“ΟΥΠΣ! – ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ NIAID ANTHONY FAUCI ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ M-VOLIA – ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ

“ΟΥΠΣ! – ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ NIAID ANTHONY FAUCI ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ M-VOLIA – ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ

4 Δεκεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:419

 

Μια μέχρι πρότινος άγνωστη ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ του Άντονι Φάουτσι και της συζύγου του Κριστίν Γκρέιντι, δείχνει το ζευγάρι να πανηγυρίζει πώς ο Φάουτσι “θα μείνει αθάνατος” παρουσιάζοντας έναν ήρωα δράσης και αποκαλύπτοντας την απάνθρωπη αντίδρασή τους στους θανάτους που σχετίζονται με τα m-volια.

Αυτά αποκάλυψε σε αποκλειστικότητα το ‘The National Pulse’.

“ΟΥΠΣ! – ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ NIAID ANTHONY FAUCI ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ M-VOLIA – ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ

Από τι είναι φτιαγμένοι άραγε αυτοί “οι άνθρωποι”;

Φυσικά και δεν είναι τυχαίας γονιδιακής προέλευσης…

Φυσικά και ο ταλμουδικός καμπαλισμός που ακολουθούν τους έχει μετατρέψει σε σατανικά όντα που χαίρονται δολοφονώντας εκατομμύρια ανθρώπους…

Υποθέτω πως σύντομα θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις, ακόμα πιο συγκλονιστικές…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση  blümlifee

 

Μια μέχρι πρότινος άγνωστη ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ του Άντονι Φάουτσι και της συζύγου του Κριστίν Γκρέιντι, δείχνει το ζευγάρι να πανηγυρίζει πώς ο Φάουτσι “θα μείνει αθάνατος” παρουσιάζοντας έναν ήρωα δράσης και αποκαλύπτοντας την απάνθρωπη αντίδρασή τους στους θανάτους που σχετίζονται με τα m-volια. Αυτά αποκάλυψε σε αποκλειστικότητα το ‘The National Pulse’.

 

(Άρθρο από την Natalie Winters και τον Raheem Kassam, σε επαναδημοσίευση από το TheNationalPulse.com)

 

Σε ένα e-mail που στάλθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2021, ο Fauci επισήμανε ένα  άρθρο της ‘New York Post’ που τόνιζε ότι 23 άτομα πέθαναν στη Νορβηγία μετά τη χορήγηση του m-volίου της ‘Pfizer’.

“Ώπα”, απαντά απλώς ο Γκρέιντι όταν της προωθήθηκε το άρθρο με μια σημείωση που έγραφε απλώς “προς ενημέρωση” (“fyi” – for your information).

 

(ακολουθούν τα σύντομα emails των Fauci και Grady και το ΜΗΝΥΜΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ)

 

Ο τόνος είναι αισθητά διαφορετικός από άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ του ζευγαριού που εργάζεται μαζί – ένα ζήτημα που έχει εγείρει ερωτήματα σχετικά με την καταλληλότητα των ρόλων τους και το εάν υπάρχει ή όχι σύγκρουση συμφερόντων.

Ενώ ο Γκρέιντι επέβλεπε τον τομέα της “βιοηθικής” για την κυβέρνηση των ΗΠΑ,  ο Φάουτσι μοίραζε μετρητά σε συνεργάτες του Εργαστηρίου της Γουχάν, όπως ο Πίτερ Ντασζάκ, μεταξύ άλλων.

Ένα άλλο email που έφτασε στο ‘The National Pulse’ δείχνει την αντίδρασή της Grady, όταν κυκλοφόρησε μια φιγούρα ενός ήρωα δράσης που απεικόνιζε τον σύζυγό της [τον Fauci].

“Δεν τελειώνει αυτό…” γράφει πριν προσθέσει:

“Πέρασες στην Αθανασία”

Ο Φάουτσι μοιράστηκε αρχικά ένα άρθρο από το  ‘The Hill’ – “Fauci gets his own action figure” (https://thehill.com/blogs/in-the-know/in-the-know/519810-fauci-gets-his-own-action-figure) – που επισημάνθηκε από τον Γκρεγκ Φόλκερς, τον Επιτελάρχη του Γραφείου του Διευθυντή στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων του Φάουτσι (NIAID).

 

(ακολουθεί ηλεκτρονική αλληλογραφία με το παραπάνω περιεχόμενο)

 

Όλα αυτά ρίχνουν λίγο φως στην καθημερινή εργασιακή σχέση μεταξύ του Φάουτσι και του Γκρέιντι, οι οποίοι συχνά ανταλλάσσουν e-mail, με τον Φάουτσι να μοιράζεται ακόμη και ορισμένα μηνύματα που δεν προορίζονταν για τον Γκρέιντι στη γυναίκα του.

Είναι επίσης μια εικόνα για τις προτεραιότητες του ζευγαριού και την έλλειψη σοβαρότητας και ανοησία όσον αφορά στους θανάτους που σχετίζονται με τα m-volια.

Το ‘National Pulse’ διαθέτει και περαιτέρω e-mail μεταξύ του ζευγαριού, πολλά από τα οποία έχουν “περιέργως” διαγραφεί μετά από αίτημα του νόμου περί ελευθερίας της πληροφορίας.

Διαβάστε περισσότερα στο:  TheNationalPulse.com

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 419

Ετικέτες: , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.