Οι μισές αλήθειες του κ. Φαρσαλινού, αλλά και όλων όσων το παίζουν... “αντιστασιακοί, γιατροί και δικηγόροι...ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Οι μισές αλήθειες του κ. Φαρσαλινού, αλλά και κάποιων που το παίζουν... “αντιστασιακοί”, γιατροί, δικηγόροι και δημοσιογράφοι...ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

22 Νοεμβρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 953 προβολές ( Μέτρηση έως 08:07:43 )

 

Ο Κ.Φαρσαλινός αναφέρεται σε ένα «τέρας» το οποίο «δημιούργησαν και θρέφουν» και με το οποίο πλέον «εξοικειωθήκαμε με την ασχήμια του».

Ασκεί σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τον «υγειονομικό ρατσισμό» που έχει επιβάλλει τον οποίο χαρακτηρίζει ως «ανώφελο». 

Οι μισές αλήθειες του κ. Φαρσαλινού, αλλά και όλων όσων το παίζουν... “αντιστασιακοί, γιατροί και δικηγόροι...ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Τελικά, έχουμε χάσει τ’ αυγά και τα καλάθια… η κριτική σκέψη και ο διαχωρισμός των σωστών απόψεων από τις γενικολογίες, φαντάζει αδύνατος.

Ας ξεκαθαρίσω λοιπόν κάποια πράγματα, για να μην υπάρξουν παρερμηνείες, γιατί ο κύριος Φαρσαλινός, αν και γιατρός, λέει μισές αλήθειες.

Με αφορμή μια ανάρτηση του ιστολογίου “pronews” στην οποία αναφέρονται οι δηλώσεις του κ. Φαρσαλινού, παίρνω τον λόγο,  για να ξεκαθαρίσω πως κάποιοι γιατροί, δικηγόροι και δημοσιογράφοι που το παίζουν… “αντιστασιακοί”, σας λένε τις μισές αλήθειες… το ποιοί είναι, βρείτε τους μόνοι σας…

Γράφει το pronews:

«Ράπισμα» Κ.Φαρσαλινού σε κυβέρνηση και «ειδικούς»: «Αρνητές της αλήθειας – Δημιούργησαν και θρέφουν ένα τέρας»

Πού το είδατε βρε παίδες το ράπισμα;

Το ότι λέει κάποια σωστά ο κ. Φαρσαλινός ως προς την δικτατορία Μητσοτάκη, ναι… και τα επικροτώ…

Αυτά όμως, τα λέμε εδώ και δυο χρόνια, σχεδόν, όσοι παραμένουμε ακλόνητοι στις θεσεις μας περί ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΙΟΥ και ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ, ως προς το εμβόλιο.

Ως γιατρός που είναι, θα όφειλε να καταθέσει τις ΙΑΤΡΙΚΕΣ του ΑΠΟΨΕΙΣ και αυτός, και οι άλλοι ντοκτοράδες.

Και λυπάμαι, αλλά οι ιατρικές του απόψεις δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Το ίδιο και όσων ντοκτοράδων, δικηγόρων και δημοσιογράφων σας λένε τις ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ…

Δεν λέει και δεν γράφει ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ, πως ο κορονοϊός προϋπήρχε, αλλά ότι με τα σατανικά πειράματα Φαούτσι – Doszek και Ralph Baric, απέκτησε την δυναμική βάσει του οποίου δημιουργήθηκε το ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.

Δέχονται άπαντες, το βασικό αφήγημα της Απάτης.

Μήπως να θυμίσω τι είχε δηλώσει  ο διευθυντής του Robert Koch Institute, του Βερολίνου, οτι δεν γνωρίζει καμμιά επιστημονική δημοσίευση που να αποδεικνύει την ύπαρξη του SARS-CoV-2;

Δεν λέει ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, πως η πρωτεΐνη S1, δεν προέρχεται από την φύση, αλλά αποτελεί ένα ενισχυμένο βιολογικό όπλο.

Δεν λέει, ο κ. Φαρσαλινός και οι άλλοι ντοκτοράδες, δικηγόροι και δημοσιογράφοι, ότι το 1990, ο Άντονυ Φάουτσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη πρωτείνική αλληλουχία ως m-volιο ιικού φορτίου και ζήτησε από τον Δρ. Ralph Baric του University of North Carolina Chapel Hill “να κατασκευάσει μια λεαττωματική μολυσματική αντιγραφή του ιού”, που σημαίνει να ενισχύσει τον ιό σε τέτοιο βαθμό, ώστε να γίνεται θανατηφόρος και το 2002 πήρε την πατέντα για αυτό.

Αποκρύπτουν ο κ. Φαρσαλινός και λοιποί προαναφερόμενοι, ότι αυτό που υπάρχει είναι ένα βιολογικό όπλο, που κατασκευάστηκε το 1990, τελειοποιήθηκε το 1999 πήρε την πατέντα το 2002 και εξαπολύθηκε στην ανθρωπότητα το 2020.

Δεν λέει ο κ. Φαρσαλινός, ούτε και κάποιοι άλλοι ντοκτοράδες, δικηγόροι και δημοσιογράφοι, για το ΤΕΣΤ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ Dr. Christian Drosten, και αντί να συμβουλεύουν τον κόσμο να μην το κάνει, τους συμβουλεύουν το αντίθετο…

Αγνοούν όλοι αυτοί,  οτι ακόμα και το CDC, χαρακτήρισε τον Ιούνιο του 2021 ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ το “τεστ” PCR και θα το αποσύρεται τέλος Δεκεμβρίου;

Γιατί δεν αναρωτιούνται από που αντλεί η κυβέρνηση τα στοιχεία για τα “κρούσματα”, εφ΄ όσον τα τεστ είναι ΑΠΑΤΗ;

ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ… τάχα μου, για να μην χαρακτηριστεί… “συνωμοσιολόγος”…

Μήπως για άλλους λόγους, δεν μιλάει ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;;;

Μήπως κάποιοι εκπροσωπούν την ελεγχόμενη αντιπολίτευση και ακολουθούν την μέθοδο της προπαγάνδας, λέγοντας κάποιες αλήθειες ως προς τις κυβερνητικές επιλογές, αλλά αποσιωπώντας την ΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, με στόχο να γίνουν γνωστοί και συμπαθείς στον κόσμο και στην συνέχεια να ενταχθούν σε … “μπατριωτικά κόμματα”, που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια;;;

Απλά σκεφθείτε αυτά που σας έγραψα και ίσως ξεκινήσετε να βλέπετε όλους αυτούς τους… “σωτήρες μπατριώτες”, με άλλο μάτι…

ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ…ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ…

ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ…ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Και κάτω από τις αναρτήσεις όλων αυτών, το πόπολο χειροκροτεί…

ΚΟΡΟΪΔΑ… ΤΡΩΤΕ ΠΟΛΥ ΣΑΝΟ….

Παραθέτω και την σχετική ανάρτηση… διαβάστε στην πηγή και τα σχόλια που ακολουθούν…

Ο Κ.Μητσοτάκης ανακοίνωσε «μέτρα ντροπή» τονίζει ο Κ.Φαρσαλινός

Μια ανάρτηση «κόλαφος» με την οποία κάνει επίθεση σε κυβέρνηση και «ειδικούς» έκανε ο γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, με αφορμή το πρόσφατο διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ο Κ.Φαρσαλινός αναφέρεται σε ένα «τέρας» το οποίο «δημιούργησαν και θρέφουν» και με το οποίο πλέον «εξοικειωθήκαμε με την ασχήμια του».

Ασκεί σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τον «υγειονομικό ρατσισμό» που έχει επιβάλλει τον οποίο χαρακτηρίζει ως «ανώφελο». 

Παράλληλα τονίζει ότι πλέον «αντιμετωπίζουμε τους αρνητές της συντριπτική ήττας του μυθιστορήματος της εξαφάνισης του ιού και της επιχείρησης ελευθερίας», ενώ χαρακτηρίζει πολιτικούς και επιστήμονες ως «αρνητές της αλήθειας».

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κ.Φαρσαλινού

«Όταν κοιτάς πολύ ώρα μέσα σε μια άβυσσο, κοιτάει και η άβυσσος μέσα σε σένα» – Φρίντριχ Νίτσε

Μέσα από το πρόσφατο διάγγελμα, η πολιτική αρχή καθιέρωσε κ επέβαλλε την “αλήθεια” με τρόπο που κανείς δεν αντέδρασε.

Δημιούργησαν και θρέφουν ένα τέρας που το κοιτάξαμε τόσο πολύ κατάματα, που εξοικειωθήκαμε με την ασχήμια του.

Κανείς πλέον δεν τολμάει να κοιτάξει για πολύ ώρα την άβυσσο γιατί θα αναγκαστεί να αναγνωρίσει το ακαταδίωκτο που πρώτοι εμείς προσφέραμε σε πολιτικούς και επιστήμονες.

Παραχωρήσαμε την κυριαρχία και τα αυτονόητα δικαιώματά μας για ακαθόριστο χρόνο, με τη συμμετρική μας ανέχεια απέναντι στην επίπλαστη εικόνα των πολιτικών και των ειδικών (φιλοτεχνημένη με περίσσεια μεθοδικότητα και πακτωλό χρημάτων) που μας προστατεύουν μέσω διαταγμάτων.

Αντιμετωπίζουμε λοιπόν τη νέα “αλήθεια” και τη νέα “κανονικότητα”, που μας κάνει να αναρωτιόμαστε πόση αλήθεια αντέχουμε και πόση κανονικότητα αξίζουμε… 

Tο διάγγελμα υπεκφυγής για το γκρέμισμα του αφηγήματος “ελευθερίας” και εξαφάνισης του ιού να δημιουργεί εύλογες απορίες όχι μόνο για την άρνηση απέναντι στην πραγματικότητα αλλά και για το πώς αντιλαμβάνεται η πολιτική αρχή το νοητικό επίπεδο των πολιτών.

Ακούσαμε χθες ότι “575.000 συμπολίτες άνω των 60 παραμένουν απροστάτευτοι και ξέρουμε ότι αυτούς χτυπά πιο σοβαρά ο ιός”.

Πρόκειται για άμεση παραδοχή του αυτονόητου, ότι ο ιός δεν έχει οριζόντιο κίνδυνο και ότι προτεραιότητα πρέπει να έχουν ηλικιωμένοι και ευπαθείς. Αλλά δεν έχει σημασία…

Παρά την απόδειξη πλέον ότι ο υγειονομικός ρατσισμός ήταν ανώφελος, συνεχίζεται να επιβάλλεται. Πρακτικά κανένα από τα μέτρα αποκλεισμού που ανακοίνωσε, μέτρα ντροπή για μια δημοκρατική χώρα του 21ου αιώνα (όπως και τα προηγούμενα), δεν αφορά τους ευπαθείς και ηλικιωμένους.

Κι όμως, συνεχίζει…

Οι χαρακτηρισμοί της προσέγγισης μάλιστα ως “προτροπή και ενθάρρυνση” και  “επιλογές ενθαρρυντικές και όχι κατασταλτικές” αποτελούν πρωτοφανή ανέκδοτα που παραπέμπουν και σε έλλειψη κατανόησης της ελληνικής γλώσσας. Σε συνδυασμό με τη χρήση λέξεων “του πεζοδρομίου” (“τσαρλατάνοι” και “κορόιδα”), ολοκληρώθηκε το επικοινωνιακό σόου χωρίς υγειονομικό αντίκρισμα.

Αντιμετωπίζουμε πλέον τους αρνητές της ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ του μυθιστορήματος της εξαφάνισης του ιού και της επιχείρησης ελευθερίας, ελευθερία που οι αρχές στέρησαν, χωρίς κανένα αποτέλεσμα (πέρα από κοινωνική ισοπέδωση και καταστροφή) και που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να επαναφέρουν, της ανικανότητας στη διαχείριση και των ερωτηματικών που προκύπτουν από τα προφανή και μεγαλειώδη σφάλματα και τις παραλήψεις. 

Ταυτόχρονα, ενώ έγινε παραδεκτή πλέον η ενδημικότητα του ιού, βαφτίστηκε η υποχρεωτική επ’ άπειρον ομηρία που προκύπτει από την ανεπαρκέστατη σε χρονική διάρκεια προστασία των εμβολίων ως “ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού με την υπενθυμιστική δόση”. 

Η πρόσφατη δημόσια παραδοχή για το γκρέμισμα του τείχους ανοσίας (κ. Θεοδωρίδου) θέτει αμείλικτα ερωτήματα.

H ψευδεπίγραφη δικαιολογία της μετάλλαξης Δέλτα υποκατέστησε τη συγγνώμη που θα έπρεπε να ακουστεί από τους ειδικούς που βαυκάλιζαν για μήνες το σύνθημα του ανύπαρκτου τείχους ανοσίας.

Είχα αναφέρει ουκ ολίγες φορές, εδώ και μήνες, πως ο ιός θα γίνει ενδημικός, όπως αυτός της γρίπης (παράδειγμα από τις 25 Φεβρουαρίου 2021: https://tinyurl.com/s6trm9ds). Δεν έχουν σημασία οι δάφνες πρωτοτυπίας (τίποτα πρωτότυπο και έξυπνο δεν έλεγα), η αναγνώριση της πανηγυρικής επιβεβαίωσης ή τα εύσημα.

Είναι όμως ξεκάθαρη η ανάγκη και η απαίτηση να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που για 20 μήνες, μέσω εκβιασμών, απειλών και καταστροφικών για τους πολίτες επιλογών, κατάφεραν να μετατρέψουν την κοινωνία σε ένα διχαστικό έκτρωμα, με πολλούς συμπολίτες μας πλέον να επιβιώνουν ως “ζωντανοί-νεκροί”…

Κανένα ακαταδίωκτο δεν μπορεί να καλύψει αυτή την προμελετημένη, καλοστημένη και αρρωστημένη εμμονή να διαλύσουν ψυχολογικά, κοινωνικά και οικονομικά τους πολίτες.

Το ίδιο ισχύει και για περίεργες δηλώσεις περί καταγραφής των θανάτων COVID ακόμη και 4 μήνες μετά τη διάγνωση (https://tinyurl.com/rrr5va2w). Μπορεί να έγινε επίκληση οδηγίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) γι’ αυτές τις καταγραφές, αλλά ο ΠΟΥ είναι ξεκάθαρος:

“Ως θάνατος λόγω COVID-19 ορίζεται για σκοπούς επιτήρησης ο θάνατος που προκύπτει από μια ΚΛΙΝΙΚΑ ΣΥΜΒΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, σε πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19, εκτός εάν υπάρχει σαφής εναλλακτική αιτία θανάτου που δεν μπορεί να σχετίζεται με τη νόσο COVID-19 (π.χ. τραύμα). ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID-19 ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.”
Πηγή: ΠΟΥ, https://tinyurl.com/3b58n2vc

Έχει κανείς το θάρρος να μας εξηγήσει τι συμβαίνει; 

Ο κατήφορος μοιάζει να μην έχει τέλος, ακόμη κι όταν οι προσδοκίες και οι υποσχέσεις έχουν πλέον εξαϋλωθεί ανεπιστρεπτί. Το ηθικό ανάστημα ορισμένων έχει καταλήξει πλέον να μοιάζει με ιλαροτραγωδία. Η εμπιστοσύνη των πολιτών στο κράτος, που αναφέρθηκε στο διάγγελμα, έχει καταντήσει ως το πιο ευφάνταστο ανέκδοτο των ημερών μας, με ευθύνη του κράτους και των όσων έχει διαπράξει εδώ και μήνες. Γι’ αυτό ψάχνουμε απεγνωσμένα να βρούμε κάποιον που να εκπροσωπήσει τη λογική, δηλαδή:

1. Παροχή δωρεάν εμβολίων για κάθε πολίτη που ΕΠΙΘΥΜΕΙ να εμβολιαστεί με ελεύθερη (χωρίς τιμωρία) και ενήμερη (χωρίς εξάρσεις και ψεύδη) συναίνεση, σύμφωνα με τις επιταγές του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας.

2. Άμεση κατάργηση των κατάπτυστων μέτρων κοινωνικού διαχωρισμού, υγειονομικού ολοκληρωτισμού και πιστοποιητικών φρονημάτων για την κυκλοφορία, που δεν προσφέρουν το παραμικρό στη δημόσια υγεία και καταργούν θεμελιώδεις αρχές του πολιτισμού και της δημοκρατίας.

3. Σοβαρή καμπάνια αξιόπιστης ενημέρωσης τόσο για την πανδημία όσο και για τα εμβόλια, με έμφαση στη ΣΥΣΤΑΣΗ (και όχι επιβολή) εμβολιασμού σε ευαίσθητες ομάδες (ηλικιωμένοι, ευπαθείς), αντί για την αναξιοπιστία της σημερινής ηχορύπανσης.

4. Άμεση επιστροφή, χωρίς όρους, των χιλιάδων υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή, αντί για την υποκριτική επιστράτευση μερικών δεκάδων ιδιωτών ιατρών που αποτελεί ένα αποτυχημένο επικοινωνιακό ανέκδοτο και προκαλεί ανυπολόγιστες βλάβες για τη δημόσια υγεία. 

Ο δυτικός πολιτισμός εκτρέπεται τάχιστα, με μια στρατηγική που βασίζεται στον πνευματικό και νοητικό λήθαργο, στο φόβο και στην τυφλή υπακοή και πειθαρχία.

Τα νέα lockdown σε Αυστρία και Ολλανδία, και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στην Αυστρία, αποδεικνύουν όχι μόνο την ήττα στη διαχείριση της πανδημίας αλλά κυρίως την καθολική ήττα των Ευρωπαϊκών αξιών και του δημοκρατικού πολιτεύματος που έρχεται σύντομα. 

Οι σημερινές ιστορικές στιγμές αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι η έλλειψη λογοδοσίας και τα ακαταδίωκτα καταλήγουν σε ακατάσχετη ασυδοσία και αμετροεπείς, αυτοκρατορικές και ελιτίστικες συμπεριφορές που προσβάλλουν την κοινή νοημοσύνη και οδηγούν σε προβατοποίηση της κοινωνίας. 

Κατάρρευση του αφηγήματος και επίσημες παραδοχές – Πολιτικοί και επιστήμονες αρνητές της αλήθειας»

 

DuckDuckGo
DuckDuckGo blocked this Facebook post
We blocked Facebook from tracking you when the page loaded. If you unblock this post, Facebook will know your activity. Learn More

 

Πηγή

(Visited 952 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΣ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το