Οι θάνατοι εφήβων αγοριών εκτοξεύονται σημειώνοντας αύξηση 53% μετά τον μαζικό m-volιασμό κατά του Covid

Οι θάνατοι εφήβων αγοριών εκτοξεύονται σημειώνοντας αύξηση 53% μετά τον μαζικό m-volιασμό κατά του Covid

22 Ιανουαρίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:680
Μοίρασέ το

 

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ Μ-VOLIA. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ Μ-VOLΙΑΣΤΟΥΝ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ FAUCI σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες.

 

 

 

 

ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ έφηβους και μικρά παιδιά, ο αφανισμός της ανθρωπότητας πολλαπλασιάζεται, γιατί αυτές οι γενιές αύριο, αν δεν εμβολιάζονταν, θα αποκτούσαν οικογένεια και παιδιά.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;;;

Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετάφραση blümlifee

Το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής του Ηνωμένου Βασιλείου, διαπίστωσε ότι από τότε που εισήχθησαν για πρώτη φορά τα “m-volια” κατά του κορωνοϊού της Wuhan (Covid-19), οι θάνατοι μεταξύ νεαρών ανδρών ηλικίας 15-19 ετών αυξήθηκαν κατά 53%.

Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι υπήρξε αξιοσημείωτη αύξηση των ποσοστών θανάτων που σχετίζονται άμεσα με την κυκλοφορία της πρώτης, δεύτερης και τρίτης δόσης των ενέσεων για αυτήν την ηλικιακή ομάδα.

Με βάση αυτό, ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ Μ-VOLIA. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ Μ-VOLΙΑΣΤΟΥΝ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ FAUCI σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες.

Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν από την έκδοση του 2020 του “Deaths registered weekly in England and Wales” (Καταγεγραμμένοι θάνατοι εβδομαδιαία στην Αγγλία και Ουαλία) δείχνουν ξεκάθαρα περιοδική άνοδο στον αριθμό των θανάτων ακριβώς κάθε φορά που καθιερωνόταν μια νέα δόση του m-volίου. Μόλις μια τέταρτη “ενισχυτική” λήψη γίνει διαθέσιμη σε νεαρά αγόρια, αναμένουμε να δούμε ακόμη μια άνοδο στους θανάτους.

Από την εβδομάδα 18 και μετά το 2021, υπήρξε μια αξιοσημείωτη αύξηση των θανάτων μεταξύ των εφήβων αγοριών σε σύγκριση με την ίδια χρονική περίοδο το 2020. Τα πράγματα πήραν πραγματικά μια στροφή προς το χειρότερο ξεκινώντας από την εβδομάδα 23.

“Για παράδειγμα, την εβδομάδα 26, παρά το γεγονός ότι ο ιός Covid-19 φέρεται να [έσπερνε] τον όλεθρο σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, καταγράφηκαν μόνο 2 θάνατοι μεταξύ ανδρών εφήβων ηλικίας 15-19 ετών στην Αγγλία και την Ουαλία”, αναφέρει η Daily Exposé .

“Αλλά αν πάμε γρήγορα μπροστά τον χρόνο, μπορούμε να δούμε ότι καταγράφηκαν 19 θάνατοι μεταξύ εφήβων ανδρών ηλικίας 15-19 ετών στην Αγγλία και την Ουαλία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 26. Αυτό αντιπροσωπεύει [μια] αύξηση 850%.

ΤΟ ΝΑ Μ-VOLΙΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ COVID ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ: ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ!

Η αξιοσημείωτη άνοδος των θανάτων από τη 18η εβδομάδα και μετά ακολουθεί τη στιγμή που άρχισαν για πρώτη φορά να δέχονται αυτές τις ενέσεις οι νέοι 18 και 19 ετών. Ταυτόχρονα, ξεκίνησαν και οι m-volιασμοί σε εφήβους ηλικίας 16-17.

Σύμφωνα με τις αναφορές του ONS, συνολικά 434 θάνατοι σημειώθηκαν μεταξύ ανδρών 15-19 ετών στην Αγγλία και την Ουαλία μεταξύ της πρώτης εβδομάδας και της εβδομάδας 52 του 2020. Το 2021 κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, ο αριθμός αυτός εκτινάχθηκε σε 577 θανάτους.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, μεταξύ της πρώτης και της 17ης εβδομάδας και στα δύο χρόνια, ο αριθμός των θανάτων σε αυτό το δημογραφικό ήταν περίπου ο ίδιος. Ωστόσο, ξεκινώντας από την εβδομάδα 18, όταν χορηγήθηκαν τα m-volια στα νεαρά αγόρια, οι αριθμοί του 2021 εκτοξεύτηκαν στα ύψη σε σύγκριση με τους αριθμούς του 2020. Απλώς δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για αυτό παρά μόνο οι ενέσεις.

“Αυτό σημαίνει ότι οι θάνατοι μεταξύ ανδρών ηλικίας 15-19 ετών αυξήθηκαν κατά 53% μετά την εισαγωγή του m-volίου Covid-19 σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2020”, προσθέτει η Exposé .

Όπως συμβαίνει συνήθως, οι “αρχές” προσπαθούν να κατηγορήσουν αυτή την άνοδο σε θανάτους στον “covid”. Αλλά μια απλή ματιά στο χρονοδιάγραμμα του πότε κυκλοφόρησαν τα m-volια και πότε οι θάνατοι αυξήθηκαν πραγματικά, δείχνει ξεκάθαρα ότι το πρώτο προκάλεσε το δεύτερο.

Ενώ ο συνολικός αριθμός θανάτων στα αγόρια 15-19 ήταν ακόμα σχετικά χαμηλός τόσο το 2020 όσο και το 2021, εξακολουθεί να είναι ανησυχητικό ότι υπήρξε οποιαδήποτε αύξηση. Θυμάστε όταν οι πολιτικοί ισχυρίζονταν ότι έστω και μία χαμένη ζωή ήταν πάρα πολλές; Λοιπόν, υπήρχαν πολλές περισσότερες χαμένες ζωές από μία που εμφανίστηκαν μεταξύ αγοριών ηλικίας 15-19 εξαιτίας των ενέσεων.

“Παρατηρήστε ότι οι θάνατοι μειώθηκαν την εβδομάδα 52 – κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, όταν οι γονείς δεν πήγαιναν τα παιδιά τους στους γιατρούς για να δηλητηριαστούν”, σημείωσε ένας αναγνώστης του Exposé .

Στο Natural News, ένας άλλος αναγνώστης σημείωσε ότι τα πλήρως m-volιασμένα άτομα είναι τώρα φορτωμένα με φλεγμονώδεις πρωτεΐνες ακίδας, οι οποίες για πολλούς από αυτούς θα σημάνουν τον πρόωρο θάνατό τους.

“Όλοι θα επηρεαστούμε και θα πληγωθούμε αργά ή γρήγορα”, πρόσθεσε αυτό το άτομο αναφερόμενο για το πώς οι m-volιασμένοι μεταδίδουν τα δηλητήρια στους μη m-volιασμένους.

Τους πιο πρόσφατους αριθμούς θανάτων μετά από τον m-volιασμό για την γρίπη Fauci μπορείτε να βρείτε στο Genocide.news

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

DailyExpose.uk

NaturalNews.com

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 680


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα