Οι... δικαστές του ΣτΕ και οι εισαγγελείς, ακούνε;;; Κόλαφος στην υποχρεωτικότητα οι εκθέσεις του ΕΜΑ για τα εμβόλια

Οι... δικαστές του ΣτΕ και οι εισαγγελείς, ακούνε;;; Κόλαφος στην υποχρεωτικότητα οι εκθέσεις του ΕΜΑ για τα εμβόλια

21 Δεκεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:606
Μοίρασέ το

 

Αυτό αποκαλύπτουν ξεκάθαρα τα επίσημα επικαιροποιημένα κείμενα που έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΕΜΑ και αφορούν τα τέσσερα εμβόλια που έχουν χορηγηθεί στους Ευρωπαίους πολίτες από την αρχή του 2021 μέχρι σήμερα.

Όποιος διαβάσει το κείμενο για κάθε εμβόλιο ξεχωριστά, θα διαπιστώσει ότι οι κατασκευάστριες φαρμακευτικές εταιρείες ουσιαστικά γνωρίζουν ελάχιστα τόσο για την αποτελεσματικότητα όσο και για την ασφάλεια του σκευάσματός τους.

 

 

 

Οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας (ναι βρε, του πλυντηρίου κάθε πολιτικής αυθαιρεσίας), ακούνε;

ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΜ;;;
Οι εισαγγελείς, κουβέντα;;;
Οι δικηγορικοί σύλλογοι;
Οι ιατρικοί σύλλογοι;;;
ΠΕΦΤΕΙ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΥ;;;
Μήπως “η … πισωγλεντία και οι στοές”, τους δίνουν αυτή την εντολή;;;
Οι τηλεοπτικές ιατρικές “πόρνες – ντήλερ”, των φαρμακομαφιών, γιατί επιμένουν στους καθολικούς εμβολιασμούς;
Οι πόρνες των τηλεοπτικών σκουπιδιών, γιατί δεν μιλούν;;;
Οι ρασοφόρες… “μωρές παρθένες”, γιατί πιέζουν τους πιστούς να εμβολιαστούν, διαφορετικά είναι… “ναζί”;;;
ΡΕ, ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Έλα να κόψεις τους μισθούς και τις συντάξεις, ρε οβραίικο σιωνιστικό μπάσταρδο και θα τα πούμε…
Κόλαφος στην υποχρεωτικότητα οι εκθέσεις του ΕΜΑ για τα εμβόλια

Χωρίς πλήρη και οριστική έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ), αλλά μόνο «υπό όρους» και χωρίς να απαντώνται πειστικά τα εύλογα ερωτήματα των πολιτών για την ασφάλειά τους, χορηγούνται τα εμβόλια κατά του Covid-19 στους Έλληνες και στους υπόλοιπους κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτό αποκαλύπτουν ξεκάθαρα τα επίσημα επικαιροποιημένα κείμενα που έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΕΜΑ και αφορούν τα τέσσερα εμβόλια που έχουν χορηγηθεί στους Ευρωπαίους πολίτες από την αρχή του 2021 μέχρι σήμερα.

Όποιος διαβάσει το κείμενο για κάθε εμβόλιο ξεχωριστά, θα διαπιστώσει ότι οι κατασκευάστριες φαρμακευτικές εταιρείες ουσιαστικά γνωρίζουν ελάχιστα τόσο για την αποτελεσματικότητα όσο και για την ασφάλεια του σκευάσματός τους.

Ας τα πάρουμε, όμως, με τη σειρά.

Για το σκεύασμα «Comirnaty» της Pfizer δεν υπάρχουν δεδομένα που να απαντούν αν οι ήδη νοσήσαντες μπορούν ή πρέπει να εμβολιαστούν, αν αυτό εμποδίζει τη μετάδοση του ιού από τον έναν άνθρωπο στον άλλον, πόσο διαρκεί η προστασία, αν μπορούν να εμβολιαστούν οι ανοσοκατεσταλμένοι και οι έγκυοι ή οι γυναίκες που θηλάζουν.

Για να απαντηθούν όλα αυτά -αναφέρεται στο κείμενο- θα χρειαστούν δύο χρόνια, διάστημα στο οποίο η Pfizer θα συνεχίσει τις δοκιμές.

Στα ίδια ερωτήματα δεν μπορεί να απαντήσει ούτε η Moderna για το δικό της εμβόλιο, το «Spikevax», για το οποίο επισημαίνει ότι υποχρεούται να δώσει τα σχετικά στοιχεία στο τέλος του 2022.

Για το εμβόλιο της Johnson & Johnson, το οποίο ονομάζεται «Vaccine Janssen», τα επίσημα έγγραφα δεν αναφέρουν καν μια καταληκτική ημερομηνία στην οποία η εταιρεία υποχρεούται να έχει κάποιες οριστικές απαντήσεις για το εμβόλιό της, κάτι που ισχύει και για το εμβόλιο «Vaxzevria» της AstraZeneca.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων των εγγράφων για την υπό όρους χορήγηση των τεσσάρων εμβολίων είναι ότι καταγράφουν σωρεία πιθανών παρενεργειών, σε αναλογίες που δεν έχουν ποτέ παρουσιαστεί ή εξηγηθεί ξεκάθαρα στους πολίτες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ένα στα 1.000 άτομα που έκαναν το εμβόλιο της AstraZeneca μπορεί να παρουσιάσει πάρεση ή παράλυση του προσώπου και ένα στα 10.000 άτομα μπορεί να παρουσιάσει θρόμβωση, θρομβοπενία ή σύνδρομο Guillain-Barre.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ξεκάθαρα, και παρά τις προσπάθειες να πειστούν οι πολίτες για το αντίθετο, ότι τα εμβόλια παραμένουν σε πειραματικό στάδιο, τα οφέλη τους είναι ακόμα αμφισβητούμενα και οι πιθανότητες για παρενέργειες μεγαλύτερες από αυτές που παρουσιάζονται. Η χορήγηση αυτών των αμφισβητούμενης αποτελεσματικότητας και ασφάλειας σκευασμάτων χορηγούνται ήδη με τον νόμο υποχρεωτικά σε επαγγελματικές ομάδες όπως οι υγειονομικοί, και στην πράξη υποχρεωτικά σε εκατομμύρια άλλους πολίτες, που αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές κυρώσεις αν δεν εμβολιαστούν.

Ακούστε τι λέει στο zougla.gr η δικηγόρος Μαρία Καλφοπούλου: (εδώ)

 

Διαβάστε εδώ το έγγραφο του ΕΜΑ για το εμβόλιο της Pfizer 

Διαβάστε εδώ το έγγραφο του ΕΜΑ για το εμβόλιο της Moderna

Διαβάστε εδώ το έγγραφο του ΕΜΑ για το εμβόλιο της AstraZeneca 

Διαβάστε εδώ το έγγραφο του ΕΜΑ για το εμβόλιο της Johnson & Johnson 

 

Οι παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer

Όπως αναφέρει και η ίδια η εταιρεία, το εμβόλιο της Pfizer χρειάζεται ακόμα δύο χρόνια ερευνών μέχρι να διακριβωθούν πλήρως τόσο η όποια αποτελεσματικότητά του όσο και η ασφάλειά του.

Προς το παρόν, πάντως, και σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν αναρτηθεί στο EudraVigilance, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που έχουν λάβει το σκεύασμα έχουν παρουσιάσει λιγότερο ή περισσότερο σοβαρές παρενέργειες, από καρδιακά προβλήματα ως ψυχιατρικής φύσης διαταραχές.

Δείτε τον σχετικό πίνακα:

 

Δείτε τον πίνακα και στα αγγλικά:

 

 

Πηγή

Προβολές : 606


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα