Ομολογία επιστήμονα της PFIZER: “«Νιώθω ότι εργάζομαι για έναν “σατανικό” οργανισμό, διότι όλα γίνονται για τα κέρδη.”

Ομολογία επιστήμονα της PFIZER: “«Νιώθω ότι εργάζομαι για έναν “σατανικό” οργανισμό, διότι όλα γίνονται για τα κέρδη.”

6 Οκτωβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:477
Μοίρασέ το

Οι επιστήμονες αναφέρουν τα πολλά σεμινάρια που τους κάνουν, προκειμένου να «μη μιλάνε δημόσια για πολλά θέματα περί των εμβολίων», ενώ κάποιοι δεν διστάζουν να κατακρίνουν τις πολιτικές της Pfizer: «Nιώθω ότι εργάζομαι για μια “σατανική” εταιρεία. Προσπαθούν να καταγράφουν όλους όσοι εμβολιάστηκαν και δεν υπολογίζουν επίτηδες πόσοι πραγματικά άνθρωποι ανέφεραν ότι νόσησαν. Ο οργανισμός μας λειτουργεί με τα χρήματα από τον Covid τώρα».

 

 

 

 

Όσο περισσότερο βγαίνουν στην δημοσιότητα ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ PFIZER, (όχι πως οι άλλες ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ διαφέρουν), τόσο περισσότερο θα αντιλαμβάνεται ο κόσμος πως ΤΟΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ και θα αντιστέκεται στα μπόλια του θανάτου!

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ;

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ;

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΣΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Κι άντε τώρα οι δικαστές και εισαγγελείς, να αποδείξουν πως διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις.

"Όλα γίνονται για τα λεφτά"

Οι ερευνητικοί δημοσιογράφοι του αμερικανικού μη κυβερνητικού δημοσιογραφικού οργανισμού «Project Veritas»* δημοσίευσαν ένα ρεπορτάζ στο οποίο, με χρήση κρυφών καμερών, απεικονίζονται στελέχη της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer -που δεν γνωρίζουν ότι βιντεοσκοπούνται- να προβαίνουν σε κάποιες άβολες παραδοχές.

Οι «μυστικοί» δημοσιογράφοι κατόρθωσαν να συναντήσουν και να συζητήσουν περί των εμβολίων με τρία  στελέχη από το επιστημονικό δυναμικό της μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας.

Καταγράφοντας κρυφά τη συζήτηση -η δημοσίευση τέτοιων ντοκουμέντων μυστικής καταγραφής δεν απαγορεύεται στις ΗΠΑ, όπως ισχύει στην Ελλάδα-, οι επιστήμονες ακούγονται να αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων τους συγκριτικά με τη φυσική ανοσία, ενώ συμβουλεύουν όσους έχουν νοσήσει από Covid-19 να περιμένουν να εξασθενήσουν τα αντισώματά τους προτού αποφασίσουν να κάνουν το εμβόλιο. Αναφέρουν μάλιστα ξεκάθαρα ότι τα αντισώματα είναι πολύ πιο αποτελεσματικά από το εμβόλιο.

«Αν οι επιστήμονες πιστεύουν ότι τα αντισώματα λειτουργούν πιο αποτελεσματικά από το εμβόλιο, αυτό εγείρει το εξής ερώτημα: Γιατί αυτές οι πολιτικές που ακολουθούνται για τη δημόσια υγεία και το πρόγραμμα εμβολιασμού δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν αυτά τα τα δεδομένα;», αναρωτιέται ο παρουσιαστής του ρεπορτάζ.

Αυτή, όμως, δεν είναι η μόνη παραδοχή που προκαλεί εντύπωση.

Οι επιστήμονες αναφέρουν τα πολλά σεμινάρια που τους κάνουν, προκειμένου να «μη μιλάνε δημόσια για πολλά θέματα περί των εμβολίων», ενώ κάποιοι δεν διστάζουν να κατακρίνουν τις πολιτικές της Pfizer: «Nιώθω ότι εργάζομαι για μια “σατανική” εταιρεία. Προσπαθούν να καταγράφουν όλους όσοι εμβολιάστηκαν και δεν υπολογίζουν επίτηδες πόσοι πραγματικά άνθρωποι ανέφεραν ότι νόσησαν. Ο οργανισμός μας λειτουργεί με τα χρήματα από τον Covid τώρα».

«Απαγορεύεται να μιλάς για οτιδήποτε μπορεί να εμπλέξει εσένα ή την Big Pharma. Ακόμα κι αν κλείσεις την πόρτα στο γραφείο, έχεις την αίσθηση ότι κάποιος σε ακούει», σχολιάζει ένας επιστήμονας προς τον δημοσιογράφο, ενώ είχε την εντύπωση πως μιλάει ελεύθερα…

Οι επιστήμονες κάνουν λόγο ακόμα και για παραβίαση της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων ασθενών, ενώ σύντομα αναμένουν αποτελέσματα σχετικά με το αν το εμβόλιό τους ευθύνεται για πολλές περιπτώσεις καρδιακής ανακοπής που έχουν καταγραφεί σε εμβολιασμένους.

Αυτό το διάστημα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του επιστήμονα της εταιρείας, ελέγχονται 3.000 δείγματα από εμβολιασμένους, ώστε να διαφανεί η πιθανή συσχέτιση εμβολιασμού με καρδιακή ανακοπή.

«Όλο αυτό γίνεται για να πιεστούν τόσο πολύ οι ανεμβολίαστοι, ώστε στο τέλος να αναγκαστούν να το κάνουν και οι ίδιοι, είτε το θέλουν είτε όχι», παραδέχονται οι ερευνητές σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ.

Τέλος, σε ερώτηση της μυστικής δημοσιογράφου περί των θεραπειών μονοκλωνικών αντισωμάτων, ο επιστήμονας είναι σαφής: «Οι θεραπείες αυτές παραμερίζονται. Και αυτό γίνεται μόνο για τα λεφτά. Είναι αηδιαστικό».

«Νιώθω ότι εργάζομαι για έναν “σατανικό” οργανισμό, διότι όλα γίνονται για τα κέρδη. Είμαι εδώ για να βοηθάω τους ανθρώπους, όχι για να βγάλω εκατομμύρια και εκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι ένα ηθικό δίλημμα», ομολογεί ο επιστήμονας…

Δείτε το ρεπορτάζ: εδώ

 

 

(Μετάφραση: zougla.gr)

 

ΥΓ: *Όπως διαβάζουμε στη Sun του Λονδίνου αλλά και σε αμερικανικά έντυπα που ανάρτησαν το παραπάνω βίντεο, το Project Veritas που παρήγαγε και δημοσίευσε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ στο διαδίκτυο, είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός ο οποίος εκφράζει υπερσυντηρητικές απόψεις, όπως σημειώνει και η Wikipedia. Χρηματοδοτείται από διάφορα funds, ένα εκ των οποίων είναι και το Ίδρυμα Ντόναλντ Τραμπ. 

 

 

Πηγή

Προβολές : 477


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα