“Οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης απανθρωποποιούν τους αν-m-volίαστους εδώ και μήνες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα”. Σχεδόν το 30% των Καναδών υποστηρίζει τη φυλάκιση για τους μη m-volιασμένους, σύμφωνα με δημοσκόπηση

“Οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης απανθρωποποιούν τους αν-m-volίαστους εδώ και μήνες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα”. Σχεδόν το 30% των Καναδών υποστηρίζει τη φυλάκιση για τους μη m-volιασμένους, σύμφωνα με δημοσκόπηση

27 Ιανουαρίου, 2022 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
“Οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης απανθρωποποιούν τους αν-m-volίαστους εδώ και μήνες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα”. Σχεδόν το 30% των Καναδών υποστηρίζει τη φυλάκιση για τους μη m-volιασμένους, σύμφωνα με δημοσκόπηση

 

“ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΣΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ M-VOLΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ Μ-VOLIAΣΜΕΝΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟ”.

 

“Οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης απανθρωποποιούν τους αν-m-volίαστους εδώ και μήνες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα”. Σχεδόν το 30% των Καναδών υποστηρίζει τη φυλάκιση για τους μη m-volιασμένους, σύμφωνα με δημοσκόπηση

 

Οι υποταγμένοι μπολιασμένοι στο χώμα, κι εμείς οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ, ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ…

ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ… ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΣΚΕΦΘΗΚΕ;

ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΑΘΙΚΙΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΤΟΡΟΝΤΟ, Οντάριο  – Μια πρόσφατη δημοσκόπηση λέει ότι περισσότερο από το 1/4 των Καναδών υποστηρίζει την φυλάκιση των ανθρώπων που αρνούνται τα m-volια για τον COVID.

Σύμφωνα με την εφημερίδα National Post του Καναδά , η εταιρεία δημοσκοπήσεων Maru Public Opinion διαπίστωσε ότι το 27% των Καναδών υποστηρίζει τη φυλάκιση των «μη m-volιασμένων» για έως και 5 ημέρες, ενώ το 37% πιστεύει ότι πρέπει το κράτος να τους αρνηθεί τη δημόσια υγειονομική περίθαλψη.

Η δημοσκόπηση ανέφερε επίσης ότι το 33% των Καναδών πιστεύει ότι δεν πρέπει να επιτρέπεται στους μη m-volιασμένους να ανανεώνουν την άδεια οδήγησης, ενώ τα 2/3 των Καναδών είναι υπέρ των υποχρεωτικών m-volίων για όλους άνω των πέντε ετών.

“Η πλειονότητα των Καναδών δείχνει ελάχιστη συμπάθεια για τους μη m-volιασμένους”, δήλωσε ο John Wright, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Maru Public Opinion, ανέφερε η National Post .  

Παρά τη φαινομενικά διαδεδομένη υποστήριξη τιμωρητικών μέτρων εναντίον όσων αρνούνται τα m-volια για τον COVID, πολλοί Καναδοί παραμένουν σθεναρά αντίθετοι στον ιατρικό εξαναγκασμό, ειδικά υπό το φως του αυξανόμενου όγκου δεδομένων που υποδηλώνουν ότι οι εντολές m-volίων, τα διαβατήρια m-volίων και τα ίδια τα m-volια έχουν αποτύχει ως στρατηγική για την αντιμετώπιση του COVID-19.

“Όπως έγραψα πριν από λίγες μέρες, οι πολιτικοί και τα μέσα ενημέρωσης απανθρωποποιούν τους αν-m-volίαστους εδώ και μήνες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα. Το 27% των Καναδών έχουν μετατραπεί σε φασιστικά τέρατα που πιστεύουν ότι είναι δικαιολογημένο να ασκούν βία κατά των φιλήσυχων συμπολιτών τους”, δήλωσε ο εξέχων πολιτικός υπέρ της ελευθερίας Maxime Bernier στο Twitter.

“ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΣΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ M-VOLΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ Μ-VOLIAΣΜΕΝΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟ”, πρόσθεσε ο Bernier σε μεταγενέστερο tweet.

Παρά το γεγονός ότι τα μέσα ενημέρωσης και η κυβέρνηση θεωρούν τους μη m-volιασμένους ως αιτία για τη συνεχιζόμενη έξαρση του COVID-19, οι δοκιμές m-volίων για τον κορωνοϊό δεν απέδειξαν ποτέ με  στοιχεία ότι τα m-volια σταματούν τη μόλυνση ή τη μετάδοση. 

Οι συνήγοροι τους τώρα δεν ισχυρίζονται καν ότι μειώνουν τη νοσηλεία.

Tο μέτρο της επιτυχίας είναι πλέον η ικανότητά τους να αποτρέπουν σοβαρά συμπτώματα της νόσου COVID-19. 

Επιπλέον, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι οι λεγόμενοι “m-volιασμένοι” είναι εξίσου πιθανό να μεταφέρουν και να μεταδώσουν τον ιό με τους μη m-volιασμένους.

Το Οντάριο έχει τον υψηλότερο πληθυσμό από όλες τις επαρχίες και τις περιοχές του Καναδά. 

Από τις 7 Ιανουαρίου, τα στοιχεία του Οντάριο δείχνουν ότι η πλειονότητα των νοσηλειών πραγματοποιούνται στους λεγόμενους “πλήρως m-volιασμένους”. 

Παρόμοια καταστροφικά στοιχεία έχουν αναφερθεί σε πολλές από τις επαρχίες του έθνους, συμπεριλαμβανομένης της υψηλά m-volιασμένης επαρχίας του Κεμπέκ .

 

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 417


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα