Οι Ταριχευτές βρίσκουν Φλέβες και Αρτηρίες Γεμάτες με “πρωτόγνωρους” Ελαστικούς Θρόμβους

Οι Ταριχευτές βρίσκουν Φλέβες και Αρτηρίες Γεμάτες με “πρωτόγνωρους” Ελαστικούς Θρόμβους

28 Ιανουαρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,073
Μοίρασέ το

Είναι “εκπληκτικό” το πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν με καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια τον τελευταίο καιρό και δήλωσε:

“Εάν ένας από αυτούς τους μικρούς ινώδεις ιστούς, φτάσει μέχρι τον εγκέφαλο, θα πάθετε εγκεφαλικό επεισόδιο. Αν φτάσει στην καρδιά σας, θα σας οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή”.

 

 

 

Τόσες επιστημονικές έρευνες, τόσες αποκαλύψεις, και δυστυχώς το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας, συνεχίζει να εμβολιάζεται.

Τις μεγαλύτερες τραγωδίες μπροστά μας τις έχουμε…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Embalmers Find Veins & Arteries Filled with Never Before ...
Μετάφραση: Απολλόδωρος 28 Ιανουαρίου 2022,

PATRICIA HARRITY Διάβαστε το εδώ.

——–

Ο πιστοποιημένος από το Συμβούλιο, διευθυντής κηδειών και ταριχευτής, Richard Hirschman έχει κάνει μια εντυπωσιακή ανακάλυψη στα σώματα νεκρών, αποκάλυψε ότι βλέπει αρτηρίες και φλέβες γεμάτες με αφύσικους συνδυασμούς θρόμβων αίματος με παράξενα ινώδη υλικά που γεμίζουν πλήρως το αγγειακό σύστημα.

 

Σύμφωνα με τον Hirschman, αυτό δεν μοιάζει με τίποτα που είχε δει ποτέ πριν στα πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας του στον κλάδο της ταρίχευσης, δήλωσε στην Dr. Jane Ruby σε μια παγκόσμια αποκλειστικότητα.

 

Ο Hirschman συναντήθηκε με την Dr. Ruby, η οποία είναι επαγγελματίας ιατρός με εξειδίκευση στην ανάπτυξη φαρμακευτικών σκευασμάτων και πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε ρυθμιστικές διαδικασίες για την έγκριση φαρμάκων από τον FDA.

 

Ο ταριχευτής Hirschman της αποκάλυψε ότι συζήτησε με άλλους στον κλάδο του, οι οποίοι επίσης δεν είχαν δει ποτέ κάτι τέτοιο μέχρι πρόσφατα, αλλά είπαν ότι τα βρίσκουν και αυτοί στα πτώματα που επεξεργάζονται.

 

6706d40200df124e81b7ef8a9ac4aa3e.png

Ο κ. Hirschman δήλωσε ότι αυτοί οι θρόμβοι ή οι δομές που μοιάζουν με σκουλήκια μοιάζουν πολύ με το εμβολιασμένο αίμα στο μικροσκόπιο, αλλά δεν έχει ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιου μεγέθους.

 

Ο κ. Hirschman ανέφερε ότι άρχισε να βλέπει αυτούς τους μακριούς, τεντωμένους, ινώδεις θρόμβους αίματος τον Νοέμβριο του 2020 και στη συνέχεια όλο και περισσότερο να βρίσκονται στο 50% των σωμάτων που επεξεργάζεται. Σήμερα το ποσοστό αυτό είναι πλέον πιο κοντά στο 80%.

Είπε επίσης ότι ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ότι ορισμένοι από τους νεκρούς με αυτούς τους θρόμβους αίματος είχαν πράγματι λάβει τα εμβόλια Covid-19, αλλά δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει ότι όλοι τους είχαν εμβολιαστεί ή τι ακριβώς προκαλεί αυτή την αύξηση αυτών των συνήθως μακρών θρόμβων αίματος στο κυκλοφορικό σύστημα των νεκρών.

f596215a7365fc5a76e600cc8149b2bf.png

5c6c57ea88abca19859ce2521e716ea6.png

Ο κ. Hirschman πρόσθεσε ότι έχει παρατηρήσει αύξηση των θανάτων που οφείλονται σε καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια που έρχονται στο τραπέζι του. Με την αύξηση του αριθμού των θρόμβων αίματος όπως αυτοί, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη.

 

Άλλοι στον τομέα του αισθάνονται “νευρικοί” για αυτό που διαπιστώνουν όλο και περισσότερο σύμφωνα με τον Hirschman, ο οποίος προσθέτει:

“Αν αυτό προκαλείται από το εμβόλιο και το ένστικτό μου μου λέει ότι έτσι είναι, δεν μπορώ να το αποδείξω, αλλά αν αυτό προκαλείται από το εμβόλιο, φανταστείτε τον αριθμό των ανθρώπων που θα πεθάνουν στο μέλλον, επειδή οι άνθρωποι δεν μπορούν να ζήσουν με αυτού του είδους την ουσία να επιπλέει στα αγγεία τους.”

Ο Hirschman θεώρησε επίσης ότι είναι “εκπληκτικό” το πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν με καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια τον τελευταίο καιρό και δήλωσε:

“Εάν ένας από αυτούς τους μικρούς ινώδεις ιστούς, φτάσει μέχρι τον εγκέφαλο, θα πάθετε εγκεφαλικό επεισόδιο. Αν φτάσει στην καρδιά σας, θα σας οδηγήσει σε καρδιακή προσβολή”.

18b23bbe64f81cfbc5289e2fb0e9b35f.png
Δείτε το βίντεο 👉 ε δ ώ :

 

Αφού παρατήρησε τον Νοέμβριο ότι υπήρχαν πολλοί άνθρωποι, που είχε ταριχεύσει με αυτό που αποκαλεί σκουλήκια άρχισε να παρακολουθεί τους αριθμούς και να τους καταγράφει ο ίδιος.

 

Μόνο αυτόν τον μήνα από τους 35 ανθρώπους που είχε ταριχεύσει προσωπικά, 20-24 είχαν αυτά τα σκουλήκια.

“Είναι περιττό να πω ότι αυτό πρέπει να διερευνηθεί άμεσα, αν όχι για το σεβασμό του νεκρού, τότε τουλάχιστον για να αποκλειστεί αν αυτοί οι μακρόστενοι, ινώδεις θρόμβοι αίματος είναι πράγματι φυσιολογικό αποτέλεσμα των εμβολίων Covid-19”.

Εάν δεν είναι αποτέλεσμα των εμβολίων Covid-19, τότε τι άλλο συμβαίνει όλο και περισσότερο από τον Νοέμβριο του 2020 και θα μπορούσε να τα έχει προκαλέσει;

 

—————

Δικτυογραφία:

German Health Minister Says Tyrannical Covid-19 Restrictions For Unvaccinated Were Based on Embalmers Find Veins & Arteries Filled with “Never Before Seen” Rubbery Clots – The Expose

https://dailyexpose.uk/2022/01/28/embalmers-find-veins-arteries-filled-with-never-before-seen-rubbery-clots/

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 1,073


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα