Οι New York Times το Παραδέχονται επιτέλους: “Η Συμπεριφορά μας Δεν φαίνεται να Επηρεάζει τον “ιό”

Οι New York Times το Παραδέχονται επιτέλους: “Η Συμπεριφορά μας Δεν φαίνεται να Επηρεάζει τον “ιό”

21 Οκτωβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:195
Μοίρασέ το

 

“Έχουμε αποδώσει υπερβολικά μεγάλη ανθρώπινη εξουσία πάνω στον ιό”, λέει ο Michael Osterholm, ο πρώην σύμβουλος του Biden COVID, ο οποίος κατά καιρούς έχει πει λογικά πράγματα.

Ο Leonhart είναι επίσης συγκρατημένα αισιόδοξος ότι τα χειρότερα μπορεί να είναι πίσω μας – κάτι σπάνιο για έναν συγγραφέα των New York Times.

 

 

 

Φοβού τους … “Δαναούς” και δώρα φέροντες…

Φοβάμαι πως αυτή η … υποχώρηση μιας εφημερίδας που ανήκει στους εβραιοσιωνιστές, κάτι άλλο υποκρύπτει.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 
Εικόνα : JOHANNES EISELE/AFP μέσω Getty Images
  • 20 Οκτωβρίου 2021: Δείτε το άρθρο του Tom Woods στο PRINCIPIA SCIENTIFIC INTERNATIONAL εδώ :https://tinyl.io/50bT

Λοιπόν, χρειάστηκαν μόλις 19 μήνες, αλλά οι New York Times παραδέχονται ότι η πρόοδος του ιού δεν φαίνεται να έχει μεγάλη σχέση με τη συμπεριφορά μας.

Σε ένα άρθρο αυτής της εβδομάδας με τίτλο “Covid, σε υποχώρηση”, ο David Leonhart των Times παρατηρεί ότι τα κρούσματα στις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 35% μέσα σε ένα μήνα – ένα μήνα που περιλάμβανε την Ημέρα της Εργασίας, οι εορτασμοί της οποίας υποτίθεται ότι έκαναν τους αριθμούς χειρότερους.

(Ναι, γνωρίζω τα προβλήματα με τα “κρούσματα”, αλλά αργότερα σημειώνει ότι αυτή η γενική τάση επεκτείνεται και στις νοσηλείες και στους θανάτους).

Ο ιός φαίνεται να κινείται σε δίμηνους κύκλους, λέει ο Leonhart, και οι επιδημιολόγοι “δεν καταλαβαίνουν γιατί” λειτουργεί έτσι. Έχει εμφανιστεί “ακόμη και όταν η ανθρώπινη συμπεριφορά δεν άλλαζε με προφανείς τρόπους”.

“Έχουμε αποδώσει υπερβολικά μεγάλη ανθρώπινη εξουσία πάνω στον ιό”, λέει ο Michael Osterholm, ο πρώην σύμβουλος του Biden COVID, ο οποίος κατά καιρούς έχει πει λογικά πράγματα.

Ο Leonhart είναι επίσης συγκρατημένα αισιόδοξος ότι τα χειρότερα μπορεί να είναι πίσω μας – κάτι σπάνιο για έναν συγγραφέα των New York Times.

Αναφέρει τον Scott Gottlieb, πρώην διευθυντή του FDA, ο οποίος είπε: “Είμαι της γνώμης ότι αυτό είναι το τελευταίο μεγάλο κύμα μόλυνσης”.

Ο Gottlieb θα μπορούσε να κάνει λάθος, φυσικά. Αυτό δεν είναι σχεδόν το θέμα. Το θέμα είναι ότι μιλούν με τρόπους που είναι σαφώς διαφορετικοί από την πτέρυγα Fauci σε όλο αυτό, και αυτό είναι καλύτερο από το τίποτα.

Τώρα πίσω στον Leonhart: η άποψή του για τον δίμηνο κύκλο, και η άποψη του Osterholm ότι έχουμε υπερτονίσει τον ρόλο των ανθρώπινων παρεμβάσεων στον έλεγχο του ιού, προφανώς επεκτείνεται και στις μάσκες: κανείς δεν φοράει μάσκες σε δίμηνους κύκλους, και όμως ο ιός παρατηρεί αυτό το μοτίβο ούτως ή άλλως.

Κανείς στο άρθρο δεν επεκτείνει την ανάλυση στις μάσκες, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ερμηνεύσει κανείς αυτό που λέει.

Παρόλα αυτά, έχουμε παιδιά με μάσκες στο σχολείο όλη μέρα και τρελά πρωτόκολλα βαθέως καθαρισμού σαν να μην έχουμε μάθει τίποτα σε 19 μήνες.

Κάποιος αστειεύτηκε ότι θα έπρεπε να προσποιούμαστε ότι τα σχολεία είναι εστιατόρια, ώστε τα παιδιά να βγάζουν τις μάσκες τους όταν κάθονται.

Ποτέ δεν είναι αργά για να πούμε: το να στείλουμε τα παιδιά σε ένα τέτοιο σχολείο ήταν λάθος.

***********

Δικτυογραφία

NYT finally admits: our behavior doesn’t seem to affect the virus | Principia Scientific Intl.

https://principia-scientific.com/nyt-finally-admits-our-behavior-doesnt-seem-to-affect-the-virus/

 

Πηγή

Προβολές : 195


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα