Ολική Ανατροπή : Νέα μελέτη- Οι ενέσεις COVID είναι Πιθανό να Συντομεύουν τη Ζωή!

Ολική Ανατροπή : Νέα μελέτη- Οι ενέσεις COVID είναι Πιθανό να Συντομεύουν τη Ζωή!

3 Νοεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,436
Μοίρασέ το

 

Ίσως το πιο ανησυχητικό εύρημα, ειδικά για τους δυτικούς που τρώνε μια ανθυγιεινή διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, είναι η υπερβολική αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα που συσχετίζεται άμεσα με την ένεση αυτών των πειραματικών “εμβολίων”.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός σε θέματα ιατρικής για να αντιληφθεί τη σημασία αυτού του γεγονότος: η λήψη αυτών των πειραματικών εμβολίων έχει πλέον αποδειχθεί ότι πιθανώς αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης μιας σειράς απειλητικών για τη ζωή ασθενειών. Έτσι, επιλέξτε να γίνετε πειραματόζωο της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας με δική σας ευθύνη!

 
 
 
 
 
 
 
 
Οι γιατροί που σε μπολιάζουν, δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη, αν πεθάνεις ή έχεις σοβαρές παρενέργειες…
 
Το κράτος και οι πολιτικοί, δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη…
 
Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ), ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.
 
ΕΣΥ ΡΕ ΜΑ@ΑΚΑ ΠΩΣ ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΑΖΕΣΑΙ;;;
ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ;;;
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Μια μελέτη που αλλάζει όλο το σκηνικό και μόλις δημοσιεύθηκε στο έγκριτο περιοδικό Nature, αποκάλυψε ότι τα πειραματικά “εμβόλια” COVID έχουν μόνο προσωρινά οφέλη, αλλά ακόμα χειρότερα, αποτελούν μακροπρόθεσμη απειλή για τη ζωή σας! Προειδοποιεί, ότι όποιος εμβολιασμένος που έχει ήδη κακή υγεία είναι ιδιαίτερα επιρρεπής σε κινδύνους από καρδιαγγειακή θνησιμότητα.

Η αυστηρή προειδοποίηση από αυτή τη μελέτη του Nature είναι ότι:

Αλλά μην εφησυχάζετε αν είστε σε άκρα υγεία όταν κάνετε το εμβόλιο, διότι αυτά τα νέα αποτελέσματα φαίνεται να υποδηλώνουν ότι ακόμη και οι υγιείς άνθρωποι που κάνουν το εμβόλιο μπορεί να εκθέτουν άσκοπα τον εαυτό τους σε υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη.

Στη μελέτη συμμετείχαν συνολικά 11 υγιείς ενήλικες εθελοντές και των δύο φύλων, ηλικίας 24-47 ετών, με ΔΜΣ 21,5-30,0 kg/m². Τα ανεπιθύμητα συμβάντα παρακολουθούνταν καθημερινά κατά τη διάρκεια των πρώτων 7 ημερών μετά από κάθε εμβολιασμό και στη συνέχεια καταγράφονταν από τους συμμετέχοντες σε κάρτες ημερολογίου τις επόμενες εβδομάδες. Συνολικά, οι ανεπιθύμητες ενέργειες ήταν ήπιες (βαθμοί 1 ή 2) και παροδικές (Συμπληρωματικός πίνακας S3).

Οι συγγραφείς σημείωσαν ότι η επιστήμη και “ο τρόπος με τον οποίο ο εμβολιασμός θα μιμηθεί μια λοίμωξη δεν έχει αξιολογηθεί πλήρως”.

Η μελέτη επιβεβαίωσε ότι αυτά τα “εμβόλια” δεν έχουν μακροχρόνιο όφελος.

Η παραγωγή αντισωμάτων δεν διατηρήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και στο τέλος των τριών μηνών το εμβόλιο είχε χάσει το ήμισυ της αποτελεσματικότητάς του, έτσι ώστε: “Μέχρι την ημέρα 90, η θετικότητα IgG μειώθηκε επίσης στο 50%, υποδεικνύοντας ότι η παραγωγή αντισωμάτων δεν διατηρήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα”.

Οι συγγραφείς διαπίστωσαν ότι:

Η μελέτη προσθέτει:

” Τα αποτελέσματα scRNA-seq των PBMCs έδειξαν επίσης συνεχείς μειώσεις των CD8+ T κυττάρων και αυξήσεις του περιεχομένου των μονοκυττάρων, καθώς και ενισχυμένη φλεγμονώδη σηματοδότηση NF-κΒ, η οποία μιμείται επίσης τις αποκρίσεις μετά τη μόλυνση. Παραδόξως, οι αποκρίσεις ιντερφερόνης τύπου Ι, οι οποίες είχαν συνδεθεί με μειωμένες βλάβες μετά από λοίμωξη SARS-CoV-2 και ηπιότερα συμπτώματα, φάνηκε να μειώνονται μετά τον εμβολιασμό, τουλάχιστον μέχρι 28 ημέρες μετά τον 1ο εμβολιασμό. Αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι βραχυπρόθεσμα (1 μήνα) μετά τον εμβολιασμό, το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου βρίσκεται σε μη προνομιακή κατάσταση και μπορεί να απαιτεί μεγαλύτερη προστασία”.

# Προβλήματα διαβήτη τύπου 2

Ίσως το πιο ανησυχητικό εύρημα, ειδικά για τους δυτικούς που τρώνε μια ανθυγιεινή διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, είναι η υπερβολική αύξηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα που συσχετίζεται άμεσα με την ένεση αυτών των πειραματικών “εμβολίων”.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι:

“Προς έκπληξή μας, παρατηρήθηκαν αρκετά σταθερές αυξήσεις στα επίπεδα HbA1c στους υγιείς εθελοντές, ανεξάρτητα από το αν ανήκαν στην ομάδα Α ή Β. Μέχρι την 28η ημέρα μετά τον 1ο εμβολιασμό, τρία από τα 11 άτομα έφτασαν στο προδιαβητικό επίπεδο (Εικ. 2c). Μέχρι τις ημέρες 42 και 90, τα μεσαία επίπεδα HbA1c φάνηκε να επανέρχονται, ωστόσο εξακολουθούσαν να είναι σημαντικά υψηλότερα από εκείνα πριν από τον εμβολιασμό. Προηγούμενες εργασίες έχουν καταδείξει ότι οι διαβητικοί ασθενείς με μη ελεγχόμενα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα είναι πιο επιρρεπείς στην ανάπτυξη σοβαρών μορφών COVID-1919. Τα υψηλά επίπεδα γλυκόζης στο αίμα/γλυκόλυση είχαν αποδειχθεί ότι προάγουν τον πολλαπλασιασμό του SARS-CoV-2 στα ανθρώπινα μονοκύτταρα μέσω της παραγωγής μιτοχονδριακών αντιδραστικών ειδών οξυγόνου και της ενεργοποίησης του HIF1A20, παρουσιάζοντας επομένως ένα μειονεκτικό χαρακτηριστικό”.

# Τι είναι η HbA1c;

Η HbA1c είναι αυτό που είναι γνωστό ως γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη. Αυτό είναι κάτι που δημιουργείται όταν η γλυκόζη (σάκχαρο) στο σώμα σας κολλάει στα ερυθρά αιμοσφαίρια σας. Το σώμα σας δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σωστά το σάκχαρο, οπότε περισσότερο από αυτό κολλάει στα αιμοσφαίρια σας και συσσωρεύεται στο αίμα σας.

Κίνδυνοι από υψηλότερη HbA1c

Είναι γνωστό μεταξύ των ιατρικών επιστημόνων ότι:

“Τα υψηλά επίπεδα HbA1c μπορεί να έχουν πολλές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σας, είτε έχετε διαβήτη είτε όχι. Τα άτομα με υψηλά επίπεδα διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο άνοιας, καρδιακών παθήσεων, νεφρικών παθήσεων, προβλημάτων ψυχικής υγείας, κόπωσης και απώλειας οστών. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι τα επίπεδα HbA1c μπορεί επίσης να επηρεάσουν τη διάρκεια ζωής ενός ατόμου. Τόσο πάνω όσο και κάτω από τα φυσιολογικά επίπεδα έχουν συνδεθεί με αυξημένη θνησιμότητα.”[1].

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός σε θέματα ιατρικής για να αντιληφθεί τη σημασία αυτού του γεγονότος: η λήψη αυτών των πειραματικών εμβολίων έχει πλέον αποδειχθεί ότι πιθανώς αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης μιας σειράς απειλητικών για τη ζωή ασθενειών. Έτσι, επιλέξτε να γίνετε πειραματόζωο της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας με δική σας ευθύνη!

[1] https://labs.selfdecode.com/blog/high-hemoglobin-a1c/

——————

Δικτυογραφία:

Game-changer New Study: COVID Jabs Are Likely Life Shortening! | Principia Scientific Intl.

https://principia-scientific.com/game-changer-new-study-covid-jabs-are-likely-life-shortening/

 

 

Πηγή

Τις μεταφράσεις κάνει ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, τον οποίον και ευχαριστώ για  την κοπιαστική εργασία, τις γνώσεις και την αφύπνιση που παραχωρεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και πάσα κλοπή της πνευματικής του ιδιοκτησίας και παρουσίασή τους ως δική τους από … “μπατριώτες”, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,436


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα