ΟΡΜΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.  ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ Μ-VOLΙΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ.

ΟΡΜΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ Μ-VOLΙΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ.

5 Ιανουαρίου, 2022 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:547
Μοίρασέ το

Οι πλουσιώτεροι άνθρωποι στον κόσμο, χρησιμοποιώντας τα πιο ισχυρά εργαλεία στην Γη, δημιουργούν συστήματα ελέγχου, από τα οποία ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΣΜΟΣ. ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ.

Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ CYBORG. 

 

 

Οι Σουηδοί, είναι ένας αποχαυνωμένος λαός, που έχει απωλέσει τον κοινωνικό του ιστό και σύρεται ως πρόβατο επί σφαγή.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΙΕΡΑ ΓΟΝΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑΣ.

ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ… ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘ’ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΜΟΙΩΣΗ, ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το πολιτικό “κάθαρμα” στην παρακάτω φωτογραφία, με τα χεράκια να κάνουν το σύμβολο των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ, μας προετοιμάζει για το επερχόμενο και στην Ελλάδα, τσιπάρισμα… Ας το βάλει, εκεί που ξέρει…

Εμείς απαντάμε, όπως ο αρχαίος ρήτορας ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ:

“Δεν είναι δυνατόν να νικήσουμε τους εχθρούς που βρίσκονται έξω από την πόλη, αν δεν τιμωρήσουμε αυτούςπου βρίσκονται μέσα σ’ αυτή”

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας: ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ… ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…

 

 

Μετάφραση blümlifee

 

Εάν οι στρατηγοί, οι εταιρικές ελίτ, και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι σκέφτονται σοβαρά την προοπτική εμφύτευσης βιοτεχνολογίας στους ανθρώπους, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμείς.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο κόσμος πήρε μια πρώτη γεύση από ένα μέλλον στο οποίο τα διαβατήρια m-volίων εμφυτεύονται υποδόρια.

Ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε από την “South China Morning Post” και έγινε viral, παρουσίασε έναν νέο σουηδικό επιχειρηματικό κόμβο, το ‘Epicenter’, το οποίο τοποθετεί μικροτσίπ στους υπαλλήλους του, μέσω μιας ένεσης.

“Στην εποχή μας, είναι πολύ βολικό να έχετε πάντα πρόσβαση στο διαβατήριό σας Covid μέσω του εμφυτεύματός σας,” είπε ο Chief Disruption Officer (CDO) Hannes Sjöblad [Σ.τ.Μ. το αντικείμενό του Chief Disruption Officer είναι να ξεπεράσει τα όρια, ενός κλάδου την εταιρείας εντός των οποίων καινοτομεί, φέρνοντας μια ανατρεπτική τεχνολογία που αλλάζει πραγματικά το παιχνίδι για τον κλάδο τους και για τους καταναλωτές.] και παραδόξως, μίλησε ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ότι πρόκειται για τσιπαρισμένα μπράτσα, ενώ βλέπουμε μια γυναίκα να ανοίγει πόρτες με το χέρι της.

Πριν από δύο χρόνια, ο Sjöblad είπε στο ITV, “Θέλω εμείς οι άνθρωποι να γίνουμε πιο ανοιχτοί και να βελτιώσουμε το αισθητηριακό μας σύμπαν, τις γνωστικές μας λειτουργίες. … Θέλω να συγχωνεύσω τους ανθρώπους με την τεχνολογία και νομίζω ότι θα είναι εκπληκτικό.”

Φυσικά, ορισμένοι Χριστιανοί αυτό το θεωρούν ως το σφράγισμα του θηρίου.

Σε έναν υγιή κόσμο, μόνο η ιδέα να σας τσιπάρουν το μπράτσο, ώστε να έχετε πρόσβαση στα δημόσια αγαθά ή την ιδιωτική περιουσία – το να λάβει κανείς το σφράγισμα για να μπορεί “να αγοράζει, να πουλάει ή να εμπορεύεται” – θα έπρεπε να ανησυχήσει τον καθένα, άσχετα από τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις. Το ίδιο ισχύει και για την χρήση μιας εμφυτευμένης διεπαφής εγκεφάλου-υπολογιστή, για την πρόσβαση στο ψηφιακό βασίλειο, όπως σχεδιάζει να κάνει ο Elon Musk με την ‘Neuralink’.

Ωστόσο, φαίνεται πως όλο και περισσότεροι δείχνουν ενδιαφέρον σε αυτήν την επεμβατική τεχνολογία.

Μέχρι στιγμής, 5.000 Σουηδοί φέρουν εμφυτευμένα τσιπ αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων (RFID), για να ανοίγουν πόρτες, να πληρώνουν χωρίς μετρητά, να επιδεικνύουν ιατρικά αρχεία, να έχουν πρόσβαση σε συναυλιακούς χώρους και να χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ.

Σύμφωνα με την Ars Technica, από το 2018, υπολογίζεται ότι τέτοια εμφυτεύματα μικροτσίπ έχουν τοποθετηθεί σε 50.000 – 100.000 άνθρωπους παγκοσμίως, κυρίως στα χέρια τους.

Μια ανάλυση του 2019, στο Nature, ανέφερε ότι περίπου 160.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΒΑΘΙΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.

Προς το παρόν, αυτό συμβαίνει μόνο απο την ανάγκη θεραπείας διαταραχών, όπως η επιληψία, και η νόσος του Πάρκινσον ή ακόμη και ο εθισμός και η κατάθλιψη. Από αυτές τις συσκευές, μόνο 34 είναι πραγματικές διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή.

Ωστόσο, με τις τρέχουσες εξελίξεις στην τεχνολογία, τις τεράστιες “ενέσεις” κεφαλαίων, και την πρόσφατη έγκριση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), αναμένεται ότι αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί γρήγορα.

ΟΡΜΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

Οι λάτρεις αυτής της τεχνολογίας, δηλώνουν ότι σκοπεύουν να ωθήσουν αυτές τις τεχνολογίες από την θεραπεία στην βελτίωση (!!!!!) του είδους.

Το 2018 – το ίδιο έτος που η Biohax προσήλκυσε το διεθνές ενδιαφέρον, εμφυτεύοντας τσιπ σε χιλιάδες Σουηδούς – το MIT Technology Review το επικρότησε, αναφερόμενο σε αυτό με τον κολακευτικό τίτλο: “Αυτή η εταιρεία ενσωματώνει μικροτσίπ στους υπαλλήλους της και εκείνοι απλά το λατρεύουν.”

Από τότε που κατοχυρώθηκε το 1997, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το πρώτο εμφύτευμα RFID στον άνθρωπο, και ακολούθησε έγκριση του FDΑ το 2004, τα υποδόρια μικροτσίπ έχουν γίνει απλώς άλλη μια συσκευή σε μια εξελισσόμενη εργαλειοθήκη cyborg.

Με βάση αυτήν την κρυφή μνήμη, το παράδειγμα του Ίντερνετ των Σωμάτων αποτελεί πόλο έλξης για το ιατρικό κατεστημένο.

Ακριβώς στο άλλο άκρο, η έννοια της φυσικής ανθρωπότητας, που πρόκειται να καταργηθεί.

Για περισσότερες από έξι δεκαετίες, η DARPA, η Αμερικανική Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων Άμυνας, χρηματοδοτεί έργα “HUMAN 2.0”, επικεντρώνονας το ενδιαφέρον της στις διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή.

Αναφερόμενος σε αυτά και πολλά άλλα υβρίδια ανθρώπου-μηχανής, ο Πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab εξέθεσε πρόσφατα το όραμά του για έναν ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ.

Τα βιβλία του που διαβάζονται από ένα ευρύ κοινό (!!!!!), όπως “Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση” (2016) και “Η Μεγάλη Επανεκκίνηση” (2020), περιγράφουν την ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ίδια ιδέα προκύπτει και σε μια κυβερνητική ανάλυση του 2019 από την Policy Horizons Canada, με τίτλο “Εξερευνώντας τη Βιοψηφιακή Σύγκλιση”. Σύμφωνα με τους συγγραφείς, “η ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να ενσωματωθεί σε οργανισμούς, [και σήμερα] η βιοτεχνολογία μπορεί να πρωτοστατεί σε μια περίοδο ταχείας επέκτασης – πιθανώς ανάλογη με τους ψηφιακούς υπολογιστές το 1985”. Η επιτυχία του θα εξαρτηθεί από την ευρεία επιτήρηση.

Το έγγραφο συνεχίζει περιγράφοντας μικροτσίπ παρακολούθησης, φορητούς βιοαισθητήρες, αισθητήρες εσωτερικών οργάνων, νευροτεχνολογία συνδεδεμένη με τον Παγκόσμιο Ιστό, καταπόσιμα ψηφιακά χάπια, συγχώνευση σώματος εγκεφάλου με την ψηφιακή κυψέλη. 

Την περασμένη άνοιξη, το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε, προκαλώντας μεγάλη αίσθηση, τη μελέτη “Ανθρώπινη Ενίσχυση: Η Αυγή ενός Νέου Παραδείγματος.”

 
Οι συγγραφείς υπόσχονται ότι “στο μέλλον αυτό θα γίνεται όλο και πιο σχετικό, εν μέρει επειδή μπορεί άμεσα να βελτιώσει την ανθρώπινη ικανότητα και συμπεριφορά, και εν μέρει επειδή αποτελεί τον συνδετικό παράγοντα μεταξύ ανθρώπου και μηχανής.”

Ερευνώντας τα σημερινά cyborg, “Από την στιγμή που τοποθετούνται, αυτά τα μικροτσίπ, μπορούν … να αντικαταστήσουν πολλά από τα κλειδιά και τους κωδικούς πρόσβασής μας, επιτρέποντάς μας να ξεκλειδώνουμε πόρτες, να βάζουμε μπροστά τα αυτοκίνητά μας, ακόμη και να συνδεόμαστε σε υπολογιστές και smartphones.”

Όλοι οι παραπάνω συγγραφείς ανησυχούν για θέματα ηθικής με έναν επιπόλαιο τρόπο, ωστόσο οι περισσότεροι αποδέχονται την “αναπόφευκτη” συγχώνευση του ανθρώπου με τη μηχανή. 

Εάν, λοιπόν, οι στρατηγοί, οι εταιρικές ελίτ, και οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι σκέφτονται σοβαρά την προοπτική εμφύτευσης βιοτεχνολογίας στους ανθρώπους, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμείς.

 

ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ = ΑΠΟΛΥΤΗ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ

Για όσους έχουν έστω κάποιο ίχνος λογικής, η ιδέα της εμφύετευσης ενός μικροτσίπ στο χέρι (ή το κεφάλι) προκαλεί αποστροφή. Όσο ανησυχητικό κι αν είναι, άμεση ανησυχία προκαλεί η ευρεία χρήση μη επεμβατικών βιομετρικών συστημάτων.

Όπου επικρατεί η Νέα Κανονικότητα, η πρόσβαση στην κοινωνία παρέχεται ή απορρίπτεται βάσει μιας αυθαίρετης ανησυχίας “για την υγεία και την ασφάλεια”.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ Ή Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ M-VOLΙΑΣΜΟΥ. ΑΥΡΙΟ, ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

Δεν είναι απαραίτητο για τις αρχές να σας εμφυτεύσουν ένα μικροτσίπ, εάν μπορούν απλά να σκανάρουν το smartphone σας και να σας πουν “να του δίνετε” ή να σας περιορίζουν στο κλουβάκι σας κάθε φορά που “οι αριθμοί” ανεβαίνουν.

Για να αναφέρω ένα κοινό παράδειγμα μεταξύ των πολλών άλλων, η εταιρεία βιομετρικών συστημάτων Clear είναι ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ.

Σήμερα η Clear συνάπτει συμβάσεις για την παροχή διαβατηρίων m-volιασμού (vaxxports) με βιομετρικά δεδομένα και κωδικούς QR σε πολίτες που μετακινούνται.

Δεν θα σταματήσει εκεί.

ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ.

Όπως είπε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Clear, Caryn Seidman-Becker, στο CNBC πέρυσι, “ΟΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑ-COVID ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. Αλλά αυτή την φορά [ο έλεγχος] θα επεκτείνεται και πέρα από τα αεροδρόμια. Θα είναι στα αθλητικά στάδια, το λιανικό εμπόριο, τα κτίρια γραφείων, τα εστιατόρια.

Από μια πιο “εγκεφαλική” οπτική γωνία, ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Bryan Johnson, ίδρυσε την Kernel, με στόχο να αναπτύξει μη επεμβατικά κράνη σάρωσης εγκεφάλου ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΑΣ (!!!!!!!!!). Οι συσκευές μπορούν να συγκεντρώσουν τα νευρολογικά δεδομένα των χρηστών. Το περασμένο καλοκαίρι, o Johnson είπε στο Bloomberg Businessweek, ότι μέχρι το 2030 η επιθυμία του είναι τα κράνη BCI να μπουν σε κάθε Αμερικανικό σπίτι.

Αυτοί οι άνθρωποι ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΨΥΧΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ. Δεν είναι πια μυστικό. Θέλουν να επιτύχουν κάποια μορφή ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ, είτε χρησιμοποιούν τον όρο αυτό είτε όχι.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ.

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ

Στο ψηφιακό ανθρακωρυχείο, η μία χώρα πέφτει μετά την άλλη. Έτσι, βλέπουμε εμφυτεύσιμα διαβατήρια m-volιασμού στη Σουηδία, λόκνταουν για μη m-volιασμένους σε Αυστρία και Γερμανία, και ναι, στρατόπεδα καραντίνας στην Αυστραλία.

Στην Νότια Κορέα, το πρόγραμμα “Untact” έχει σχεδιαστεί ειδικά ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΛΗΛΕΠΡΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟ METAVERSE.

Στις αρχές της πανδημίας, Αμερικανοί συγγραφείς στο “The Atlantic” και το CNN, προέτρεπαν την ηγεσία των ΗΠΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ.

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Παρόλο που αμφιβάλλω ότι θα υπάρξουν μερίδες του πληθυσμού που δια της βίας θα λάβουν το εμφύτευμα σαν να ήταν δύστροπες σπιτόγατες – τουλάχιστον, κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται στο εγγύς μέλλον – ΚΑΜΙΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

Τους τελευταίους 21 μήνες, οι ΗΠΑ γνώρισαν την υποχρεωτικότητα των γονιδιακών θεραπειών mRNA, τα διαβατήρια m-volιασμού με βάση έναν κωδικό QR, τη μαζική διαγραφή της υποτιθέμενης “παραπληροφόρησης”, ακόμη και την παρακολούθηση της κοινωνικής δραστηριότητας μέσω drones, για την διασφάλιση της τήρησης των κοινωνικών αποστάσεων.

Στο μεταξύ, όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα περισσότεροι νέοι ενήλικες να πεθάνουν από υπερβολική δόση φεντανύλης (ισχυρή συνθετική ναρκωτική ουσία), παρά από οποιαδήποτε μεταδοτική ασθένεια.

Αν το κράτος βιοασφάλειας, μπορεί να σας αναγκάσει να φοράτε ΜΑΣΚΑ ΥΠΑΚΟΗΣ για να μπορέσετε να κάνετε τα ψώνια σας για το σπίτι, ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΤΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ;

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥΣ. ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΙΣΧΥΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ.

Δεν είμαι απολυταρχικός. Τα εργαλεία είναι εργαλεία και κάθε γυμνός πίθηκος χρειάζεται και από ένα.

Γενικά, όσο με αφορά, δε μου καίγεται καρφί αν οι τεχνο-φετιχιστές κατασκευάζουν μικροτσίπ ή επανασχεδιάζουν την απόφυσή τους.

Αν η ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, θα εξακολουθούσα να τους βρίσκω συναρπαστικούς. Όμως δεν συμβαίνει αυτό.

Μέσω μιας μικροβιοφοβίας, που αποτελεί την απόλυτη οργανική και ][ψυχολογική] διαταραχή, οι τιτάνες της τεχνολογίας και οι λειτουργοί τους στα επιστημονικά επιτελεία ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Οι πλουσιώτεροι άνθρωποι στον κόσμο, χρησιμοποιώντας τα πιο ισχυρά εργαλεία στην Γη, δημιουργούν συστήματα ελέγχου, από τα οποία ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΣΜΟΣ. ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ.

Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ CYBORG. 

AΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΛΙΝΕΤΕ ΓΟΝΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΑΠΟ ΣΙΛΙΚΟΝΗ.
– – – – – – – –

Ο Joe Allen είναι κι αυτός ένας συνάδελφος-πρωτεύον θηλαστικό που αναρωτιέται τί στο καλό μας ήρθε και κατεβήκαμε από τα δέντρα.

Για χρόνια εργάστηκε σε περιοδείες συναυλιών. Μεταξύ των συναυλιών, σπούδασε θρησκεία και επιστήμες στο UTK και το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Βρείτε τον στο http://www.joebot.xyz ή στο @JOEBOTxyz.
(blümlifee)

– – –
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

1) Πατριωτικός Νόμος:  νόμος ορόσημο του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών, που υπογράφηκε σε νόμο από τον Πρόεδρο Τζορτζ Μπους . 

Η επίσημη ονομασία του καταστατικού είναι το Uniting and Strengthening America by Providing Approiate Tools Required to Intercept and Obstruct Terrorism (USA PATRIOT) Act του 2001, και το σύντομο όνομα που χρησιμοποιείται συνήθως είναι ένα επινοημένο αρκτικόλεξο που είναι ενσωματωμένο στο όνομα που ορίζεται στο νόμος. [2]

Ο Πατριωτικός Νόμος θεσπίστηκε μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και τις επιθέσεις άνθρακα του 2001 με τον δεδηλωμένο στόχο της δραματικής ενίσχυσης της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ , ιδιαίτερα καθώς σχετίζεται με την ξένη τρομοκρατία . Γενικά, η πράξη περιλάμβανε τρεις βασικές διατάξεις:

διευρυμένες ικανότητες επιτήρησης των αρχών επιβολής του νόμου, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης εγχώριων και διεθνών τηλεφώνων·
ευκολότερη επικοινωνία μεταξύ των υπηρεσιών για να επιτραπεί στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να χρησιμοποιούν πιο αποτελεσματικά όλους τους διαθέσιμους πόρους στις αντιτρομοκρατικές προσπάθειες· και
αυξημένες ποινές για εγκλήματα τρομοκρατίας και διευρυμένος κατάλογος δραστηριοτήτων που θα πληρούν τις προϋποθέσεις για κατηγορίες για τρομοκρατία.
(πηγή: Wikipedia)

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 547


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα