ελλάδος, από κατευθυνομένην έξωθεν, μελλοντικήν σύγκρουσίν των, όπως επιδιώκεται και σήμερον (1980).

 

 

 

 

Η φρίκη έχει παρελθόν…

Δυστυχώς οι νεοέλληνες δεν ξυπνούν, να αποτινάξουν τον ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΖΥΓΟ.

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΚΑΙ ΗΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ Η ΜΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…

ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ…

ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ … ΜΠΑΡΟΒΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΒΕΡΝΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

 

ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ… ΑΠΑΤΡΙΔΟ ΡΑΓΙΑΔΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μαρτυρία του αειμνήστου Ιωάννη Πασσά:
Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος προειδοποιούσε πριν από… 40 χρόνια: “ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ”!!!


και το Σχέδιο Καταστροφής του Ελληνισμού (από το 1897) που αποκάλυψε ο Γιώργος Πάλμος…

Έλενα Λαβασσά
[email protected]

Στην εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα” έχουν δημοσιευτεί από άτομα που έχουν προσωπικές πληροφορίες και γνώσεις οι αποδείξεις για το ξεπούλημα και την καταστροφή του Ελληνισμού!  

Πρώτα ο κ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης, και έπειτα και οι κ.κ. Γιώργος Πάλμος και Φώτιος Μπαμπάνης, έκαναν λόγο για το υποχθόνιο σχέδιο “Φάρος της Ανατολής”, που πρεσβεύει τον διαμελισμό της Ελληνικής επικράτειας και την εξολόθρευση του Ελληνικού έθνους!…
Ένα σχέδιο που βρίσκεται σήμερα σε πλήρη εξέλιξη…
Είναι πάντως ευκαιρίας άξιο, άμα συνδέσουμε τα πιο πάνω με αυτό που οι Κινέζοι φωνάζουνε βγαίνοντας από την θάλασσα με ενθουσιασμό γι’ αυτά που έχουν δει και που υπάγονται στον Ελληνισμό: “Γιουνάν”!
Γιατί αυτός ο προσδιορισμός θα μπορούσε να σημαίνει “Έλληνες” (“Ίωνες”), εφόσον ο ενθουσιασμός τους αυτός προέρχεται από τα θαυμαστά ερείπια του πολιτισμού των Ελλήνων που εξαφανίστηκε από εκεί (δηλ. κάτω από την Κίνα).
Και λέω ευκαιρία, γιατί θα μπορούσε να μας συμφέρει σε σύγκριση με το “τώρα” στο να αναδείξουμε την Μεγάλη Ελλάδα που υπήρχε!
Και να μετατρέψουμε το ανθελληνικό σχέδιο “Φάρος της Ανατολής” σε φιλελληνικό σχέδιο: αντί για την διάσπαση της Ελλάδας, να οδηγηθούμε στην δημιουργία της Μεγάλης Ελλάδας!!!
Όλα αυτά ισχύουν, εφόσον βρισκόμαστε όντως σε κομβικό γεωγραφικά σημείο, κάτι που θα το ζήλευαν και το ζηλεύουν πολλοί…
Αυτό μας συμφέρει να το κρατήσουμε στα χέρια μας, γιατί μας ανήκει!!! Και εμείς είμαστε ΑΥΤΟ!
Αλλά γι’ αυτό το συγκλονιστικό και πολύπλοκο θέμα υπάρχουν… μαρτυρίες από πολύ-πολύ παλιά!
Ας τις αναφέρουμε.
Στο συγκλονιστικό όσο και κλασικό βιβλίο του “Το έγκλημα της επιστήμης”, ο αείμνηστος Έλληνας μύστης Ιωάννης Πασσάς γράφει τα παρακάτω φοβερά και τρομερά που αποτελούν ένα καταπληκτικό ιστορικό ντοκουμέντο, πολύ επίκαιρο και στις μέρες μας (σσ. 262-263 του παραπάνω έργου):
“Το 1972, τόσον από εσωτερικής όσον και από εξωτερικής πλευράς η κατάστασις είχεν αρχίσει να εμφανίζη εμπλοκάς και δυσχερείας.
Και όταν τον Σεπτέμβριον του 1972 ευρισκόμην εις την Γενεύην, φίλος μου, Γενικός Διευθυντής Μεγάλης Ελβετικής Τραπέζης και αποδεδειγμένος φιλέλλην, μου ενεπιστεύθη ωρισμένας πληροφορίας, κατά τας οποίας ο Νίξον και ο Κίσσινγκερ, οι οποίοι είχον μεταβή τον Αύγουστον εις την Μόσχαν, είχον έκτοτε προβή εις ωρισμένας συμφωνίας, που ήσαν εις βάρος της πατρίδος μας.
Κατά τας πληροφορίας λοιπόν που είχον διαρρεύσει, δια των γενομένων τότε συμφωνιών, εις την Μόσχαν, μέγιστον μέρος της Ελληνικής Μακεδονίας μέχρι του Αλιάκμονος, και ολόκληρος η Ελληνική Θράκη, όπως και η Τουρκική Θράκη με την Κωνσταντινούπολιν, δια καταλλήλων πολιτικών χειρισμών και ολίγον κατ’ ολίγον, θα έπρεπε να αποτελέσουν τελικώς μίαν “Ελληνικήν Βαλκανικήν Σοσιαλιστικήν Δημοκρατίαν”, που θα συνειργάζετο με την Ένωσιν των Βαλκανικών σοσιαλιστικών Δημοκρατιών, εις δε την Τουρκίαν θα παρεχωρούντο ως αντάλλαγμα, δια καταλλήλων επίσης πολιτικών χειρισμών, συν τω χρόνω και δια να ικανοποιηθούν αι απώλειαί της από την Θράκην, η Κύπρος και τα μισά νησιά του Αιγαίου μαζί με την Ρόδον, με απώτερον σκοπόν τα νησιά αυτά μετά της Κρήτης, να περιέλθουν τελικώς εις την κυριαρχίαν του Ισραήλ, μετά την βεβαίαν αποδυνάμωσιν Τουρκίας και Ελλάδος, από κατευθυνομένην έξωθεν, μελλοντικήν σύγκρουσίν των, όπως επιδιώκεται και σήμερον (1980).
Δηλαδή με άλλας λέξεις έκτοτε είχεν αποφασισθή υπό των Υπερδυνάμεων η συρρίκνωσις της Ελλάδος εντεύθεν του Αλιάκμωνος και η απόσπασις από την Ελλάδα του μισού Αιγαίου πελάγους και των νήσων που υπάρχουν εις την περιοχήν αυτήν, μετά της Κύπρου και της Κρήτης.
Μετ’ ολίγας ημέρας επιστρέψας εις την Ελλάδα έσπευσα να μεταδώσω τας πληροφορίας αυτάς εις τον κ. Παπαδόπουλον.
Και με ήκουσε μεν προσεκτικά, αλλά έσπευσε να με βεβαιώση, ότι αι πληροφορίαι αυταί, φαίνεται ότι ήσαν διαδόσεις ανυπόστατοι, διότι, εάν ήσαν αληθιναί, όπως μου είπεν, θα έπρεπε να προέλθουν και από άλλην πηγήν και συνεπώς αι αρμόδιαι Ελληνικαί Υπηρεσίαι, κάτι θα εγνώριζον.
Εγώ ηρκέσθην να προσθέσω ότι επειδή γνωρίζω, πόσον σοβαρά είναι η προέλευσις των πληροφοριών αυτών, δι’ αυτό και τας μετέφερα.
Ταυτοχρόνως όμως τας πληροφορίας αυτάς τας μετέδωσα την εποχήν εκείνην και εις τους κ.κ. Σ. Στεφανόπουλον, Μαρκεζίνην, Μητσοτάκην και Κόκκαν και δι’ αυτών, όπως επληροφορήθην αργότερον, είχεν λάβει γνώσιν και ο κ. Καραμανλής.
Μετά τέσσαρας όμως μήνας, εάν ενθυμούμαι καλώς, ή κατά τας αρχάς του 1973, ένα απόγευμα με εκάλεσεν ο κ. Παπαδόπουλος και με ηρώτησεν, εάν ενθυμούμαι τας πληροφορίας που του είχον είπει και εις καταφατικήν απάντησίν μου, με παρεκάλεσε να του τας επαναλάβω.
Αρκετά δύσθυμος, όταν ήκουσε όσα του είπον, εστήριξε τους αγκώνας των χειρών του επί του γραφείου του, και εβύθισε το κεφάλι του μέσα εις τις δύο παλάμες του.
Ήτο πράγματι πολύ στενοχωρημένος.
Και όταν τον ηρώτησα τι συμβαίνει, μου απήντησε: “Δυστυχώς τα διεσταύρωσα, θέλουν να μας διαλύσουν…” (!)

Αυτά είναι βέβαια προγενέστερα από το πρόγραμμα των Σιωνιστών που εκπόνησαν το 1897 για συρρίκνωση του Ελληνισμού, όπως αποκάλυψε και ο σημαντικός Έλληνας ερευνητής Γιώργος Πάλμος!
Σύμφωνα με τον Γιώργο Πάλμο (δημοσιεύτηκε και στο βιβλίο “Έψιλον Εφευρετών και Υπερόπλα, από τον Γκιόλβα στον Πάλμο”), οι Εβραίοι Σιωνιστές στο “συνέδριο” που έκαναν το 1897 στην Ελβετία αποφάσισαν να εξαφανίσουν από παντού τους Έλληνες, κάτι που το έχουν… μισοκαταφέρει!
Γιατί δεν υπάρχει πια Ελληνισμός ούτε στην Τουρκία, ούτε στην Αίγυπτο, ούτε στην Βουλγαρία, ούτε στην Ρωσία, ούτε στην Ιταλία, ούτε και σε άλλες χώρες, όπως υπήρχαν παλαιότερα κατά εκατοντάδες χιλιάδες ή και κατά εκατομμύρια…

Τώρα, στις ημέρες μας, οι Σιωνιστές θέλουν να εξαφανίσουν τους Έλληνες και από την ίδια την Ελλάδα!!!

 

volcanotimes

 

Πηγή

Προβολές : 1,319


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα